Τι να κάνω με αυτή τη σχέση; Πιστεύεται ότι είναι φιλία;;; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Junior Member
    Παιδιά γεια σας!

Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και για το ενδιαφέρον σας. Το Σάββατο, πριν 4 ημέρες δηλαδή, πήγαμε βόλτα στα μαγαζιά. Πήγα με το αμάξι μου έξω από το σπίτι της και την πήρα και πήγαμε στον πεζόδρομο του Περιστερίου όπου της ψώνισα γυαλιά ηλίου. Μία ώρα προβάριζε γυαλιά και στο τέλος κατέληξε και όταν της τα αγόρασα έκανε σαν τρελή με βούτηξε από τον λαιμό και με φίλησε στο μάγουλο λέγοντάς μου ευχαριστώ. Έπειτα την αγκάλιασα κι εγώ και τη φίλησα στο μάγουλο. Έπειτα πήγαμε σε μια καφετέρια όπου καθίσαμε μαζί δίπλα-δίπλα και μου έλεγε ότι είμαι έξυμνος πιο πολύ από τους άλλους για την ηλικία μου και ότι θέλει να της εξηγώ διάφορα θέματα. Κι εγώ ήμουν αρκετά συναισθηματικός μαζί της, μου είπε ότι δεν θα έτρωγε αν δεν μοιραζόμασταν το φαγητό και στο τέλος όταν έφυγε αγκαλιαστήκαμε πολύ θερμά και για πολύ ώρα και την φίλησα ξανά. Παρόλα αυτά ακόμα δεν ξέρω αν νιώθει κάτι το ιδιαίτερο γιατί δεν με παίρνει κανένα τηλέφωνο και δεν μου στέλνει κάποιο μήνυμα. Την Κυριακή την πήρα και μιλήσαμε και της πρότεινα να βρεθούμε 20\' πριν το μάθημα αλλά αρνήθηκε γιατί είχε κάτι να κάνει. Επίσης δεν ξέρω μήπως μετά από έναν χρόνο παίζεται τίποτα με κανέναν άλλο και δημιουργηθεί καμιά παράλληλη σχέση.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ήταν ερωτευμένη μαζί μου δεν θα μου τηλεφωνούσε τουλάχιστον;
    Πιστεύετε ότι με φίλησε επειδή της πήρα το δώρο και γι\' αυτό ήταν έτσι θερμή μαζί μου;

Senior Member
    Originally posted by tech13

Επίσης λόγω του ότι το μάθημα ήταν παρυσιάσεις δημοσίων ομιλιών στην τάξη, στην δική μου δημόσια ομιλία ( τη δεύτερη συγκεκριμένα) με τράβηξε δύο φωτογραφίες μέσα στην τάξη με την φωτογραφική της μηχανή. Όταν ήρθε η δική της σειρά να παρουσιάσει αφιέρωσε την ομιλία της σε εμένα (με πήρε τηλέφωνο λίγο πριν την ομιλία και μου το είπε) και το θέμα της ήταν \"Οι άντρες 100%\".
    Εχω και εγω μια ερώτηση για εσένα . Σε ποιο πανεπιστήμιο και σε ποιο μάθημα έκανε εργασία με θέμα : \'\'Οι άντρες 100%\'\' ?
    Η δική σου εργασία τί θέμα είχε ?

Originally posted by Kleiw

Επίσης λόγω του ότι το μάθημα ήταν παρυσιάσεις δημοσίων ομιλιών στην τάξη, στην δική μου δημόσια ομιλία ( τη δεύτερη συγκεκριμένα) με τράβηξε δύο φωτογραφίες μέσα στην τάξη με την φωτογραφική της μηχανή. Όταν ήρθε η δική της σειρά να παρουσιάσει αφιέρωσε την ομιλία της σε εμένα (με πήρε τηλέφωνο λίγο πριν την ομιλία και μου το είπε) και το θέμα της ήταν \"Οι άντρες 100%\".

Kleiw...μήπως είσαι καμιά μακρινή μου ξαδέλφη;
    Αυτές τις ερωτήσεις μόνο εγώ τις κάνω....
    (Πως μου διέφυγε?)

Εχω και εγω μια ερώτηση για εσένα . Σε ποιο πανεπιστήμιο και σε ποιο μάθημα έκανε εργασία με θέμα : \'\'Οι άντρες 100%\'\' ?

Originally posted by Kleiw

Kleiw...μήπως είσαι καμιά μακρινή μου ξαδέλφη;
    Αυτές τις ερωτήσεις μόνο εγώ τις κάνω....
    (Πως μου διέφυγε?)

Sorry λάθος το προηγούμενο....

Senior Member
    Τα λάθη είναι για να διορθώνονται.
    Πατάμε edit στο μύνημα που θέλουμε- Διαγραφή μυνήματος - Υποβολή τροποποίησης - Τσουπ magic.
    been good, been bad. WILL GO ON

Μερικές φορές βιάζομαι τόσο να πω κάτι που όπως βλέπεις τα κάνω θάλασσα....

Senior Member
    Πάντως Θεοφανία , δεν απάντησε ο tech13 . Και όχι επειδή δεν είδε ακόμη την ερώτηση .........

Kleiw
    Μμμμμμμμμμ
    Για να δούμε. Μετά ειμαι εγώ η κακιά

Senior Member
    tech13 ψιλομούφα μου φαινεται η ιστορία σου. πρεπει να εισαι τελειως αμπαλος να μην την πιασεις κ να τη φιλησεις στο στομα. Αλλα μαλλον για ενα ωραιο μυθιστόρημα μου κανει το διηγημα σου. Αποκλειεται να ασχολειται ακομα μαζι σου γκομενα που τη φτηνεις 1+ χρονο.

Senior Member
    Αμα είναι να είσαι κακός να είσαι............ λολ..........
    been good, been bad. WILL GO ON

Banned
    Originally posted by Phil_85
    tech13 ψιλομούφα μου φαινεται η ιστορία σου.

ε καλα και εσενα δεν σε πιασανε απο το σβερκο να απαντησεις....
    ο καθενας στην ζωη του πουλαει μια μουφα, αλλωστε το ιντερνετ εχει τετοια ενδεχωμενα.

Senior Member
    Originally posted by justme
    Αμα είναι να είσαι κακός να είσαι............ λολ..........

Τελικά εσύ εχεις πολύ πλάκα !!!!!!! :D:D:D:D:D

(συμπέρασμα μετά απο ώρες μελέτης :P)

Junior Member
    Καλημέρα!

Το πανεπιστήμιο είναι ιδιωτικό και είναι το Indianapolis και ο τίτλος του μαθήματος public speaking. Όσο για τη δική μου εργασία σχετιζόταν με τις μυστικές οργανώσεις και την επιρροή τους στην πολιτική ζωή.

Πρέπει να σας πω ότι δεν θα έγραφα όλη αυτή την ιστορία και δεν θα ζητούσα απόψεις αν έλεγα ψέμματα. Δεν θα μου χρησίμευε σε τίποτα να γράφω άσκοπα και να παίρνω απόψεις άσκοπα! Αυτό το ΠΣΚ θα της προτείνω να βγούμε για φαγητό το βράδυ και θα της μιλήσω. Θέλω να πιστεύω ότι θα δεχτεί. Αυτό που σας ζητώ είναι να μου πείτε την άποψή σας σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσα στο χθεσινό post μου καθώς και την άποψή σας για την βόλτα που κάναμε το Σάββατο. Επιμένω σε αυτά διότι μου κάνει εντύπωση που δεν μου τηλεφωνεί, δεν μου στέλνει ένα μήνυμα (βέβαια κάθε Δευτέρα και Τετάρτη έχουμε το ίδιο μάθημα και καθόμαστε στο ίδιο θρανίο).

Senior Member
    \'\'Οι άντρες 100%\'\';

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΠΑΣ ΑΚΟΥΓΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;
    Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΕΙΧΕ; \'\'Ο ΑΝΤΡΑΣ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ\'\';
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Τα γυαλιά γιατί της τα πήρες?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast