χωρησα και νοιωθω οτι εχουν επιστρεψει ολοι μου οι φοβοι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Senior Member

χωρησα και νοιωθω οτι εχουν επιστρεψει ολοι μου οι φοβοι

γεια σας ειχα να μπω κανενα χρονο μια και τα παλιοτερα μου προβληματα ειχαν καμουφλαριστει αγνοηθει η οπως θελετε πειτε το..ειμαι ενα σχετικα εσωστρεφες κλειστο ατομο ευγενικος και χαμογελαστος βεβαια με μερικες εκλαμψεις κοινωνικοτητας.οι ανθρωπινες συναναστροφες γενικα με κανουν να νοιωθω αβολα και να δινω πολυ αξια στους τριτους. χαρακτηριζω τον εαυτο μου οτι σε γενικες γραμμες με φοβιζει η αποτυχια γενικα και δεν τολμαω πραγματα απο φοβο φοβο για το καινουργιο φοβο για την αλλαγη φοβο για το μελλον καλα αυτο και ποιος δεν το εχει γενικα στη ζωη μου ειμαι ενα φοβισμενο ατομο παντως που ομως στη ζωη του κρυβεται καλα η αποφευγει να κοιταξει τους φοβους του καταματα διαφευγει μεσω αποφυγων και αναβλητικοτητας κατι που θελω να δουλεψω επι ευκαιριας.οστωσο τον τελευταιο χρονο ενοιωθα αρκετα καλυτερα ενα νεο προτζεκτ που θα μου απεδειδε μελλοντικα καρπους ηρθε στο προσκηνιο και μου εδωσε φτερα μεσα σε ολη αυτη την οικονομικη ανασφαλεια. επισης ειχα μια κοπελα που με νοιαζοταν με αγαπουσε και με στηριζε παρα τις οικονομικες μου δυσκολιες με την δουλεια εννοω ψυχολογικη στηριξη επισης το νεο μου προτζεκτ ηταν κατι που οπως ειπα μου εδωσε φτερα και εκει που ολα πηγαιναν καπως καλυτερα εκει που αρχισα να βλεπω τα πραγματα καλυτερα και να ατενιζω το μελλον με περισσοτερη αισιοδοξια πριν λιγο καιρο μου ανακοινωσε οτι δεν θελει να συνεχισουμε οτι παγωσε οτι δεν ειναι οπως ηταν οτι δεν νοιωθει ερωτευμενη αυτη που με λατρευε που αγωνιστηκε να με εχει φερω μεριδιο ευθυνης γιατι περιπου πριν ενα χρονο αφησα να μπει μια αλλη κοπελα αναμεσα μας οχι τιποτα σπουδαιο απλα της εδωσα πολυ βημα και ενδιαφεροταν πολυ για εμενα ενθουσιαστηκα και παραμελησα την δικια μου της ειχα φερθει απαισια βεβαια γενικα τοτε περναγαμε μια κριση αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω τοτε της φερθηκα ασχημα τα ξαναβρηκαμε παλεψε για εμενα αλλα και εγω ειχα κατι μεσα μου για εκεινη γυρησαμε ο ενας στον αλλον πιο δυνατοι απο ποτε τουλαχιστον ετσι νομιζα μεχρι που ηρθε αυτο και εχαα την γη κατω απο τα ποδια μου με ξεγυμνωσε αυτος ο χωρισμος φανερωσε ολες τις αδυναμιες μου και ολους τους κρυμμενους φοβους μου το παλευω οσο μπορω αλλα η αληθεια ειναι οτι γενικα νοιωθω ασχημα πολυ ασχημα γιατι ειχα μεριδιο ευθυνης εκεινη μου ειπε οτι δεν ξεπερασε ποτε απολυτα το θεμα με την αλλη αλλα και οτι γενικα εκανα του κεφαλιου μου.πραγματικα εχω απογοητευτει και δεν ξερω πως να το διαχηριστω δεν περιμενα να φυγει απο την ζωη μου αυτη η γυναικα δεν ξερω τι να κανω μιλαμε αλλα δεν ξερω αν μπορω να επιμεινω σε μια ψυχοφθορα επανασυνδεση

