Gay Pride - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 27 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 400

Thread: Gay Pride

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Παραδειγμα ηταν αυτο με τη γατα.
    Αν παρουμε παραδειγματα απτα ζωα μπορω να σου πω το πιο απλο παραδειγμα.τα σκυλια καβαλανε την αδερφη τους μπορει και τη μαμα τους.πολλα ζωα κανουν αιμομιξιες.μηπως και αυτο ειναι φυσιολογικο??η ερωτηση μου απευθυνετε πιο πολυ κοριτσια)μην μπερδευουμε τα ζωα με τους ανθρωπους ο ανθρωπος υποτιθετε οτι εχει μυαλο και σκεφτετε εχει γνωση των πραξεων του.υποτιθετε
    Ε τώρα είδες γιατί σου είπα οτι το φυσιολογικό καθορίζεται κάθε φορά από την κοινωνία και αλλάζει με τις εποχές; Έδωσες το πιο ωραίο παράδειγμα. Ναι τώρα πια η αιμομιξία στην κοινωνίας μας δεν θεωρείται αποδεκτή για διάφορους λόγους, σε άλλες κοινωνίες όμως και εποχές μια χαρά φυσιολογική θεωρούνταν. Σου έδωσε την απάντηση ο serios.

Έτσι και με την ομοφυλοφιλία, παλιότερα δεν θεωρούνταν φυσιολογική, θεωρούνταν ασθένεια...τώρα πια όχι. Η επιστήμη δεν το θεωρεί πια ασθένεια μας αρέσει δεν μας αρέσει εμάς. Κι αυτό δεν είναι θέμα άποψης. Είναι απλά έτσι. Δεν μπορείς να λες "εγώ το θεωρώ αρρώστια" γιατί αυτό δεν βασίζεται πουθενά άρα μόνο ως ρατσιστικό μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί η επιστήμη έχει αποφανθεί ήδη. Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο εξηγήσω αλήθεια γιατί φαίνεται σα να αρνείσαι να καταλάβεις. Δεν είναι όλα θέμα άποψης. Είναι σα να έρθω εγώ και να σου πω πως η γη είναι επίπεδη και αυτό είναι η άποψη μου και να απαιτώ να την σεβαστείς. Ε όχι δεν θα την σεβαστείς, θα την χαρακτηρίσεις απλά ηλίθια και καλά θα κάνεις.

Και σταματήστε να μπλέκετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και δεν ξέρω γω τι άλλο. Δεν είσαι ρατσιστής αν δεν δέχεσαι την παιδεραστία. Είναι παράνομη και εμπλέκονται ανήλικοι που σημαίνει οτι γίνεται κάτι χωρίς την θέληση τους!

Senior Member
    μαλιστα επειδη το κανουν λοιπον τα ζωα που ειναι ζωα θα βαφτισουμε την καθε ανωμαλια φυσιολογικη η αιμομιξια στα ζωα πχ ειναι κατι συνηθες ενταξει λοιπον ας επικροτησουμε λοιπον την καθε σεξουαλικη διαστροφη για να μην αισθανεται κανεις ασχημα αφεση στον παιδεραστη αφεση στον κτηνοβατη αφεση σε ολους ειναι ολοι φυσιολογικοι και δεν σας σοκαρει τιποτα πολυ ψευτοπροδευτισμος απο μελη παντως ισα ισα για να το παιξουν υπερανω και διαφορετικα σκεπτομενοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ε τώρα είδες γιατί σου είπα οτι το φυσιολογικό καθορίζεται κάθε φορά από την κοινωνία και αλλάζει με τις εποχές; Έδωσες το πιο ωραίο παράδειγμα. Ναι τώρα πια η αιμομιξία στην κοινωνίας μας δεν θεωρείται αποδεκτή για διάφορους λόγους, σε άλλες κοινωνίες όμως και εποχές μια χαρά φυσιολογική θεωρούνταν. Σου έδωσε την απάντηση ο serios.

Έτσι και με την ομοφυλοφιλία, παλιότερα δεν θεωρούνταν φυσιολογική, θεωρούνταν ασθένεια...τώρα πια όχι. Η επιστήμη δεν το θεωρεί πια ασθένεια μας αρέσει δεν μας αρέσει εμάς. Κι αυτό δεν είναι θέμα άποψης. Είναι απλά έτσι. Δεν μπορείς να λες "εγώ το θεωρώ αρρώστια" γιατί αυτό δεν βασίζεται πουθενά άρα μόνο ως ρατσιστικό μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί η επιστήμη έχει αποφανθεί ήδη. Δεν ξέρω πως αλλιώς να στο εξηγήσω αλήθεια γιατί φαίνεται σα να αρνείσαι να καταλάβεις. Δεν είναι όλα θέμα άποψης. Είναι σα να έρθω εγώ και να σου πω πως η γη είναι επίπεδη και αυτό είναι η άποψη μου και να απαιτώ να την σεβαστείς. Ε όχι δεν θα την σεβαστείς, θα την χαρακτηρίσεις απλά ηλίθια και καλά θα κάνεις.

Και σταματήστε να μπλέκετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και δεν ξέρω γω τι άλλο. Δεν είσαι ρατσιστής αν δεν δέχεσαι την παιδεραστία. Είναι παράνομη και εμπλέκονται ανήλικοι που σημαίνει οτι γίνεται κάτι χωρίς την θέληση τους!
    το να εισαι παιδεραστης η κτηνοβατης ειναι νοσηρο η οχι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Η αιμομιξία επιτρεπόταν στην αριστοκρατία του Μεσαίωνα πάντως γι'αυτο Μίλησα για πολιτισμικό πλαίσιο.
    του μεσαιωνα.....δεν νομιζω να ειμαστε στον μεσαιωνα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    μαλιστα επειδη το κανουν λοιπον τα ζωα που ειναι ζωα θα βαφτισουμε την καθε ανωμαλια φυσιολογικη η αιμομιξια στα ζωα πχ ειναι κατι συνηθες ενταξει λοιπον ας επικροτησουμε λοιπον την καθε σεξουαλικη διαστροφη για να μην αισθανεται κανεις ασχημα αφεση στον παιδεραστη αφεση στον κτηνοβατη αφεση σε ολους ειναι ολοι φυσιολογικοι και δεν σας σοκαρει τιποτα πολυ ψευτοπροδευτισμος απο μελη παντως ισα ισα για να το παιξουν υπερανω και διαφορετικα σκεπτομενοι
    Διαβάζεις τα προηγούμενα μνμ ή απλά μιλάς μόνος σου; Γιατί όλα αυτά που λες έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ.

Senior Member
    Ε όχι δεν διαβάζεις...απαντάς εκτός θέματος εντελώς.
    Άλλο έλεγε ο serios

Senior Member
    Κοιτάς το δέντρο κ χάνεις το δάσος.
    Το νόημα είναι οτι όλα είναι ρευστά. Τόσο η ηθική, οι πολιτισμικές αξίες κ η ανοχή της κοινωνιας.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    γιατι δεν απαντας στην ερωτηση μου και παπαγαλιζεις συνεχεια τι λεεει ο σιριος ειναι νοσηρη η παιδεραστια η κτηνοβασια και η αιμομιξια ναι η οχι?απαντησε

Senior Member
    το να εισαι παιδεραστης η κτηνοβατης ειναι νοσηρο η οχι?
    Σταματήστε επιτέλους να τα συνδεετε.
    Στο επιχείρημα σου έχουμε να κάνουμε με σεξουαλική παρενοχληση-βιασμο ενω οι ομοφυλόφιλοι λειτουργουν όπως κάθε ζευγαρι με την θεληση τους.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    οχι εσυ κοιτας τι κανουν σε μια εποχη που την χαρακτιριζε ο σκοταδισμος και η αμαθεια κανενα δεντρο δεν κοιταω και κανενα δασος δεν χανω και παλια πιστευαν οτι η γη ειναι επιπεδη τωρα ΞΕΡΟΥΝ οτι ειναι στρογγυλοι τοτε λοιπον δεν ηξεραν ΤΩΡΑ ξερουν

Senior Member
    ναι συμφωνω οι αιμομικτες?φυιολογικοι?μπο ρει να γινεται συννεση

Senior Member
    Δεν θα συνεχίσω τον διάλογο. Πιστεύω οτι τα επιχειρήματα μου έχουν μια λογικη. Επίσης γνωρίζω την δυσκολία να αλλάξει σε κάποιον πεποιθήσεις.
    Δεν νομιζω να γράφω κάποιο κρυφό νόημα αλλά μάλλον τα καταλαβαίνετε με την δική σας λογική μερικοί.

Senior Member
    καμια λογικη δεν εχουν μου περιγραφεις σε εποχες σκοταδισμου πεποιθησεις ανθρωπων επισης ακομα και τωρα πιστευω οτι υπρχουν ανθρωποι που θεωρουν ολα τα παραπανω φυσιολογικα στην γερμανια πχ υπαρχει μπουρδελο που πας και πηδας σκυλους ποια σκοταδια λοιπον και ποιους μεσαιωνες

Senior Member
    Αυτό με τα μπουρδελα είναι ψεύτικη είδηση για να επαναλαβω για πολλοστή φορά. Οτι σας πλασάρουν στο ίντερνετ δεν σημαίνει οτι είναι κ αλήθεια. Ελεγχετε τις πηγες σας.

Έφερα το παράδειγμα του μεσαίωνα για να δείξω πως αλλάζουν οι αντιλήψεις ανα χρονική περίοδο κ οτι καποτε το θεωρούσαν φυσιολογικό.
    Το οτι η αιμομιξία αυτή την στιγμη δεν θεωρειται φυσιολογική έχει να κανει ίσως με επιπλοκές που παρουσιάζονται στους απογόνους. Εκείνη την εποχή πίστευαν στην καθαρότητα του αίματος γι'αυτο κ την συνέχιζαν.

Κ να σου αντιγυρισω το επιχείρημα του Μεσαιωνα, την ίδια στιγμη που θεωρούνταν η αιμομιξία επιτρεπτή η ομοφυλοφιλία διώκονταν.
    Θέλεις να συνεχίσουμε την ίδια τακτική κ τον 21 αιωνα;;

Senior Member
    http://ellinikahoaxes.gr/2016/07/29/bestiality-germany/

Για να σε βγάλω απο τον κόπο του ψαξηματος. Ελπίζω τα επιχειρήματα του άρθρου να τα βρεις πιο λογικά.

Page 12 of 27 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast