Gay Pride - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 27 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 400

Thread: Gay Pride

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το θέμα της αιμομιξίας έχει διάφορες πτυχές και παραμέτρους που προσωπικά θεωρώ πως δεν έχω και τις γνώσεις για να αναπτύξω και δεν το χω ψάξει και ποτέ.
    Ο Φρουντ ας πούμε είχε ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα.
    Εντελώς προσωπική άποψη λοιπόν είναι οτι μου φαίνεται αηδιαστικό δυο αδέρφια που μεγαλώνουν μαζί σε μια οικογένεια ξαφνικά να αναπτύσσουν σεξουαλικές επιθυμίες ο ένας για τον άλλον. Και για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω και τέτοιες περιπτώσεις να έχουν καταγραφεί, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Οπότε φαντάζομαι πως αυτό θα θεωρείται από την επιστημονική κοινότητα κάποιου είδους διαταραχή, χωρίς να είμαι σίγουρη και πάλι.

Τις περισσότερες φορές πάντως όταν μιλάμε για αιμομιξία είτε θεωρούμε πως γίνεται από καποιον από τους γονείς προς τα παιδιά οπότε μιλάμε για βιασμό και κακοποίηση ξεκάθαρα, είτε για αδέρφια που δεν μεγάλωσαν μαζί και βρέθηκαν αργότερα στην ζωή τους όπως σε περιπτώσεις υιοθεσίας πχ ή κάτι τέτοιο οπότε δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν οι αδερφικοί δεσμοί που θα υπήρχαν αν μεγάλωναν μαζί.
    ειδες που γινεσε ρατσιστρια τωρα?γιατι να αηδιαζεις??(μπενω η τουλαχιστον προσπαθω να μπω στη δικη σου λογικη και κριση και με βαση αυτον απανταω.σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αιμομικτης το λεω προς αποφυγη παρεξηγησεων παραδειγματα φερνω)
    γιατι λοιπον να αηδιαζεις τα δυο αδερφια κανουν οτι ακριβως κανουμε οι περισσοτεροι στο κρεβατι μας με τον/την συντροφο μας.δεν κανουν κατι διαφορετικο και αυτοι σεξ κανουν.ποια η διαφορα δηλαδη οτι στη μια περιπτωση ειναι αδρεφια η ξαδερφια ενω στην αλλη οχι??ε και?χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.επισεις εχουν καταγραφει πολες περιπτωσεις κατα καιρους μπορει εσυ να μην το διαβασες καπου να μην επεσε στην αντιληψη σου.

δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει σεξουαλικη κακοποιηση η βιασμος.μπορει σε μια αιμομικτικη συνευρεσει να συμφωνουν και οι δυο.μπορει και να υπαρχει κακοποιηση η βιασμος μπορει και οχι,π.χ ενα κοριτση.μου ειχε εξομολογηθη οτι γουσταρε τον αδερφο της.τον προκαλουσε με προκλικες κινησεις.π.χ αλλαζε συνεχος μπροστα του και τελος καταφερε και εκανε σεξ μαζη του.ηταν ο πρωτος της καταλεξη μου ειπε.και μιλαμε για αδερφια που μεγαλωσαν μαζη.εκτος και αν με δουλευε αυτο δεν το ξερω οτι μου ειπε λεω..

γιατι αυτοι ειναι ψυχικα διαταραγμενοι??αλλα οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι??για εμενα και οι δυο εχουν θεματα.ΤΕΛΟΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ειδες που γινεσε ρατσιστρια τωρα?γιατι να αηδιαζεις??(μπενω η τουλαχιστον προσπαθω να μπω στη δικη σου λογικη και κριση και με βαση αυτον απανταω.σε καμια περιπτωση δεν ειμαι αιμομικτης το λεω προς αποφυγη παρεξηγησεων παραδειγματα φερνω)
    γιατι λοιπον να αηδιαζεις τα δυο αδερφια κανουν οτι ακριβως κανουμε οι περισσοτεροι στο κρεβατι μας με τον/την συντροφο μας.δεν κανουν κατι διαφορετικο και αυτοι σεξ κανουν.ποια η διαφορα δηλαδη οτι στη μια περιπτωση ειναι αδρεφια η ξαδερφια ενω στην αλλη οχι??ε και?χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.επισεις εχουν καταγραφει πολες περιπτωσεις κατα καιρους μπορει εσυ να μην το διαβασες καπου να μην επεσε στην αντιληψη σου.

δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει σεξουαλικη κακοποιηση η βιασμος.μπορει σε μια αιμομικτικη συνευρεσει να συμφωνουν και οι δυο.μπορει και να υπαρχει κακοποιηση η βιασμος μπορει και οχι,π.χ ενα κοριτση.μου ειχε εξομολογηθη οτι γουσταρε τον αδερφο της.τον προκαλουσε με προκλικες κινησεις.π.χ αλλαζε συνεχος μπροστα του και τελος καταφερε και εκανε σεξ μαζη του.ηταν ο πρωτος της καταλεξη μου ειπε.και μιλαμε για αδερφια που μεγαλωσαν μαζη.εκτος και αν με δουλευε αυτο δεν το ξερω οτι μου ειπε λεω..

γιατι αυτοι ειναι ψυχικα διαταραγμενοι??αλλα οι ομοφυλοφιλοι δεν ειναι??για εμενα και οι δυο εχουν θεματα.ΤΕΛΟΣ
    Σου απαντησα πιο πανω για το πως θεωρεί η ψυχιατρική το παθογόνο κ την διαταραχή.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Σου απαντησα πιο πανω για το πως θεωρεί η ψυχιατρική το παθογόνο κ την διαταραχή.
    μαλλον μου διεφυγε.αλλα σε αυτο το μυνημα απευθυνομε πιο πολυ στη ελισαβετ.ωστοσο θα κοιτασω το μηνυμα σου

Senior Member

Όχι κάνεις λάθος, δεν γίνομαι ρατσίστρια και επέλεξα πολύ προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποίησα. Επίσης δήλωσα την άγνοια μου. Είπα δεν ξέρω (υποθέτω μόνο, αλλά δεν ξέρω) αν η επιστήμη το θεωρεί διαταραχή ή πως το εξηγεί τελοσπάντων. Εσύ με την ομοφυλοφιλία δεν κάνεις αυτό. Ενώ είναι ξεκάθαρο και σαφές πως απο την πλευρά της επιστήμης δεν θεωρείται ασθένεια εσύ επιμένεις να τους θεωρείς άρρωστους. Είναι εντελώς διαφορετικό το ένα από το άλλο. Επίσης είπα πως το θεωρώ αηδιαστικό. Με τον ίδιο τρόπο που θεωρώ αηδιαστικό να πάω με γυναίκα αφού δεν είμαι γκει. Ξέρω όμως πως αν το ήθελα δεν θα ήμουν άρρωστη ενώ για την πρώτη περίπτωση (της αιμομιξίας) σου είπα ξεκάθαρα πως δεν το γνωρίζω το θέμα.

Επίσης οι περισσότερες περιπτώσεις αιμομιξίας είναι βιασμός. Όταν μιλάμε για γονιό με παιδί ας πούμε είναι βιασμός εξ ορισμού. αν υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτές που λες (αδέρφια που μεγάλωσαν μαζί) δεν το γνωρίζω χωρίς να το αποκλείω βέβαια, αλλά ειλικρινά αν γνωρίζεις καταγεγραμμένη τέτοια υπόθεση θα με ενδιέφερε να την διαβάσω.

Η τελευταία ερώτηση που μου απευθύνεις είναι εντελώς άκυρη. Πρώτον γιατί δεν ξέρω καν όπως σου είπα αν είναι διαταραγμένοι οι αιμομίκτες (εγώ ας πούμε δεν θα χαρακτήριζα διαταραγμένο κάποιον που ερωτεύτηκε την ξαδέρφη του κι ας απαγορεύει τον γάμο ο νόμος) και δεύτερον γιατί ακόμα κι αν θεωρούνται διαταραγμένοι, εγώ δεν είμαι ψυχίατρος για να σου εξηγήσω γιατί το ένα είναι διαταραχή και το άλλο όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Εγώ καταληγω οτι δεν χρειαζεται να ειμαστε απόλυτοι στο ζήτημα της φυσιολογικοτητας.

Αυτά τα θέματα καλύπτουν πολλές πτυχές.