Senior Member
    Φίλε οι γυναίκες ξέρουν να δίνουν τα πάντα αλλά ξέρουν και να τα παίρνουν πίσω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Φίλε οι γυναίκες ξέρουν να δίνουν τα πάντα αλλά ξέρουν και να τα παίρνουν πίσω
    εσυ εισαι παλιος γνωριμος..δεν ξερω τσαλαπατηθηκα και βγηκαν στη φορα ολα οσα εκρυβα επιμελως η απεφευγα παντως το θεμα ηταν οτι ο τελευταιος χρονος της ζωης μου ηταν απο τους πιο εποικοδομητικους και δυναμικους τωρα ολα μου φαινονται αδιαφορα εχασα εναν υπεροχο ανθρωπο που για καθε προβλημα μου ειχε τη λυση ακουγε ολους τους προβληματισμους μου με συμβουλευε και με ηρεμουσε ηξερα οτι στο τελος της μερας θα την ειχα εκει να με συμβουλεψει να με παροτρυνει να μου δωσει θαρρος τωρα ειμαι και ατομο που γενικα ειμαι κλειστο αντε βρες ανθρωπο να αγαπιεστε και να υπαρχει εμπιστοσυνη με ειχε δεχτει οπως ακριβως ειμαι με ολα τα προβληματα με οσα ειχα και δεν ειχα

Senior Member
    Σου έδωσε τα πάντα

Senior Member
    και μου εδωσε τα παντα αλλα και εγω δεν ημουν δεκτης και εγω εδινα δεν τσιγκουνευτηκα κατι γιαυτο στεναχωριεμαι γιατι ηταν ανθρωπος πανω απολα και οχι μια τυχαρπαστη ειχε ολοκληρωμενο χαρακτηρα ειχε περασει και αυτη ενα σωρο προβληματα και ομως ειχε τρελλο θαρρος και παντα την θαυμαζα γιαυτο μου εδινε μια εμπνευση γενικα και ενα κινητρο να λεω οτι αφου τα καταφερνει εκεινη θα τα καταφερω και εγω με τα μισα προβληματα σε σχεση με τα δικα της μονο που τα δικα μου βεβαια ηταν πολλα προβληματα ψυχικης προελευσης

Senior Member
    Θεωρω πως πολυ καλα εκανε που χωρισατε, ειναι το καλυτερο και για τους δυο.
    Απο οσα μας περιγραφεις κρεμασες ολες σου τις συναισθηματικες αναγκες πανω της, ηταν το "λιμανακι" σου και την ειχες δεδομενη, για αυτο και της φερθηκες απαισια, για αυτο και τσιλιμπουρδισες...δεν την σεβοσουν η τελοσπαντων δεν την θαυμαζες ως γυναικα οπως της αξιζε. Δυστυχως παρατηρω πως για να εισαι ερωτευμενος με καποιον θελει και να τον "φοβασαι" λιγο. Εκεινη ηρθε στη ζωη σου για να ανακουφισει τις ανασφαλειες σου, να δωσει στη ζωη σου νοημα ενω ο ιδιος δεν ξερεις τι θελεις, για να σε στηριζει οταν νιωθεις αδυναμος να στηριχτεις στον εαυτο σου και να πατας γερα στα δυο σου ποδια. Διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα οταν εκανες τη μαλακια που εκανες δεν ειχες τετοιους φοβους ετσι δεν ειναι; Ειχες παρει τα πανω σου σωστα; Θεωρησες πως ισως σου αξιζει κατι "καλυτερο" και ειπες να ψαχτεις οσο ειχες το δεδομενο "λιμανακι" να περιμενει, σωστα;
    Απλα επειδη δε πιαστηκες καλα απο το επομενο κλαδι και σου καλυπτε ολες τις συναισθηματικες αναγκες που σου καλυπτε τρομαξες οταν ειδες οτι κινδυνεψες να την χασεις...που θα βασιζομαι ειπες...
    Λοιπον αυτος ο χωρισμος ειναι καλος για εκεινη, γιατι της αξιζει κατι καλυτερο...δεν νομιζω να διαφωνεις οτι της αξιζει να μην την εχουν δεδομενη, να την στηριζουν και να την θαυμαζουν, να μην ειναι απλα μια επιλογη για εναν αντρα η η μονη επιλογη για εναν φοβισμενο αντρα...αλλα να ειναι με καποιον που δεν αμφιβαλλει και δεν γατζωνεται πανω της για να εχει ο ιδιος αισθηση σκοπου και ταυτοτητας...
    Αντιστοιχα αυτος ο χωρισμος ειναι καλος και για εσενα. Γιατι εσυ πρεπει να μαθεις να στηριζεσαι στον εαυτο σου, να μην ψαχνεις ανθρωπο να γατζωθεις και να σου διωξει τους φοβους, να μην εισαι με μια γυναικα απλα επειδη σου εμπνεει ασφαλεια αλλα επειδη εσυ εισαι καλα, ανεξαρτητος, ξερεις τι θελεις και επιλεγεις διπλα σου ανθρωπους που πραγματικα θελεις. Και δυστυχως αμα δεν χωριζατε δεν θα το μαθαινες αυτο ποτε...θα βολευοσουν, θα επαναπαυοσουν, και αργα η γρηγορα θα την πληγωνες εσυ παλι...
    Αλλα τωρα ξερεις ποιοι ειναι οι φοβοι σου...και δεν εχεις που να τους φορτωσεις πια, ηρθε η ωρα να τους αντιμετωπισεις.

Εχεις μια ευκαιρια λοιπον τωρα να κανεις μια νεα αρχη.
    Πολυ σκατα, πολυ δυσκολο...εμενα περασαν δυο χρονια που εμαθα τα παραπανω και ακομα ζοριζομαι, παρα πολυ ασχημα. Αλλα δεν θα πεσουμε να πεθανουμε.

Τωρα αφησε την ησυχη λεω εγω...το ξερεις και ο ιδιος καταβαθος πως θα ηταν ψυχοφθορα και μη υγιης η επανασυνδεση και θα ειχε στην ριζα της την αδυναμια και τον φοβο, οχι την αγαπη σας. Αυτη παει πεταξε.
    Απλα χρειαζεσαι χρονο για να το χωνεψεις...νταξει ζηστο, θρηνησε το, εχει σταδια ο χωρισμος...αλλα αστα να περασουν, μην κολλας στην αρνηση.

Κατα τα αλλα τι θα ηθελες να αλλαξει στη ζωη σου; Τι θα ηθελες να φτιαξει; Προσπαθησε το δεν σε εμποδιζει κατι...

Senior Member
    εχουν μεγαλη δοση αληθειας τα οσα ειπες με εξαιρεση οτι δεν ημουν γατζωμενος απανω της και ηταν επιλογη μου να γυρισω πισω σε εκεινη συνειδητα οχι απο κυνδυνο μην την χασω γιατι εκεινη με κηνυγουσε τοτε αλλα γιατι οντως συνηδητοποιησα την αξια της σαν ανθρωπο πολλες φορες οταν αποστασιοποιουμαστε απο κατι καταλαβαινουμε την αξια του και γυρησα οχι απο φοβο αλλα συνηδητα. το θεμα ειναι οτι τον τελευταιο χρονο ουτε δεδομενη την ειχα αλλα ηταν και η πρωτη φορα σε ολα τα χρονια που της εδειξα πραγματικα και ποσο την αγαπαω και αυτο ηταν και δικη της ομολογια αρα λεω τωρα εγω μηπως τελικα οι ανθρωποι δεν θελουν ενα καλο παιδι αλλα καποιον που θα τους κανει σκουπιδι??και αν οχι σκουπιδι γιατι ειναι βαρυ καποιον τελος παντων παντων που δεν τους πολυλογαριαζει?τι θα ηθελα να αλλαξει στη ζωη μου να παταω γερα στα ποδια μου δυσκολο μεσα στην κριση αλλα εχω και το προτζεκτ μου που πρεπει να επιμεληθω θα ηθελα να μην με επηρρεαζουν οι αποτυχιες τοσο να μην φοβαμαι να τολμαω να ειμαι πιο δεκτικος στις αλλαγες και να ειμαι πιο κοινωνικος να μην με φοβιζουν τοσο οι ανθρωποι και να τους αντιμετωπιζω με θαρρος και χωρις καχυποψια εν ολιγοις θελω να παψω να φοβαμαι και θελω να αποκτησω αυτοπεποιθηση... μπορω?απλα πραγματα ζηταω

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    εχουν μεγαλη δοση αληθειας τα οσα ειπες με εξαιρεση οτι δεν ημουν γατζωμενος απανω της και ηταν επιλογη μου να γυρισω πισω σε εκεινη συνειδητα οχι απο κυνδυνο μην την χασω γιατι εκεινη με κηνυγουσε τοτε αλλα γιατι οντως συνηδητοποιησα την αξια της σαν ανθρωπο πολλες φορες οταν αποστασιοποιουμαστε απο κατι καταλαβαινουμε την αξια του και γυρησα οχι απο φοβο αλλα συνηδητα. το θεμα ειναι οτι τον τελευταιο χρονο ουτε δεδομενη την ειχα αλλα ηταν και η πρωτη φορα σε ολα τα χρονια που της εδειξα πραγματικα και ποσο την αγαπαω και αυτο ηταν και δικη της ομολογια αρα λεω τωρα εγω μηπως τελικα οι ανθρωποι δεν θελουν ενα καλο παιδι αλλα καποιον που θα τους κανει σκουπιδι??και αν οχι σκουπιδι γιατι ειναι βαρυ καποιον τελος παντων παντων που δεν τους πολυλογαριαζει?τι θα ηθελα να αλλαξει στη ζωη μου να παταω γερα στα ποδια μου δυσκολο μεσα στην κριση αλλα εχω και το προτζεκτ μου που πρεπει να επιμεληθω θα ηθελα να μην με επηρρεαζουν οι αποτυχιες τοσο να μην φοβαμαι να τολμαω να ειμαι πιο δεκτικος στις αλλαγες και να ειμαι πιο κοινωνικος να μην με φοβιζουν τοσο οι ανθρωποι και να τους αντιμετωπιζω με θαρρος και χωρις καχυποψια εν ολιγοις θελω να παψω να φοβαμαι και θελω να αποκτησω αυτοπεποιθηση... μπορω?απλα πραγματα ζηταω
    Για να καταληξατε να χωρισετε δεν νομιζω πως ενοιωθε οτι την πολυλογαριαζες...ετσι δεν ειναι;
    Το οτι σε φαγανε οι τυψεις και αρχισες να της δειχνεις ποσο την αγαπας ε μαλλον το καταλαβε...δεν ειναι χαζη. Επισης πιθανοτατα καταλαβε οτι η "αγαπη" σου ηταν η αναγκη σου. Γιατι κι εμενα μου εκατσε πολυ στραβα σε ολα σου τα μηνυματα το ποσο εμφαση δινεις σε ολους τους τροπους με τους οποιους σε στηριζε και τι σου προσεφερε και σου εδινε...προφανεστατα σε σοκαρε το οτι δεν τα εχεις πια, γιατι σε ειχε καλομαθει. Δεν ειναι οτι την αγαπας...απλα εμεινες ξεκρεμαστος και φρικαρες, αυτη την αισθηση μου δινουν τα γραφομενα σου. Μιλαμε για αναγκη.
    Επισης χαρακτηριζεις τον εαυτο σου καλο παιδι; Τι θα πει καλο και κακο παιδι; Εγω δυο αλλα ειδη ξερω μονο...τα ασφαλη και τα ανασφαλη.
    Και ειναι καιρος να καταπολεμησεις τις ανασφαλειες σου. Εκεινη ηταν χανζαπλαστ πανω στη πληγη. Μονος σου εχεις να κανεις χειρουργιο.
    Οσο για αυτα που ζητας...δυστυχως δεν εχω κατι χρησιμο να σου πω, σκασε και κολυμπα υποθετω, κι εγω μην νομιζεις, καθομαι στην ακτη αντε να βρεξω κανα ποδι ως τον αστραγαλο.

Α...και θα παραθεσω την απαντηση σου σε δικο μου παλιο θεμα:

μιλαμε ηταν τοσο αναισθητο καθαρμα που καθησε και σου εξωτερικευσε τα παντα πρεπει ο ανθρωπος να ηταν μεγας στοκος απομυθοποιησε τον το συντομοτερο δυνατον και ξεκινα να ζεις για σενα ουτε περιεργη εισαι ουτε τιποτα αυτος απλα καπαρωσε αλλη γκομενα και δεν σε αφηνε προφανως τοσο καιρο γιατι οι ανθρωποι ειναι σαν τις μαιμουδες αν δεν βρουν αλλο δεντρο να πιαστουν δεν αφηνουν το προηγουμενο απλα οι αλλες μαλλον δεν του καθοντουσαν τωρα βρηκε αλλο λιμανι μακρυα του κοψε ολες τις επαφες δεν θα αλλαξει τα ιδια θα εκανε ακομα και αν γυρνουσε γονατιστος για συγνωμη

Παρε την συμβουλη σου και πηδα στο επομενο κλαδι λοιπον...
    Και καλα θα κανει η πρωην σου να κανει πραξη το τελευταιο...
    Αν την "αγαπας" εστω λιγο αστην να προχωρησει σε τιποτα πιο υγιες στη ζωη της...
    Δεν εχουν σημασια οι λεπτομερειες, σημασια εχει πως μια φορα μοναχα φτανει να ραγισει το γυαλι κλπ κλπ.

Senior Member
    Κόβει κώλους το Ναταλάκι είναι έκφραση βόρεια

Senior Member
    κοιτα φιλη καποιον που αγαπας τον εχεις αναγκη δεν αναιρει το ενα το αλλο το θεμα σου να πω την αληθεια δεν το θυμαμαι και γενικα την ολη ιστορια. δεν θυμαμαι τι σου εκανε οσο για το θεμα του κλαδιου δεν νομιζω να με αντιπροσωπευει γιατι οταν μου δωθηκε δεν το πηρα αν και θα μπορουσα ανετα θα παρω ομως με βαρια καρδια το σκασε και κολυμπα γιατι πρεπει να γινει και οχι δεν θα κανω προσπαθεια ια επαναυνδεση οσο και να το θελω το θεμα ειναι να παταω γερα στα ποδια μου και να ειμαι καλα με τον εαυτο μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    κοιτα φιλη καποιον που αγαπας τον εχεις αναγκη δεν αναιρει το ενα το αλλο το θεμα σου να πω την αληθεια δεν το θυμαμαι και γενικα την ολη ιστορια. δεν θυμαμαι τι σου εκανε οσο για το θεμα του κλαδιου δεν νομιζω να με αντιπροσωπευει γιατι οταν μου δωθηκε δεν το πηρα αν και θα μπορουσα ανετα θα παρω ομως με βαρια καρδια το σκασε και κολυμπα γιατι πρεπει να γινει και οχι δεν θα κανω προσπαθεια ια επαναυνδεση οσο και να το θελω το θεμα ειναι να παταω γερα στα ποδια μου και να ειμαι καλα με τον εαυτο μου
    Δεν το πηρες το κλαδι γιατι φοβοσουν υπερβολικα να αφησεις την ασφαλεια της σχεσης σας. Τεσπα δεν εχει σημασια αν θεωρεις οτι την αγαπησες, δεν ειμαι σε θεση να το κρινω. Το θεμα ειναι και το αναγνωριζεις και ο ιδιος οι φοβοι και οι ανασφαλειες σου.
    Το να πατησεις γερα στα ποδια σου οταν εχεις μαθει να βασιζεσαι για χρονια πανω σε καποιον αλλον ειναι ζορικο και δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη. Αλλα ειναι και καλο αυτο που σου συμβαινει. Μερικοι ανθρωποι αναλαμβανουν την ευθυνη του εαυτου τους μονο αν δεν εχουν αλλη επιλογη...επειδη ακριβως ομως δεν εχεις επιλογη θα αρχισεις σιγα σιγα να το καταφερνεις καποια στιγμη...

Senior Member
    Το Ναταλάκι πετάει κιμά στον αέρα κ πέφτει μπιφτέκι

Senior Member
    ναι ναι καλα τα λεει η ναταλια οπως πρεπει να ειπωθουν ειναι νωπο ομως πολυ σε εμενα και ποναει και πριν λιγο με πηρε τηλ να δω τι κανω και ξερω πως ειναι λαθος αλλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου να μην της μιλαω ΜΕ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ να τα λεμε και αυτα οχι οτι σημαινει κατι και οτι πιστευω θελει κατι αλλα κραταω εναν καποιο χαρακτηρα η καρδια μου το ξερει

Senior Member
    σημερα κοιμηθηκα λιγο χθες μιλησαμε μαζι στο τηλ να σημαινει κατι αραγε εκεινη με πηρε.προσπαθω να το τελειωσω στο μυαλο μου να πω οτι ηρθε η ωρα του μετα παραμυθιαζω τον εαυτο μου οτι μπορει να ξαναγυρισει αυτο γινεται μεσα στη μερα πολλες φορες φαυλος κυκλος πραγματικα δεν μπορω να ηρεμησω με τιποτα διαβαζω στο ιντερνετ απο τροπους να ξεπερασεις εναν χωρισμο μεχρι τα σωστα βηματα για μια ιγουρη επανασυνδεση φοβαμαι μην μου στριψει καποιοι μου λενε οτι τα προβληματα που εχω γιαγαντωθηκαν λογω χωρισμου και δεν αμφιβαλλω καθολου προσπαθω μεσα στη μερα και νωρις το πρωι να κανω πραγματα για τον εαυτο μου διαφορες δουλειες η προσπαθω να μιλαω σε οσο περισσοτερο κοσμο μπορω εστω μια καλημερα ακομα και σε ατομα που μεχρι προτεινος τους απεφευγα να τους χαιρετησω οταν εργαζομαι- πραγμα δυσκολο λογω αναδουλειας δεν υπαρχει πολυ κινηση- ηρεμω καπως. διαβαζω διαφορα αρθρα που λενε οτι οι αντρες ξεπερνανε πιο δυσκολα το χωρισμο λενε οτι ολο αυτο θα κανει τον κυκλο του λενε οτι αστο να βγει απο μεσα σου δεν θελω να κλαψω πιστυω θα με αναστατωσει περισσοτερο ψυχικα το καλυτερο που κανω ειναι να το εχω πει σε μερικους φιλους αλλα και αυτοι ποσο να ακουσουν?το χειροτερο ομως κομματι της μερας ειναι οταν μενεις μονος σε οποιαδηποτε στιγμη η χειροτερη ειναι το πρωι οταν ξυπνας εχει αδειασει η κεφαλα και θυμασαι παλι τα παντα με νεεες λεπτομερειες δημιουργεις νεες ελπιδες οι απογοητευσεις

Senior Member
    Ironman ολοι κανουμε λαθη σιγουρα αυτο που εκανες με την αλλη ηταν πολυ μεγαλο λαθος αλλα ολοι κανουμε.......επρεπε να σε συγχωρεσει, μαλλον ειναι αυτο που λες, οταν ο αλλος ειναι ανωριμος θελει να του φερονται σαν σκουπιδι.........εγω ευτυχως εχω αλλαξει σε αυτο και οταν μου φερονται σαν σκουπιδι τοτε φευγω η κανω μαλακιες..........οταν μου φερονται καλα καθομαι......αυτη δεν εχει ωριμασει ακομα και γι'αυτο την εχασες...........γραψ'τηνε λιγο μηπως και γυρισει.........μην της δειχνεις οτι την θες........και πες μας τι εγινε
    Last edited by λουλούδι; 01-07-2017 at 11:38.

Page 1 of 3 123 LastLast