υποφερω..δε εχω που να τα πω.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 101
    Και για να σε κατευθυνω λιγο παραπανω. Ψαξε σελιδες του φβ με ξενοδοχουπαλληλους. Εκει ανεβαζουν ασταματητα αγγελιες και ζητουν κοσμο ΑΣΧΕΤΑ με την προυπηρεσια τους.

Junior Member
    Quote Originally Posted by jock77 View Post
    Κοπέλα μου αυτά είναι λόγια δικά σου.. ούτε σε έθιξα ούτε σε προσέβαλα.. και όπως ζητάς εσύ αξιοπρέπεια την ίδια περιμένω και εγώ απο εσένα απο την στιγμή που βρέθηκα εδώ για να προσπαθήσω να σε βοηθήσω. Το οτι δεν σου λέω αυτά που θέλεις να ακούσεις και σε βάζω να σκεφτείς οτι και εσύ κάπου μπορεί να κάνεις ή να είσαι λάθος.. αν αυτό για σένα είναι προσβολή τότε λυπάμαι πολύ που σκέφτεσαι έτσι γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο εμπόδιο στην ζωή σου.
    Δεν ήμουν εγώ η επιθετική σε αυτή την συζήτηση αλλά είχα όλη την καλή πρόθεση και εσύ μου το ανταπέδωσες με αυτό τον τρόπο.
    Απο την δική σου συμπεριφορά και μόνο μπορώ να δικαιολογήσω τους εργοδότες σου, τον σύντροφό σου και όλους όσους λές οτι σου κάνουν την ζωή δύσκολη γιατί μάλλον εσύ τους την κάνεις δύσκολη.. όσο και αν σε πονάει αυτό μάλλον καιρός να αρχίσεις να αναζητάς ευθύνες στον εαυτό σου και όχι σε όλους τους άλλους.

Με πολύ αξιοπρέπεια..αν ξέρεις τί σημαίνει..
    προσβλητική ως το τέλος ..αν ξερεις θα σου πω και εγω τι παει να πει βοήθεια σταματα αυτο που κανεις και προς θεού αποσυρσου από το θεμα ..ενας διαχειριστής κατι να τα δει αυτα τα πραγματα τέλος πάντων ..να έρχονται άγνωστοι να με λένε αν εχω η οχι αξιοπρέπεια επειδη δε δέχομαι να μιλάνε γ τη ζωη μου αν δε τη ξέρουν ..δε πάμε καλα

Junior Member
    Quote Originally Posted by f*Society View Post
    Και για να σε κατευθυνω λιγο παραπανω. Ψαξε σελιδες του φβ με ξενοδοχουπαλληλους. Εκει ανεβαζουν ασταματητα αγγελιες και ζητουν κοσμο ΑΣΧΕΤΑ με την προυπηρεσια τους.
    α ναι ! δε το ειχα σκεφτεί thanx again

Αν πάει σε κάποιο νησί θα βρει δουλειά το μόνο πρόβλημα είναι η εστίαση , δύσκολο να βρεις σπίτι αυτήν την περίοδο σε νησί.

Junior Member
    [QUOTE=dreamers;678100]
    Quote Originally Posted by kourasmeni93 View Post
    Και καλά κάνεις, δικαίωμα σου αλλά μου φαίνεται περίεργο δεν ξέρω νησί το οποίο να δουλεύει μόνο με Αλβανούς και Βούλγαρους.
    σε ευχαριστω για τους τρόπους σου . γιατι εχω απηυδησει Απόψε με τις γενικεύσεις και τις προσβολές που βλέπω ..ναι και ομως ..ξερω κόσμο που δε εχει ρεύμα και Αλβανούς σε 10 δουλειές ..δε παίρνουν Έλληνα ..κ δε το λεω με ρατσιστική χροιά ..προς θεού απλα να υπαρχει ισότητα να δουλεύουν και οι ντοπιοι

Quote Originally Posted by dreamers View Post
    Αν πάει σε κάποιο νησί θα βρει δουλειά το μόνο πρόβλημα είναι η εστίαση , δύσκολο να βρεις σπίτι αυτήν την περίοδο σε νησί.
    Συνηθως τα ξενοδοχεια δινουν και στεγη, ισως και καποια εστιατορια. Στην τελικη καλοκαιρι ειναι , κρυο δεν εχει παιρνεις την σκηνουλα σου και παραλια. Αν θες για ολα υπαρχουν λυσεις. Αρκει να το θες.

Banned
    Συνηθως τα ξενοδοχεια δινουν και στεγη, ισως και καποια εστιατορια. Στην τελικη καλοκαιρι ειναι , κρυο δεν εχει παιρνεις την σκηνουλα σου και παραλια. Αν θες για ολα υπαρχουν λυσεις. Αρκει να το θες.
    Και φαγητό απ'όσο ξέρω.

Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Και φαγητό απ'όσο ξέρω.
    Σωστα. Φαγητο δινουν ολοι.

[QUOTE=kourasmeni93;678107]
    σε ευχαριστω για τους τρόπους σου . γιατι εχω απηυδησει Απόψε με τις γενικεύσεις και τις προσβολές που βλέπω ..ναι και ομως ..ξερω κόσμο που δε εχει ρεύμα και Αλβανούς σε 10 δουλειές ..δε παίρνουν Έλληνα ..κ δε το λεω με ρατσιστική χροιά ..προς θεού απλα να υπαρχει ισότητα να δουλεύουν και οι ντοπιοι
    Και σε τι δουλειές τους έχουν , τουρισμό δεν έχει το νησί ?

Junior Member
    [QUOTE=dreamers;678111]
    Και σε τι δουλειές τους έχουν , τουρισμό δεν έχει το νησί ?
    Μιλάμε για μικρό νησί χωρίς πολυ τουρισμό ..στα παντα τους εχουν χρονια κ δε τους αλλάζουν ..εχουν προτείνει κ άλλοι κ γω κ με μισά λεφτά και σου λένε δε τον αλλάζω τον εχω χρονια

Διπλα δεν εχει αλλα νησια ?

[QUOTE=kourasmeni93;678112]
    Μιλάμε για μικρό νησί χωρίς πολυ τουρισμό ..στα παντα τους εχουν χρονια κ δε τους αλλάζουν ..εχουν προτείνει κ άλλοι κ γω κ με μισά λεφτά και σου λένε δε τον αλλάζω τον εχω χρονια
    Συγγνώμη αλλά νομίζω ότι απλούστατα μας δουλεύεις. Δεν μπορεί να έχουν όλοι στις δουλειές τους μόνο Αλβανούς δεν γίνεται αυτό, και πολύ απλά φύγε από το νησί αφού δεν σου αρέσει και δεν έχει μέλλον για δουλειά , ψάξε στις αγγελίες ότι δουλειά και να είναι και σίγουρα κάτι θα βρεις , ήρθα Αθήνα για σπουδές φέτος και βρήκα κατευθείαν δουλειά χωρίς να την ξέρω αν έχεις λίγο όρεξη τα πάντα γίνονται. Καλή συνέχεια

Senior Member
    προσβλητική ως το τέλος ..αν ξερεις θα σου πω και εγω τι παει να πει βοήθεια σταματα αυτο που κανεις και προς θεού αποσυρσου από το θεμα ..ενας διαχειριστής κατι να τα δει αυτα τα πραγματα τέλος πάντων ..να έρχονται άγνωστοι να με λένε αν εχω η οχι αξιοπρέπεια επειδη δε δέχομαι να μιλάνε γ τη ζωη μου αν δε τη ξέρουν ..δε πάμε καλα
    Όχι κούκλα μου δεν παει έτσι.. εσύ μοιράστηκες την ζωή σου σε ένα φόρουμ και απο αυτά που λές και κάνεις κρίνεσαι θες δεν θες. Προσβολή είναι να σου προσπαθεί ο άλλος να σου προφέρει βοήθεια και εσύ να του επιτίθεσαι και να θήγεις την αξιοπρέπειά του και την ηθική του.. Σε τίποτα απο οτι σου είπα δεν σε πρόσβαλα ούτε σε προκάλεσα άσχετα αν εσύ βλέπεις φαντάσματα.
    Έχεις ένα πολύ κακο χαρακτήρα και αν θέλεις να συνεχίζεις να με προκαλείς είναι δικαίωμά σου αλλά δικαίωμα μου είναι και εμένα να αντιδρώ. Στο χέρι σου ειναι..

Κατι δεν μας λες. Ή κατι δεν παει καλα.

Senior Member
    ειμαι 24 χρόνων απενταρη και φοιτητρια. μονογοονεική οικογένεια μονο η μανα μου ζει ..τα τελευταία κάμποσα χρονια ειναι με κάποιον και ζούμε σπίτι του ..εισόδημα εμείς μηδενικό ..ενα σπιτι έχουμε και αυτο μακριά στη πόλη μας ,τ έχουμε αφήσει χρονια και ζούμε σπιτι του .η μανα μ στ νησί π ζούμε δουλειά δε έβρισκε ούτε κ γω ..κανει μόνη της γλυκα μαρμελάδες οσο μπορω τ βοηθάω κ εγω ..κ οτι λεφτά βγουν που τι να βγει μια στο τοσο θα μπουν στη τσέπη του ..για να συνεισφέρουμε γιατι ζούμε σπιτι του .μου φέρεται κυρίως πολυ ασχημα και σε αυτήν ασχημα τελευταία του στυλ ( όλη μερα να ειναι όρθια να κανει δουλειά πανω από κατσαρόλες να της βγαίνει η ψυχή και αν ξεχάσει κατι και χάλασε στ ψυγείο φωνή και κακό )..τουςτελευταίους μήνες π ξενοίκιασα από τ πόλη που ζούσα για τη σχολή και ήρθα σπιτι του μονιμα η ζωη μου ειναι μαρτύριο ..επδ ειμαι σπιτι του θα πρεπει να υποστώ αδιακρισία και φουλ όλη τη ωρα να χώνεται στη ζωη μου γιατι πχ καθομαι κ δρ κανω κατι τη ωρα που το θελει να χώνεται σε οτι συζητάω με τη μανα μ γενικα να μου τη λέει με καθε ευκαιρία καθε μερα ρε παιδιά !! Καθε μερα ..καθε μερα του λέει η μανα μου οτι το κανει προφανώς επίτηδες για να φύγω και οτι φυσικά δε το ανέχεται και θα φύγουμε μαζί ..αλλα να πάμε που ; 2 γυναικες απενταρες με μονο 1 μακρινή συγγενή και αυτη με τα δικά της προβλήματα !! Δουλειά να φύγω από δω μεσα ώστε να διαβάζω κιολας να δουλεύω να πηγαίνω στη σχολή μου που και που ,που ειναι μακρυα δε βρίσκω ..μ εχουν σε 3 δουλειές άγρια εκμεταλλευτεί ..στη 1η πηγα σ άλλο νησί μακρύα από δω ..το αφεντικό αποφάσισε οτι δε του κάνα μου φάγε τα λεφτά που χάλασα στο πήγαινε έλα ..δε με πλήρωσε μου τη έπεσε από πανω και αισχρά ..στη 2η δουλειά ενώ τους ειχα πει οτι δε ειχα προϋπηρεσία έκανα μια παρά πολυ σκληρη δουλεία 8 _9 ωρου σε 6 ωρο και παλι το ήθελαν και πιο συντομα ..στο 4ημερο με έδιωξαν και γενικα οποια παει μετά η φεύγει η τη διώχνουν γιατι ολες ειναι η άπειρες οπως εγω η προβληματικές η και γω δε ξερω τι γιατι κανεις δε μπορεί να τους βγάλει τη δουλειά 9ωρου στο 6ωρο που θέλουν ..έπειτα μια τύπισσα για δουλειά πωλητριας που με είχε απορρίψει λόγω έλλειψης έμπιιριων μου λέει έλα να σε δω δοκιμαστικά ..πάω ..2 μέρες απλήρωτη για να μου πει οτι δε κυνηγάω τους πελάτες και δε εχω προυπηρεσια και οτι θελει να τς κανω πωλήσεις γερές πράγμα που δε μπορω ως ΕιπΕ ..εχω απελπιστεί ..εχω βαρεθει να κρεμομαι εγω και η μανα μου από έναν άξεστο προβληματικό ανθρωπο ..τι θα κάνατε στη θέση μου ; Πραγματικά δε εχω με ποιον να το συζητήσω ..ντρέπομαι . εχω βαρεθει να μη κοιμάμαι να με ζώνει το άγχος για το αυριο
    Που ζεις ρε κοπελια στο sillent hill ζεις??δεν σε ρωταω για να μου πεις το μερος απλα μου κανει εντυπωση.ξερω ενα σορο κοριτσια αγορια που φευγουν απο μεγαλες πολης και πανε σε νησια και δουλευουν.εστω οτι ζεις σε ερημονησι.διπλα δεν εχετε αλλα νησια με τουρισμο??παραδιπλα??νεα κοπελα εισαι.δεν εισαι 15 χρωνον να πω φοβατε δεν τολμαη.το οτι μια φορα σε πηγε στραβα δεν σημενη οτι παντα θα πηγενη στραβα.και στη λαντζα προυπηρεσια ζητανε?στη λαντζα δουλεψα γερμανια χωρις καν να ξερω τη γλωσσα.με βριζανε και επειδη δεν καταλαβενα ελεγα ευχαριστω ηταν η μονη λεξη που ηξερα.και ομως δουλεψα.και εσυ εισαι στη πατριδα σου.δεν το χωραει το μυαλο μου οτι σε πανε κοντρα θεοι και δαιμονες.παρα πολλα παιδια σου προτειναν της καλυτερες λυσεις.σερβιτορες ζητανε καμαριερες επισεις.λαντζα καθαριστρια και δεν μπορω να φανταστω και εγω τι αλλο.καποιο μελος ειπε πουληστε το δικο σας σπιτη αφου δεν μενετε εκει καποιος θα βρεθη.η βαλε υποθηκη στη τραπεζα.ουτε το ενα γινετε ουτε το αλλο?ζητα βοηθεια απτην εκκλησια και αυτο δεν γινετε?το οαεδ σιγουρα θα σου βρει εργασια σε καποιο νησι.
    Εδω θελαν να στειλουν εμενα απο θεσσαλονικη σε νησι για σεζον.πολυ παλια εγινε αυτο φυσικα.δεν γινετε να μην υπαρχει τιποτα.
    Last edited by giorgos35; 24-06-2017 at 08:44.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast