Results 1 to 13 of 13
Thread: ψευτικη φιλια (ανταγωνισμος)
-
24-06-2017, 17:08 #1
ψευτικη φιλια (ανταγωνισμος)
Καλησπερα σας.
ειμαι φοιτητρια και τον τελευταιο καιρο ειχα καποια θεματα με δυο φιλες μου που τις γνωρισα στην σχολη. Καταρχας, απο μικρη ημουν πολυ κοινωνικο ατομο και μου αρεσε να κανω καινουριες παρεες. Με την εισαγωγη μου στη σχολη ομως αλλαξαν πολλα. Αρχικα , γνωρισα μια κοπελα απο την επαρχια με την οποια καναμε παρεα , στην αρχη μου εδειχνε οτι με θαυμαζε και μου ελεγε ''εσυ που μενεις?'', της ελεγα εγω ''μενω εκει , ειναι λιγο μακρια'' και μου ελεγε ''για αυτο εισαι φιτ εσυ , περπατας τοσες ωρες'' και διαφορα αλλα κοπλιμεντα... σταδιακα , περνουσε ο καιρος και λεγαμε τα προσωπικα μας , εκανα σχεση με ενα παιδι για το οποιο εσταζε χολή και δηλητηριο απο την αρχη της σχεσης μας κι μου ελεγε οτι δεν μου αξιζει αυτος κι οτι ειναι αλλοδαπος κι δεν μου ταιριαζει κτλ, συνεχως με μειωνε για εκεινον και πετουσε καυστικα σχολια του τυπου''που θα πας με αυτο το δωρο στα γενεθλια του? εγω θα του επαιρνα κατι που εχει πανω απο 20 ευρω''. τα σχολαι φυσικα συνεχιζοντουσανγια πολυ καιρο. .δεν εδινα σημασια , μεχρι που ηρθε ο καιρος να κανω μαθημα σε ενα παιδακι που εδινε πανελληνιες κι μου ελεγε παλι αυτη ''και τι ? θα κανεις μαθημα σε αυτον? τι το θες? αμα αποτυχει στις πανελλαδικες θα σου φορτωσει την αποτυχια του σε σενα'' , μου το εφερνε απο εδω κι απο εκει μεχρι που σε μια φαση μου ειπε οτι αν δεν τον θελω για μαθητη μου να της τον κανω πασα, φυσικα και δεν δεχτηκα. Επειτα , γραφτηκα σε γυμναστηριο κι μου ελεγε αυτη ''μα εχεις φτιαξει ωραιο σωωμα , εχεις σφιξει'' και καθε μερα με ρωτουσε αν πηγαινω τελικα γυμναστηριο και πως τα καταφερνω να τα κανω ολα μαζι. Η συγκεκριμενη κοπελα συνεχιζε παλι τα σχολια για την σχεση μου(η συγκεκριμενη τωρα εχει αχτι να τα φτιαξει με οδοντιατρο για να χωρισει τον δικο της που ειναι κρεοπωλης ενω δεν τον θελει πια) και τελος παντων ενω ειδε οτι εγω δεν ασχολομουν κι δεν με ενοιαζε η γνωμη της το εκοψε . φτασαμε στο σημειο να τσακωνομαστε ασχημα με το αγορι μου για την παρτη της , τελος παντων την ξεκοψα κι ησυχασα.
παμε τωρα στην δευτερη κοπελα την οποια γνωρισα μολις ξεκοψα με την απο πανω. αυτη η κοπελα αποτι εχω καταλαβει εχει πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της και λεει συνεχως '' ωραια ειμαι , οποιον θελω μπορω να εχω'' ενω αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση γτ πολλοι της εχουν ριξει χυλοπιτα(οσον αφορα την φραση οτι μπορει να εχει οποιον θελει , παραυτα ειναι οντως ομορφη ). σε μια φαση ο πρωην της που εχουν χωρισει 2 χρονια βρηκε αλλη(πριν 3 μηνες) και μου εστελνε φωτογραφιες της καινουριας του κοπελας στο τσατ κραζοντας την και με ρωταγε αν εκεινη ηταν καλυτερη απο την νυν(κοινως συγκρινοταν). οταν της απαντησα πολυ ευγενικα οτι ο καθενας εχει την γνωμη του κι εφοσον σε εκεινον αρεσει εμας δεν μας πεφτει λογος , μονο που δεν ορμησε να με φαει , με ειρωνευοταν απιστευτα πολυ και θιχτηκε κι ειχε να μου μιλησει μια βδομαδα. Περασε αυτο , το καταπια , πριν καμια βδομαδα νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο για 4-5 μερες , ημουν η ΜΟΝΗ απο την παρεα που πηγε να την δει και χθες που γραφαμε εξεταστικη η καθηγητρια εκοψε αρκετα ατομα στο μαθημα (σχεδον ολο το ετος) . αρχισε ξανα να κατηγορει την καθηγητρια οτι δεν μας περναει και της λεω ''βρε κοπελα μου φταιμε κι εμεις ομως γιατι δεν πηγαιναμε στο μαθημα της κι οτι ειναι ευκολο να λεμε οτι ο αλλος φταιει παρα να τα ριξουμε στον εαυτο μας και οτι εφοσον καποια ατομα παιρνουν πτυχιο ειναι λογικο κι επομενο να τα περναει κι της εφερα παραδειγμα μια κοπελα απο το ετος μας που την περασε. σαν να μην εφτανε αυτο αρχισε να κατηγορει την κοπελα οτι κανει φροντιστηρια κτλ., ενω δεν κανει τπτα απο αυτα κι της ειπα οτι ειναι εξυπνη και το χει πολυ με τα μαθηματα καθως διαβαζει απειρες ωρες κι τα περναει . και η απαντηση της ηταν η εξης ''καλα , δεν θα κατσω να ανοιξω αυτην την συζητηση μαζι σου , πιστευε οτι θες'' με υφος χιλιων καρδιναλιων . επειτα , στην παρεα μας μας ελεγε μια αλλη κοπελα οτι αυτην την εκοψε με 2 και αυτη η φιλη μου ανεφερε ως παραδειγμα εναν που εχει φτασει 4ο ετος κι εχει περασει μονο 3 μαθηματα συνολικα. και της λεω ''ενταξει της λεω , μην φερνεις παραδειγμα τον χειροτερο μαθητη , αυτος δεν παταει καν'' κι αρχισε αυτη να φωναζει μπροστα σε 10 ατομα και να λεει ''ε τι θες να της πω για να την εμψυχωσω?? πωωω κατι προβληματα'' .. τσατιστηκε πραγματικα , ενω ο δικος μου τονος ηταν πολυ ηρεμος . δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολη αυτη η αντιμετωπιση απο κοριτσια στα οποια δεν εχω κανει τιποτα, η πρωτη πιστευω πως με ανταγωνιζοταν σιγουρα , για την δευτερη ομως δεν γνωριζω , καποιες φορες νομιζω οτι εχω εγω το προβλημα αλλα οταν το σκεφτομαι δεν με βρισκω καπου λαθος... εσεις τι γνωμη εχετε για τις 2 παραπανω περιπτωσεις ? καθε γνωμη δεκτη , ευχαριστω πολυ
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
- 24-06-2017, 17:50 #2
Γεια σου...η ερωτηση σου ποια ειναι;
Απο τα γραφομενα σου φαινεται πως εχεις ηδη ερμηνευσει τη συμπεριφορα τους ως ζήλια/ανταγωνισμο, το λες και στον τιτλο του θεματος...μαλλον θελεις η να σου επιβεβαιωσουμε η να σου διαψευσουμε αυτη την αποψη.
Θα προσπαθησω να τα ερμηνευσω οπως τα βλεπω και τα καταλαβαινω...
Λοιπον η πρωτη κοπελα πιθανον θαυμαζε καποια στοιχεια σε σενα και οκ, μπορει και να συγκρινοταν, ειχε καποιες ανασφαλειες ισως και σιγα τα αυγα. Αυτο το συμπεραινω απο τα κοπλιμεντα και τις ερωτησεις για τα γυμναστηρια και το πως τα κανεις ολα κλπ. Βλεπω πως μπορει να ειναι ενοχλητικο αλλα δεν το βρισκω τραγικο να παιρνουν δυο φιλες η μια απο την αλλη παραδειγμα για το σε τι θα ηθελαν να βελτιωθουν. Αυτο καταληγει ενοχλητικο οταν δεν υπαρχει πραγματικη οικειοτητα και τοτε ναι...η μια φιλη βγαινει η "παραξενη" η η "ζηλοφθονη". Απλα χεστηκες και εσυ χεστηκε και αυτη, δεν εγινε ποτε μεταξυ σας ουσιαστικο "κλικ". Αμα ειχε γινει δεν θα πηγαινε καν ο νους σου οτι εχει απωτερους σκοπους η ζηλια που σε ρωταει πως τα καταφερνεις ολα. Αυτα τα "τι το θες το μαθημα των πανελλαδικων" μπορει να ηταν απλα κοτσανα επειδη ισως σκεφτηκε οτι η ιδια θα φοβοταν την ευθυνη, η απλα ειναι άνθρωπος που βρισκει κάτι αρνητικο σε ολα, χωρις να ειναι απαραιτητα κακοπροεραιτη, μπορει να στα ελεγε εμπιστευτικα χωρις πολλη σκεψη αυτα τα αρνητικα. Μπορει και να ειχε απωτερους σκοπους οπως αφηνεις να εννοηθει δεν το αποκλειω καθολου, απλα σου προσφερω μια εναλλακτικη οπτικη...παιζω λιγο τον συνηγορο του διαβολου μηπως την παρεξηγησες τζαμπα.
Αυτο με την νυν του πρωην δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι ηθελε να την κανεις να νιωσει καλυτερα λεγοντας κανα "αντε καλε η χλαμουτσα" και να βρεις κατι στραβο ισως πανω της και να την τονωσεις με κανα "αλλα εσυ εχεις μπλα μπλα"...χαζο το σκεπτικο της συγκρισης δεν αντιλεγω, αλλα με λιγη ενσυναισθηση θα καταλαβαινες οτι αυτο ηθελε η φιλη σου, ηταν ανασφαλης τι να κανουμε. Σου φαινεται χαζο αλλα δεν ταίριαζατε για παρεα, αλλες φιλες κανουν ετσι, αλλες επιλεγουν την ειλικρινη οδο οπως εσυ. Αλλα αμα σε ενοιαζε η φιλη σου θα το ειχες φερει το ιδιο πραγμα πιο μαλακα, οχι "δε σου πεφτει λογος"...ναι περασαν δυο χρόνια αλλα σκεψου ποσο μαλακας και ταπεινωμενη μπορει να ενιωσε οταν της το θυμισες οτι δεν της πεφτει λογος και ασχολειται δυο χρονια μετα;
Εν ολιγοις δεν κολλουσατε ποτε, δεν υπηρξατε και φιλες.
Επισης τη μια μας λες στην αρχη οτι σου ελεγε τι τον θες τον δικο σου και ειναι αλλοδαπος και τι να τον κανεις και και και αλλα στο τελος λες ποσο τυχερη σε θεωρουν και οι δυο που εχεις το αγορι που εχεις.
Τοινγκ; Τι ισχυει τελικα;
Με τη δευτερη κοπελα επισης δεν ταιριαζατε. Αυτη θα ταιριαζε ταμαμ με τη πρωτη. Ειδες πως ηθελε να παρηγορησει το ατομο που κοπηκε στο μαθημα με το παραδειγμα του ασχετου που δεν πατουσε καν στη σχολη; Νταξει προφανως για εκεινη το να παρηγορησει ειναι προτεραιοτητα, οχι να του πεταξει του αλλου στη ψυχρα στα μουτρα την σκληρη αληθεια χωρις καν να ζαχαρωσει το χαπι. Πρωτον μπορει ο αλλος να την αισθανθει και σαν σκληρη κριτικη την αλήθεια και να στενοχωρηθει μαζι σου/να στραβωσει. Δευτερον ειναι παρα πολυ καλο πραγμα να εχεις φιλους που σου λενε την αληθεια οτι και να γίνει αλλα ολα εχουν την ωρα τους και τον τροπο τους...ισως εκει εφαλες εσυ.
