Results 106 to 120 of 400
Thread: Gay Pride
-
05-07-2017, 22:46 #106
μα δεν κρινω απο εμενα μιλαω για την συντριπτικη πλειοψηφια οσων τουλαχιστων εγω γνωριζω. κολλαει οτι πισω απο τα πραιντ κρυβονται πολλοι παιδεραστες η αναφορα δεν ηταν τυχαια δεν του συγχαιω με τους ομοφυλοφυλους και μην τσουβαλιαζουμε στρειτ με παιδεραστες κανεις λαθος εχω δει φωτο απο γκευ πραιντ να δειχνει ο παιδεραστης υπερηφανα την ξερεις ποια σε ενα φοβισμενο αγορακι ναι δεν διαφωνω οτι πρεπει να κρυβεσαι και δεν κρυβεσαι μα δεν κρυβει κανεις οτι ειναι γκευ σημερα και αν περιμενεις να δειξεις την περηφανεια σου σε ενα φεστιβαλ εχεις μεγαλο θεμα εγω θεωρω οτι ειναι καθαρα θεμα προκλησης δηλαδη εγω αν νοιωθω υπερηφανος στρειτ με μεγαλη μαλαπερδα τι πρεπει να κανω να την περιφερω απροκαλυπτα και να λεω για σας ειμαι υπερηφανος?γιαυτο λεω αυτα ειναι περιττα κανενας γκευ δεν καταπιεζεται ισα ισα εχουν και φανταστικες δουλειες και τα καλυτερα ποστα στα μμε αυτα τα περι κατα πιεσης ειναι στη σφαιρα της φαντασιας θα τολμαγαν να κανουν γκευ πραιντ πριν 30 χρονια???οχι γιατι τοτε ηταν καταπιεσμενοι οντως
- 05-07-2017, 22:54 #107
Σορυ αλλα λες μαλακιες. Δεν εχω δει στην ελλαδα να βγαζει κανεις την αυτη του εξω σε γκει πραιντ. Ειδα ομως γυμνη ποδηλατοδρομια για ασχετο λογο, εκει κανεις δεν ειπε τιποτα για την δημοσια αιδω
..τεσπα...Συνηθως επιχειρηματολογω αλλα τωρα βαρεθηκα, στο λεω λιτα κι απεριττα πλεον :P
Και για τριτους τυχον αναγνωστες του θεματος παροντες η μελλοντικους επαναλαμβανω: μην τον ακουτε, λεει μαλακιες...
Λολ.
05-07-2017, 23:13 #108
μην γινεσαι επιθετικη δεν ξερω αν εχεις παει σε γκευ πραιντ ενδεχωμενος εχεις παει γιαυτο και μιλας με σιγουρια. εγω φωτο εχω δει δεν ξερω αν εγινε στην ελλαδα η στο μοντε καρλο αυτο το γκευ πραιντ αλλα εγινε και για την γυμνη ποδηλατοδρομια δεν λεω μαζι σου και εγω δεν υπαρχει κανενας λογος ανουσια ειναι
05-07-2017, 23:45 #109
Για σενα μπορει να ειναι φυσιολογικο η φυσικο.ειναι σεβαστη η αποψη σου..αλλα ειναι αποψη σου οχι δικη μου.για μενα κατι δεν παει καλα.δεν ξερω τι ισως η ορμονες??παιδικα τραυματα??ευαισθησια??δεν ξερω τι αλλα δεν το συλλαμβανει ο νους μου μια κοπελα σαν τα κρυα τα νερα στο δρομο και ολα τα αγορια παραδειγματα να τη θαυμαζουμε για την ομορφια και για τη κορμαρα της.και ο ομοφυλοφιλος να κιταει διπλα στο 1.80 το γυμνασμενο.ε ειναι απολυτα φυσιολογικο.μαλλον εμεις ειμαστε οι λαθος.αυτος φυσιολογικος ειναι
06-07-2017, 00:04 #110
06-07-2017, 00:12 #111
Επειδή εσυ βλέπεις 10 άτομα να λένε ανοιχτά πτι είναι γκευ, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι 50 που είτε δεν βγαίνουν έξω να το φωνάξουν είτε δεν το παραδέχονται ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό. Και επειδή είδες 1 άτομο στην τηλεόραση που είναι γκευ, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα με όλη την οικονομική ανασφάλεια και τις διακρίσεις που αυτό συνεπάγεται. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον αστυνομικό που είναι υπεύθυνος του τμήματος κατά του ρατσισμού της ελληνικής αστυνομίας. Ειναι ο μοναδικός Έλληνας αστυνομικός που έχει παραδεχτεί την σεξουαλικη του ταυτότητα. Τώρα αν εσυ πιστεύεις ότι είναι ο μοναδικός.... Τα υπόλοιπα περί παιδεραστίας απλά φαιδρά, ανυπόστατα και άσχετα. Δαιμονοποίηση σε κάτι που δεν γνωρίζεις.
Last edited by melissa; 06-07-2017 at 00:29.
06-07-2017, 00:13 #112
06-07-2017, 02:20 #113
λίγα για την ιστορία πως ξεκίνησαν όλα
https://en.wikipedia.org/wiki/Stonewall_riots
ήθελα να πιστεύω ότι άνθρωποι εδώ μέσα, που έχουν βιώσει την κοινωνική προκατάληψη, θα ήταν οι πρώτοι που θα αντιδρούσαν απέναντι στην ομοφοβία. Έκανα λάθος...
06-07-2017, 09:47 #114
Ναι αλλά αυτό που λες είναι ρατσιστικό κι ας δηλώνεις πως δεν είσαι ρατσιστής. Τους θεωρείς άρρωστους, κάτι δεν πάει καλά λες σαν να είναι το λάθος της φύσης. Αυτό ακριβώς είναι ο ορισμός του ρατσισμού όταν θεωρούμε πως με τον άλλον , για όποιο θέμα, κάτι δεν πάει καλά άρα αμέσως εμείς είμαστε πιο πάνω αφού με μας όλα πάνε καλά. Αυτό θεωρούσαν και χιλιάδες γκευ για χρόνια και κάποιοι ακόμα και σήμερα και ζούσαν απομονωμένοι και κρυμμένοι. Οτι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης και της παρέλασης τελικά, γιαυτό έχουν την ανάγκη να δηλώσουν περήφανοι για τον εαυτό τους (κάτι που σε κανονικές περιπτώσεις δεν θα χρειαζόταν) γιατί για πάρα πολλά χρόνια οι άλλοι τους έκαναν να νιώθουν οτι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους. Άρα όταν κάτι δεν πάει καλά μαζί μου, το κρύβω, νιώθω ντροπή γιαυτό ή προσπαθώ να το διορθώσω κάνοντας σχέσεις με το άλλο φύλο. Έχεις ιδέα πόσοι γκευ καταλήγουν να παντρεύονται και να κάνουν οικογένειες προσπαθώντας να μην παραδεχτούν ούτε στον εαυτό τους τι τους συμβαίνει ή προσπαθώντας να το κρύψουν; Νομίζεις οτι ζουν ευτυχισμένοι έτσι; Πώς θα σου φαινόταν ας πούμε εσένα που δεν είσαι γκευ αν ήσουν αναγκασμένος να ζεις με έναν άντρα γιατι δεν τολμάς να παραδεχτείς ούτε στον εαυτό σου πως είσαι στρειτ γιατί αυτό θεωρείται από την κοινωνία "πως κάτι δεν πάει καλά" ;
Το βάζεις σε λάθος βάση πάντως θεωρώντας πως οι αυτοί είναι φυσιολογικοί ή οι άλλοι. Τι σημαίνει "τότε εμείς είμαστε λάθος"; Κανείς δεν είναι λάθος! Ο καθένας ακολουθεί την φύση του και τις επιθυμίες του, τι λάθος μπορεί να έχει αυτό;
06-07-2017, 10:43 #115
υγνωμη αν τα εχεις καλο με τον εαυτο σου τι σε νοιαζει τι θα πουν οι αλλοι οι αλλοι παντα θα λενε κοινωνικος ρατσισμος δεν υπαρχει μονο προς τους ομοφυλοφυλους κοινωνικος ρατσισμος μπορει να υπαρχει σε καθε σχεση που πιστευουν οτι δυο ανθρωποι δεν κολλανε μεταξυ τους και εγω σου λεω οτι υπαρχουν αλλοι 50 που λες οτι κατακρινουν τους γκευ εσυ εχεις την εντυπωση οτι το γκευ πραιντ θα τους αλλαξει τα μυαλα και θα τους κανει αποδεχτους ΟΧΙ ισα ισα περισσοτερη κατακραυγη θα δημιουργησει και αντιθετα αποτελεσματα.. σοβαρεψου σε παρακαλω καναμε περηφανεια το τι κανουμε στο κρεβατι μας και την προσωπικη μας ζωη ο ανθρωπος που ειναι περηφανος δεν εχει αναγκη απο τετοια σαχλα πανυγηρακια και μασκαριλικια
06-07-2017, 12:28 #116
Πως να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου αν όλη σου τη ζωή ακούς από τους άλλους ότι δεν είσαι φυσιολογικός; ότι οι επιλογές σου είναι λάθος; ότι δεν τους νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου αρκεί να μην τους το πεις ποτε (άρα να κρύβεσαι και όλα θα είναι οκ);
Το γκευ πραιντ δεν γίνεται για όσους το κράζουν, έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους όσοι το πιστεύουν αυτό. Αυτή η γιορτή δεν γίνεται για να αλλάξεις εσυ γνώμη, δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από εσένα και τις απόψεις σου. Γίνεται για να γιορτάσουν κάποιοι άνθρωποι ότι πλέον δεν φυλακίζονται και δεν ξυλοκοπούνται για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Σορρυ κιόλας που πρέπει να απολογηθούν γιατί δεν σου αρέσει η γιορτή τους ε; Σοβαρέψου εσυ καλύτερα.
06-07-2017, 14:50 #117
06-07-2017, 15:14 #118
χου γκιβς ε φακ αν εισαι γκευ στην ελλαδα??και εγω δεν ειμαι γκευ και πολλοι αλλοι και φυσιολογικο παλι δεν με λες εγω πχ εχω τοσες και τοσες ανυσηχιες και θα με πεις μη φισιολογικο ποιος νοιαζεται?ξερω γκευ που απο εμενα ειναι διπλα και τριδιπλα ευτιχισμενοι τα χουν βρει με τον εαυτο τους και ολα καλα μπορω να σου πω οτι τους ζηλευω κιολας στην ελλαδα του 2017 εχουμε πολυ σοβαροτερα θεματα απο τα γκευ πραιντ να ασχοληθουμε οσο για το οτι ξυλοκοπουνται και φυλακιζονται για τις προτιμησεις τους τουλαχιστον στην ψωροκωστενα δεν ξερω κανενα να εχει υποστει κατι τετοιο. περιττη την βρισκω δεν θα διαδηλωσω να μην γινεται γκευ πραιντ ηρεμησε δεν παθιαζομαι. καμια διαδηλωση για το τι γινεται στην ελλαδα του 2017 δεν βλεπω για τα γκευ πραιντ ειμαστε ομως ολοι ετοιμοι να τα υπεραπιστουμε μεχρι της τελευταιας ρανιδας του αιματος μας. ρε μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος
06-07-2017, 15:17 #119
κανε και εσυ ενα ψυχολογικο πραιντ και να διαδηλωνεις περηφανα οτι εχεις καταθλιψη ψυχωση κοινωνικη φοβια κτλ κτλ και οτι φοβασαι να ζηεις την ζωη σου παραεξω απο ενα φορουμ τρομερα επιτευγματα για να εισαι περηφανος
06-07-2017, 16:26 #120
Οριστε ενα προσφατο νεο που διαβασα σε ενα αρθρο:
Νεκρός εντοπίστηκε ένας Ιρακινός φοιτητής Καλών Τεχνών στην Βαγδάτη, με τις αρχές να εκτιμούν ότι τζιχαντιστές τον μαχαίρωσαν θανάσιμα επειδή ήταν όμορφος και ομοφυλόφιλος.
Γνωστός και ως «ο Μπραντ Πιτ της Βαγδάτης», ο Καράρ Νούσι φέρεται να δεχόταν απειλές για την ζωή του από ομάδες εξτρεμιστών, επειδή φορούσε στενά ρούχα και είχε μακριά ξανθά μαλλιά. Πρόσφατα ο άνδρας εξαφανίστηκε και οι αρχές τελικά τον εντόπισαν νεκρό στην οδό Παλαιστίνης στην ιρακινή πρωτεύουσα.
Ο Νούσι είχε δεχτεί αμέτρητες μαχαιριές, ενώ είχε εμφανή σημάδια βασανισμού. Ο ίδιος ήταν σιίτης μουσουλμάνος, γεγονός που είχε εξοργίσει πολλούς ακραίους ισλαμιστές. Πριν τον θάνατό του σχεδίαζε να συμμετάσχει σε ανδρικά καλλιστεία στην χώρα του, ενώ εργαζόταν και ως μοντέλο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που τζιχαντιστές σκοτώνουν κάποιον ομοφυλόφιλο στο Ιράκ. Το 2016, μαχητές του ISIS έριξαν έναν άνδρα από την ταράτσα ενός κτιρίου με αυτή την κατηγορία.
Ετος 2017. Στην Ελλαδα θα μου πεις δεν γινονται αυτα. Ναι ουτε το πουλι του εβγαλε κανεις εξω στην Ελλαδα, νομιζω ειναι πιο μαζεμμενα τα ελληνικα γκει πραιντ...επισης αν δεν κανω λαθος ειχε βρεθει νεκρος ενας ελληνας φοιτητης που εικαζεται πως ηταν γκει και ειχε δεχτει σοβαρο μπουλινγκ απο συμφοιτητες του σε σημειο να αφαιρεσει ο ιδιος την ζωη του. Δεν ξερω ποσο συχνα φτανουν στην Ελλαδα αυτοι οι ανθρωποι στον θανατο αλλα ξερω πως πολυ συχνα τους απαρνειται η οικογενεια τους, η τους φαιρεται σαν φρικια η αρρωστους χρηζοντες θεραπειας και τους τραβολογαει σε παπαδες για εξορκισμους ξερω γω. Τους κανουν περα και αρνουνται να τους αναγνωρίσουν και να αποδεχτουν για αυτο που ειναι οικογενεια και φιλοι. Το οτι βλεπεις μερικους στη σοου μπιζνες δεν σημαινει πως δεν τα περασανε αυτα. Επισης ακομα και αν υπαρχουν στην καθημερινοτητα σου καποιοι τους οποιους ζηλευεις κι ολας ironman δε σημαινει πως δεν τα περασαν ολα αυτα.
Το οτι υπαρχουν χειροτερα προβληματα απο αυτα που αντιμετωπιζει ενας ομοφυλοφιλος στην Ελλαδα δεν σημαινει πως δεν εχουν δικαιωμα να κανουν κατι για το συγκεκριμενο προβλημα. Ποιος μας φταιει αν οι ανεργοι η οι ψυχικα ασθενεις δεν κανουν κατι για να προωθησουν την αλλαγη που θα ηθελαν η αν ολος ο κοσμος τρωει το σκατο της κρισης απραγος;
Με την ιδια λογικη και το προβλημα της κρισης στην ελλαδα δεν ειναι σημαντικο, τα παιδακια στην αφρικη πεθαινουν, υπαρχουν πολυ φτωχοτερες χωρες στον κοσμο γενικα με βια, ναρκωτικα, πολεμους, ελλειψη νερου και φαγητου, καλπαζοντα αλκοολισμο, ειντς, πορνεια, ανθρωπινο εμποριο και σκλαβια κυριολεκτικα. Τι σημαινει αυτο; Πως δεν θα επρεπε να κανεις κανεις τιποτα για τα μικροτερα προβληματα μεχρι να λυθουν τα μεγαλυτερα; Ξεκινάς απο εκει που βρισκεσαι και απο αυτο που σε απασχολει αμεσα. Δεν μπορεις να περιμενεις για παγκοσμια ειρηνη ξερω γω πρωτου απαιτησεις τα προσωπικα σου δικαιωματα, τα εργασιακα σου δικαιωματα, πρωτου κανεις κατι για να εχεις οσα θες στο σπιτι σου, μετα στη γειτονια σου, μετα στη πολη και μετα στη χωρα σου και ουτω καθεξης.
Αυτο τους απασχολει αμεσα ως προβλημα στη καθημερινοτητα τους λοιπον και καλα κανουν που αναλαμβανουν δραση για να το αντιμετωπισουν.
Δεν σε εμποδιζει κανεις να προωθησεις καμπανια για την καταθλιψη η για τους ψυχικα ασθενεις...προσωπικα το βρισκω εξαιρετικη ιδεα να γινοταν κατι αντιστοιχο εναντια στον στιγματισμο που βιωνουν οι ανθρωποι που παλευουν με τη ψυχικη ασθενεια...θα μπορουσαν να διαδηλωσουν, να οργανωθουν οι ιδιοι και κοντινοι τους ανθρωποι για να ενημερωθει ο κοσμος και να αποτιναξουν απο πανω τους το στιγμα και να διεκδικησουν εργασιακα και κοινωνικα δικαιωματα.
Εφερες την ψυχικη ασθενεια ως ακραιο περιττο παραδειγμα ελα μου ομως που το βρισκω ο, τι πρεπει για το δικο μου επιχειρημα...αμα γινοταν κατι αντιστοιχο για ψυχικα ασθενεις στο ορκιζομαι θα ημουν στην πρωτη γραμμη.