Απάλευτο συναισθημα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Απάλευτο συναισθημα

Δεν ξερω πως να εκφρασω αυτο το συναισθημα. Τα περιεχει ολα. Φοβο, θυμο, ανασφαλεια , απογοητευση, λυπη νοσταλια. Ειχα χωρισει με την κοπελα που ημουν καιρο κοντα 2 χρονια (ειχα ανεβασει αντιστοιχο ποστ εδω)και ενω αυτη ηθελε να μιλαμε το οποιο εγινε για κανα μηνα αποφασισα να το σταματησω γιατι με εκανε πιο χαλια. Οταν προσπαθησα να ερθω σε επαφη μαζι της μετα μια πρπσωρινη διακοπη μιας εβδομαδας μου ειχε πει να μην την ξαναενοχλησω. Ερχεται λοιπον το χθες μετα απο κανα 25ημερο και με παιρνει αυτη τηλεφωνο .... Μιλαγαμε σχεδον ολη μερα ειτε μεσω viber ή τηλεφωνου. Και τωρα εγω πιο χαλια απο πριν . Μου λειπει πιο πολυ απο οτι πριν και οταν την ρρωτησα αν σκεφτκε για μας μου ειπε οτι ειναι ακομα μπερδεμενη και δεν ξερει. Ξερω απο πολυ εεγγκυρη πηγη οτι δεν παιζει τριτος βεβαια.Τα εχω δει ολα. Δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω. Ηθελα να το μοιραστω καποου.

Senior Member
    Εγώ (αν σε βοηθάει) έχω έναν και μοναδικό κανόνα να αντιμετοπίζω τέτοιες καταστάσεις ..."ο έρωτας με έρωτα περνάει"..
    Μπορεί να το λέει και το τραγούδι αλλά σε μένα μόνο αυτός ο τρόπος λειτουργεί ;)

Quote Originally Posted by jock77 View Post
    Εγώ (αν σε βοηθάει) έχω έναν και μοναδικό κανόνα να αντιμετοπίζω τέτοιες καταστάσεις ..."ο έρωτας με έρωτα περνάει"..
    Μπορεί να το λέει και το τραγούδι αλλά σε μένα μόνο αυτός ο τρόπος λειτουργεί ;)
    Ειναι συνταγη που σε μενα δεν πετυχαινει δυστυχως. :/

Senior Member
    χμμ.. πως μπορεί να το ξέρεις? αφού δεν έχεις ερωτευτεί ακόμη κάποια άλλη ;)

Banned
    αυτο ειναι πολυ σωστο που ειπες οταν ο φοβος και ο θυμος γινουν ενα στο μυαλο σου μπορεις να καταλαβεις απο που αντλεις δυναμη να προχωρας.

Δεν ξερω απο που αντλω δυναμη. Δεν ξερω επισης γιατι το μυαλο μου δεν λεει να ηρεμησει και ειναι συνεχεια σε αυτην . Οταν υπηρχε η απουσια της ηταν (στις 25 μερες που δεν μου ειχε στειλει) ναι μεν την σκεφτομουν αλλα ειχα χαλαρωσει καπως. Μετα το τελευταιο τηλεφωνο ειναι σαν επεσε ο χαρτινος πυργος μου

Quote Originally Posted by jock77 View Post
    χμμ.. πως μπορεί να το ξέρεις? αφού δεν έχεις ερωτευτεί ακόμη κάποια άλλη ;)
    Μου εχει ξανασυμβει στο παρελθον και υπηρχε ενας αχταρμας μεσα μου. Αν δεν κλεισουν οι πληγες νομιζω δεν ειναι πολυ σοφο να πας για αλλα.

