Gay Pride - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 27 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 400

Thread: Gay Pride

Senior Member
    Ρε παιδια........και ειδικα ελισαβετ και μελισσα....καθεστε και τσακωνεστε για τους γκευ, εγω οσους γκευ ξερω ειναι μες στην τρελη χαρα αφασια τελειως, γι'αυτο κανουν και αυτες τις παρελασεις!!!!!! Αν ηταν δυστυχισμενοι πραγματικα να το συζηταγαμε αλλα αυτοι πετανε στα συννεφα!!!!!! Νομιζουν οτι τα παντα τους ανηκουν και οτι ειναι και οι πρωτοι!!!!!!!!!! Συνεπως πρεπει καπως να κατεβουν απο αυτο το καλαμι και δεν αξιζει να τσακωνεστε γι'αυτους!!!!!!! Και το χειροτερο ολων την πεφτουν σε straight αντρες που μπορει να εχουν και σχεση θελοντας να τους κανουν και αυτους γκευ!! Εμενα αυτο με εξοργιζει!!! Λιγη σεμνοτητα δεν βλαπτει........ειτε καποιος ειναι αντρας, ειτε γκευ, ειτε λεσβια, ειτε γυναικα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Aν εισαι γιατρος τοτες παω πασο.που ξερεις οτι δεν ειναι ασθενεια??δεν ηξερα οτι η διαφορετικη αποψη ειναι ρατσισμος.δεν λεω οτι ειναι κατωτερη απο μας(εαν το εχεις παρει ετσι)τοτες θα ημουν ρατσιστης.λεω οτι εχουν καποιο θεμα οσο αφορα το σεξουαλικο θεμα.δεν ειπα οτι ειναι κατωτερη αλλα μαλλον εκει πηγε το μυαλο σου.
    ΥΓ
    Ευχαριστω πολυ για της προσβολες.
    Πρέπει να είμαι γιατρός για να ξέρω να διαβάζω τι ισχύει; Τα λινκς τα έχω παραθέσει παραπάνω, αν σε ενδιαφέρει ψάξε βρες τα. Το να λες και να ξαναλές ότι είναι αρρώστια ενώ δεν είναι τι σε κάνεις νομίζεις; Πας να το περάσεις σαν άποψη. Ε δεν είναι άποψη. Οι ειδικοί έχουν αποφανθεί επί αυτού. Δεν υπάρχει και έτσι και αλλιώς. Υπάρχει ότι η ιατρική λέει ότι δεν είναι αρρώστια. Τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε.

ΥΓ: Δεν είδα καμία προσβολή προς εσένα, μην το παίζεις θύμα. Αντίθετα είδα άπειρες από εσένα προς τους ομοφυλόφιλους. Καλύτερα παίξτο θύτης, γιατί αυτό είσαι.

Senior Member
    Ας δουμε τα κοινα με αυτους τους ανθρώπους και ας αφήσουμε τις διαμάχες.
    Και αυτοι άνθρωποι με συναισθήματα, αγχη, πόνο και αναγκη να αγαπηθουν, να βιώσουν τον ερωτα κ να εκφραστούν σαν προσωπικότητες όπως όλοι μας.
    Πρωταρχικός στόχος μιας υγιούς κοινωνιας για μένα είναι η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη. Έτσι ας μπούμε λίγο στην θέση κοινωνικών ομάδων που περιθώριοποιούνται, βασανίζονται , βιώνουν αντίξοες συνθηκες στην αναπτυξη κ έκφραση της προσωπικότητας τους.

Αντί να βάλουμε ταμπέλες περί φυσιολογικού κ μη ας σεβαστουμε τον ανθρωπο κ τις πτυχές του που απλα μπορεί να διαφέρουν απο την πλειοψηφία. Δεν νομιζω αυτή η παρέκλιση να τον καθιστά συναισθηματικα ανάπηρο η να αποτελεί εμπόδιο σε αλλες κοινωνικά ομάδες.

Γκέι κανεις δεν γίνεται απο πλύση εγκεφαλου η απο επιρροές τύπου προπαγάνδας και ουτε αλλάζει ξαφνικα σεξουαλικές προτιμησεις.

Αν αντιστρεφαμε τις ζωές μας πως θα ηταν;; Δηλαδή να ημασταν ένας κόσμος ομοφυλόφιλων κ οι ετεροφυλόφιλοι να ηταν μειοψηφία.
    Κάντε αυτή την ερώτηση για να τοποθέτησε τε τον εαυτό σας στην θέση τους.
    Εμένα τα συναισθήματα που μου δημιουργούνται είναι ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΧΛΕΥΗ, ΝΤΡΟΠΗ επειδή διαφερω.

Ας δώσουμε μια ευκαιρία σε κάθε συνάνθρωπο που του κόλλησαν μια ταμπέλα το δικαίωμα να παρεκλίνει απο τους κανονες κ παρόλα αυτά να παραμένει άνθρωπος.

Η παρέκλιση απο την πλειοψηφία πολλές φορες ηταν δημιουργική και αυτοι που εναντίωνοντουσαν στις θεμελιωμένες πεποιθήσεις έφερναν άλλον αέρα κ μια δόση επαναστασης, αλλιως θα ημασταν να πιστεύουμε ακόμα πως η γη είναι το κεντρο του σύμπαντος. Άσχετο επιχείρημα αλλά το point είναι οτι πρεπει να δίνουμε ευκαιρίες στις μειοψηφίες κ για όσους καταπιέζονται η κοινωνια να γίνεται πιο ανεκτικη.
    Last edited by serios; 07-07-2017 at 19:52.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Ρε παιδια........και ειδικα ελισαβετ και μελισσα....καθεστε και τσακωνεστε για τους γκευ, εγω οσους γκευ ξερω ειναι μες στην τρελη χαρα αφασια τελειως, γι'αυτο κανουν και αυτες τις παρελασεις!!!!!! Αν ηταν δυστυχισμενοι πραγματικα να το συζηταγαμε αλλα αυτοι πετανε στα συννεφα!!!!!! Νομιζουν οτι τα παντα τους ανηκουν και οτι ειναι και οι πρωτοι!!!!!!!!!! Συνεπως πρεπει καπως να κατεβουν απο αυτο το καλαμι και δεν αξιζει να τσακωνεστε γι'αυτους!!!!!!! Και το χειροτερο ολων την πεφτουν σε straight αντρες που μπορει να εχουν και σχεση θελοντας να τους κανουν και αυτους γκευ!! Εμενα αυτο με εξοργιζει!!! Λιγη σεμνοτητα δεν βλαπτει........ειτε καποιος ειναι αντρας, ειτε γκευ, ειτε λεσβια, ειτε γυναικα!!!!
    Την ίδια άποψη περί χαράς κ στον κοσμο τους την έχω ακούσει κ για τους τρελούς.
    Πιστεύω υπαρχουν πολλοί που πιστεύουν πως ο τρελός απλα ταξιδεύει σε εναν ονειρικό κοσμο.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    δεν διαφωνω σε οσα λες αλλα τα πραιντ δεν ειναι λυση η ασυδοσια και η προκληση δεν ειναι απαντηση στην καταπιεση και φυσικα υπαρουν και γκευ που και αυτοι με την σειρα τους δεν τους αρεσουν οι εκδηλωσεις τυπου πραιντ γιατι καταλαβαινουν οτι δεν ειναι στην ουσια περηφανεια αλλα καμουφλαριμενη ανασφαλεια οποιος φωναζει δεν ειναι ενταξει με τον εαυτο του φοβαται πρεπει να το διαχηριστει αλλιως το ολο θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Την ίδια άποψη περί χαράς κ στον κοσμο τους την έχω ακούσει κ για τους τρελούς.
    Πιστεύω υπαρχουν πολλοί που πιστεύουν πως ο τρελός απλα ταξιδεύει σε εναν ονειρικό κοσμο.
    Δεν ξερω, ισως εχεις δικιο, ισως και αδικο.. Ειχα γνωρισει εναν γκευ που πραγματικα ηταν δυστυχισμενος και δεν αντεχα την δυστυχια του ουτε εγω, αλλα απο την αλλη εχω γνωρισει και δυο γκευ και μια λεσβια που ειναι πολυ ανετοι, ο δε ενας ειναι μες στην τρελη χαρα και κανονιζει και γκευ παρτυ.

Senior Member
    Και αυτοι άνθρωποι με συναισθήματα, αγχη, πόνο και αναγκη να αγαπηθουν, να βιώσουν τον ερωτα κ να εκφραστούν σαν προσωπικότητες όπως όλοι μας.
    Πρωταρχικός στόχος μιας υγιούς κοινωνιας για μένα είναι η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη. Έτσι ας μπούμε λίγο στην θέση κοινωνικών ομάδων που περιθώριοποιούνται, βασανίζονται , βιώνουν αντίξοες συνθηκες στην αναπτυξη κ έκφραση της προσωπικότητας τους.

Αντί να βάλουμε ταμπέλες περί φυσιολογικού κ μη ας σεβαστουμε τον ανθρωπο κ τις πτυχές του που απλα μπορεί να διαφέρουν απο την πλειοψηφία. Δεν νομιζω αυτή η παρέκλιση να τον καθιστά συναισθηματικα ανάπηρο η να αποτελεί εμπόδιο σε αλλες κοινωνικά ομάδες.

Γκέι κανεις δεν γίνεται απο πλύση εγκεφαλου η απο επιρροές τύπου προπαγάνδας και ουτε αλλάζει ξαφνικα σεξουαλικές προτιμησεις.

Αν αντιστρεφαμε τις ζωές μας πως θα ηταν;; Δηλαδή να ημασταν ένας κόσμος ομοφυλόφιλων κ οι ετεροφυλόφιλοι να ηταν μειοψηφία.
    Εμένα τα συναισθήματα που μου δημιουργούνται είναι ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΧΛΕΥΗ, ΝΤΡΟΠΗ επειδή διαφερω.

Ας δώσουμε μια ευκαιρία σε κάθε συνάνθρωπο που του κόλλησαν μια ταμπέλα το δικαίωμα να παρεκλίνει απο τους κανονες κ παρόλα αυτά να παραμένει άνθρωπος.

Η παρέκλιση απο την πλειοψηφία πολλές φορες ηταν δημιουργική και αυτοι που εναντίωνοντουσαν στις θεμελιωμένες πεποιθήσεις έφερναν άλλον αέρα κ μια δόση επαναστασης, αλλιως θα ημασταν να πιστεύουμε ακόμα πως η γη είναι το κεντρο του σύμπαντος. Άσχετο επιχείρημα αλλά το point είναι οτι πρεπει να δίνουμε ευκαιρίες στις μειοψηφίες κ για όσους καταπιέζονται η κοινωνια να γίνεται πιο ανεκτικη.
    Ισως εχεις δικιο σε ολα αυτα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Πρέπει να είμαι γιατρός για να ξέρω να διαβάζω τι ισχύει; Τα λινκς τα έχω παραθέσει παραπάνω, αν σε ενδιαφέρει ψάξε βρες τα. Το να λες και να ξαναλές ότι είναι αρρώστια ενώ δεν είναι τι σε κάνεις νομίζεις; Πας να το περάσεις σαν άποψη. Ε δεν είναι άποψη. Οι ειδικοί έχουν αποφανθεί επί αυτού. Δεν υπάρχει και έτσι και αλλιώς. Υπάρχει ότι η ιατρική λέει ότι δεν είναι αρρώστια. Τα υπόλοιπα είναι να'χαμε να λέγαμε.

ΥΓ: Δεν είδα καμία προσβολή προς εσένα, μην το παίζεις θύμα. Αντίθετα είδα άπειρες από εσένα προς τους ομοφυλόφιλους. Καλύτερα παίξτο θύτης, γιατί αυτό είσαι.
    Το θεατρο του παραλογου.δεν ειδες πουθενα προσβολες προς εμενα αλλα αντιθετα απο εμενα προς τους γκει..οτι και να πω δεν θα ακουσεις θα κρατησεις αυτα που θελεις οποτε οσο και να το συζηταμε αχρηστο ειναι.για αλλη μια φορα κρατα τη γνωση σου και ασε μας να εχουμε τη δικη μας.αν δεις καμια μερα στο δρομο γατα να βγαζει φτερα και να πεταει μην παθεις πλακα φυσιολογικο ειναι.θα καταργησουμε τα αυτονοητα για χαρη σας

Senior Member
    Το θεατρο του παραλογου.δεν ειδες πουθενα προσβολες προς εμενα αλλα αντιθετα απο εμενα προς τους γκει..οτι και να πω δεν θα ακουσεις θα κρατησεις αυτα που θελεις οποτε οσο και να το συζηταμε αχρηστο ειναι.για αλλη μια φορα κρατα τη γνωση σου και ασε μας να εχουμε τη δικη μας.αν δεις καμια μερα στο δρομο γατα να βγαζει φτερα και να πεταει μην παθεις πλακα φυσιολογικο ειναι.θα καταργησουμε τα αυτονοητα για χαρη σας
    Στη φύση μπορείς να δεις πολλές παρεκτροπές απο αυτά που θεωρεί ο άνθρωπος σαν φυσιολογικά.
    Πχ στον ιπποκαμπο κυωφορει το αρσενικό τα γονιμοποιημένα ωάρια.
    Πάντως όπως είπαμε ο αυνανισμός κ η ομοφυλοφιλία υπάρχει κ στα ζώα οπτ πιο πιθανόν να δεις γάτο να καβαλικεύει άλλον γάτο παρα να βγάλει φτερά. Φτερά θα βγάλει μόλις του τελειώσουν οι 7 ζωές.

Senior Member

Δεν ειπα πουθενα οτι δεν μπορουν η δεν δικαιουντε να αγαπησουν και να αγαπηθουν.η δεν μπορουν να χαρουν-λυπηθουν η οτιδηποτε αλλο για πολοστη φορα λεω οτι πανω απο ολα ειναι ανθρωποι ιση με εμας οχι κατωτεροι απο εμας.στο σεξουαλικο κομματι μονο αναφερθηκα και εγινα κακος-ρατσιστης.και μαλιστα χωρις αρχιδια.κατευθειαν προσωπικες επιθεσεις προσβολες.και μαλιστα με θρασος να λεει οτι εγω επιτεθηκα προσβαλα.δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να το δεχτω για φυσιολογικο?απλα το θεωρω πλυση εγκεφαλου οταν καπιοι προσπαθουν να μας το περασουν για φυσιολογικο.εγω αναφερομε μονο στο σεξουαλικο κομματι οχι σε ολη τη ζωη των γκει.

