ας αλλαξωυμε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 54
    Senior Member

ας αλλαξωυμε

ας μαλακωσουμε λιγο σαν ανθρωποι ας ανοιχτουμε λιγο πιο πολυ ας το δοκιμασουμε ας αγγιξουμε λιγο ο ενας τον αλλον ας πουμε μια καλη κουβεντα χωρις λογο ας μην ειμαστε ισχυρογνωμονες ας ανοιξουμε τα αυτια και τα ματια μας καλυτερα ας δωσουμε λιγο παραπανω χρονο στον αλλον ας μαθουμε να αισθανομαστε λιγο ας μιλουσαμε λιγο περισσοτερο για τα καθημερινα ας αμφισβητησουμε λιγο τον εαυτο μας ας παρουμε μια πρωτοβουλια ας μη περιμενουμε αλλο ας ριξουμε λιγο νερο στο κρασι μας ας προσπαθησουμε να ερθουμε λιγο πιο κοντα ας μιλησουμε.. ας ανοιχτουμε

αλλα ας μη σας κοροιδευω αλλο ας μη παριστανω οτι δινω συμβουλες σε σας

ας μπορουσα να τα πω ολα αυτα ετσι ωραια και στην πραγματικη μου ζωη
    ας μπορουσες να μακουσεις εστω και για λιγο μπαμπα ..

Lef...
    Έβαλες το τόπικ σου στην κατηγορία \"Σχέσεις, σεξουαλικότητα\" και αφού μας προτρέπεις να αλλάξουμε, στο τέλος λες για τον μπαμπά σου.
    Μήπως θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Senior Member
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ ΕΣΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΑΓΙΟΣ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    επειδη γνωριζω προσωπικα τοn lef και φυσικα ειναι εδω κ θα πει κ ο ιδιος τι τον αφορα κ τί οχι, να πω απλα οτι εχει θεμα προσωπικο.Η αφορμη μπορει να ναι οι διενεξεις καποιων εδω....η αφορμη μοναχα....Ουτε υποκρισια κριβει, ουτε κατι παρομοιο...καθε άλλο.

Originally posted by Sofia
    επειδη γνωριζω προσωπικα τοn lef και φυσικα ειναι εδω κ θα πει κ ο ιδιος τι τον αφορα κ τί οχι, να πω απλα οτι εχει θεμα προσωπικο.Η αφορμη μπορει να ναι οι διενεξεις καποιων εδω....η αφορμη μοναχα....Ουτε υποκρισια κριβει, ουτε κατι παρομοιο...καθε άλλο.
    Σοφία...
    Εγώ είπα απλά ο άνθρωπος να μας ξεμπερδέψει λίγο το κείμενο. Φαντάζομαι ότι είναι όλα μαζί, αλλά κατά τη γνώμη σου βγάζει άκρη κάποιος από αυτά που έγραψε αν δεν τον ξέρει?

Senior Member
    ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΕ ΣΟΦΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    κριμα.....

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Φαντάζομαι ότι είναι όλα μαζί, αλλά κατά τη γνώμη σου βγάζει άκρη κάποιος από αυτά που έγραψε αν δεν τον ξέρει?
    ΄

Θα ταν ψεμμα οτι κ αν σου απαντησω.επειδη γνωριζομαστε δεν μπορω να παρω τις αποστασεις κ να δω πιο καθαρα...ξερω μονο τη φαση που περναει κ σεβομαι την προσπαθεια του να ανοιχτει. αυτο μονο...

Senior Member
    KΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΡΙΜΑ

Senior Member
    σε εμενα μιλας?

Senior Member
    Θεοφανία εμένα ξεκάθαρα μου φάνηκαν.Μπορεί να τα γράφει για προσωπικά του θέματα αλλά είναι πράγματα που αφορούν και τον καθένα από εμάς γιατί όλοι τα έχουμε ανάγκη αυτά που αναφέρει,την πιο ουσιαστική επαφή με άλλους ανθρώπους.

Μακάρι, γιατί-από προσωπική μου εμπειρία-όσο πιο πολύ συζητάμε αυτά που μας μπουκώνουν και τα μοιραζόμαστε, τόσο λιγότερο πονάνε....

Senior Member
    αναρωτιεμαι ΠΟΥ ειναι η ουσια? σε ΠΟΙΟΝ απευθύνονται καποια λόγια? ή τί λενε αυτα τα λογια?

Originally posted by Lef
    ας μαλακωσουμε λιγο σαν ανθρωποι ας ανοιχτουμε λιγο πιο πολυ ας το δοκιμασουμε ας αγγιξουμε λιγο ο ενας τον αλλον ας πουμε μια καλη κουβεντα χωρις λογο ας μην ειμαστε ισχυρογνωμονες ας ανοιξουμε τα αυτια και τα ματια μας καλυτερα ας δωσουμε λιγο παραπανω χρονο στον αλλον ας μαθουμε να αισθανομαστε λιγο ας μιλουσαμε λιγο περισσοτερο για τα καθημερινα ας αμφισβητησουμε λιγο τον εαυτο μας ας παρουμε μια πρωτοβουλια ας μη περιμενουμε αλλο ας ριξουμε λιγο νερο στο κρασι μας ας προσπαθησουμε να ερθουμε λιγο πιο κοντα ας μιλησουμε.. ας ανοιχτουμε

αλλα ας μη σας κοροιδευω αλλο ας μη παριστανω οτι δινω συμβουλες σε σας

ας μπορουσα να τα πω ολα αυτα ετσι ωραια και στην πραγματικη μου ζωη
    ας μπορουσες να μακουσεις εστω και για λιγο μπαμπα ..

Είναι στο Σχέσεις σεξουαλικότητα, αναρωτιέται για το πόσο ανοιγόμαστε σους ανθρώπους και στο τέλος μιλά για τον μπαμπά του.
    Συγνώμη, Dalia, εγώ με δυσκολια αντιλαμβάνομαι που θέλει να καταλήξει...

Senior Member
    Ολα αυτά που αναφέρει για τις ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι?

Page 1 of 4 123 ... LastLast