Banned
    οταν ενα πραγμα το θες τοσο πολυ μονο δυο επιλογες εχεις η θα βρεις τροπο να ικανοποιησεις το θηριο που δε σε αφηνει σε ησυχια η θα βρεθεις σε κανενα γιατρο να παιρνεις χαπια

Δεν ξερω. Αν και μου εχει ξεκαθαρισει τι θελει λεω να φαω τα μουτρα μου. Θα κανω force την κατασταση και οπως καταληξει . Πιο κατω να παω δεν παιζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by f*Society View Post
    Δεν ξερω απο που αντλω δυναμη. Δεν ξερω επισης γιατι το μυαλο μου δεν λεει να ηρεμησει και ειναι συνεχεια σε αυτην . Οταν υπηρχε η απουσια της ηταν (στις 25 μερες που δεν μου ειχε στειλει) ναι μεν την σκεφτομουν αλλα ειχα χαλαρωσει καπως. Μετα το τελευταιο τηλεφωνο ειναι σαν επεσε ο χαρτινος πυργος μου
    Δεν ξερω. Αν και μου εχει ξεκαθαρισει τι θελει λεω να φαω τα μουτρα μου. Θα κανω force την κατασταση και οπως καταληξει . Πιο κατω να παω δεν παιζει.
    αφου εχει ξεκαθαρισει οτι δεν θελει, τι τα θελει τα ολοημερα τηλεφωνηματα;
    οπως διαπιστωσες ηδη, αν οντως ξερεις οτι τελειωσε, ειναι μεγαλη φθορα να διατηρησεις επικοινωνια.
    κοψτα ολα και αργα η γρηγορα θα ηρεμησεις.
    και ζητα και απο εκεινην να μην επικοινωνει.

εκτος αν θεωρεις οτι υπαρχει εδαφος να τα ξαναβρειτε, αλλα απο αυτα που λες, δεν νομιζω.
    Last edited by Remedy; 26-06-2017 at 10:05.

Δεν ξερω . Ενω ειχαμε ξεκαθαρισει οτι δεν πρεπει να εχουμε επικοινωνια και το ειχε πει η ιδια πρωτα. Προσπαθω να δω αν εχει συναισθημα ακομα για μενα ερωτικο και νομιζω πως εχει. Οταν την ρωταω αποφευγει να απαντησει. Αλλα ενας ανθρωπος που εχει το συναισθημα πως μπορει και αντιστεκεται ? Δεν με εμπιστευεται και ηδη εχω κανει στροφη, επειδη αποδειχτηκε οτι δεν τα ειχχα καλα με μενα 4 χρονια, αλλα γιατι δεν με δοκιμαζει ? Ή θελει να απλα να εχει το σιγουρακι της ή απλα φοοβαται ?

Senior Member
    Δεν ξερω . Ενω ειχαμε ξεκαθαρισει οτι δεν πρεπει να εχουμε επικοινωνια και το ειχε πει η ιδια πρωτα. Προσπαθω να δω αν εχει συναισθημα ακομα για μενα ερωτικο και νομιζω πως εχει. Οταν την ρωταω αποφευγει να απαντησει. Αλλα ενας ανθρωπος που εχει το συναισθημα πως μπορει και αντιστεκεται ? Δεν με εμπιστευεται και ηδη εχω κανει στροφη, επειδη αποδειχτηκε οτι δεν τα ειχχα καλα με μενα 4 χρονια, αλλα γιατι δεν με δοκιμαζει ? Ή θελει να απλα να εχει το σιγουρακι της ή απλα φοοβαται ?
    χμμμ
    ξαναειδα το παλιο σου θεμα γιατι δεν καταλαβαινα τι ειναι τα θεματα εμπιστοσυνης.
    ειδα ομως οτι ενω τα λεγατε μια χαρα και ως χωρισμενοι. εκεινη εβγαινε και πηγαινε πλεον και με φιλες διακοπες κλπ, ενω σου ελεγε κι οτι μπορει και να βρεθειτε αν τυχει (οταν ερθει αθηνα) η να πατε και διακοπες μαζι, αλλα να μην τα ξαναφιαξετε.
    κατι σαν ελευθερη σχεση δλδ.
    ολα αυτα, με κανουν να σκεφτομαι οτι οταν ξενερωσε και σου ειπε τερμα, αρχισε να ψαχνεται και αλλου.
    μπορει να μην βρηκε κατι καλο κι αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν υπαρχει αυτην την στιγμη αλλος, ισως οντως και δεν υπαρχει.

αν εσυ νομιζεις οτι υπαρχει περιθωριο να εχει αισθηματα για σενα και ειναι και μονη (βασικο αυτο), προσπαθησε να επισπευσεις μια αποφαση τουλαχιστον.
    δλδ πες της οτι εσυ ενδιαφερεσαι ακομα, οτι εισαι βεβαιος οτι θα φερεσαι πολυ διαφορετικα γιατι μετανοιωσες πικρα για τις βλακειες που εκανες, οτι αν ειστε καλα θα μεινετε πλεον μαζι, κι αν συμφωνει σε ολα αυτα, να δωσετε στην σχεση σας μια ευκαιρια, ΑΛΛΙΩΣ προτιμας να απομακρυνθειτε γιατι αυτη η κατασταση ειναι σκετη φθορα και σε παει πολυ πισω.
    αυτα, λεω εγω.
    εσυ πραξε κατα βουληση...

Ειμαι απολυτα μαζι σου και συμφωνω . Αν εμφανιστει αυτο θα κανω. Αν οχι θα εχω παρει την απαντηση μου πιστευω και δεν θα υπαρχει γυρισμος.

Senior Member
    F*Society γιατι δεν τα ξαναβρισκετε; Δεν ξερω πολλα για το θεμα αλλα εμενα αυτη ειναι η λυση μου! Εκτος και αν η κοπελα ειναι αλλου γι'αλλου αλλα για να λες οτι νιωθει κατι ακομα μαλλον φοβαται να σε εμπιστευτει!! Τι ειναι αυτο που της εκανες πια και δεν σε εμπιστευεται;;

Edit: Τωρα διαβασα το θεμα σου, το σκεφτεσαι ακομα αν σε θεωρουσε δεδομενο; Αφου την προσβαλες δεν αντεξε αλλο!! Σιγουρα μπορει να νιωθει κατι για σενα αλλα δεν φταιει η κοπελα κατα τη γνωμη μου!! Φταις, σορυ που το λεω, χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να τιμωρηθεις, πρεπει να μετανιωσεις ομως! Τωρα υπομονη και να της δειξεις μεταμελεια μηπως και αισθανθει καλυτερα για σας τους δυο και σε συγχωρεσει!! Αλλα και αν δεν σε συγχωρεσει ενω της εχεις δειξει μεταμελεια, φταιει αυτη απο κει και περα και πρεπει να την ξεχασεις!! Περιπλοκο θεμα, υπομονη!!
    Last edited by λουλούδι; 28-06-2017 at 09:00.

Το ξερω πως φταιω, οπως επισης ξερει οτι εχω μετανιωσει. Εχω δει αρκετες φορες η αγαπη να υπερνικαει πολλα εμποδια οποτε νομιζω οτι μια σχεση που δεν μπορει να υπερνικησει ενα προβλημα δεν αξιζει να υπαρχει. Φταιω ναι , φταει και κεινη που ποτε δεν μου ειπε τι γινεται. Δεν περιμενω να με εμπιστευθει μεσα σε μια νυκτα αλλα να μου δωσει την ευκαιρια να της αποδειξω οτι ειναι η γυναικα που ονειρευομουν. Εξαλλου τι ειναι η ζωη χωρις ρισκα ? Μια απλη επιβιωση.

Και οπως καποτε μια πολυ σοφη γυναικα μου ειπε... Γιωργο μου, η αγαπη οταν υπαρχει αναμεσα σε 2 ανθρωπους κινει βουνα και θαλασσες ,συγχωρει λαθη αγκαλιαζει ανθρωπους και συνεχιζει πιο δυνατη απο πριν ...

Page 1 of 2 12 LastLast