Results 1 to 2 of 2
Thread: Λογοθεραπεία
-
29-06-2017, 02:23 #1
Λογοθεραπεία
Καλημέρα.
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος αλλά το βρήκα ως το πιο συναφές.
Έχω πρόβλημα με το λόγο μου.Μιλάω υπερβολικά γρήγορα και μπερδεμένα με αποτέλεσμα να μη καταλαβαίνουν τι λέω.Τόσα χρόνια απέφευγα να το αντιμετωπίσω αλλά τώρα δε πάει άλλο, καθώς έχει επιδεινωθεί και ότι και να πω μου λένε οι άλλοι, <<ορίστε, τι είπες;>>.Και όλο αυτό ,μαζί με άλλα, με έχει κάνει χάλια ψυχολογικά.
Μένω Ρέθυμνο.Θέλω να μου πείτε αν ξέρετε κάποιον καλό λογοθεραπευτή που μπορεί να με βοηθήσει καθώς και πόσα χρήματα πέρνουν ,επειδή είμαι πολύ σφικτά οικονομικά(όπως και όλοι μας). Επίσης μπορεί να γίνει κάποια κάλυψη από ΕΟΠΥΥ; Παλαιότερα είχα ρωτήσει σε κέντρο ψυχικής υγείας ,που είχε λογοθεραπευτή, αλλα μου είπαν ότι αφορά μόνο τους ανήλικους.
Σας ευχαριστώ!Και καλή δύναμη σε όλους σας παιδιά!
- 29-06-2017, 19:30 #2
καλησπερα,το μονο που ξερω ειναι οτι η συνεδρια ειναι περιπου 30 ευρω.
υποθετω οτι εχεις ταχυλαλια, συνηθως οι ενηλικες βλεπουν πολυ μεγαλη βελτιωση γιατι εχουν ισχυρα κινητρα να βελτιωθουν.
δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι στην αρχη τα μαθηματα ειναι 1 καθε βδομαδα μετα ομως γινονται 1 καθε 2 εβδομαδες για τους ενηλικες ετσι ας πουμε οτι το εξοδο δεν ειναι και τεραστιο.επιπλεον τον αυγουστο θα κλεισουν για διακοπες ετσι αν αποφασισεις να ξεκινησεις τωρα θα εχεις αρκετη δουλεια για το σπιτι μονος σου ολο τον αυγουστο.σου ευχομαι καλη επιτυχια, να ξερεις οτι αν αποφασισεις να ξεκινησεις θα δεις μεγαλη διαφορα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση