Results 1 to 15 of 49
Thread: Χωρισμος
-
28-06-2017, 22:55 #1
Χωρισμος
Γεια σας. Με το αγορι μου εχουμε χωρισει περιπου εδω και 3 εβδομαδες. Ημασταν μαζι 3 χρονια. Ενω ειχαμε αρκετους τσακωμους το τελευταιο διαστημα δε μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι ηθελε να χωρισουμε. Μια βδομαδα μαλιστα πριν μου το πει ειχαμε βγει εξω για την επετειο μας και μου εκανε το τραπεζι μαζι με δωρα. Μου ειπε οτι δεν ηθελε με τιποτα να χωρισουμε, οτι ειναι ακομα ερωτευμενος μαζι μου και οτι οτι θελει το βρισκει σε μενα και πιστευει οτι θα ξεπερασουμε τα προβληματα μας. Το τελευταιο βραδυ λοιπον που τον ειδα τσακωθηκαμε και ειδε μετα στο κινητο μου οτι ειχα μιλησει πριν απο κανα μηνα που ειχαμε τσακωθει με ενα παιδι με το οποιο ειχα ξαναμιλησει στο παρελθον και ειχε θυμωσει παρα πολυ. Δεν λεγαμε κατι κακο αλλα αυτος μου την επεφτε. Εγω στεναχωρηθηκα πολυ οταν εγινε αυτο και του ειπα οτι δε θελω να τσακωθουμε παλι για αυτη τη βλακεια και οτι δε σημαινει τιποτα για μενα. Μου εδειξε οτι τον πειραξε αλλα δε θυμωσε και κοιμηθηκαμε μαζι και το επομενο πρωι με γυρισε κανονικα σπιτι μου. Απο εκει αρχισε να χανεται και να μου μιλαει λιγο κι εγω απο τη μερια μου το αφησα για να ηρεμησει. Μετα απο λιγες μερες μου εστειλε οτι δε ξερει ποτε και αν θελει να με ξαναδει. Να σημειωσω οτι γενικα ειναι ανθρωπος που θελει το χρονο του και στη πιεση δεν αντιδρα καλα και οτι ετσι πιστευει οτι θα λυθουν τα προβληματα μας και οτι με το να απομακρυνεται απο εμενα ετσι με "τιμωρει" και οτι θα διορθωσω αυτο που τον ενοχλει. Γενικα μαζευει μαζευει και μετα κανει ενα μπαμ και δε μου μιλαει για μια με δυο εβδομαδες. Το εχουμε συζητησει αυτο και ξερει ποσο πολυ με ενοχλει και οτι ειναι λαθος. Για να μην τα πολυλογω τελικα κανονιζουμε μετα απο λιγες μερες να βγουμε και μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε και οτι επαψε να ελπιζει σε εμας και οτι ειναι πολυ πιεσμενος και δε μπορει αλλους τσακωμους. Να πω οτι δουλευει και κανει παραλληλα και μεταπτυχιακο και ειναι οντως πολυ πιεσμενος. Επισης, εχουμε 4 χρονια διαφορα. Καναμε ονειρα μαζι και μου ελεγε μεχρι και την τελευταια βδομαδα οτι με βλεπει σοβαρα και οτι θελει περισσοτερη επαφη με τους γονεις και τους φιλους του και σχεδιαζαμε τις καλοκαιρινες μας διακοπες. Σε αυτη μας λοιπον την συναντηση επειδη το εχει ξανακανει να ερθει για να χωρισουμε με σκοπο να τον παρακαλεσω να το παιξει δυσκολος στην αρχη και μετα να τα βρουμε εκανα ακριβως το ιδιο. Μετα λοιπον απο παρακαλια μου ειπε να τα ξαναπουμε σε μια βδομαδα και οτι θα μιλαμε μεσα σε αυτο το διαστημα λιγο και οτι δεν θα το ακυρωσει γιατι μου το υποσχεθηκε. Μεσα στη βδομαδα του εστειλα 2 με 3 μηνυματα αλλα δεν απαντησε. Τον πηρα τηλ και το σηκωσε και ειπαμε τα νεα μας. Τον ρωτησα αν τον ενοχλησε που τον πηρα η γιατι δεν απαντησε στα μηνυματα και μου ειπε οτι δεν τον ενοχλω και αμα θελω να στελνω. Μετα απο λιγες μερες τον ρωτησα αν ισχυει το ραντεβου και μου εστειλε οτι επειδη εχει παρα πολυ διαβασμα καλυτερα να το κανουμε το σ/κ. Εγω εκει πανικοβληθηκα μιας και περιμενα τοσες μερες και τον πηρα πολλα τηλ με αποτελεσμα να θυμωσει. Λαθος μου. Τον αφησα λοιπον 2 μερες και μετα τον ξαναπηρα πανω στα νευρα μου ενα βραδυ αργα που κοιμοταν και τον ρωτησα *ποσο θα περιμενω ακομα και αν ισχυει για το σαββατο. Μου απαντησε μεσα στα νευρα οτι εχει παρει την αποφαση του και οτι θα βρεθουμε μονο για να μου δωσει τα πραγματα μου οταν ηρεμησει ομως η κατασταση. Εγω εκεινη τη στιγμη πανω στο αγχος μου τον πιεσα για να τα παρω αυριο και συμφωνησε. Εκεινο το βραδυ μπηκα στο φβ και διεγραψα ολες μας τις φωτογραφιες και αφησα μονο αυτες που ειχε ανεβασει εκεινος αλλα εβγαλα την δικη μου ετικετα και την επομενη μερα του εστειλα οτι τελικα δε μπορω και οτι θα του στειλω εγω πως θα γινει με τα πραγματα. Σκεφτηκα πως ειναι καλυτερα να ηρεμησουμε μηπως εχω καποια ευκαιρια για να τα βρουμε. Απο τοτε εχω *2 μιση βδομαδες να επικοινωνησω μαζι του. Εκεινος την μονη κινηση που εκανε ειναι την προηγουμενη βδομαδα να διαγραψει μονο μια φωτο απο αυτες που εχει εκεινος. Οπως μου λενε οι γνωστοι που τον ξερουν και οπως πιστευω κι εγω οτι με αυτο ηθελε να με κανει να θυμωσω και να επικοινωνησω εγω μαζι του μιας και σπανια κανει αυτος την αρχη αφου δυστυχως ετσι τον εχω μαθει και επειδη μετα απο οτι μου ειπε ειναι δυσκολη η θεση του. Επισης, μπαινει συνεχεια φβ να τον βλεπω σα να περιμενει να του στειλω.* Αυτος τωρα λογικα περιμενει να του στειλω για τα πραγματα και ειναι η πρωτη φορα που κανω τοσο μεγαλο διαστημα να μιλησω μαζι του. Γενικα παντα κανω προσπαθιες και δεν το αφηνω ετσι. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι να αφησει μια τετοια εκκρεμοτητα και γιατι να θελει να μου δωσει τα πραγματα μου οταν ηρεμησει η κατασταση. Γιατι δε μου τα εφερε οταν μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε να τελειωνει το θεμα. Τον αγαπαω παρα πολυ και πιστευω οτι αυτος ειναι ο ιδανικος για μενα. Εχουμε περασει αρκετα και αυτες τις μερες εχω σκεφτει πολυ και ειμαι διατεθειμενη να αλλαξω πολλα πραγματα για να ειμαστε ξανα μαζι. Ειναι δυσκολος ανθρωπος και δεν ανοιγεται ευκολα. Δενεται με τους ανθρωπους και δεν ειναι των αλλαγων. Σκεφτομαι να το κρατησω ακομα μια βδομαδα μπας και στειλει τιποτα αν και δυσκολο. Τι με συμβουλευετε να κανω? Πιστευετε οτι μπορει να του λειπω και να τα ξαναβρουμε? Ευχαριστω εκ των προτερων.*
Last edited by stellaaa; 28-06-2017 at 23:13.
- 28-06-2017, 23:01 #2
[QUOTE=stellaaa;678785]Γεια σας. Με το αγορι μου εχουμε χωρισει περιπου εδω και 3 εβδομαδες. Ημασταν μαζι 3 χρονια. Ενω ειχαμε αρκετους τσακωμους το τελευταιο διαστημα δε μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι ηθελε να χωρισουμε. Μια βδομαδα μαλιστα πριν μου το πει ειχαμε βγει εξω για την επετειο μας και μου εκανε το τραπεζι μαζι με δωρα. Μου ειπε οτι δεν ηθελε με τιποτα να χωρισουμε, οτι ειναι ακομα ερωτευμενος μαζι μου και οτι οτι θελει το βρισκει σε μενα και πιστευει οτι θα ξεπερασουμε τα προβληματα μας. Το τελευταιο βραδυ λοιπον που τον ειδα τσακωθηκαμε και ειδε μετα στο κινητο μου οτι ειχα μιλησει πριν απο κανα μηνα που ειχαμε τσακωθει με ενα παιδι με το οποιο ειχα ξαναμιλησει στο παρελθον και ειχε θυμωσει παρα πολυ. Δεν λεγαμε κατι κακο αλλα αυτος μου την επεφτε. Εγω στεναχωρηθηκα πολυ οταν εγινε αυτο και του ειπα οτι δε θελω να τσακωθουμε παλι για αυτη τη βλακεια και οτι δε σημαινει τιποτα για μενα. Μου εδειξε οτι τον πειραξε αλλα δε θυμωσε και κοιμηθηκαμε μαζι και το επομενο πρωι με γυρισε κανονικα σπιτι μου. Απο εκει αρχισε να χανεται και να μου μιλαει λιγο κι εγω απο τη μερια μου το αφησα για να ηρεμησει. Μετα απο λιγες μερες μου εστειλε οτι δε ξερει ποτε και αν θελει να με ξαναδει. Να σημειωσω οτι γενικα ειναι ανθρωπος που θελει το χρονο του και στη πιεση δεν αντιδρα καλα και οτι ετσι πιστευει οτι θα λυθουν τα προβληματα μας και οτι με το να απομακρυνεται απο εμενα ετσι με "τιμωρει" και οτι θα διορθωσω αυτο που τον ενοχλει. Γενικα μαζευει μαζευει και μετα κανει ενα μπαμ και δε μου μιλαει για μια με δυο εβδομαδες. Το εχουμε συζητησει αυτο και ξερει ποσο πολυ με ενοχλει και οτι ειναι λαθος. Για να μην τα πολυλογω τελικα κανονιζουμε μετα απο λιγες μερες να βγουμε και μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε και οτι επαψε να ελπιζει σε εμας και οτι ειναι πολυ πιεσμενος και δε μπορει αλλους τσακωμους. Να πω οτι δουλευει και κανει παραλληλα και μεταπτυχιακο και ειναι οντως πολυ πιεσμενος. Επισης, εχουμε 5 χρονια διαφορα. Καναμε ονειρα μαζι και μου ελεγε μεχρι και την τελευταια βδομαδα οτι με βλεπει σοβαρα και οτι θελει περισσοτερη επαφη με τους γονεις και τους φιλους του και σχεδιαζαμε τις καλοκαιρινες μας διακοπες. Σε αυτη μας λοιπον την συναντηση επειδη το εχει ξανακανει να ερθει για να χωρισουμε με σκοπο να τον παρακαλεσω να το παιξει δυσκολος στην αρχη και μετα να τα βρουμε εκανα ακριβως το ιδιο. Μετα λοιπον απο παρακαλια μου ειπε να τα ξαναπουμε σε μια βδομαδα και οτι θα μιλαμε μεσα σε αυτο το διαστημα λιγο και οτι δεν θα το ακυρωσει γιατι μου το υποσχεθηκε. Μεσα στη βδομαδα του εστειλα 2 με 3 μηνυματα αλλα δεν απαντησε. Τον πηρα τηλ και το σηκωσε και ειπαμε τα νεα μας. Τον ρωτησα αν τον ενοχλησε που τον πηρα η γιατι δεν απαντησε στα μηνυματα και μου ειπε οτι δεν τον ενοχλω και αμα θελω να στελνω. Μετα απο λιγες μερες τον ρωτησα αν ισχυει το ραντεβου και μου εστειλε οτι επειδη εχει παρα πολυ διαβασμα καλυτερα να το κανουμε το σ/κ. Εγω εκει θυμωσα και πανικοβληθηκα μιας και περιμενα τοσες μερες και τον πηρα πολλα τηλ με αποτελεσμα να θυμωσει. Λαθος μου. Τον αφησα λοιπον 2 μερες και μετα τον ξαναπηρα πανω στα νευρα μου ενα βραδυ αργα που κοιμοταν και τον ρωτησα *ποσο θα περιμενω ακομα και αν ισχυει για το σαββατο. Μου ειπε οτι το σαββατο δε μπορει και εκει θυμωσα και του λεω με κοροιδευεις? Θελω να σου μιλησω και εκει θυμωσε αρχισε να φωναζει και να λεει οτι εχει παρει την αποφαση του και οτι θα βρεθουμε μονο για να μου δωσει τα πραγματα μου οταν ηρεμησουν ομως τα πραγματα. Εγω εκεινη τη στιγμη πανω στο αγχος μου τον πιεσα για να τα παρω αυριο και συμφωνησε. Εκεινο το βραδυ μπηκα στο φβ και διεγραψα ολες μας τις φωτογραφιες και αφησα μονο αυτες που ειχε ανεβασει εκεινος αλλα εβγαλα την δικη μου ετικετα και την επομενη μερα του εστειλα οτι τελικα δε μπορω και οτι θα του στειλω εγω πως θα γινει με τα πραγματα. Σκεφτηκα πως ειναι καλυτερα να ηρεμησουμε μηπως εχω καποια ευκαιρια για να τα βρουμε. Απο τοτε εχω *2 μιση βδομαδες να επικοινωνησω μαζι του. Εκεινος την μονη κινηση που εκανε ειναι την προηγουμενη βδομαδα να διαγραψει μονο μια φωτο απο αυτες που εχει εκεινος. Οπως μου λενε οι γνωστοι που τον ξερουν και οπως πιστευω κι εγω οτι με αυτο ηθελε να με κανει να θυμωσω και να επικοινωνησω εγω μαζι του μιας και σπανια κανει αυτος την αρχη αφου δυστυχως ετσι τον εχω μαθει και επειδη μετα απο οτι μου ειπε ειναι δυσκολη η θεση του. Επισης, μπαινει συνεχεια φβ να τον βλεπω σα να περιμενει να του στειλω.* Αυτος τωρα λογικα περιμενει να του στειλω για τα πραγματα και ειναι η πρωτη φορα που κανω τοσο μεγαλο διαστημα να μιλησω μαζι του. Γενικα παντα κανω προσπαθιες και δεν το αφηνω ετσι. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι να αφησει μια τετοια εκκρεμοτητα και γιατι να θελει να μου δωσει τα πραγματα μου οταν ηρεμησει η κατασταση. Γιατι δε μου τα εφερε οταν μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε να τελειωνει το θεμα. Τον αγαπαω παρα πολυ και πιστευω οτι αυτος ειναι ο ιδανικος για μενα. Εχουμε περασει αρκετα και αυτες τις μερες εχω σκεφτει πολυ και ειμαι διατεθειμενη να αλλαξω πολλα πραγματα για να ειμαστε ξανα μαζι. Ειναι δυσκολος ανθρωπος και δεν ανοιγεται ευκολα. Δενεται με τους ανθρωπους και δεν ειναι των αλλαγων. Ειμαι η πιο σοβαρη του σχεση μιας και οι γονεις του δεν εχουν γνωρισει αλλη κοπελα του. Σκεφτομαι να το κρατησω ακομα μια βδομαδα μπας και στειλει τιποτα αν και δυσκολο. Τι με συμβουλευετε να κανω? Πιστευετε οτι μπορει να του λειπω και να τα ξαναβρουμε? Ευχαριστω εκ των προτερων.
28-06-2017, 23:16 #3
οι ανθρωποι πολες φορες οταν εχουν ενα πραγμα στο μυαλο τους συχνα ψαχνουν ενα λογο για να το κανουν οπως πχ να μιλισεις με ενα τριτο προσωπο κλπ ειμαι σιγουρος οτι ειχε απο πριν στο μυαλο του αυτο το πηγενε ελα και το σκηνοθετησε και λιγο οτι για αυτο εφταιγε αυτο που εγινε κλπ
οι ανθρωποι βολευονται παντα πισω απο δικαιολογιες για να δειξουν ποιοι πραγματικα ειναι αν θελει καπιος να φυγει δικαιολογιες θα βρει πολες ακομα και αν δε βρει τις αφαρμες που εψαχνε θα τις πλασει ο ιδιος
εμενα μου δινει την εντυπωση οτι γουσταρει το πηγενε ελα
28-06-2017, 23:17 #4
Γεια σου, μαλλον πειράχτηκε επειδη μιλούσες μ' εκεινο το παιδί, είναι και πιεσμένος απο διάφορα, οποτε θέλει να σε ''τιμωρήσει'' γνωρίζοντας ταυτοχρονα οτι θα κάνεις κινήσεις να τον καλείς εσυ για να τα βρείτε. Συμφωνώ κι εγω να το κρατήσεις λιγο ακομα. Έχετε κοινούς φιλούς; Δηλαδη εννοώ άτομα που μιλάνε και με τους δυο σας; αν υπάρχουν.
28-06-2017, 23:24 #5
Οχι δυστυχως δεν εχουμε
28-06-2017, 23:42 #6
αχχχ.... εμένα μου δείνεις την εντύπωση ότι σε συμβουλευουν οι φίλες σου και τα έχεις κάνει μαντάρα. .. αρχικά εφόσον ήξερες ότι όταν μιλούσες με τον άλλο είχατε τσακωθεί και εκεινος σου την έπεφτε. .. για πιο λόγο πήγες και ξανά μίλησες μαζί του? κανονικά θα έπρεπε να τον είχες μπλοκάρει. ..
προφανώς το αγόρι σου έκανε υπομονή. .. σε συγχώρεσε. .. και βλέπει ότι λιγο να γυρίσει την πλάτη θα πας αλλου... και είναι ήδη πιεσμένος πολύ όπως λες. .. Ίσως απλά εσκασε και σκεφτηκε ότι δεν θα είναι ποτέ καλύτερα τα πράγματα. .. γενικά εγώ δεν θα πω ποτέ ότι φταίει ο αλλος... Εγώ θα σου πω ότι φταίς εσυ γιατί μόνο εσύ μπορείς να το διορθώσεις. ... το ότι εσβησες τις φωτογραφίες σας για εμενα είναι τραγικό λάθος. .. Εκείνος προφανώς δεν αντέχει να το κάνει. .. εσυ όμως μπορεσες και αυτό μπορεί να τον Θύμωσε πιο πολύ. ..
πιστεύω ότι θέλει να βρεθείτε αργότερα γιατί θέλει να το τελειώσει. .. και αν σε δει τώρα θα λυγίσει. .. δείξε πόσο σε έχει στεναχωρησει... δείξε ότι σου στοίχισε. ... μην το πηγαίνεις σε πείσμα γιατί δεν βγαίνει σε καλο.... Εγώ είμαι σίγουρη ότι κάθετε με τους φίλους του και του λένε "έλα παρατα την δεν αξιζει... είδες πόσο γρήγορα σε διεγραψε... με το που τσακώνεστε μιλάει αλλου... Αυτό θες για εσενα?" συγνώμη εκ των προτέρων που σε κάνω να νιώθεις άσχημα. ..
28-06-2017, 23:43 #7
Δεν πειράζει, απλα το ρώτησα γιατι αν υπήρχαν θα σου λεγα πώς θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις. Επομένως μέσω φβ μονο είναι ο τρόπος επικοινωνίας. Εγω πιστεύω οτι περιμένει σίγουρα απο σενα κίνηση και μπράβο σου που άντεξες αυτο το διάστημα ως τωρα, γιατι με βάση το παρελθόν σ' έχει για δεδομένη, γι' αυτο και σου λέω να το κρατήσεις λίγο ακόμα. Επομένως αφου μένει το φβ, θα μπουρούσες μεσα απο εκει να προωθήσεις μια εικόνα αντίθετη με αυτο που φαντάζεται ο ιδιος για σενα και μ' αυτο που νιώθεις, οσο γινεται φυσικά, και πιστεύω θα σε καλέσει εκεινος.
28-06-2017, 23:46 #8
το συμπερασμα ειναι απομακρυνεται γιατι ετσι γουσταρει αφου δυσκολευεται να ερθει κοντα και σκηνοθετει οτι για αυτο εφταιγε ταχαμ οτι εγινε ε εγω ετσι το βλεπω οπιος θελει κατι βρισκει συντομους λογους και οποιος δε θελει βρισκει κατεβατα με αιτιες.
29-06-2017, 01:03 #9
Αν ακους τις φιλες σου μεγαλο λαθος, οπως επισης οτι μιλας με αλλον που παραδεχεσαι οτι σου την πεφτει κιολας. Γιατι του μιλας ? και πας μετα και κατεβαζεις και τις φωτογραφιες σας? Τι αλλο θες?
29-06-2017, 01:35 #10
Εσυ δηλαδη δεν θα πειραζοσουν?μιλαει με ενα παιδι στο κιν η οπουδηποτε που οπως το παραδεχερε και η ιδια της την πεφτη.της το λες οτι σε πειραζη και οτι να μξν ξανα μιληση και αυτη συνεχιζη και το κανει..
Δεν θα σε πειραζε ε??και εγω αν ημουν στη θεση του ακριβως το ιδιο θα εκανα
29-06-2017, 01:41 #11
29-06-2017, 10:57 #12
δηλαδη, ποιο θα ηταν το κακο? να σου ελεγε να πατε να ληστεψετε καμια τραπεζα??? τι το χειροτερο για την σχεση σας, απο το να πιανει μνμτα με εναν που σου την πεφτει??
προφανως ξενερωσε απο τα μηνυματα αυτα. τι κανει νιαου νιαου...
το οτι στην επεφτε εκεινος κι οχι εσυ, δεν λεει πολλα, γιατι θα μπορουσες να του την επεφτες κι εσυ σε αλλα μηνυματα που δεν ειχε δει.
το θεμα ειναι οτι κλονισες την εμπιστοσυνη του, εφοσον μαλιστα ειχε επαναληφθει το σκηνικο και ηξερες οτι τον ενοχλει.
θα ηταν οκ αν τον ενημερωνες η ιδια οτι σου εστειλε ο τυπος, εφοσον το ειδε μονος του, αστα- βραστα κοπελια. ΜΕΓΑΛΟ φαουλ εκ μερους σου.
αμεσως μετα που ξεκινησε να σου μιλαει για συγγενεις και φιλους, επιασε τετοια μηνυματα και μετα κρυωσε.
θελω να ρωτησω, τι θεματα ειχαν οι τοσοι καυγαδες που μας ανεφερες τοσες φορες. γιατι καυγαδιζατε?
με αυτα που περιγραφεις, βλεπω δυο περιπτωσεις, η δευτερη , εχει και υποπεριπτωση.
η μια ειναι , μιας και τον ξερεις και το εχει επαναλαβει σε πιο λαιτι μορφη ξανα, οπως ειπες να σου κανει γυμνασια για να τον παρακαλας, μεχρι να σου κανει την "χαρη" να υποχωρησει.
ΕΠΕΙΔΗ ομως το εχει τραβηξει πολυ και ειναι ανησυχητικο, υπαρχουν αλλες δυο επριπτωσεις.
η μια ειναι να ξενερωσε σοβαρα και να σκοπευει να δοκιμασει να το τελειωσει.
η αλλη ειναι να βρηκε ευκαιρια μιας και τουε δωσες το πατημα με τα μηνυματα, και να εχει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ απο διπλα, και κανει κανενα δοκιμαστικο....
αυτο με κανει να το υποπτευομαι το χρονικο θεμα με τις παρατασεις, και τα πραγματα που θα σου επιστρεψει "οταν ηρεμησει η κατασταση". τι χρειαζεται να ηρεμησει δλδ για να σου δωσει τα πραγματα, δεν το καταλαβαινω!. μηπως δεν περιμενει να ηρεμησει, αλλα η πιεση και η πολλη δολεια ειναι οτι βλεπει καποια αλλη και προσπαθει να κερδισει χρονο για να αποφσισει τι θελει να κανει???
ΕΑΝ ισχυει αυτο το τελευταιο, πιθανοτατα να υπηρχε καποια γνωριμια και οταν μετα τον προηγουμενο καυγα, σου ειπε οτι εσενα θελει και τον καλυπτεις κλπ, αποφασισε να μην προχωρησει μαζι της και την εκανε περα. οταν ειδε τα μνμτα ομως και ξενερωσε, ισως της εδωσε μια ευκαιρια να δει τι γινεται και με εκεινην. γαυτο κα οι τοσες αναβολες και η "πιεση"..
στανταρ εκφραση καποιου που ψαχνεται το "νοιωθω πιεσμενος".
29-06-2017, 20:59 #13
01-07-2017, 00:05 #14
Τις φωτογραφιες τις διεγραψα εκεινο το βραδυ που τον πηρα τηλ και μου μιλησε νευριασμενα και μου ειπε να χωρισουμε. Ημουν σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση και δεν ηθελα να τις διαγραψει αυτος πρωτος γιατι δε θα το αντεχα. Βεβαια τελικα διεγραψε μονο μια πραγμα που μου εχει κανει εντυπωση γιατι να κρατησει τις αλλες. Δε φαινεται απο αυτο αν τον αγαπαω η οχι. Το οτι μιλησα με εκεινο το παιδι ειχε γινει ενα μηνα πριν σε ενα τσακωμο μας και μαλιστα του μιλουσα κιολας για το αγορι μου και του ελεγα γτ ειχαμε τσακωθει. Το κινητο μου μου το ζητησε να δει τα μηνυματα μου και επειδη εγω δεν διαγραφω τις συνομηλιες μου και ειχα ξεχασει εντελως οτι ειχα μιλησει με εκεινο το παιδι του το εδωσα. Δε ειπα ποτε οτι δε φταιω σε αυτο για αυτο και του ζητησα και συγγνωμη. Εχω ριξει πολλες ευθυνες στον εαυτο μου και εχω σκεφτει πολυ γι αυτο και εχω τη αναγκη να διορθωσω τα πραγματα και να βελτιωσω τη σχεση μας.
01-07-2017, 00:12 #15
Οι λογοι που τσακωνομασταν δεν ηταν καθολου σοβαροι γι αυτο και πιστευαμε πως μπορουμε να βρουμε ακρη. Το κακο με μας ειναι πως τους κραταγαμε πολυ μιας και σε αυτο το θεμα ειμαστε αρκετα εγωιστες και οι 2. Το κινητο μου μου το ζητησε για να δει τα μηνυματα μου κι εγω του το εδωσα. Με εκεινο το παιδι ειχα μιλησει πριν κανα μηνα σε ενα τσακωμο μας και στη συζητηση αυτη του μιλαγα και για το αγορι μου και γιατι τσακωθηκαμε. Ειχα ξεχασει εντελως αυτη τη συζητηση και γι αυτο του εδωσα με μεγαλη σιγουρια. Του ειχα πει οτι ειχα μιλησει με ενα παιδι στο φβ οταν ειχαμε τσακωθει τοτε και εννοειται πως γι αυτο ριχνω ευθυνες σε εμενα και πως του ζητησα συγγνωμη. Το σεναριο να γουσταρε αλλη δε το πιστευω μιας και ποτε δεν μου ειχε δωσει τετοιο δικαιωμα και δεν ειχε απομακρυθει καθολου απο εμενα.