Κατα τα αλλα και η δευτερη κοπελα οκ, χαιδευει αυτια και της αρεσει να της χαιδευουν τα αυτια, αλλα δεν πιστευω πως ειναι απαραιτητα κακο...εχει συμπονια. Το οτι ειναι μαλακια και δεν βοηθαει τον αλλον ουσοαστικα το χαιδεμα μονο θα το καταλαβει πιστευω καποια στιγμη.
Απο εκει και περα παιζει απλα η δευτερη να ριχνει με ευκολια τις ευθυνες σε τριτους, οτι ο καθηγητης φταιει οχι εγω που τα ξυνω, οτι οι αλλοι φταινε και εμεις οι κακομοιροι δεν έχουμε ευθυνη του εαυτου μας κλπ...οκ...δεκτο...και ετσι να ειναι παλι βλεπω γιατι τσατιστηκε μαζι σου.
Με το να το πεις αυτο εκεινη τη στιγμη που το ειπες στη παρεα ηταν σαν να λες "δειτε ποσο πιο ωριμη και καλυτερη σας ειμαι"...δεν λεω πως ειπες κατι λαθος, αλλα ξεχωρισες τον εαυτο σου. Εν ολιγοις παλι δεν ταιριαζες απλα με το σκεπτικο της συγκεκριμενης παρεας.
Εξυπνη μου φαινεσαι, ωριμη και ισορροπημενη μου φαινεσαι, καλη κοπελα μου φαινεσαι και στα συγκαλα σου, μια χαρα ολα...
Απλα διακρινω μια μικρη τοσηδουτσικη δοση ναρκισσισμου που σε αποξενωνει λιγακι απο τους αλλους. Αλλιως δεν θα πιστευες οτι απο τη ζηλια τους δεν τα πατε καλα με αυτες τις κοπελες. Κολοκυθια με τη ριγανη ηταν ανεκαθεν το πραγμα οχι φιλια.
Και σε παρακαλω δεξου αμα θελεις μια συμβουλη:
Το αγορι σου δεν θα το εχεις για παντα. Σορυ αλλα αυτη ειναι η αληθεια...για αυτο κοιτα να μη τον κανεις το κεντρο του συμπαντος σου και προσπαθησε να συνδεθεις σε βαθυτερο επιπεδο με ενα δυο κοπελες που θα κανετε λιγο κλικ και κρατα επαφη, ωστε να νοιαζονται και να έχεις που να τα πεις οταν ερθει η ωρα - που δεν στο ευχομαι, απλα σου δινω μια πολυτιμη συμβουλη, κρατα την αν θες.
24-06-2017, 17:54 #3
natalia καποιες φορες η πρωτη μου ελεγε οτι ειναι ιδανικος για μενα κι την επομενη μερα μου ελεγε οτι δεν μου αξιζει κτλ , η πρωτη συγκεκριμενα εθαβε ολη την παρεα (4 ατομα) ... ο ανταγωνισμος ή η ζηλεια ισως ειναι ενα σημαδι που μου εχουν πει οσες κοπελες τους εχω περιγραψει την πρωτη κοπελα κι τις κινησεις της .. για την δευτερη μαλλον μου λενε οτι παρεξηγειται ευκολα
24-06-2017, 17:57 #4
Τοξικα ατομα οι κοπελες , το αγορι σου μια χαρα , συμφωνω με Ναταλια απο πανω ............................ τις κοπελες, τετοιες που ειναι , τι τις θες ? απαπαπαπα ......
