Πώς σας αντιμετώπισαν οι δικοί σας άνθρωποι όταν τους χρειαστήκατε στα δύσκολα? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    Επίσης έχω να μπω πολλές μέρες στο φόρουμ να σχολιάσω και δεν έκανα σε κανέναν υπόδειξη,απλά είπα ότι ήταν πλύ ωραίο το μνμ που έγραψες στην Μάρα .

Senior Member
    Κι η δελφίνι για τον εαυτό της το είπε δεν θυμάμαι να το βρω αλλά το νόημα ήταν αν την πατήσεις κ παθεισ κάτι όπως αυτή κλαφτα χαραλαμπε είναι έκφραση το καλό ψοφο κ λέγεται συχνά εδώ πάνω είμαστε σκληροί με λίγα λόγια οι βόρειοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Επίσης έχω να μπω πολλές μέρες στο φόρουμ να σχολιάσω και δεν έκανα σε κανέναν υπόδειξη,απλά είπα ότι ήταν πλύ ωραίο το μνμ που έγραψες στην Μάρα .
    Συγνώμη τότε αν το παρεξήγησα και έκανα λάθος αλλά έτσι όπως εκφράστηκες φάνηκε σαν να ειρωνευόσουν την προσπάθειά μου απέναντι στην Mara και απο την στιγμή που το έλαβα σαν ειρωνεία ενοχλήθηκα γιατί η ίδια άνοιξα ένα θέμα πολυ ευαίσθητο για μένα.
    Απο την άλλη έχω μπερδευτεί λίγο με κάποιους ανθρώπους εδώ μέσα που χρησιμοποιούν διαφορετικά προφίλ και θεώρησα οτι είσαι μια τέτοια περίπτωση.
    Εφόσον λοιπόν κάνω λάθος και για τις δυο περιπτώσεις ζητώ και συγνώμη διπλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι η δελφίνι για τον εαυτό της το είπε δεν θυμάμαι να το βρω αλλά το νόημα ήταν αν την πατήσεις κ παθεισ κάτι όπως αυτή κλαφτα χαραλαμπε είναι έκφραση το καλό ψοφο κ λέγεται συχνά εδώ πάνω είμαστε σκληροί με λίγα λόγια οι βόρειοι
    Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση elis. Εσείς ώς παλιότεροι γνωρίζετε καλύτερα τα μέλη ενώ εγώ ίσως κάποιες φορές πιάνομαι απο κάποιες κουβέντες και όπως φένεται παρεξηγώ ανθρώπους και καταστάσεις. Και πάλι σε ευχαριστώ και συγνώμη και στις δύο κοπέλες για την παρεξήγηση.

Senior Member
    Απλά εσύ κοίτα να βοηθησεισ και να βοηθηθεισ όσο μπορείς από τις συζητήσεις είναι κοινωνία εδώ έχει τα πάντα πρέπει να κρατάς ένα επίπεδο και τι γνώμη που έχεις για τον καθένα αν θεσ τι λες αν θεσ την κρατάς για σένα ανάλογα πωσ σου βγαίνει θέλει να μάθεις να λες αυτό που θέλεις χωρίς να μαλώνεις να μάθεις να εκφραζεσαι δύσκολο δεν είναι εύκολο αλλά γίνεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234