Results 91 to 105 of 400
Thread: Gay Pride
-
02-07-2017, 10:21 #91
Φυσιολογικό εννοείς με την έννοια του συνηθισμένου; Το φυσιολογικό αλλάζει ανάλογα με την εποχή, δεν είναι κάτι σταθερό, είναι απλά μια λέξη για να ορίζουμε τι συνηθίζεται και τι όχι. Στην τελική γιατί μας νοιάζει τόσο αυτή η λέξη; Είναι κάτι που συμβαίνει γύρω μας, αύριο μπορεί να συμβεί στο παιδί σου, στο παιδί μου στον οποιοδήποτε. Τι σημασία έχει αν θα το πούμε φυσιολογικό ή όχι; ΌΛοι οι υπόλοιποι είμαστε απόλυτα φυσιολογικοί σε όλα, και γιατί να είμαστε δηλαδή;
- 02-07-2017, 14:12 #92
Ενδιαφέρουσα συζήτηση για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι...
Αντίστοιχη με αυτή που κάνει η "υγιής"κοινωνία για τους μη φυσιολογικούς ανθρώπους που έχουν νευρώσεις ή ψυχώσεις
Για τα της θρησκείας δεν έχω να προσθέσω πολλά μόνο ότι ο σκόπιμος διαχωρισμός εκκλησίας και Θεου για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολογητα είναι άκυρη γιατί στο σύνολο της η αγία γραφή είναι θεόπνευστη....
Άλλο θεόπνευστο εκτός από το μίσος κατά των ομοφυλόφιλων οι.... αποδείξεις παρθενίας...
02-07-2017, 14:55 #93
Εγω παντως οταν μιλησα για την διαφορα μεταξυ φυσικου και φυσιολογικου, ως φυσιολογικο εννοουσα την βιολογικη νορμα, οχι τις κοινωνικες επιταγες για τις οποιες μιλας.
Και τι να κανουμε, το ειδος homo sapiens sapiens ειναι ετεροφυλοφιλο, αλλιως δεν θα υπηρχε καν το συγκεκριμενο ειδος οργανισμου στον πλανητη, χωρις ετεροφυλοφιλους δεν θα γεννιοντουσαν καν οι γκει... Απο εκει και περα οι αποκλισεις απο την νορμα (απο το φυσιολογικο) δεν ειναι κατι το κακο. Απλα ειναι κατι διαφορετικο που προκυπτει με φυσικο τροπο (για αυτο εγω θεωρω την ομοφυλοφιλια φυσικη και μη φυσιολογικη). Ισως στα αγγλικα ειναι πιο ξεκαθαρη η διαφορα...αλλο natural = found in nature, not man-made και αλλο normal = the norm, the the rule nature has set.
Τωρα το αν κατι που δεν ειναι φυσιολογικο ειναι κακο ειναι αλλη ιστορια, μπορει να ειναι καλο μπορει και κακο. Φυσιολογικο δεν σημαινει παντα καλο. Ειναι φυσιολογικο να γινεται κανας σεισμος που και που. Καλο ειναι αμα πεσουν ολα και μας πλακωσουν; Οχι.
Για αυτο μιλησα για τρεις ξεχωριστες εννοιες: φυσικο, φυσιολογικο, και ηθικο/ανηθικο η καλο/κακο.
Αγγλιστι δλδ natural, normal, ethical. Αυτες ειναι ανεξαρτητες μεταξυ τους παραμετροι.
Απο εκει και περα φυσικα και συμφωνω με αυτα που λες.
02-07-2017, 15:52 #94
Κατάλαβα πως τον χρησιμοποιείς εσύ τον όρο και δεν διαφωνώ απλά θεωρώ πως κακώς επιμένουμε στην λέξη μιας και είναι εύκολα παρεξηγήσιμη. Λέγοντας κάτι "μη φυσιολογικό" ας πούμε, πολλές φορές εννοούμε κάτι που χρειάζεται διόρθωση/αλλαγή/θεραπεία. Ας πούμε λέμε "δεν είναι φυσιολογικό να ανεβάζω πυρετό συνέχεια, πρέπει να με δει γιατρός". Γιαυτό πολλές φορές στην περίπτωση της ομοφυλοφιλίας χρησιμοποιείται ο όρος ρατσιστικά για να δείξει κάτι το άρρωστο, κάτι που δεν είναι αποδεκτό και χρειάζεται αλλαγή.
