Όνειρα απογοήτευση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Όνειρα απογοήτευση

Φοβάμαι και κλαίω , δεν ξέρω αν το θέλω αυτό , ποιο το νόημα στο να προσπαθείς όσες φορές κι αν προσπάθησα πάλι στα ίδια κατέληξα , στον πόνο ο στην θλίψη στο στοιχειωμένο μυαλό που δεν λέει να αφήσει το σώμα μου να ηρεμήσει , δεν ξέρω ποιο το νόημα σε όλα αυτά , χάπια, ψυχολόγοι , όνειρα , έρωτες φιλίες , σε τι αποσκοπούν. Είμαι μόνος με τις αναμνήσεις να μου κρατούν συντροφιά , δυσκολεύομαι και αυτό το βράδυ θέλω να δώσω μία να ξεριζώσω το κεφάλι.
    Τι έγιναν τα όνειρα μας , αξίζει να ονειρευτούμε ξανά η απογοήτευση θα μας περιμένει μόνιμος φίλος.
    Ίσως μετανιώσω για όλα που έγραψα , απλά έτσι αισθάνομαι αυτήν την στιγμή καπνός στον άνεμο που εξαφανίζεται σιγά σιγά και ήθελα να το μοιραστώ.
    Ίσως έχω επηρεαστεί από το φόρουμ που διαβάζω ότι τόσοι άνθρωποι παλεύουν, άσχημες καταστάσεις και είναι κρίμα.

Banned
    Τα όνειρα και οι σκέψεις μας, μας κρατάνε στην ζωή, αλλιώς η ζωή δεν έχει νόημα μετά. Δηλάδη μετά απλά θα υπάρχουμε σαν οντότητα μέσα στον κόσμο χωρίς τα όνειρα. Με το όνειρα και τις σκέψεις μας, έχουμε τρόπον τινά μια ζωή.

Senior Member
    Δυστυχως, dreamers, καποιοι ανθρωποι παλευουμε αλλα αυτος δεν ειναι λογος να αυτοκτονησεις!! Και μονο που μας σκεφτεσαι τοσο πολυ αρκει.

Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Δυστυχως, dreamers, καποιοι ανθρωποι παλευουμε αλλα αυτος δεν ειναι λογος να αυτοκτονησεις!! Και μονο που μας σκεφτεσαι τοσο πολυ αρκει.
    Δεν είπα ότι θα αυτοκτονήσω επειδή αρκετοί πάσχουν από προβλήματα, απλά λυπάμαι , κάποιες φορές θα ήθελα να ήμουνα τέλειος αναίσθητος να μην νοιάζομαι για κανέναν έτσι και αλλιώς λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά νοιάζονται.

Αν δεν είχα τα ψυχολογικά μου πιθανόν θα ήμουν ένας αναίσθητος που θα κοίταζε μόνο την πάρτη του και το πώς να περάσει καλά , αυτό έχω παρατηρήσει σε αρκετούς ανθρώπους, μιλάνε για αλλαγή βελτίωση αλλά στο μόνο στα λόγια , η πράξεις τους ακριβώς το αντίθετο.

Χαίρομαι από την μια που έχω περάσει όλα αυτά με έκαναν να αντιληφθώ τον κόσμο , μια τεράστια ομορφιά με ανθρώπους να την μαραζουν. Με έκαναν να κατανοώ να συμπονω τους άλλους. Και να μην τους βλέπω όσους αντικείμενα αλλά ως ανθρώπους που όσο και αν περίεργοι είναι το μόνο που θέλουν είναι να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Senior Member
    Μα ειπες θελεις να δωσεις μια να ξεριζωσεις το κεφαλι και οτι ησουν λυπημενος με τοσα προβληματα που διαβαζεις εδω μεσα..

Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Μα ειπες θελεις να δωσεις μια να ξεριζωσεις το κεφαλι και οτι ησουν λυπημενος με τοσα προβληματα που διαβαζεις εδω μεσα..
    Το να δώσω μία να ξεριζώσω το κεφάλι μου ήταν γενικά για όλα αυτά που βιώνω όχι συγκεκριμένα για το φόρουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dreamers View Post
    Το να δώσω μία να ξεριζώσω το κεφάλι μου ήταν γενικά για όλα αυτά που βιώνω όχι συγκεκριμένα για το φόρουμ.
    Α ενταξει παντως μη νιωθεις ετσι.

Junior Member
    Κοίτα ψηλά ,πάνω από τα σύννεφα είναι ο Ήλιος !!!Μιλα θετικά ,βρες καλή παρέα ,πίστευε ...