Gay Pride - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 27 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 400

Thread: Gay Pride

Senior Member
    ναι αλλα δεν μπορω εγω να νοιωσω περηφανος για κατι που ειμαι για να εξηγησω εγω προσωπικα μας θεωρω οτι βιωνουμε δυστυχια η μια μετρια δυστυχια δεν παλεψαμε για να γινουμε ετσι ναταλια δεν μπορω να πω οτι ειμαι περηφανος και να διαδηλωνω υπερηφανα οτι εχω κοινωνικη φοβια η καταθλιψη η δεν ξερω τι..ξερεις ποτε θα νοιωσω περηφανος?οταν θα μπορεσω να ξεπερασω ολο αυτο το καναλι να σταθω στα ποδια μου και να ζω οπως θελω η τουλαχιστον να κανω προσπαθεια και να μην φοβαμαι οτι θα αποτυχω τωρα εκει στο ιραν σε σκοτωνουν για ψιλου πηδημα οχι μονο για την ομοφυλοφιλια εχουν γενικα πολλες απαγορευσεις ειναι σωτο αυτο που λες αλλα ειναι ενα ακραιο παραδειγμα πεσμου θα μπορουσε ποτε να γινει γκευ πραιντ στο ιραν?οχι..γιατι γιατι δεν ειναι αποδεχτο ειναι κατακριταιο και μπορει να πεθανεις στην ελλαδα δεν ειναι κατακριταιο δεν το κατακρινω προσωπικα αλλα το θεωρω περιττο γιατι σε ενα τεραστιο βαθμο εχουμε ξεπερασει τα σεξουαλικα ταμπου πιστεω πιο πολυ γινεται ολο αυτο για να προκαλεσουν την κοινη γνωμη παρα για να γινουν αποδεχτοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    χου γκιβς ε φακ αν εισαι γκευ στην ελλαδα??και εγω δεν ειμαι γκευ και πολλοι αλλοι και φυσιολογικο παλι δεν με λες εγω πχ εχω τοσες και τοσες ανυσηχιες και θα με πεις μη φισιολογικο ποιος νοιαζεται?ξερω γκευ που απο εμενα ειναι διπλα και τριδιπλα ευτιχισμενοι τα χουν βρει με τον εαυτο τους και ολα καλα μπορω να σου πω οτι τους ζηλευω κιολας στην ελλαδα του 2017 εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα απο τα γκευ πραιντ να ασχοληθουμε οσο για το οτι ξυλοκοπουνται και φυλακιζονται για τις προτιμησεις τους τουλαχιστον στην ψωροκωστενα δεν ξερω κανενα να εχει υποστει κατι τετοιο. περιττη την βρισκω δεν θα διαδηλωσω να μην γινεται γκευ πραιντ ηρεμησε δεν παθιαζομαι. καμια διαδηλωση για το τι γινεται στην ελλαδα του 2017 δεν βλεπω για τα γκευ πραιντ ειμαστε ομως ολοι ετοιμοι να τα υπεραπιστουμε μεχρι της τελευταιας ρανιδας του αιματος μας. ρε μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος
    Πώς συνδύασες τις διαδηλώσεις για το τι γίνεται στην χώρα με το πραιντ? Να φανταστώ δηλαδή οτι εσύ τρέχεις κάθε μέρα σε διαδηλώσεις και παλεύεις για το καλό της χώρας;

Κατά τα άλλα νομίζω οτι είσαι έκτος τόπου και χρόνου αν πιστεύεις οτι στην Ελλάδα του 2017 κανείς δεν πέφτει θύμα ρατσισμού ή μπούλινγκ επειδή είναι γκέυ και οτι μπορούν να ζουν απελευθερωμένοι και ανοιχτά όπως θέλουν. Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς λιγάκι γιατί είναι πολύ πρόσφατα τα περιστατικά βίας που είχαν καταγραφεί από διάφορες επιθέσεις σε ζευγαράκια επειδή περπατούσαν χέρι χέρι και χαλάγανε την αισθητική μερικών. Στην Ελλάδα του 2017 όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο - πού ζεις άραγε;- πάρα πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται ακόμα να ζουν κρύβοντας την σεξουαλική τους ταυτότητα και από την κοινωνία αλλά και από τις οικογένειες τους τις ίδιες γιατί αντιμετωπίζονται ως άρρωστοι και ανήθικοι.

Senior Member
    Toyς δινουν το δικαιωμα της αποδοχης και αυτοι το ξεφτιλιζουν.Το φτανουν στα ακρα νομιζοντας πως ετσι ειναι το σωστο τωρα που τους δωσανε το ΟΚ για παρελαση.Ισα ισα που με αυτα και με αυτα οχι μονο δεν σε βλεπουν φυσιολογικο αλλα απο μονος σου προκαλεις τΟ οποιο προβλημα.τραγικοι.δεν ξερω σιγουρα εαν παλευουν για αυτους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πώς συνδύασες τις διαδηλώσεις για το τι γίνεται στην χώρα με το πραιντ? Να φανταστώ δηλαδή οτι εσύ τρέχεις κάθε μέρα σε διαδηλώσεις και παλεύεις για το καλό της χώρας;

Κατά τα άλλα νομίζω οτι είσαι έκτος τόπου και χρόνου αν πιστεύεις οτι στην Ελλάδα του 2017 κανείς δεν πέφτει θύμα ρατσισμού ή μπούλινγκ επειδή είναι γκέυ και οτι μπορούν να ζουν απελευθερωμένοι και ανοιχτά όπως θέλουν. Θα σου πρότεινα να ενημερωθείς λιγάκι γιατί είναι πολύ πρόσφατα τα περιστατικά βίας που είχαν καταγραφεί από διάφορες επιθέσεις σε ζευγαράκια επειδή περπατούσαν χέρι χέρι και χαλάγανε την αισθητική μερικών. Στην Ελλάδα του 2017 όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο - πού ζεις άραγε;- πάρα πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται ακόμα να ζουν κρύβοντας την σεξουαλική τους ταυτότητα και από την κοινωνία αλλά και από τις οικογένειες τους τις ίδιες γιατί αντιμετωπίζονται ως άρρωστοι και ανήθικοι.
    μακαρι να μπορουσα να τρεξω δεν γινεται απο την στιγμη που ολοι ασχολειστε με τα γκευ πραιντ και τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων που εχουν κατοχυρωθει πλεον οι επιθεσεις σε ζευγαρακια ομοφυλοφιλων δεν μου λεει τιποτα εχουν γινει επισης επιθεσεις σε ετεροφυλοφιλα ζευγαρια και στατιστικα πολυ περισσοτερα κρουσματα απο ιρανους πακιστανους κτλ κτλ οπου υπαρχει κολλημα στο μυαλο υπαρχει και βια και οχι μονο αυτες οι εθνικοτητες βγαλε λοιπον τις παροπιδες σου και μην κοιτας μονο εκει που σε βολευει εσενα να κοιτας ναι κρυβονται και ποια ειναι η λυση να παρουσιαστουμε στο γκευ πραιντ για να δειξουμε οτι δεν μασαμε δηλαδη δεν μπορουμε να συζηησουμε επικοδομητικα αυτο που ειμαστε οποτε κανουμε ενα γκευ πραιντ και το προβλημα εξαφανιζεται ως δια μαγειας σωστα ξαναλεω αυτος που δεν θελει να σε αποδεχτει δεν θα σε αποδεχτει οτι και να κανεις

Senior Member
    μακαρι να μπορουσα να τρεξω δεν γινεται απο την στιγμη που ολοι ασχολειστε με τα γκευ πραιντ και τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων που εχουν κατοχυρωθει πλεον οι επιθεσεις σε ζευγαρακια ομοφυλοφιλων δεν μου λεει τιποτα εχουν γινει επισης επιθεσεις σε ετεροφυλοφιλα ζευγαρια και στατιστικα πολυ περισσοτερα κρουσματα απο ιρανους πακιστανους κτλ κτλ οπου υπαρχει κολλημα στο μυαλο υπαρχει και βια και οχι μονο αυτες οι εθνικοτητες βγαλε λοιπον τις παροπιδες σου και μην κοιτας μονο εκει που σε βολευει εσενα να κοιτας ναι κρυβονται και ποια ειναι η λυση να παρουσιαστουμε στο γκευ πραιντ για να δειξουμε οτι δεν μασαμε δηλαδη δεν μπορουμε να συζηησουμε επικοδομητικα αυτο που ειμαστε οποτε κανουμε ενα γκευ πραιντ και το προβλημα εξαφανιζεται ως δια μαγειας σωστα ξαναλεω αυτος που δεν θελει να σε αποδεχτει δεν θα σε αποδεχτει οτι και να κανεις
    Θες να πεις οτι δεν κατεβαίνει κανείς σε διαδηλώσεις επειδή ασχολούμαστε με τα πραιντ? ενδιαφέρουσα οπτικη για το πρόβλημα της χώρας....

Γίνονται επιθέσεις σε ετεροφυλόφιλα ζευγάρια εξαιτίας της σεξουαλικής τους ταυτότητας?

Παρωπίδες επειδή με βολεύει; Αλλο πάλι και τούτο... να μουν γκευ να πω οτι με βόλευε βρε φίλε, τώρα πως ακριβώς με βολεύει να πω οτι καταπιέζονται οι γκει, μου το εξηγείς λίγο αυτό ή έτσι τα λες να χαμε να λέγαμε;

Δεν είπα οτι είναι λύση για την καταπίεση που υφίστανται οι παρελάσεις, είναι όμως ο λόγος ύπαρξης τους. Εσύ δεν δέχεσαι καν οτι δέχονται καταπίεση και μιλάς λες και ζουμε στην Ολλανδία άρα μάλλον εσύ είσαι αυτός που έχει παρωπίδες.

Senior Member
    δεν ξερω γιατι γινονται αλλα γινονται εγω στεκομαι στο κομματι της επιθεσης σε ζευγαρια η σεξουαλικη ταυτοτητα μου ειναι αδιαφορη ναι ενας απο τους λογους ειναι και τα πραιντ φουλ αποπροσανατολισμος απο ολα οχι μονο το πραιντ φυσικα χανουμε το δασος και κοιταμε το δεντρο μπορει να φορας παρωπιδες επειδη εχεις φιλους γκευ η αδερφο γκευ η οτιδηποτε δεν θα ασχοληθω και δεν με νοιαζει και καλα κανεις απλα εχω διαφορετικη αποψη και εσυ εχεις την δικη σου αποψη ο καθενας εκθετει την γνωμη του δεν θα μου αλλαξεις αποψη και δεν θα σου αλλαξω αποτι φαινεται δεν ειμαι πολεμιος του πραιντ ουτε υπερμαχος ομως οπως ειπα το θεωρω περιττο απο εκει και περα δεν ασχολουμαι αλλο ειπα την αποψη μου φιλη και δατς ιτ πανω στο θεμα της καταπιεσης πολλοι δεχονται καταπιεση απο πολλους δεν ειδα να κανουν πραιντς θα μπορουσαν απλα να διαδηλωσουν ηρεμα οχι να ειναι μεσα στην προκληση σου ειπα ομως πιστευω στην ελλαδα δεν υφισταται πλεον αυτη η απειλητικοτητα κατα των γκευ θα μπορουσε καποιος χαμηλοφωνα να σχολιασει και να γελαει με τους φιλους του αλλα αυτο δεν ειναι απειλη θα μπορουσαν καλλιστα καποιοι να γελασουν ετσι για ενα αταιριαστο ζευγαρι κατα την αποψη τους παντα θα υπαρχουν αυτες οι προκαταληψεις απο καποιους δεν αλλαζουν πιστευω με πραιντς

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ναι αλλά αυτό που λες είναι ρατσιστικό κι ας δηλώνεις πως δεν είσαι ρατσιστής. Τους θεωρείς άρρωστους, κάτι δεν πάει καλά λες σαν να είναι το λάθος της φύσης. Αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός του ρατσισμού όταν θεωρούμε πως με τον άλλον , για όποιο θέμα, κάτι δεν πάει καλά άρα αμέσως εμείς είμαστε πιο πάνω αφού με μας όλα πάνε καλά. Αυτό θεωρούσαν και χιλιάδες γκευ για χρόνια και κάποιοι ακόμα και σήμερα και ζούσαν απομονωμένοι και κρυμμένοι. Οτι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης και της παρέλασης τελικά, γιαυτό έχουν την ανάγκη να δηλώσουν περήφανοι για τον εαυτό τους (κάτι που σε κανονικές περιπτώσεις δεν θα χρειαζόταν) γιατί για πάρα πολλά χρόνια οι άλλοι τους έκαναν να νιώθουν οτι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους. Άρα όταν κάτι δεν πάει καλά μαζί μου, το κρύβω, νιώθω ντροπή γιαυτό ή προσπαθώ να το διορθώσω κάνοντας σχέσεις με το άλλο φύλο. Έχεις ιδέα πόσοι γκευ καταλήγουν να παντρεύονται και να κάνουν οικογένειες προσπαθώντας να μην παραδεχτούν ούτε στον εαυτό τους τι τους συμβαίνει ή προσπαθώντας να το κρύψουν; Νομίζεις οτι ζουν ευτυχισμένοι έτσι; Πώς θα σου φαινόταν ας πούμε εσένα που δεν είσαι γκευ αν ήσουν αναγκασμένος να ζεις με έναν άντρα γιατι δεν τολμάς να παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου πως είσαι στρειτ γιατί αυτό θεωρείται από την κοινωνία "πως κάτι δεν πάει καλά" ;

Το βάζεις σε λάθος βάση πάντως θεωρώντας πως οι αυτοί είναι φυσιολογικοί ή οι άλλοι. Τι σημαίνει "τότε εμείς είμαστε λάθος"; Κανείς δεν είναι λάθος! Ο καθένας ακολουθεί την φύση του και τις επιθυμίες του, τι λάθος μπορεί να έχει αυτό;
    Oι γκει και οι λεσβιες ας αποδεχτουνε τους εαυτους τους αλλιως δεν θα ειναι ευτηχισμενοι.
    Καλως η κακως τους αρεσουν οι ανδρες.μου εξηγησες τον ορισμο του ρατσισμου.απτην αλλη ομως δεν ειναι υποκρισια να συμπεριφορωμαστε οτι δεν τρεχει τιποτα να συμπεριφερομαστε σαν να ειναι απολυτα φυσιολογικο??ναιγια εμενα κατι δεν παει καλα.και για να σου αποδειξω οτι δεν το λεω ρατσιστικα ουτε ειμαι ρατσιστης θα σου πω για εμενα.πριν μηνες με βρηκε στυτικη δυσλειτουργια δεν το επιθυμουσα δεν το επελεξα
    Δεν το προκαλεσα.ουτε που περνουσε απτο μυαλο μου.ουτε για εμενα ηταν φυσιολογικο η φυσικο ηταν μια αρρωστια μια κολαση μια καταρα.και ομως ελεγα και για τον εαυτο μου οτι ηταν αρρωστια και γιαυτο πηγα σε ανδρολογο-ψυχολογο.και απτης πρωτες μερες ειδα αμεσα αποτελεσματα.θελω να σου πω οτι λεγοντας για εναν ανθρωπο οτι ειναι αρρωστος δεν το λεμε απαραιτητα ρατσιστικα.μια ερωτηση να σου κανω.
    Εστω οτι ειναι φυσικο-φυσιολογικο.οι επιστημονες γιατι ψαχνουν τα αιτια της ομοφυλοφιλιας??

Senior Member
    η ομοφυλοφιλια δεν ειναι φυσιολογικη ειναι παραφυση και οποιος λεει το αντιθετο πλαναται πλανην οικτρα απλα αποδεχεσαι την διαφορετικοτητα του αλλου γιατι δεν επελεξε να ειναι γκευ λεσβια του βγηκε

Senior Member
    η ομοφυλοφιλια δεν ειναι φυσιολογικη ειναι παραφυση και οποιος λεει το αντιθετο πλαναται πλανην οικτρα απλα αποδεχεσαι την διαφορετικοτητα του αλλου γιατι δεν επελεξε να ειναι γκευ λεσβια του βγηκε
    συμφωνω απολυτα.αυτο προσπαθω να εξηγησω δεν εχω προβλημα θα μπορουσα π.χ να κανω παρεα και με γκει και με λεσβια.αλλα ξερω ομως οτι στο σεξουαλικο εχουν θεμα.οχι οτι με νοιαζει η με πειραζει απλος εχω αυτη τη γνωμη οτι ολο αυτο δεν ειναι φυσιολογικο.

Senior Member
    μπορουν να αναπαραχθουν φυσικα ενα ομοφυλοφυλο ζευγαρι?οχι και μην πεταχτει τωρα κανενας να πει καμια εξυπναδα οτι και κανονικο ευγαρι μπορει να μην μπορει να αναπαραχθει εκει υπαρχει ιατρικο θεμα στους ομοφυλοφυλους ε καμια των περιπτωσεων δεν μπορει γιαυτο τους ξυπνανε τα μητρικα τους ενστικτα και θελουν υιοθεσιες συγνωμη αλλα αυτο ειναι αρρωτο και το καταδικαζω δεν ρωτησαν κανενα παιδι αν θελει στο σχολειο να το ρωτανε αν η μαμα του ειναι ο κυριος τακης η οκυριος δημητρης

Banned
    αποδοχη στη διαφορετικοτητα μονο στα λογια και στα χαρτια γι αυτο εγω δε πιστευω στην αποδοχη πιστευω στη φραση αξιζει γι αυτο οι αλλοι θα ασχολουνται με αυτο

Senior Member
    ουτε καν αποδοχη κανονικα αλλα υπαρχει και καποιο οριο σε ολο αυτο παντρευτειτε καντε συμφωνα συμβιωσης γκευ πραινς ομοσπονδιες ποδοσφαιρικες ομαδες γκευ αδερφοτητες βγαλτε τα ματια σας αλλα μανουλες δεν θα γινετε κανενος δυσμοιρου παιδιου

Senior Member
    ουτε καν αποδοχη κανονικα αλλα υπαρχει και καποιο οριο σε ολο αυτο παντρευτειτε καντε συμφωνα συμβιωσης γκευ πραινς ομοσπονδιες ποδοσφαιρικες ομαδες γκευ αδερφοτητες βγαλτε τα ματια σας αλλα μανουλες δεν θα γινετε κανενος δυσμοιρου παιδιου
    καλα, κοιμησου εσυ. αυτο ειναι το πιο ακυρο απο ολα οσα ειπες.

αν ηξερες ποσοι πατεραδες και μαναδες ειναι ομοφυλοφιλοι... δυστυχως μερικοι χωρις να το ξερουν οι συντροφοι τους και ευτυχως μερικοι επειδη ετσι θελουν.
    η ομοφυλοφιλια δεν προκαλει στειροτητα, ξερεις...

Senior Member
    δεν ξερω γιατι γινονται αλλα γινονται εγω στεκομαι στο κομματι της επιθεσης σε ζευγαρια η σεξουαλικη ταυτοτητα μου ειναι αδιαφορη ναι ενας απο τους λογους ειναι και τα πραιντ φουλ αποπροσανατολισμος απο ολα οχι μονο το πραιντ φυσικα χανουμε το δασος και κοιταμε το δεντρο μπορει να φορας παρωπιδες επειδη εχεις φιλους γκευ η αδερφο γκευ η οτιδηποτε δεν θα ασχοληθω και δεν με νοιαζει και καλα κανεις απλα εχω διαφορετικη αποψη και εσυ εχεις την δικη σου αποψη ο καθενας εκθετει την γνωμη του δεν θα μου αλλαξεις αποψη και δεν θα σου αλλαξω αποτι φαινεται δεν ειμαι πολεμιος του πραιντ ουτε υπερμαχος ομως οπως ειπα το θεωρω περιττο απο εκει και περα δεν ασχολουμαι αλλο ειπα την αποψη μου φιλη και δατς ιτ πανω στο θεμα της καταπιεσης πολλοι δεχονται καταπιεση απο πολλους δεν ειδα να κανουν πραιντς θα μπορουσαν απλα να διαδηλωσουν ηρεμα οχι να ειναι μεσα στην προκληση σου ειπα ομως πιστευω στην ελλαδα δεν υφισταται πλεον αυτη η απειλητικοτητα κατα των γκευ θα μπορουσε καποιος χαμηλοφωνα να σχολιασει και να γελαει με τους φιλους του αλλα αυτο δεν ειναι απειλη θα μπορουσαν καλλιστα καποιοι να γελασουν ετσι για ενα αταιριαστο ζευγαρι κατα την αποψη τους παντα θα υπαρχουν αυτες οι προκαταληψεις απο καποιους δεν αλλαζουν πιστευω με πραιντς
    ΜΕ δουλευεις; Τι στέκεσαι στο κομμάτι της επίθεσης στα ζευγάρια; Το ίδιο είναι να γίνονται επιθέσεις για να ληστέψουν κάποιον ή από κανέναν βαρεμένο για να βιάσει κτλ και το ίδιο να γίνονται εξαιτίας του ρατσισμού για τους γκευ; Δηλαδή εσύ δεν έχεις ακούσει για περιπτώσεις που τους διώχνουν από τα σπίτια τους; Δεν έχεις ακούσει για ανθρώπους που αναγκάζονται να φύγουν από την πόλη που ζουν για να χαθούν στην ανωνυμία της Αθήνας για να ξεφύγουν από το στίγμα; Για πήγαινε σε καμιά μικρή πόλη της επαρχίας και περπάτα χέρι χέρι με κάποιον να δεις για πότε θα βρεθείς στην τοπική εφημερίδα!
    Πολύ ωραία τα βλέπουμε όλα όταν το στίγμα και ο ρατσισμός δεν απευθύνεται σε μας...σιγά μωρέ τον ρατσισμό. Αν τον νιώσουμε λίγο στο πετσί μας όμως μας πιάνουν οι ευαισθησίες ξαφνικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Oι γκει και οι λεσβιες ας αποδεχτουνε τους εαυτους τους αλλιως δεν θα ειναι ευτηχισμενοι.
    Καλως η κακως τους αρεσουν οι ανδρες.μου εξηγησες τον ορισμο του ρατσισμου.απτην αλλη ομως δεν ειναι υποκρισια να συμπεριφορωμαστε οτι δεν τρεχει τιποτα να συμπεριφερομαστε σαν να ειναι απολυτα φυσιολογικο??ναιγια εμενα κατι δεν παει καλα.και για να σου αποδειξω οτι δεν το λεω ρατσιστικα ουτε ειμαι ρατσιστης θα σου πω για εμενα.πριν μηνες με βρηκε στυτικη δυσλειτουργια δεν το επιθυμουσα δεν το επελεξα
    Δεν το προκαλεσα.ουτε που περνουσε απτο μυαλο μου.ουτε για εμενα ηταν φυσιολογικο η φυσικο ηταν μια αρρωστια μια κολαση μια καταρα.και ομως ελεγα και για τον εαυτο μου οτι ηταν αρρωστια και γιαυτο πηγα σε ανδρολογο-ψυχολογο.και απτης πρωτες μερες ειδα αμεσα αποτελεσματα.θελω να σου πω οτι λεγοντας για εναν ανθρωπο οτι ειναι αρρωστος δεν το λεμε απαραιτητα ρατσιστικα.μια ερωτηση να σου κανω.
    Εστω οτι ειναι φυσικο-φυσιολογικο.οι επιστημονες γιατι ψαχνουν τα αιτια της ομοφυλοφιλιας??
    Μα λες οτι δεν είσαι ρατσιστής και αυτοαναιρείσαι γιατί αυτά που λες είναι κατεξοχήν ρατσιστικά! Δεν έχει καμιά σημασία αν δηλώνω μη ρατσιστής αλλά πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά με τους μαύρους και από λάθος της φύσης βγήκαν μαύροι. Αυτό από μόνο του είναι ρατσισμός. Λες οτι δεν είσαι ρατσιστής επειδή δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις παρέα με γκευ αλλά την ίδια στιγμή συγκρίνεις την ομοφυλοφιλία με αρρώστια και προσπαθείς να μου εξηγήσεις κιόλας γιατί δεν τον λες αρνητικά. Δεν εχει σημασία αν το λες αρνητικά ή όχι, γιατί δεν είναι αρρώστια. Συμβαίνει στην φύση. Τόσο απλά.

Η επιστήμη ψάχνει τα πάντα και αυτή είναι η δουλειά της. Παλιότερα έψαχνε πώς καθορίζεται το φύλο του παιδιού που γεννιέται γιατί πιστεύανε πως είναι πιο άντρας αυτός που κάνει αγόρια, ε σήμερα ξέρουμε επειδή η επιστήμη το έψαχνε οτι δεν ισχύει....τι σημαίνει αυτό; Οτι ήταν αρρώστια και το ψάχνανε;

Page 9 of 27 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast