Results 121 to 135 of 135
Thread: Μεγάλο Ερωτικό Αδιέξοδο
-
22-06-2017, 16:30 #121
- 22-06-2017, 16:59 #122Miliva21Guest
Δικαιωμα να πεις την αποψη σου εχεις...
Ομως υποτιθεται οτι ολοι εδω εχουμε ερθει γ να βοηθησουμε το ατομο π ζητησε βοηθεια.......εξαλλου σε φορουμ φυχολογικης υποστηριξης βρισκομαστε.....το να χαρακτηριζεις μια κοπελα που εκανε σεξ με τη πρωτη...κακης ποιοτητας ..να επιτιθεσαι στο νηματοθετη οτι βλεπει τις γυναικες σαν δοχειο ηδονης...(χωρις καν εντωμεταξυ να μας δειχνει κατι τετοιο με τα λεγομενα του!!!!!)Δεν βοηθουν!!!!
Αμα θες να γραψεις τη γνωμη σ τουλαχιστον προσπαθησε να συμβουλεψεις κτ το νηματοθετη ...για να τον βοηθησεις και οχι να κρινεις μονο κ να λες οτι τα μελη του φορουμ ειναι αμορφωτα - ή οτι αλλο ειπες δν θυμαμαι....
Και σε παρακαλω πλ .....ας δειχνουμε λιγο σεβασμο σε παλιοτερα μερη του φορουμ......!!!!!!! δν λεω γ μενα (γτ δν ειμαι τοσο παλια) αλλα γ τη remedy για παραδειγμα ή τη natalia και γ τους υπολοιπους που εχουν συνεισφερει με την αποψη τους και εχουν βοηθησει πολλους ανθρωπους που ειχαν αναγκη...πολυ πριν απο μενα κ σενα
Αμα θες να πεις τη γνωμη σου γ το σεξ μπορεις ν ανοιξεις ωραιοτατα ενα θεμα δικο σ και να σχολιασουν οσοι θελουν
22-06-2017, 16:59 #123
Αν θέλει την ακούει, αν δεν την θέλει όχι. Ξέρεις δεν είναι αναγκαστικό να ακούς κάποιον, δεν ξέρω τι σου έχουν πει εσένα, αλλά δεν ισχύει. Επίσης και υπόδειξη να είναι που δεν είναι, δεν είναι λάθος αλλά σωστή, πρώτα είναι το επαγγελματικό μέλλον και μετά οι κοπέλες σαν την Β...
22-06-2017, 17:02 #124
ελατε ρε παιδια.οκ σταματηστε το καβγα.ολων μας προθεση ηταν να βοηθησουμε το νεαρο.απλα οι πλειοψηφια οπως και εγω.μαλλον δεν καταλαβαμε ακριβως το προβλημα και για αυτο ρωτησαμε πολλες φορες που ειναι το προβλημα.εξαλου φενετε και στα μηνυματα αυτο.απλως εγω καλως η κακος τα πηρα με τον ουδεν ειδα στη κουβεντα που ειπε δοχεια ηδονης και φυσικα σε πολλα αλλα.αλλα και αυτος τα λεει απο καλη προθεση για να βοηθησει.να σταματησουμε του καβγαδες για να μπορεσει και ο θεματοθετης να μιλησει..
Υ.Γ
παλι μπαχαλο τα καναμε
22-06-2017, 17:09 #125
Εγώ δεν πηγαίνω σύμφωνα με την παλαιότητα, οι άνθρωποι ίδιοι είναι για εμένα, έτσι όπως δείχνω εγώ σεβασμό να δείξουν και εκείνοι. Αυτό με τα γραμματικά λάθη το ξεκίνησε το "είδωλο" η ρεμεντυ, δεν επιτέθηκα στον νηματοθέτη και ο ίδιο είπε ότι έκανε τέτοιες σκέψεις επειδή θα ήταν χαζό να μην τις έκανε με μια τέτοια κοπέλα. Η ναταλία της το έχω πει κιόλας, έχει γνώσεις, αλλά η ειρωνία έχει και τα όριά της. Και ναι, στο θέμα της ειρωνίας, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και ας είναι ο άλλος στο φόρουμ 100 χρόνια. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ειρωνεύεται και να λένε όπως η joke, να φύγω από αυτό το θέμα. Είναι εύκολο να κατηγορούμε τους άλλους για τα πάντα, το δύσκολο είναι να κοιτάξεις κατάματα ο καθένας ξεχωριστά, τον εαυτό του. Όσον αφορά για το θέμα και άλλα μέλη όπως και εγώ, δεν βρίσκουμε το πρόβλημα σε αυτό το θέμα, ίσα ίσα που έχει τέτοιες εμπειρίες που άλλος δεν τις έχει αποκτήσει ούτε στα 25 του. Άμα τις εκμεταλευτεί υπέρ του, θα λύσει τα "προβλήματά" του, με τις κοπέλες...
22-06-2017, 17:11 #126
Λοιπόν φεύγω από αυτό το θέμα, συγχαρητήρια για το ήθος και το ποιόν σας, συνεχίστε, από εκεί που το αφήσατε με τις ανούσιες ερμηνείες σας...
22-06-2017, 17:33 #127
μιλιβα μου, ειμαι βεβαιη για τις καλες προθεσεις σου, αλλα δεν υπαρχει κανενα θεμα παλιων και νεων στο φορουμ.
ολα τα μελη ειναι ισα (εκτος απο τα τρολακια των 100 προφιλ).
εξαλλου νομιζω οτι τοσο η ναταλια οσο κι εγω (και πολλα αλλα μελη) εχουμε αρκετα επιχειρηματα για να στηριζουμε τις αποψεις μας, δεν χρειαζομαστε καποιο επιπλεον δικιο λογω παλαιοτητας..
στα υπολοιπα σχολια σου επι του θεματος του νικου και επι των σχολιων του δεν ειδα, συμφωνω απολυτα,
22-06-2017, 18:05 #128Miliva21GuestΡεμεντυ δν εννοουσα ακριβως με αυτο π ειπα οτι ειστε ανωτεροι απο τα υπολοιπα μελη.....ουτε οτι λογω παλαιοτητας εχετε δικιο σ οτι και να πειτε.....ουτε οτι δεν μπορουμε να διαφωνησουμε με σας ....
Το ειπα αυτο γτ εχω παρακολουθησει κ παλαιοτερα θεματα και γενικα εχετε βοηθησει πολλους ανθρωπους προσφεροντας τη γνωμη σας σ αυτο το φορουμ.....και γ αυτο το λογο εχετε κερδισει την εκτιμηση ολων των μελων κ αυτο ειναι μια συμβολη που πρεπει να αναγνωριζεται....( κατα τη γνωμη μπυ τουλαχιστκον) κ απο οτι εχω δει αναγνωριζεται απο ολα τα μελη ή απο τα περισσοτερα τουλαχιστον......
..πρωτη φορα ειδα μελος να επιτιθεται ετσι και μαλιστα χωρις επιχειρηματα...αυτο με εκνευρισε η επιθεση του εν οιδα που δν βασιζοταν πουθενα...σε κανενα επιχειρημα....αλλο να πεις κτ εσυ κ γω να διαφωνησω και να σ πω εχεις αδικο κ να "μαλωσουμε" αλλα να βασιζω την αποψη μου σε επιχειρηματα και αλλο η επιθεση με ειρωνιες ......
22-06-2017, 18:08 #129
καταλαβαινω τι εννοεις, μιλιβα μου...
23-06-2017, 01:11 #130
Παιδια τωρα μπηκα και τα ειδα ολα αυτα...Φαινεται οτι καταφερα να σας διχασω εντελως στο θεμα μου και δεν ηθελα κατι τετοιο...Πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο να συζητησουμε πιο πολυ ηθελα να τα πω καπου ολα αυτα γιατι ειμαι και μοναχοπαιδι (δυστυχως) και να ακουσω καποιες γνωμες καποιων μεγαλυτερων. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ολες ηταν χρησιμες και με εκαναν να καταλαβω μερικα πραγματα. Ας μονιασουμε ολοι τωρα [emoji56]
23-06-2017, 01:26 #131
Ειλικρινά πιστεύω ότι είσαι κάποια μελλοντική εκδοχή του εαυτού μου, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω πιο απόλυτα σε όλα αυτά που λες και εκτός αυτού έπιασες και ποιο ακριβώς είναι το πραγματικό πρόβλημα μου εδώ. Το πρόβλημά μου δεν ήταν κυρίως από την β κοπέλα αλλά η πολύ παράξενη αμηχανία της εμπειρίας μου με την γ κοπέλα ενώ ο ίδιος ήθελα να γίνει όλο αυτό. Είχα παρατήσει τα ερωτικά για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ( 8 μήνες ) υπάρχει και ζωή πέρα από αυτά έτσι κι αλλιώς (διάβασμα,φίλοι, δραστηριοτητες) και όταν αποφάσισα να ξανακυνηγήσω κάτι αυτό κατέληξε στο να νιώθω όσο πιο παράξενα γίνεται στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόβλημα για όσους δεν το έπιασαν και όχι αν σκεφτόμουν τη β ως βάζο ή όχι για το όνομα του θεού....
23-06-2017, 01:52 #132
Καταρχήν με την Γ δεν σκεφτόμουν καν το σεξ μαζί της και να μου έλεγε να κάνουμε (που η κοπέλα ήταν συγκρατημένη, παρθένα και ήθελε να κρατήσει την παρθενιά της για την σωστή στιγμή) θα έλεγα να το σκεφτόμασταν για αργότερα (Όλοι οι άντρες εκτός του ουδέν είδα θα πέσουν πάνω μου τώρα χαχαχαχα). Απλώς ένιωθα κάτι παραπάνω από το είναι ωραία κοπέλα, ήθελα να εξελιχθεί διαφορετικά. όμως υπήρχε μια μεγάλη ψυχρότητα στην ατμόσφαιρα δεν ξέρω αν μικρή σου έχει τύχει να είσαι με κάποιον και να υπάρχει μεγάλη αμηχανία μεταξύ σας. Όσο για το θέμα ψυχρότητας μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά πιο ψυχρή ερωτικά μαζί μου από εμένα έκανα πολλές προσπάθειες να δώσω λίγο σπίθα...Απλώς κάποια στιγμή δεν είχα όρεξη να προσπαθώ άλλο. Και δεν είναι ότι με έγραφε που ήμασταν μαζί ξέρω γω γιατί μιλάγαμε, γελάγαμε υπήρχε ενδιαφέρον γενικά όμως σόρρυ παιδιά συζητήσεις κάνω και με τις φίλες μου. Ενώ από τσατ έλεγε κάποια ωραία ερωτικά πράγματα από κοντά ήταν άπραγη. Και κατέληξε να είναι τόσο παράξενο που την τελευταία φορά που βγήκα μαζί της να νιώθω ένα βάρος στο σπίτι μου από την αμηχανία. Και της έστειλα μήνυμα μετά να της πω πως ένιωσα και της είπα ότι σήμερα δεν ένιωσα καθόλου να ήμασταν ζευγάρι αλλά απλοί φίλοι, είπε αυτή και εγώ το ίδιο ένιωσα και είπα να το λήξουμε εκεί αφού δεν το χαιρόμαστε και συμφώνησε.
23-06-2017, 02:05 #133
Η κοπέλα δεν ήθελε σχέση, στον 1ο μήνα της έκανα την ερώτηση αυτή είπε ότι θέλει να νιώθει πιο ελεύθερη και είπα τότε δεν με πειράζει γιατί προφανώς είχα καταλάβει ότι δεν ένιωθε κάτι συναισθηματικό για μένα οπότε αποφάσισα να αλλάξω στόχους μαζί της και εγώ εφόσον στο σημείο εκείνο μου άρεσε το σεξ που κάναμε. Μέτα όπως έχω πιο πριν ένιωσα ότι κινδύνευα να χάσω τον συναισθηματικό μου κόσμο και είχα αρχίσει να φέρομαι χωρίς συναίσθημα σε αρκετούς τομείς της ζωής μου. Κι έτσι αποφάσισα να τα κόψω όλα μαχαίρι γιατί ένιωθα ότι απειλούμουν ως προσωπικότητα. Πιστεύω έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι ο τύπος που δεν κάνει κάτι χωρίς συναίσθημα και τότε δεν ήξερα πραγματικά πως για 2 μήνες είχα πει στον εαυτό μου να το συνεχίσει αυτό. Όχι ότι με χάλασε η εμπειρία σε τελική ανάλυση όμως.
23-06-2017, 11:06 #134
Καλημέρα!!
Χαίρομαι που δεν επηρεάστηκες απο πολλές χαζομάρες που άκουσες και δεν αποπροσανατολήστικες..
Κράτησε λοιπόν απο όλα αυτά εκείνα που τα νιώθεις χρήσιμα και ταιριάζουν περισσότερο σε σένα και συνέχισε στην ζωή σου με τις αρχές που σε χαρακτηρίζουν σαν αγόρι και νιώθεις καλά με αυτές και εκμεταλλεύσου την κάθε ευκαιρία που σου δίνεται μέχρι εκεί που νιώθεις οτι σε πέρνει. Στην ζωή σου θα γνωρίσεις πολλές διαφορετικές κοπέλες αλλά και φίλους και επειδή όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί, θα καταλάβεις με ποιά διαφορετικότητα θα ταιριάξεις περισσότερο. Και αυτό θα το καταλάβεις απο τις εμπειρίες που θα συλλέγεις μέχρι να συμβεί αυτό. Κάθε σχέση και κάθε χωρισμός, κάθε επιτυχία και κάθε αποτυχία, κάθε ενθουσιασμός και κάθε απογοήτευση, κάθε γιατί και πώς και αν ..θα σε προετοιμάσουν να δώσεις πιο εύκολα απαντήσεις σε μελλοντικές καταστάσεις που ίσως βρεθείς πάλι σε μια ίδια θέση και θα διαμορφώσουν και τον χαρακτήρα και προσωπικότητά σου γιατί είσαι στο στάδιο που ακόμη αλλάζεις και εσύ ο ίδιος. Μεταμορφώνεσαι, πλάθεσαι.. και μπορεί σε 5-10 χρόνια απο τώρα να είσαι πολύ διαφορετικός.
Έχεις ακόμη μπροστά σου τον στρατό, την φοιτητική ζωή, την εργασιακή ζωή.. μέσα απο όλα αυτά σε περιμένουν "τρελές" καταστάσεις και χιλιαδες εμπειρίες.. και μέσα σε αυτές θα υπάρξουν κοπέλες που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις αλλά και να αλλάξεις οτι προηγούμενη εμπειρία σε "στιγμάτησε".
Μια τελευταία συμβουλή απο εμένα.. μην συγκρίνεις και μην πέρνεις ώς παράδειγμα ποτέ μα ποτέ την κάθε προηγούμενη σχέση ή κοπέλα. Να αντιμετοπίζεις το κάθε τι καινούριο σαν καινούριο και διαφορετικό και να κάνεις πάντα κάτι σαν restart και να προσαρμόζεσαι ανάλογα σε αυτό. Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται..δεν σημαίνει οτι μια σχέση που δοκιμάστηκε και δεν πέτυχε με μια άλλη κοπέλα που μοιάζει με την προηγούμενη θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Θα υπάρξει εκείνη η διαφορετικότητα που θα ανακαλύψεις σε αυτή την καινούρια κοπέλα που θα ξεχάσεις όλα τα προηγούμενα ;)
23-06-2017, 20:43 #135
Καταρχήν να σου πω οτι χαίρομαι που είσαι τόσο νέος και τόσο ώριμος και με τόσο συγκροτημένη σκέψη! Μπράβο αγόρι μου!
Καταλαβαίνω τι λες, ναι μου έχει τύχει όταν ήμουν μικρότερη να υπάρχει αυτή η αμηχανία που περιγράφεις...και όχι μόνο όταν ήμουν μικρή! Συμβαίνει μερικές φορές... όσο και να θέλουμε να πετύχει με έναν άνθρωπο κάτι γίνεται και δεν υπάρχει αυτή η σπίθα.
Όσο για το οτι ήταν ψυχρή μαζί σου, αυτό εξηγείται κάπως από το γεγονός ότι ήταν παρθένα όπως λες οπότε η δικιά της αμηχανία θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη σίγουρα.
Με εντυπωσιάζεις που λες οτι της έστειλες μνμ μετά και της είπες πως ένιωσες. Αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου. Και το γεγονός οτι είχες την ωριμότητα εσύ να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου και το γεγονός οτι αυτό το μοιράστηκες μαζί της.
Συνέχισε να έχεις αυτή την οπτική στα πράγματα και σύντομα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει και θα δεις τότε οτι καμιά αμηχανία δεν θα υπάρχει, θα έρθουν όλα φυσιολογικά και φυσικά.
Σου εύχομαι απο καρδιάς καλή τύχη!