Results 241 to 255 of 400
Thread: Gay Pride
-
09-07-2017, 14:48 #241
Α τι ωραία λογική! Αυτό μου θυμίζει έναν πολιτικό που έλεγε οτι όποιος έχει στοιχεία για το ποιος έκλεψε να τα πάει στον εισαγγελέα άρα αφού κανείς δεν πάει, τότε κανείς δεν έκλεψε!!! Είναι φοβερή λογική.
Τι ακριβώς στοιχεία χρειάζεσαι πέρα από το να ζεις μέσα σε αυτή την κοινωνία και μην έχεις παρωπίδες; Τίποτα άλλο δεν χρειάζεσαι κι όλα μπροστά στα μάτια σου είναι.
Ξαναλέω λοιπόν : το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ομοφυλόφιλοι στους κόλπους της εκκλησίας το ξέρουν και οι πέτρες!!! Μόνο κάτι κολλημένοι το αρνούνται στρουθοκαμηλίζοντας. Βούιξε το πανελλήνιο πριν χρόνια που βγήκαν οι βρωμιές τους στη φόρα στα κανάλια και αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον με γυναικεία ονόματα, ούτε αυτό το ξέρεις; Και λέω βρωμιές όχι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά επειδή είναι τόσο ξεφτίλες που κρύβονται πίσω από το ράσο τους.
Όταν θα γίνει παράνομη πράξη το να είσαι ομοφυλόφιλος να ζητήσεις να σου φέρουν ονόματα και διευθύνσεις για να τους κλείσεις μέσα.
Αν καίγεσαι να μάθεις στοιχεία και ονόματα έλα να σου γνωρίσω και έναν παπά που ξέρω προσωπικά.
- 09-07-2017, 14:59 #242
Γιατί λοιπόν δεν βγάζεις τα ονόματα αφού τα ξέρεις και λες ότι αποκαλούνταν με γυναικεία ονόματα; Αφού τα ξέρεις λοιπόν, πες τα μας και εμάς. Επίσης πριν είπες για μοναστήρια (τώρα πήγες αλλού την κουβέντα). Περιμένω λοιπόν ονόματα-επίθετα, διευθύνσεις και σε ποιές μονές αντρικές ή γυναικείες έγιναν τα αίσχη. Όταν μιλάς για κάτι τέτοιο, καλό είναι να βγάζεις και τις αποδείξεις σου, αλλιώς αν δεν έχεις αποδείξεις και ξέρεις μόνο ό,τι μπούρδα διαβάζεις από τα site, τότε δεν βγαίνεις με σιγουριά να πεις, ότι έγιναν αίσχη σε μοναστήρια. Περιμένω λοιπόν τις αποδείξεις σου και από εσένα και από την ρεμεντυ. Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε ένας και να πετάει κάτι χωρίς αποδείξεις. Αφού τα ξέρεις, βγάλε τα ονόματα-επίθετα, διευθύνσεις και σε ποιές μονές αντρικές ή γυναικείες έγιναν αίσχη.
09-07-2017, 15:19 #243
Ο κόσμος το έχει βουκινο κ μέις κρυφό καμάρι.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-07-2017, 15:29 #244
Πρόσεχε σε παρακαλώ όταν απευθύνεσαι σε μένα γιατί το έχεις ξεφτιλίσει εντελώς με το να αλλάζεις αυτά που σου λέει ο άλλος. Πού είπα εγώ ΜΟΝΟ για μοναστήρια;;;
Αυτό είπα :
"Το ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ρασοφόροι ομοφυλόφιλοι το ξέρουν κι οι πέτρες! Άβατο υπάρχει μόνο στο Αγιο Ορος που και σε αυτό δεν χρειάζεται να πας για να μάθεις, μια χαρά μαθαίνεις ιστορίες και χωρίς να έχεις πάει, σε όλα τα άλλα μοναστήρια και εκκλησίες δεν υπάρχει άβατο.
Αν το ακους πρώτη φορά αυτό δεν ξέρω σε τι γυάλα ζεις."
Και θα στο ξαναπώ : Το ξέρουν και οι πέτρες, ακόμα και ίδιοι εκπρόσωποι της εκκλησίας δεν το αρνούνται οτι υπάρχουν -γιατί δεν μπορούν να το αρνηθούν πια χωρίς να γίνουν γελοίοι- μόνο κολλημένοι επιμένουν να το αρνούνται!!!
Είναι αμέτρητα τα περιστατικά οργίων σε μοναστήρια, ακόμα και παιδεραστίας απο καλογέρους, και λοιπό παπαδαριό!!!
Το ότι αποκαλούνταν με γυναικεία ονόματα και κάναν ότι κάναν στο ιερό μέσα, δεν το λέω εγώ αγόρι μου, το είδε όλο το πανελλήνιο στις κάμερες όπου έβγαζε ο ένας τις βρωμιές του άλλου στη φόρα!!! Μόνο εσύ δεν το πήρες χαμπάρι τελικά.
09-07-2017, 15:38 #245
Βασικά ηταν μικρός τοτε που έγιναν τα ρεπορτάζ με τις κρυφές κάμερες του Τριανταφυλλόπουλου.