Δεν πιστεύω οτι ποτε θα επιτραπεί σε κτηνοβατες κ σε παιδοφιλους να κανουν τα γούστα τους νόμιμα.
    Αυτό δεν σημαίνει οτι παράνομα δεν υπαρχουν συμβαντα παρενόχλησης κ βιασμου. Πρόκειται για πράξη που δεν προϋποθέτει συγκατάθεση δυο ατόμων αλλά εξαναγκασμό.
    Συμφωνώ απόλυτα! Γιαυτό συνεχίζω να κάνω την ερώτηση που κανείς δεν απαντά...ποιος καθορίζει τελικά το φυσιολογικό;;

Senior Member
    Πιθανόν η συνήθεια της επιβολής μιας νορμας.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Εγώ νομίζω πως είναι φόβος για την δική μας "φυσιολογικότητα". Κάθε φορά που με ευκολία βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε κάτι ως μη φυσιολογικό είναι σα να ξεχωρίζουμε τον εαυτό μας "κοίτα αυτόν, δεν είναι φυσιολογικός, ευτυχώς που δεν είμαι έτσι, ευτυχώς που εγώ είμαι φυσιολογικός". Είναι η ανάγκη μας να μην ξεφύγουμε εμείς απο την νορμα και φόβος αυτός μας κάνει να διαχωρίζουμε αμέσως την θέση μας από τον άλλον. Και την ίδια στιγμή που νιώθουμε την ανακούφιση οτι εμείς ανήκουμε στην νόρμα (όποια κι αν είναι αυτή, δεν μιλώ για την ομοφυλοφιλία μόνο) υψώνουμε τελικά αυτόματα τείχη στον εαυτό μας και αυτοπεριοριζόμαστε. ΄
    Είναι μεγάλη η ανάγκη μας για λουρί τελικά.

Senior Member
    Συμφωνώ απόλυτα! Γιαυτό συνεχίζω να κάνω την ερώτηση που κανείς δεν απαντά...ποιος καθορίζει τελικά το φυσιολογικό;;
    ουδεις δεν το καθοριζει..η μαλλον για εμενα το καθοριζη η κοινωνια δυστηχως

Senior Member
    Ναι ισχυει!!

Senior Member
    Η κοινωνια ειναι αρρωστη. Χαχαχα χωρις πλακα υπαρχει κανεις 100% φυσιολογικος και χωρις προβλημα;

Senior Member
    Ναι ευτυχώς όμως οι κοινωνίες έχουν ένα καλό : αλλάζουν συνεχώς και αδιάκοπα! Με μικρά βήματα, άλλοτε κάνουν και κάτι πισωγυρίσματα, αλλά ποτέ δεν μένουν σταθερές.
    Κι επιπλέον μέσα στην κοινωνία είμαστε και εσύ και εγώ και ο καθένας μας ξεχωριστά άρα μπορούμε να διατηρούμε την ελπίδα ζωντανή, χωρίς να θεωρηθούμε γραφικοί, οτι κάποτε ένα ένα τα τείχη θα πέφτουν.

Banned
    για τις γυναικες ειναι πιο ευκολο το ομοφολοφυλικο παρα το ετεροφυλικο για πρακτικους λογους οχι τριχες οχι πεσε.. πανω μου οχι περνα πρωτα απο το στεγνοκαθαριστηριο οχι λαθος το κανεις οχι μισο λεπτο να σου δειξω μονο χερια

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Η κοινωνια ειναι αρρωστη. Χαχαχα χωρις πλακα υπαρχει κανεις 100% φυσιολογικος και χωρις προβλημα;
    Nομιζω πως οχι.ολοι κατι εχουμε.αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος

Senior Member
    Ναι ευτυχώς όμως οι κοινωνίες έχουν ένα καλό : αλλάζουν συνεχώς και αδιάκοπα! Με μικρά βήματα, άλλοτε κάνουν και κάτι πισωγυρίσματα, αλλά ποτέ δεν μένουν σταθερές.
    Κι επιπλέον μέσα στην κοινωνία είμαστε και εσύ και εγώ και ο καθένας μας ξεχωριστά άρα μπορούμε να διατηρούμε την ελπίδα ζωντανή, χωρίς να θεωρηθούμε γραφικοί, οτι κάποτε ένα ένα τα τείχη θα πέφτουν.
    Ναι το οτι αλλαζουν αλλαζουν.καμια φορα σκεφτομε ποσα λαθος πραγματα μας εμαθε οι κοινωνια.η ποσα λαθος πραγματα μαθαμε απτο σχολειο.η και πολλες φορες και απτο ιδιο μας το σπιτη

Senior Member
    Θελω να κανω μια ερωτηση.και οποιος θελει απανταει.
    Γιατι μια γυναικα αμα εχει κανει σεξ με πολλους ανδρες θεωρητε ******* αλλα ενας ανδρας θεωρητε μαγκας και αποτελει προτυπο?

Page 14 of 27 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast