Απάλευτο συναισθημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Quote Originally Posted by f*Society View Post
    Το ξερω πως φταιω, οπως επισης ξερει οτι εχω μετανιωσει. Εχω δει αρκετες φορες η αγαπη να υπερνικαει πολλα εμποδια οποτε νομιζω οτι μια σχεση που δεν μπορει να υπερνικησει ενα προβλημα δεν αξιζει να υπαρχει. Φταιω ναι , φταει και κεινη που ποτε δεν μου ειπε τι γινεται. Δεν περιμενω να με εμπιστευθει μεσα σε μια νυκτα αλλα να μου δωσει την ευκαιρια να της αποδειξω οτι ειναι η γυναικα που ονειρευομουν. Εξαλλου τι ειναι η ζωη χωρις ρισκα ? Μια απλη επιβιωση.

Και οπως καποτε μια πολυ σοφη γυναικα μου ειπε... Γιωργο μου, η αγαπη οταν υπαρχει αναμεσα σε 2 ανθρωπους κινει βουνα και θαλασσες ,συγχωρει λαθη αγκαλιαζει ανθρωπους και συνεχιζει πιο δυνατη απο πριν ...
    ναι και στα τρια γιωργο.
    ετσι ειναι.

οσο για την ζωη, χωρις Αγαπη ειναι απλη επιβιωση, οχι χωρις ρισκο (για μενα)

καλη τυχη σου ευχομαι. μακαρι να συμπεσουν οι επιθυμιες σας και να ειστε μαζι.

Senior Member
    Συμφωνω με Ρεμεντυ. Μην απογοητευεσαι. Κατι θα γινει.

Οκ δεν θελει να τα ξαναβρουμε δικαιωμα της να θελει να μεινει μονη της. Οταν ομως κοβω επαφη για 5 μερες με παιρνει τηλ, μετα κοβω επαφη για 10 μερες με ξαναπαιρνει μετα ξανακοβω και ξαναπαιρνει. Αυτο γινεται συνεχως . Και μεσα σε ολα αυτα λεει οτι δεν με εμπιστευεται και ουτε προκειται να το ξανακανει. Ουτε θελει να τα ξαναβρουμε. Τοτε τι με παιρνει τηλεφωνα οταν κοβω επαφη για ποιο λογο ? Ολο ετσι κανει ...Στην αρχη ελεγε να μου δωσει την ευκαιρια μετα το μετανιωνε δεν ηθελε. Δηλαδη τι να πω..... Και οταν την ρωταω τι αισθενεσαι για μενα απανταει αλλα...

Senior Member
    ισως να θελει να το ξεπερασεις ανωδυνα ισως να γουσταρει που ακομα την θελεις ισως και ενα κομματι της σε αγαπα ποιος ξερει?οπως και να εχει αν συνεχιστει το τροπαρι θα απογοητευτεις μια θα απογοητευτεις δυο σε καποια φαση μπορει να σου ερθει αυτοματα η σκεψη να μην το σηκωσεις η να το σηκωσεις και να της τα χωσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    ισως να θελει να το ξεπερασεις ανωδυνα ισως να γουσταρει που ακομα την θελεις ισως και ενα κομματι της σε αγαπα ποιος ξερει?οπως και να εχει αν συνεχιστει το τροπαρι θα απογοητευτεις μια θα απογοητευτεις δυο σε καποια φαση μπορει να σου ερθει αυτοματα η σκεψη να μην το σηκωσεις η να το σηκωσεις και να της τα χωσεις
    Συμφωνω!!!!!! Εφταιγες αλλα οπως ειπα και σε αλλα ποστς αλλα αυτο δεν σημαινει οτι επρεπε να σε χωρισει!!!!! Επρεπε να σου μιλησει, εφοσον εφυγε δεν ενδιαφεροταν και πολυ, η πιο πιθανον, για να σου κανει και αυτα τωρα, ησουν το παιχνιδακι της!!!

Ειναι πολυ ψυχοφθορο αληθεια..Δεν το αντεχω νομιζω και δε ωομιζω οτι το κανει για να το ξεπερασω ομαλα. Εφταιξα σ ενα τεραστιο βαθμο το ξερω το αναγνωριζω αλλα γιατι σκοτσεζικο ντουζ? Και οταν της το ειπα οτι ειμαι χαλια μου ειπε οτι δεν ειναι αρκετος καιρος...Και αυτη ηταν περισοτερο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by f*Society View Post
    Ειναι πολυ ψυχοφθορο αληθεια..Δεν το αντεχω νομιζω και δε ωομιζω οτι το κανει για να το ξεπερασω ομαλα. Εφταιξα σ ενα τεραστιο βαθμο το ξερω το αναγνωριζω αλλα γιατι σκοτσεζικο ντουζ? Και οταν της το ειπα οτι ειμαι χαλια μου ειπε οτι δεν ειναι αρκετος καιρος...Και αυτη ηταν περισοτερο..
    Αμα δεν ξερει τι θελει χ... μεσα!! Ηταν πιο χαλια αυτη απο σενα;; Και τοτε γιατι σας βασανιζει και τους δυο;;

οχι δεν ειναι χαλια. Παει παντου βγαινει συνεχως . Κανονιζει διακοπες και οταν μιλαμε εχει μια ανετιλα λες και μιλαει με καποιον φιλο της. Δεν το καταλαβαινω.

Senior Member
    Δεν ξερω τι να σου πω πραγματικα δεν ξερω για να μην στενοχωρηθεις κι αλλο!! Μπορεις να την ξεχασεις και να πεις οτι θα βρεις καλυτερη; Αν μπορεις να το κανεις αυτο θα εισαι μαγκας!

Senior Member
    ετσι ειναι αυτος που φευγει ειναι ο ανετος ο υπερανω ο δυνατος καλο κουραγιο αντιμετωπιζουμε μια παρομοια κατασταση και σαφως δεν θελουμε να το χωνεψουμε ακομα το ολο δημιουργουμε ελπιδες αλλα αυτο ισως γινεται και σαν μηχανισμος προστασιας και η δικια μου παντως προθυμη για κουβεντουλα ανετη στο τηλεφωνο κτλ πραγματικα παρακαλαω τον θεο να αλλαξει κατι εκει εφτασε η αδυναμια μου

Page 2 of 2 FirstFirst 12