24-06-2017, 18:14 #5
Μαρια παπ δεν εχουν σημασια οι λεπτομερειες για τις δυο συγκεκριμενες κοπελες που στραβωσε το πραγμα μαζι τους, ειδικα αμα το εχεις ευκολο να κανεις παρεες, δε ταιριαξατε ε αστο να παει στο καλο...κρατα και λαβε υποψη αυτο που σου ειπα μονο αμα θελεις, το θεωρω το μονο σημαντικο απο οσα καταλαβα απο τα γραφομενα σου...:
ΜΗΝ βασιζεσαι στο αγορι σου μονο, φροντισε να θρεφεις τις φιλιες σου με μια δυο εστω κοπελες που βλεπεις οτι ταιριαζετε...και βαλε και εσυ τα σκεπτικα συγκρισης στην ακρη (και το "με ζηλευει/δε με ζηλευει" σκεπτικο συγκρισης ειναι)...φροντισε να διαψευσεις τον καθε παπαρα που λεει πως δεν υπαρχει γυναικεια φιλια ;)
Ακου που σου λεω, παθουσα και μαθουσα εδω. Κατα το bros before hoes εχω να σου πω sisters before misters...η αμα προτιμας bitches before snitches, περι ορεξεως λολ
24-06-2017, 18:39 #6
Ναταλία είσαι σίγουρα η μέση τυπική Ελληνίδα δηλαδή όλες τόσο μυαλό έχετε;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-06-2017, 18:59 #7
έλα μωρέ μην τρελαίνεσαι. .. Δες τα πράγματα πιο χαλαρα... δεν χρειάζεται να φέρνεις πάντα αντίρρηση. .. να δέχεσαι και τους άλλους όπως είναι αν θες να σε δεχθούν και αυτοί. ..
να κάνεις φίλες για να κάνετε πράγματα μαζί και να περνάτε καλα... η πρώτη μπορεί όταν είδε στην αρχή το αγόρι σου να σκέφτηκε ότι είναι αλλοδαπός όπως λες και να μην της αρεσε... και στο είπε να προσεχεις... όταν είδε ότι τελικά ήταν καλός στο είπε κιόλας ότι είσαι τυχερή που τον εχεις... δεν βρίσκω κάτι κακο... ελπίζω να μην είσαι από αυτές που θέλουν να είναι οι "αρχηγοί " σε μια παρέα και δεν αφήνουν κανέναν άλλο να εκφραστεί... γιατί την μειωσες την δεύτερη με το να την ακυρώσεις ενώ ήθελε απλά να κάνει κάποιον να νιώσει καλύτερα για να φανείς εσυ... και απλώς ήταν η ώρα της να ξεσπάσει. ..
24-06-2017, 21:18 #8Miliva21GuestΔιαβασα το θεμα σου (τα σχολια οχι) .....
Βασικα στη πρωτη κοπελα τι σε τραβηξε? Το γεγονος οτι σου εκανε κοπλιμεντα κ σε "ανεβασε"..?μια κοπελα που θελει να κανει μια ουσιαστικη κ ειλικρινη φιλια συνηθως κατα τη γνωμη μου δεν βασιζεται σε κοπλιμεντα γ να κερδισει τους αλλους....εγω αυτο το θεωρω πολυ ψευτικη τακτικη ( ειτε οντως τα εννοουσε ειτε οχι).....
Γενικως παιζει αυτη να ειχε μεγαλο κομπλεξ και ανασφαλεια .....σε φαση " ναι εισαι φιλη μου θελω να εισαι καλα..αλλα οχι καλυτερα απο μενα..." γ αυτο μαλλον οταν της ελεγες γ κατι νεο και ωραιο στη ζωη σου αντιδρουσε ανταγωνιστικα...κ σε απετρεπε απο το να κανεις κτ καινουριο...
(ΑΠΑΠΑΠΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΔΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.....).
Η δευτερη απλα παιζει να ηταν στον δικο της κοσμο....και ηθελε φιλους-κολακες να της επιβεβαιωνουν το παραμυθι..." ποσο ομορφη εισαι...μια θεα....κανενας δν συγκρινεται μαζι σου γτ τα καταφερνεις ολααα" κτλ κτλ...γ αυτο ισως οταν ησουν αντικειμενικη κ της ελεγες την αληθεια εκεινη ξινιζε...
Ν σ πω την γνωμη μου...δν επαθα εκπληξη απο αυτα που εγραψες...φαινοταν απο την αρχη οτι οι φιλες σου δν ηταν και κελεπουρια...το θεμα ειναι ομως πως εσυ δεν το ειδες αυτο γ να το αποφυγεις....
Να σου πω ενα μυστικο....
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ.....ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ... ΝΑΙ ΝΑΙ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΟ Γ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ...ΑΠΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...
Λες οτι η δευτερη κοκορευοταν απο την αρχη και ελεγε συνεχεια υπερβολες"αρεσω σ ολους " ..για να αρεσκεται να παινευει τον εαυτο της με αυτο το τροπο σημαινει οτι επιθυμουσε και απο σας να την "ανεβαζετε" λογικο κ επομενο το βρισκω να ξινιζει αμα δν ακουει αυτο που θελει.....
Δυστυχως πολλοι ανθρωποι ειναι ετσι...θελουν να τους λες και να ακουν συγκεκριμενα πραγματα ....αυτα που τους αρεσουν....ειναι ανταγωνιστικοι κ θελουν να ζουν στο κοσμο τους...
Αστους ομως να ειναι οπως θελουν.... το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΛΚΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ....?? μας περιγραφεις δυο περιπτωσεις με κοινα στοιχεια ...κομπλεξ...ναρκισσισμου...ζ� �λειας και ανταγωνισμου....
ΓΤ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ...? .....μηπως πρεπει να αλλαξεις επιλογες και να πας κ σε αλλους χαρακτηρες λιγο πιο νορμαλ?
Να σ πω μια συμβουλη....
Τρικ για να δεις αν καποια ειναι ανταγωνιστικη σε σημειο που σε βλαπτει.....
Να κοιτας αν οταν ειστε με παρεα ....μπροστα στα αγορια κανει τα παντα για να σε επισκιασει και να τονισει την προσωπικοτητα της...ποσο εξυπνη ειναι ποσο ακαταμαχητη....
ΚΑΙΙΙΙ
να προσεχεις ..αν συνηθως οταν ειστε μονες σας και συζητατε και της λες πχ κτ θετικο γ σενα ...(απλα γ να κουβεντιασεις..) να δεις αν προσπαθει να σε επισκιασει λεγοντας σου οτι το " καλο" που συνεβη σε εσενα εκεινη το εχει σε 6πλασιο βαθμο κ χωρις προσπαθεια...πχ της λες οτι σου την επεσαν δυο τυποι στο φβ κ δν ξερεις τι ν κανεις ....σου απανταει ποσο εχει βαρεθει να τις στελνουν χιλιαδες αιτηματα γ να φλερταρουν....της λες χαρουμενα οτι εχεις δει προοδο στο σωμα σ απο τη γυμναστικη ...σου απανταει ποσο σφιχτη ειναι η ιδια κ ποσο κορμαρα απο γεννησιμιου της.....της λες γ αλλες γυναικες πωπω τι ωραια μαλλια εχει η αλλη...και σ απανταει ποσο γρηγορα και πυκνα γινονται τα μαλλια της οταν τα αφηνει να μακρυνουν..
ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΤ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ....η ανασφαλης πανω απο ολα πουλαει μουρη....οσο μεγαλυτερη η ανασφαλεια τοσο πιο πολλα τα ψεματα γ τον εαυτο της...
Οπως καταλαβαινεις μ εχουν.συμβει τετοια κ εδω απομακρυνει ατομα .....μια μονο εχω στα υποψη....εχω ανοιχτες τις κεραιες μου γτ εχει δειξει τετοια δειγματα κ τη προσεχω....
Αλλα υπαχουν κ πιο νορμαλ κοπελες ....και εχω γνωρισει κ τετοιες....
24-06-2017, 21:21 #9Miliva21GuestΑπλα σε καποιες πεισπτωσεις αν κανεις παρεα με καποια κοριτσια κ δεν σ εχουν ενοχλησει....κανε και λιγο τουμπεκι ψιλοκομμενο..μη δωσεις σημασια αλλα κρατα το στο μυαλο σου...για να προστατευεσαι αλλα και γ να μην δημιουργεις εντασεις χωρις ν εχεις απτα αποτελεσματα....