Τι χρόνια ηταν αλήθεια;;It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-07-2017, 15:41 #246
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-07-2017, 15:46 #247
09-07-2017, 16:11 #248
Και εγώ σε ξαναρωτάω πες ονόματα-επίθετα, διευθύνσεις και σε ποιά μοναστήρια έγιναν τα αίσχη. Και κατέβασε τους τόνους σου, γιατί μια χαρά είπες για όργια σε μοναστήρια, οπότε διάβαζε τι γράφεις. Και εσύ και η ρεμεντυ αναφερθήκατε σε αίσχη σε μονές. Περιμένω τα ονόματα και τα επίθετά τους. Συνεχίζεις τις υπεκφυγές, αλλά εγώ θα επιμένω, γιατί δεν μπορεί να λέει ο άλλος την μπούρδα του, χωρίς να έχει αποδείξεις. Περιμένω τα ονόματά τους, επίθετα, διευθύνσεις και σε ποιές μονές συγκεκριμένα έγιναν αυτά που λες εσύ και η ρεμεντυ. Επίσης ανέφερες και για τα μοναστήρια. Οπότε περιμένω τις αποδείξεις σου....
09-07-2017, 16:55 #249
Αγόρι μου δεν ξέρεις ελληνικά ή κάνεις τον χαζό; Είπα ότι γίνονται όργια ΚΑΙ σε μοναστήρια αλλά ΚΑΙ απο παπάδες κτλ...μίλησα συνολικά για την Εκκλησία. Δεν εννοώ φυσικά ότι αυτός είναι ο κανόνας, αλλά ότι υπάρχουν τέτοια περιστατικά από μοναχούς, αρχιμανδρίτες, παπάδες κτλ είναι κοινό μυστικό!!! Το λινκ που έβαλε ο serios από πάνω το είδες; Ψέματα είναι;
Αν κάνεις τον χαζό, τον κάνεις με μεγάλη επιτυχία.
09-07-2017, 17:25 #250
Εν οίδα αυτό είναι ανέκδοτο που λες πάει ο κακομοιρογλου με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να διοριστεί στο δημόσιο δεξιός αυτός τον ρωτάνε πότε έγινε ο β παγκόσμιος πόλεμος ; Απαντάει σωστά πόσοι πεθαναν τον ρωτάει ο εξεταστής εκνευρισμένος του απαντάει πάλι σωστά οπότε ο εξεταστής για να τον κόψει τ λέει πεσ μου όλα τα ονόματα διευθύνσεις κ τηλέφωνα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-07-2017, 17:30 #251
Ο Χίος ο δημοσιογράφος λέει ότι στο ιντερνέτ κυκλοφορούν τρολ επί πληρωμή τριάντα με σαράντα ευρώ παίρνουν γενικές γνώσεις είναι αυτό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-07-2017, 18:13 #252
πολύ αγάπη ρε παιδί μου, τους ομοφυλόφιλους δεν θέλετε να τους θανατώσετε αποδείξεις παρθενίας δεν θέλετε, η Υπατία δεν κομματιάστηκε από τον χριστιανικό όχλο η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας ποτέ δεν κάηκε, και η βυζαντινή ιερά εξέταση ποτέ δεν υπήρξε....δεν είσαστε τίποτε άλλο παρά μια ακόμα αίρεση που βγήκε μέσα από τον ιουδαϊσμό. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει
09-07-2017, 18:39 #253
Πραγματικά τα site που διαβάζεις σου έχουν κάνει τον εγκέφαλο "χυλό". Ούτε από ορθόδοξη θεολογία γνωρίζεις και φαίνεται αυτό, πίστεψέ με, ούτε έχεις καθίσει να διαβάσεις από βιβλία, ορθόδοξη θεολογία. Θέλω να κάτσω να σου απαντήσω, αλλά βλέπω επιθετική διάθεση. Ούτε ο Χριστιανισμός δεν είναι ιουδαϊκή αίρεση, ούτε έχει θανατώσει ο Χριστιανισμός ομοφυλόφιλους. Δεν ξέρω τι site διαβάζεις, αλλά σταμάτησέ τα, γιατί δεν ξέρουν τι λένε. Ξεκίνα και διάβαζε βιβλία...
09-07-2017, 18:45 #254
Αυτά τα περιστατικά, φαντάζομαι πως έχουν και ονοματεπώνυμα. Παρακαλώ να μας τα παραθέσεις και να μην κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις, αφού όπως λες μιλάς συνολικά για την Εκκλησία. Παρακαλώ παράθεσε τα στοιχεία, να δούμε και εμείς οι ηλίθιοι που δεν ξέρουμε. Αν είχες τα στοιχεία από το πρώτο μήνυμα θα τα είχες βγάλει, τα ονοματεπώνυμά τους. Απλά υπεκφεύγεις και κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις μοναστήρι και ενορία, παπάδες και αρχιμανδρίτες. Αφού ξέρεις συγκεκριμένα κάποια περιστατικά, για να μιλάς με τόση σιγουριά, παρέθεσε τα στοιχεία εδώ και άσε τις ειρωνίες κατά μέρος. Όταν λες κάτι, να είσαι έτοιμη να το αποδείξεις, χωρίς να υπεκφεύγεις με διάφορες γενικές μπούρδες.
09-07-2017, 20:18 #255
Εντάξει θα σου στείλω λίστα. Όταν θα μου στείλεις κι εσύ τα ονόματα και τις διευθύνσεις από τις περισσότερες κοπέλες που θέλουν μόνο σεξ και είναι χαμηλού επιπέδου. Τότε θα ανταλλάξουμε λίστες.
Μέχρι τότε μπορείς να συνεχίσεις τον στρουθοκαμηλισμό, δεν θα σου χαλάσω εγώ το όνειρο της καθαρής και έντιμης Εκκλησίας.