Results 16 to 30 of 32
Thread: μανα κ minitran
-
26-06-2017, 12:27 #16
Πόσο σε θαυμάζω.. που νοιάζεσαι και αγαπας και προσέχεις την μανούλα σου!!!
Εγώ την έχασα και με άσχημο τρόπο και ξέρω τι είναι να προσέυχεσαι να πάρει τον πόνο απο εκείνη καινα τον δώσει σε σένα!! ποσες φορες δεν το παρακάλεσα αυτο...
Μπράβο σου λοιπον που την προσέχεις και τις στέκεσαι παρά τα δικά σου προβλήματα και καταλαβαίνω ποσο ο δικος της πονος επιρεάζει τον δικό σου που και εσυ δινεις τον αγώνα σου να γίνεις καλά. Και σε θαυμάζω που δεν την κατηγορείς γι αυτό γιατί το έχω δει και αυτό να σημβαίνει. Την βάζεις πάνω και απο σένα.. στο ξαναλέω σε θαυμάζω και εύχομαι μεσα απο την καρδιά σου η μανούλα σου να καταφέρει να ανακουφιστεί απο αυτά που την βασανίζουν και να βρείτε την ηρεμία που σας αξίζει.
Εγώ βέβαια θα επέμενα στο θέμα ψυχολόγου..δεν χρειάζεται να της το πείς.. θα βρεις μια καλή γυναίκα ψυχολόγο που θα την έχεις ενημερώσει και θα προετοιμαστείτε και οι δύο σας κατάλληλα ωστε όταν έρθει για καφέ να τηνκάνει η ψυχολόγος να την νιώσει οτι έχει μια φίλη να μιλήσει και να μην την δει σαν ιατρό. Ακόμη και αν αντιδράσει εκείνη την ώρα είμαι σίγουρη οτι θα το ξεπεράσει με την βοήθεια της ψυχολόγου που εκείνη θα έχει τον τρόπο να την κάνει να ηρεμήσει και να τηναποδεχθεί και να καθήσουν να κάνουν μια όμορφη κουβεντούλα. Και θα δεις οτι αν αυτο πετύχει και νιώσει η μητέρα σου καλύτερα θα θέλει να το επαναλάβει απο μόνη της.
Και αν δεν πετύχει θα ξέρεις οτι προσπάθησες..τι είχατε τι χάσατε.. αλλά και απο αυτή την εμπειρία (αν δηλαδή η μητέρα σου ζητήσει απο την ψυχολόγο να φύγει και πει διάφορα λόγια και κλάψει και ίσως νευριάσει και μαζί σου), δηλαδή απο την αντίδραση που θα βγάλει με αυτή την προσπάθεια που θα κάνετε ..η ψυχολόγος πάλι κάτι καλό θα έχει να σου πεί για να βοηθήσει εσένα τουλάχιστον πως να βοηθήσεις εκείνη σε αυτό το στάδιο.
Νομίζω πρέπει να το ρισκάρεις..
- 26-06-2017, 12:29 #17
υγ πρέπει να απενεχοποιήσεις στο μυαλό της οτι ο ψυχολόγος είναι ιατρός.. να την πίσεις οτι δεν είναι..δεν δινει καν φάρμακα.. Μια φίλη για κουβεντούλα στην ουσία θα καλέσετε..τπτ παραπάνω..και αν δεν θέλει να της μιλήσει μην τηνπιέσετε καθίστε και πιείτε μόνο ένα καφέ.. πες της ισως οτι και εσύ το έχεις ανάγκη να μιλήσεις με έναν άνθρωπο..
26-06-2017, 12:54 #18
καλησπερα ανξιους!
ολα να πανε καλα με την μανουλα σου.
απ οτι λες εχεις μεγαλη εμπειρια σε τετοια φαρμακα, οποτε, τι να σου πει ενας τριτος? τα ξερεις καλυτερα.
το θεμα ειναι ο συγκεκριμενος ασθενης τι χρειαζεται και πως αντιδραει, κι αυτο μπορει να το ρυθμισει μονο με τον γιατρο της. ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του θα πει, αν ειναι τριτος.
αφου ομως ξερεις οτι προηλθε απο προσωπικες αγωνιες, μοναξια , κλπ, σιγουρα θα ηταν καλο να δεχτει να μιλαει με ψυχοθεραπευτη. προσπαθησε να την επηρρεασεις ως προς αυτο αν μπορεσεις.
αν επιτρεπεις μια προσωπικη ερωτηση, ποιο ηταν το σκεπτικο συμφωνα με το οποιο ο ψυχ σου σου ζητησε να μην συμμετεχεις εδω και στο εβαλε και σαν ορο? αν θελεις λες.
26-06-2017, 13:12 #19
νομιζω πως αν φερω ψυχολογο σπιτι θα την πεταξει εξω με τις κλωτσιες..θα ντραπω..ακομα κ γω που κανω ψυχοθεραπεια το κατηγορει..τι να πω..θα δω ρε παιδια..
ρεμεντυ γεια, η ψυχολογος μου παρατηρησε οτι κανω ενδοβολες, ταυτιζομαι με τα προβληματα των αλλων κ επηρρεαζομαι κ πεφτω ψυχολογικα..
οποτε μου ειπε οτι θα ηταν προτιμοτερο να αποφευγω την επαφη με το φορουμ κ γενικως με ολο αυτο κ να διαβαζω περι σχιοφρενειας κλπ..
οταν σταματησα ενιωσα καλυτερα η αληθεια ειναι, ξεχαστηκα απο τα ψυχολογικα προβληματα γενικα..
επισης επειδη εχω βοηθησει πολυ κοσμο στην ζωη μου κ δεν μιλαω για το φορουμ, αλλα πρακτικα εκει εξω, ειναι μια συμπεριφορα η οποια με εχει κουρασει πολυ , με αποτελεσμα να αφηνω εκκρεμοτητες στην δικη μου ζωη..να μην εχω χρονο κ χωρο για εμενα... οποτε εβαλα ορια κ σε αυτη την συμπεριφορα μου κ ηδη νιωθω πολυ καλυτερα κ με αυτο..
το οτι μπηκα αυτον τον καιρο ξανα, αποτελει εξαιρεση μιας κ δεν εχω γιατρο ιδιωτικο αυτη την δεδομενη στιγμη να μιλησω για το φαρμακο της μανας μου, δεν ριχνω καμια ματια στα αλλα θεματα κ σε καμια αλλη ενοτητα..
οπως επισης μπηκα μονο να αναζητησω βοηθεια κ οχι να συμπαρασταθω σε οποιονδηποτε..
πρεπει απλα να προφυλαξω τον εαυτο μου ...
26-06-2017, 13:14 #20
26-06-2017, 13:25 #21
για να νιωσουμε καλυτερα μερικες φορες πρεπει να αλλαζουμε συμπεριφορες...
να κανουμε αλλαγες, δεν γινεται αλλιως..μαλιστα ατομα που βοηθουσα μεσω μεσεντζερ, ακομα κ ξημερωματα, επειδη ειχαν κριση αγχους κλπ. τους ανακοινωσα οτι πλεον δεν θα μπορω να κανω κατι αλλο κ οτι πρεπει να κοιταξω τον εαυτο μου πια..
οκ στεναχωρησα αρκετους... αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως πραγματικα..
πλεον μιλαω για ευχαριστα πραματα μονο, κανω ευχαριστα πραματα με την παρεα μου κ περναω υπεροχα... κ γω οταν ειχα αναγκες πληρωσα τον ψυχολογο κ εδωσα χιλιαδες ευρω για να νιωσω καλυτερα..
οποτε καλο ειναι να κανουν το ιδιο κ οσοι υποφερουν..
ειχα γινει ερασιτεχνης ψυχοθεραπευτρια..
πλεον τελος με αυτο.
26-06-2017, 13:57 #22
πολυ καλά έκανες φιλενάδα και συνέχισε έτσι.. Σε καταλαβαίνω και σε δικαιολογω απόλυτα και μπραβο σουπου το διαχειρίζεσαι έτσι και μην νιώθεις καθόλου άσχημα ή άβολα γι αυτό! Είναι μια πολύ καλή συμβουλή βασικά που θα πρέπει να ακολουθήσουν πολλοί. Όταν βλέπεις οτι κάτι σε επιρεάζει αρνητικά, όσο και καλή πρόθεση να έχεις, πρέπει πρώτα απο όλα να προστατέψεις τον εαυτό σου. Μπράβο σου και ξανά μπράβο σου! και εγω δεν ξερω για ποσο πολυ ακομα θα μπορεσω να συμμετέχω εδώ αλλά όσο δεν με επιρεάζει θα προσπαθήσω να βοηθάω. Άν νιώσω στο ελάχιστο οτι με επιρεάζει θα το κόψω μαχαίρι!!!
Δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αδυναμιες, ανοχές και αντοχές..
26-06-2017, 14:30 #23
φυσικα κ δεν ειμαστε ολοι ιδιοι..αν δεις οτι πιο πολυ ασχολεισαι με τα ψυχολογ. προβληματα απο το να σκεφτεσαι πχ τι θα κανεις σημερα , τοτε ναι ειναι καιρος να κοψεις...
ευχομαι ολα καλα να πανε κ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου, ανακουφιστηκα πολυ που μου ειπες οτι το μινιτραν θελει χρονο........ επειδη εγω δεν το εχω παριε ποτε δεν γνωριζα ιδιαιτερα γι αυτο παρα μονο οτι κανει αμεση αγχολυση...
26-06-2017, 14:31 #24
νομιζω πως πρεπει να φυγω απο το φορουμ τωρα...
χιλια ευχαριστω ολους σας για την προσοχη σας στο μνμ μου κ την βοηθεια σας!!
φιλια!
26-06-2017, 14:33 #25
χαίρομαι αν βοήθησα έστω και στο ελάχιστο!
καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου και να είναι γρήγορα περαστικά για την μητέρα σου και να σας πάνε ολα όλο και καλύτερα!!!! φιλια πολλα!
26-06-2017, 14:57 #26
27-06-2017, 12:58 #27
μπηκα να σας δωσω ευχες για ενα ομορφο καλοκαιρι! ξενοιαστο χωρις κανενα αγχος κ πονο!!!! γιατι ολοι το αξιζουμε κ εχουμε περασει πολλα.....
θα ξαναμπω οταν θα εχω νεοτερα για την μανα...
ευχομαι να παει καλα κ να μη τρεχουμε καλοκαιριατικα....
φιλια σε ολους!!!!
27-06-2017, 14:03 #28
27-06-2017, 17:09 #29
28-06-2017, 11:47 #30
Καλή σας μέρα, είμαι Ψυχολόγος και είπα μήπως μπορώ να βοηθήσω...αν και φυσικά αυτό είναι αρμοδιότητα Ψυχιάτρου. Λογικά θα πρέπει ή θα έπρεπε να της χορηγήσει από σιγά σιγά μέχρι να φτάσει στην δόση που θέλουμε...ώστε και να το συνηθίσει χωρίς να υπάρχουν αυτά τα συμπτώματα. Δεν της το ξεκίνησε από μία μικρότερη δόση πριν να φτάσει στην απαιτούμενη? Αν θέλεις στείλε μου και προσωπικό μήνυμα anxious!