24-06-2017, 22:47 #10
Θεωρώ πως η πρώτη κοπέλα, σε ζήλευε από την αρχή. Είναι η κατηγορία γυναικών, που προσπαθούν να σε πιάσουν φίλο/φίλη, για να σου ρίξουν την αυτοπεποίθηση και να μαθαίνουν πράγματα για εσένα. Επίσης έχει μεγάλο κόμπλεξ πρώτα με τον εαυτό της και δεύτερον με τους άλλους γύρω της. Η δεύτερη κοπέλα δεν σε ζήλευε, απλά είχε κόμπλεξ. Θα έβλεπε μάλλον κάποτε τους άλλους που πέτυχαν με τον σνομπισμό και το κάνει και αυτή. Μπορεί να πέρασε κάποτε και μπούλινγκ στο σχολείο και προσπαθεί να "ανέβει" έτσι. Και στις δύο περιπτώσεις, οι κοπέλες σε ζήλευαν. Είτε επειδή έχεις αγόρι και μπορεί να τον γούσταραν, ειδικά η πρώτη, είτε επειδή θα ήθελαν και εκείνες σχέση. Σε κάθε περίπτωση να απομακρύνεσαι από τέτοια άτομα, κάνου μόνο κακό παρά καλό. Τέλος μου θυμίζεις πολύ, την δήθεν παρέα που είχα και έφυγα ευτυχώς σχετικά γρήγορα από αυτήν. Κομπλεξικά άτομα με κακό χαρακτήρα. Σκέψου μόνο αυτό, έχω φύγει από την "παρέα" 5 μήνες τώρα και δεν τους έχω πει ούτε ένα καλημέρα, από τότε. Και κάθονται και με βρίζουν ακόμα πίσω από την πλάτη μου. Τόσο άντρες είναι, γιατί φοβούνται να τα πουν face to face...
25-06-2017, 15:26 #11
@kounelaki 1 , δεν ηταν ο τυπος της φιλης που ελεγε ''να προσεχεις , γιατι θελω να εισαι καλα '', ηταν ο τυπος της φιλης που ελεγε ''καλα που πας με τον αλβανο?αυτοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα , σε θελει για την υπηκοοτητα , κλασσικος αλβανος''. Να τονισω οτι το αγορι μου εξαρχης μου ειπε απο που καταγεται , δε μου εκρυψε τιποτα ενω καλλιστα θα μπορουσε να το κανει γιατι δεν του φαινεται κιολας οτι ειναι αλλοδαπος. Τωρα , οσον αφορα παλι την 1η κοπελα , ειχε βαλει μια κοπελια στο ματι η οποια ηταν στην ιδια παρεα μαζι μας . ε λοιπον μια φορα αρχισε να την κραζει στην παρεα διχως λογο, οτι ταχα κοιταει το αγορι της (ο κρεοπωλης που ελεγα στο ποστ) , φυσικα εκανε φασαρια μπροστα μας κι ουσιαστικα την εθαβε πλαγιως λεγοντας ''οχι σαν κατι αλλες ξινες που κοιταζουν τα αγορια μας στην παρεα'' κοιτωντας επιμονα αυτην , και τοτε πεταχτηκε το ενα αγορι απο την παρεα κι την εκραζε λεγοντας της οτι εχει κομπλεξ κι τα βγαζει στις υπολοιπες κοπελες στην παρεα. @Miliva 21 , οχι δεν με κερδισαν τα σχολια της , απλα μου φανηκε μια απλη κοπελα προσγειωμενη με την οποια ανετα θα μπορουσα να κανω παρεα
25-06-2017, 15:44 #12
Η ΠΡΩΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕ ΚΙ ΘΕΩΡΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ
ΠΟΥ ΠΑς ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ? ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 (ΣΠΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΛΙΑ) ,
Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ
25-06-2017, 19:01 #13
δεν ηταν απαραιτητο να τους τον ειχες γνωρισει θα μπορουσες να τους πεις οτι εισουν μονη δηλαδη αυτο που θα θελαν να ακουσουν αν σου κανει εντυπωση εμενα δε μου κανει καθολου ετσι ειναι οι ανθρωποι σημερα συνηθως ενοχλουνται με οτι ειναι δικο σου