Results 361 to 375 of 400
Thread: Gay Pride
-
13-07-2017, 23:11 #361
Δεν τα λέω εγώ αυτά φίλε μου...
Άλλοι τα λένε!
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που κανείς δε μπορεί να βγει "αλώβητος" από όλο αυτό το αδίστακτο ποινολόγιο!
Αλλά είτε μας αρέσει, είτε όχι υπάρχει και υφίσταται σα διδασκαλία της Εκκλησίας, μέχρι και σήμερα..
Εγώ ένα δεν καταλαβαίνω.. Γιατί δε βγαίνουν να τα συνοψίσουν όλα αυτά σε μια εντολή; - Τι είναι αμαρτία πάτερ;
- Αμαρτία παιδιά μου είναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Αμαρτία είναι η χαρά! Αμαρτία είναι να ζεις!
- 13-07-2017, 23:17 #362
Κατάλαβα...αυτό δεν το ήξερα...πάντως αυτή τη στιγμή με καταδιώκει το τελώνιο της μέθης και νίκησε...είμαι στο δεύτερο ποτήρι μπύρα...στα υπόλοιπα τελώνια θεωρώ πως έχω υποκύψει τόσο λίγες φορές που δεν νομίζω να καταλήξω μαζί τους, βέβαια αυτό θα είναι σίγουρο στη Δευτέρα Παρουσία...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
13-07-2017, 23:19 #363
14-07-2017, 02:22 #364
14-07-2017, 06:57 #365
Εσενα αν σε καταδιωκει ενα τελωνιο εμενα με καταδιωκουν τεσσερα.χαχαχα.παντως απτο τελωνειο του αυνανισμου κανενας ανδρας δεν προκειτε να περασει...παντως περα απτη πλακα
Αυτα μετα τελωνεια τα βρισκω υπερβολικα.η αυτα τα τελωνεια δεν ειναι τοσο αυστηρα οσο νομιζουμε.
Αλλιως ποιος προκειτε να σωθει??
14-07-2017, 08:42 #366
Χα χα χα χα, είσαι σατανισμένος!
Τι να σου πω, επειδή είναι η πρώτη φορά που ακούω γι' αυτά δεν ξέρω τι να πω...ή θα ρωτήσω τον πάτερ που έχω φίλο στο facebook ή όταν θα πάω ξανά για εξομολόγηση θα το ρωτήσω τότε, θα δω...
Πάντως μιας και το θίγεις λύσε μου μιαν απορία: την αυτοικανοποίηση την χρειάζεστε ακόμα κι όταν είστε σε σχέση;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
14-07-2017, 09:08 #367
Καλη ερωτηση.αλλα ρωτας εμενα πρωσωπικα η γενικοτερα τους ανδρες??θα σου πω για εμενα.
Για εμενα σαν γιωργος αλλο ειναι το σεξ αλλο ειναι ο αυνανισμος.ο αυνινσμος για εμενα ειναι κατι σαν πως να το πω δεν ξερω.ειναι κατι σαν ψυχαναλυση να πω.το οτι μενω λιγες στιγμες με τον εαυτο μου και τα λεμε να το πω.καπως ετσι.
Ενταξει βγαζω και καποια αποθημενα μου πανω στο θεμα του σεξ.δεν ξερω κατα ποσο εγινα κατανοητος αλλα καπως ετσι εχει το πραμα.
Πρωσωπικη μου αποψη ο ανδρας και με τη παμελα αντερσον να κανει σεξ η με την αντζελινα τζολι μετα απο καποια στιγμη θα αυνανιστη.μπορει να μην το παραδεχτη ποτε αλλα θα το κανει
14-07-2017, 10:00 #368
14-07-2017, 11:25 #369
Παραθέτω εδώ απόσπασμα από την επιστολή διαμαρτυρίας του Αμβρόσιου έτσι για να δούμε και στην πράξη πόσο "δέχεται" την διαφορετικότητα η επίσημη Εκκλησία. Η διαμαρτυρία του ήταν αυτή τη φορά γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με εκπροσώπους ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεων.
"Ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα έσπευσε να δεχθεί επισήμως στο Γραφείο του εκπροσώπους της Κοινότητος LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), τους τρανσέξουαλ, δηλ. όλα τα εξ επόψεως χριστιανικής Ηθικής Σοδομικά άτομα, τα μη φυσιολογικά εξ επόψεως ηθικής συμπεριφοράς, άτομα, ήτοι Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφιφυλόφιλους και Τρανς!!!!
Έτσι μετά επίσημη εκπροσώπηση της Ν.Δ. στο Gay Pride της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών έχουμε τώρα την κορύφωση της επισήμου αναγνωρίσεως όλων αυτών των ανωμάλων Τύπων με την επίσημη υποδοχή των τρανσέξουαλ της LGBT Κοινότητος εκ μέρους του Αρχηγού της Ν.Δ.!!!! "
Ολόκληρη η επιστολή κυκλοφορεί στον ιστό για όποιον ενδιαφέρεται, έβαλα μόνο αυτό γιατί πιστεύω πως είναι χαρακτηριστικό του μίσους των εκπροσώπων του Θεού της Αγάπης.
Βλέπουμε ξεκάθαρα νομίζω από επίσημα χείλη κι όχι από ότι θέλει να παρουσιάζει ο καθένας πόσο τους "δέχεται" η εκκλησία (δεν λέω ο Θεός, λέω η Εκκλησία). Απλά ταυτόχρονα τους χαρακτηρίζει ανώμαλους, σοδομικούς, μη φυσιολογικούς και διαμαρτύρεται όταν κάποιος μιλά μαζί τους. Τόσο τους δέχεται.
14-07-2017, 11:36 #370
Αν κ ξεφυγαμε απο το θεμα... Πολλές γυναικες το αντιμετωπίζουν σαν προβλημα στην σχεση κ ίσως σαν έμμεση απιστία.
Για μένα πρόβλημα είναι όταν μειώνεται η συχνότητα της επαφής με την αγαπημένη σου και καταφεύγει κάποιος στον αυνανισμό κ το πορνό. Δηλ όταν για κάποιο λογο δεν καλύπτονται οι αναγκες κ της γυναίκας στο σεξ.
Απο κει κ πέρα ο αυνανισμός στους άντρες είναι κάτι προσωπικό κ προσωπικά δεν θα ήθελα να μου περιορίσει κάποιος την φαντασια-ωση κ τις στιγμές με τον εαυτό μου.
Καταληγω πως άποψη μου είναι πως πρεπει να δουμε την συχνότητα που γίνεται κ αν αυτό έχει αντίκτυπο στην γυναικα ως παραμέληση. Απο κει κ πέρα ο άντρας είναι ελεύθερος να έχει στιγμές με τον εαυτό του όπως κ η γυναικα.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
14-07-2017, 11:52 #371
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
14-07-2017, 11:55 #372
14-07-2017, 12:02 #373
14-07-2017, 12:38 #374
14-07-2017, 12:38 #375
εν οίδα οι αντιφάσεις είναι δικές σας και όχι της λογική και της επιστήμης.Επίσης γράφτηκε ότι :Μη νομίσετε ότι ήρθα για να καταργήσω τον νόμο ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταργήσω, αλλά να εκπληρώσω.
Η θρησκεία σου ότι δεν την συμφέρει το ρίχνει στους συμβολισμους. Η παρθενία έχει συμβολικό νοημα η θανάτωση των ομοφυλόφιλων συμβολικό το μίσος για άλλους λαούς το ίδιο επίσης, η παρέκκλιση και η τιμωρία με θάνατο συμβολικά όλα όσα γράφει η παλαιά διαθήκη είναι συμβολικά και μη λογικά που εξηγούνται από τη Καινή διαθήκη. Και στη Καινή για τους ομοφυλόφιλους όπως εγραψαν και άλλα μέλη έχουν γραφτεί αναλογα.Αν αμφισβητείς ( ξέχασα δεν αμφισβητείς τα λέει συμβολικά και είσαστε οι σωστοί ερμηνευτές του λόγου του) την αγία γραφή που είναι θεόπνευστη απλά αμφισβητείς το λόγο του θεού σου. Μια ακόμα αίρεση του ιουδαϊσμού τίποτε παραπάνω τίποτε παρακάτω...