Γιαυτό λοιπόν λέω οτι τελικά τι μας νοιάζει αν είναι φυσιολογικό ή όχι και ποιος το καθορίζει αυτό τελικά; Είναι κάτι που συμβαίνει στην φύση, σε πολλά είδη εκτός από τον άνθρωπο, είναι κάτι που δεν κάνει κακό στον διπλανό σου...άρα τι νόημα έχουν όλα τα υπόλοιπα;
02-07-2017, 16:19 #95
04-07-2017, 23:04 #96
Π.χ αν ενα κοριτση δει ενα αγορι στο δρομο φυσικο ειναι να της αρεσει και το αντιστροφο.
Αν ενα αγορι δει ενα αλλο αγορι στο δρομο και του αρεσει ειναι σεβαστο αλλα πως να το κανουμε τωρα??δεν ειναι φυσιολογικο.θα κανουμε με το ζορι τα ασπρα μαυρα??γιατι??να παμε κοντρα στη φυση??εχω συνεργαστη με γκει.εχω συζητηση με γκει μου ειπε τα παραπονα του τον ακουσα του ειπα και τα δικα μου.ηταν πολυ ευαισθητο και καλο παιδι.δεν ειμαι ρατσιστης με κανεναν.αλλα αν μου πει καποιος απο αυτους η γενικοτερα οποιοσδηποτε π.χ ενα αγορι μου πει ειμαι ερωτευμενος με το μητσο φυσικο δεν ειναι?θα του πω οχι δεν ειναι..
Τι εννοεις αλλαζει το φυσιολογικο αναλογα με την εποχη??δεν νομιζω το φυσιολογικο ειναι παντα το ιδιο
05-07-2017, 10:07 #97
Ειδες που μπερδευόμαστε με τις λέξεις; Λες φυσιολογικό αλλά εννοείς φυσικό μάλλον. Τι σημαίνει για σένα φυσιολογικό; Η βιολογική νόρμα που λέει η Ναταλία, ναι έτσι συμφωνώ. Εννοείς το φυσικό; Με την έννοια αν κάτι συμβαίνει στην φύση; Τότε όχι, η ομοφυλοφιλία μια χαρά συμβαίνει στην φύση και σε άλλα είδη εκτός απ΄τον άνθρωπο, δεν είναι κάτι αφύσικο. Εννοείς το συνηθισμένο, το κοινό; Τότε θα σου πω, ποιος το ορίζει αυτό; αυτό είναι κάτι που αλλάζει με βάση την εποχή ναι. Πολλά πράγματα που παλιότερα δεν θεωρούνταν φυσιολογικά, τώρα θεωρούνται. εννοείς οτι είναι κάτι άρρωστο, κάτι που είναι λάθος; Σίγουρα όχι. Η Ναταλία σε προηγούμενο μνμ της εξήγησε πολύ καλά τι εννοεί με την λέξη φυσιολογικό και την διαφορά του από το φυσικό.
Οπότε ας μη κολλάμε στις λέξεις, περισσότερο μπερδευόμαστε, τι σημασία έχει; Το θέμα είναι οτι όπως και να το χαρακτηρίσεις εσύ ή εγώ ή οποιοσδήποτε αν ο τάδε είναι ερωτευμένος με τον μήτσο, τότε ναι αυτό είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα για αυτόν, αυτή είναι η φύση του, αυτό λέει η ψυχή του και δεν ενοχλεί κανέναν. Είχα πριν χρόνια έναν φίλο γκευ κι όταν έκανε την πρώτη του σχέση και τον έφερνε στην παρέα μας ρώτησε αν νιώθαμε άβολα ή αν μας φαινόταν παράξενο. Του απάντησα οτι το παράξενο θα ήταν αν έφερνε κοπέλα κι εκεί τελείωσε η κουβέντα.
05-07-2017, 10:50 #98
νομιζω εχεις ενα μπερδεμα σε αυτο.
η ομοφυλοφιλια (ακομα κι αν μιλαμε μονο για την ανδρικη), δεν ειναι η εμμονη με το πρωκτικο σεξ, αλλα το να σεξουαλιζεται κανεις με ανδρες. που μπορει να γινει και με πολλους αλλους τροπους περα αποτ ην διεισδυση.
ακομα κι αν δεν ειχε προβει κανεις ΠΟΤΕ σε πρωκτικο σεξ με ανδρα, αλλα σε στοματικο για παραδειγμα, η και μονο σε χαδια και φιλια, παλι ομοφυλοφιλικο σεξ κανει κι αυτος που εχει προβλημα με τους γκει, θα εξακολουθησει να εχει, ειτε του αρεσει το πρωκτικο με γυναικες, ειτε οχι.
δεν ειναι συγκεκριμενες σεξουαλικες ΠΡΑΞΕΙΣ δλδ η ομοφυλοφιλια, ουτε αφορα συγκεκριμενες ΠΡΑΞΕΙΣ η απεχθεια γι αυτην, απ οσους την απεχθανονται.
η απεχθεια (τους) αφορα στο οτι καποιοι ερωτοτροπουν με το ιδιο τους το φυλο.
και απλη αποδειξη, οτι οι γυναικες μεταξυ τους (οταν ειναι ομοφυλοφιλες) μπορει να μην ασχολουνται καν με κατι διαφορετικο απ οτι στο σεξ με εναν ανδρα. οποτε εκει, τι θα λεγαμε για καποιον που τις απορριπτει?
οτι ειναι υποκριτης γιατι ενω π$%$δαει μια χαρα την κοπελα του, εχει προβλημα να κανει το ιδιο μια γυναικα? δεν ειναι θεμα υποκρισιας, απλα κριτικης για τις επιθυμιες των αλλων, απεχθεια στο διαφορετικο, κλπ.
θεμα υποκρισιας ειναι οταν η πολεμικη γινεται απο κρυπτομοφυλοφιλους που ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως δημοσιως, αλλα ιδιωτικως τον παιρνουν που και που....
επισης θεμα υποκρισιας ειναι οταν ομοφυλοφιλοι διαχωριζουν την περιπτωση τους γιατι ειναι "αρρενωποι" και πηγαινουν με ανδρες, ενω το να ειναι καποιοι θηλυπρεπεις και να πηγαινουν με ανδρες το κατακρινουν και το θεωρουν ομοφυλοφιλια (οι ιδιοι θεωρουν οτι ειναι απλα μερακληδες...)...
θεμα υποκρισιας ειναι ακομα οταν ριχνει το αναθεμα η εκκλησια , ενω ξερει οτι εχει στους κολπους της αμετρητους ομοφυλοφιλους με ρασα που προσελκυονται απο την εκκλησια και τα μοναστηρια ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειναι αποκλειστικα ανδροκρατουμενος χωρος.
05-07-2017, 12:09 #99
Ρε ρεμεντι...δεν το λεω εγω και δεν εχω κανενα μπερδεμα. Ξερω αντρες που το επιχειρημα τους για το "φτου κακα οι γκει" ηταν οτι πισοκολιαζονται και πως μπορουνε. Δικο τους επιχειρημα οχι δικο μου. Και η υποκρισια εγκειται στο οτι στους γκει χρησιμοποιουνε αυτο ως επιχειρημα αηδιας αλλα με γυναικα δεν εχουν προβλημα να το κανουν οι ιδιοι. Ισως εφερα πολυ συγκεκριμενο παραδειγμα ναι, αλλα ειχα πολυ συγκεκριμενους ανθρωπους στο μυαλο μου.
Δεν διαφωνω σε κατι απο ολα οσα λες παντως. Ειδικα για τους "μερακληδες" που δεν το αποδεχονται. Μπορει να ειναι και τραυματικο για οποιον μπλεκει μαζι τους...τεσπα.
05-07-2017, 12:14 #100
ναι βρε πουλακι μου, καταλαβα και πως το λες, και ξερω πως το λενε.
δεν σκεφτηκα οτι ειναι δικη σου αποψη.
δεν εχουν προβλημα που "πισωκολιαζονται". εχουν προβλημα που πισωκολιαζονται ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ.
ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΚΩΛΟς, ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥς ΕΝΟΧΛΕΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
σορι για τα καπς.
απο τηλεφωνο. δεν φωναζα.
05-07-2017, 20:47 #101
τα πραιντ ειναι μαλακιες και τυφλα να χε μονο η ομοφυλοφιλια δεν ειναι κρυμμενη εκει μεσα δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να ειναι περηφανος για κατι που ειναι αυτονοητο για εκεινον να ειναι ετσι. του βγηκε ετσι ειναι η περηφανεια να λειπει
05-07-2017, 20:59 #102
Συμφωνω...με την ιδια λογικη ειναι μαλακια να λεει καποιος "ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας"...τι εκανε για να ειναι; Δεν ειναι κανα επιτευγμα, ετσι βγηκε, δεν το επελεξε.
Ωστοσο...αμα βρεθει σε θεση να διωχθει η να καταπιεστει η να αποκλειστει επειδη ειναι ελληνας δεν θα εχει δικιο να θελει να το υπερασπιστει;
Το pride κομματι, η υπερηφανεια δηλαδη δεν εχει να κανει με την αισθηση επιτευγματος η οτι ειναι κατι το απιστευτα τελειο, εχει να κανει με το "Δεν ντρεπομαι! Και ας θελουν οι αλλοι να ντρεπομαι και να κρυβομαι". Βοηθαει κοσμο να μην βασανιζεται απο ενοχες για αυτο που ειναι χωρις να το εχει επιλεξει οπως λες κι εσυ.
Μακαρι να μην χρειαζοταν καν αλλα τι να κανουμε, δεν εχουμε φτασει ως κοινωνια σε τετοιο σημειο.
05-07-2017, 21:37 #103
Περήφανοι είμαστε για το Ντι εν ει το ελληνικό που κουβαλάει όλη την ιστορία του ανθρώπου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-07-2017, 22:02 #104
γιατι ποιος ντρεπεται και κρυβεται την σημερον ημερα?μια χαρα χαρα αποδεκτοι ειναι ποιος γκευ που ειχε σεβασμο και ηταν αξιοπρεπης κραχτηκε?εγω δεν ξερω κανεναν τωρα αμα ειναι προκλητικος το ιδιο θα κραξω και αυτον και τον οποιδηποτε ετεροφυλοφυλο που μπαλαμουτιαζεται αδιακριτως σε δημοσιους χωρους θεμα σεβασμου ειναι για εμενα οχι προτιμησης σεξουαλικου συντροφου πρεπει να εισαι χμηλοτατου μορφωτικου επιπεδου για να μην μπορεις να δεχτεις την σεξουαλικη προτιμηση του αλλου γιαυτο λεω περιττα τα πραιντ και ειπα δεν ειναι μονο ομοφυλοφυλοι πισω απο αυτα δες πως μασκαρευουν μικρα παιδακια και πως τα λιγουρευονται οι παιδεραστεςι δες φωτο γενικα η χαρα της καθε σεξουαλικης διαστροφης ειναι
05-07-2017, 22:16 #105
Το οτι το σεβεσαι/δεχεσαι εσυ δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι...μην κρινεις εκ των ιδιων τα αλλοτρια...οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια και οπου υπαρχει δραση σημαινει πως υπαρχει αναγκη για την συγκεκριμενη δραση.
Απο εκει και περα αρρωστοι και παιδεραστες υπαρχουν και απειροι στρειτ, το ενα ειναι ασχετο με το αλλο, δεν καταλαβαινω γιατι καθε φορα που γινεται κουβεντα για την ομοφυλοφιλια καποιος αναφερει την παιδεραστια, ελεος, που κολλαει;
Ισα ισα οι παιδεραστες δεν προκειται να φανουν ποτε και να κανουν παρτι, αυτα τα πραγματα ειναι κρυμμενα στο βαθυ dark web και μπροστα απο τη μυτη μας,σε κατα τα αλλα ευηποληπτους σεμνους ανθρωπους, μπορει και οικογενειαρχες...αυτα δεν θα τα δεις σε παρελαση, κρυβονται πισω απο την μασκα οσων θα κατακρινουν τετοια εκφραση οπως το γκει πραιντ...και αυτο ειναι το πιο τρομακρικο.
Το οτι ο αλλος μπορει να βγει με το στρινγκ εξω ειναι απο τα πιο αθωα πραγματα που μπορω να σκεφτω, και ας ειναι σεξουαλικα φορτισμενο...βλεπεις τι ειναι, δεν κρυβεται ουτε φοραει μασκα καθωσπρεπισμου...τα αλλα τα απαισια δεν προκειται να τα δεις ποτε στο φως ετσι ανοιχτα, ειναι αναμεσα μας και δεν μπορεις να τους κατακρινεις γιατι δεν θα τους δεις ποτε. Αυτο ειναι ενα εκατομμυριο φορες χειροτερο απο τον οποιονδηποτε σε γκευ πραιντ...το να φαινεσαι και να ζεις στο φως με το ποιος εισαι οποιος και αν εισαι ειναι αθωο οπως και αν εκφραζεται. Για οσους κοιτανε τι θα πει ο κοσμος και εχουν αναγκη να κρυβονται πισω απο μασκες δεν μπορω να πω το ιδιο...πρεπει να εχουν κατι πολυ ασχημο να κρυψουν για να τους νοιαζει τι θα πει ο κοσμος.