Senior Member
    Δεν πήγαινε το ποστ σε σένα προσωπικά.

Το έγραψα σαν μια γενική τοποθέτηση για ατομα που είναι άνθρωποι κ ξεχνάμε οτι έχουν τις ίδιες αναγκες με μας.

Senior Member
    Στη φύση μπορείς να δεις πολλές παρεκτροπές απο αυτά που θεωρεί ο άνθρωπος σαν φυσιολογικά.
    Πχ στον ιπποκαμπο κυωφορει το αρσενικό τα γονιμοποιημένα ωάρια.
    Πάντως όπως είπαμε ο αυνανισμός κ η ομοφυλοφιλία υπάρχει κ στα ζώα οπτ πιο πιθανόν να δεις γάτο να καβαλικεύει άλλον γάτο παρα να βγάλει φτερά. Φτερά θα βγάλει μόλις του τελειώσουν οι 7 ζωές.
    Παραδειγμα ηταν αυτο με τη γατα.
    Αν παρουμε παραδειγματα απτα ζωα μπορω να σου πω το πιο απλο παραδειγμα.τα σκυλια καβαλανε την αδερφη τους μπορει και τη μαμα τους.πολλα ζωα κανουν αιμομιξιες.μηπως και αυτο ειναι φυσιολογικο??η ερωτηση μου απευθυνετε πιο πολυ κοριτσια)μην μπερδευουμε τα ζωα με τους ανθρωπους ο ανθρωπος υποτιθετε οτι εχει μυαλο και σκεφτετε εχει γνωση των πραξεων του.υποτιθετε

Senior Member
    Το φυσιολογικό κανεις δεν μπορεί να προσδιορίσει.
    Πχ στο σεξ υπαρχουν χίλια δυο φετίχ που πολλά απο αυτά ξεφεύγουν κ τα βρίσκουμε αναμεσα σε ετεροφυλόφιλα ζευγαρια.

Όπως είπε κ η Ναταλία έχουμε να κάνουμε με νόρμες αναμεσα σε εναν πληθυσμο, εναν γενικό κανόνα που έχει να κανει με το πολιτισμικό υπόβαθρο, τις πεποιθήσεις κ ηθικές αξίες.

Πχ για να φέρω ενα παράδειγμα απο μια αλλη περιθωριοποιημένη ομάδα, στις δυτικές κοινωνιες ο τρελός είναι στο περιθώριο. Σε αυτοχθονους πληθυσμούς προτογονους γίνονται σαμάνοι κ ιεραρχικά είναι πανω απ ολους.

Θέλω να πω πως μια κοινοτητα κρίνει διαφορετικά το φυσιολογικό.

Το ζήτημα είναι αν η κοινωνία πρεπει να αλλάξει στάση απέναντι σ'αυτες τις στιγματισμένες ομάδες κ τροπο συμπεριφορας η να μείνουμε όπως ημασταν.

Senior Member
    Δεν πήγαινε το ποστ σε σένα προσωπικά.

Το έγραψα σαν μια γενική τοποθέτηση για ατομα που είναι άνθρωποι κ ξεχνάμε οτι έχουν τις ίδιες αναγκες με μας.
    Ναι ρε φιλε.ολοι ανθρωποι ειμαστε δεν αντιλεγω συμφωνψ.ειτε μαυρος ειτε ασπρος η κιτρινος μπλε.ειτε γκει ειτε στραιητ.με κανεναν δεν εχω να χωρισω τιποτα.ο καθενας τη βρισκει διαφορετικα.
    Και μαλιστα μιλησα και για εμενα και εγω πριν μηνες αρρωστησα ειχα θεμα στο σεξουαλικο κομματι.ετσι με αναζητηση στο γοογλε βρηκα το φορουμ και βοηθηθηκα.δεν με κατηγορησε κανεις που το επαθα αυτο.ουτε το φορουμ ουτε οι φιλοι μου.ουτε και εγω κατηγορω τους γκει ετσι γουσταρουν ετσι κανουν.απο κει και περα τιθετε και ενα θεμα.αν ειναι φυσιολογικο αυτο που γουσταρουν.αλλα τελοσπαντων γαμησε το δεν θα βγαλουμε ακρη.και παλι καπιοι και απο αυτο το μηνυμα δεν θα δουν ολοκληρω το μηνυμα θα κρατησουν μονο αυτα που θελουν.ειπαμε ειμαι ρατσιστης και χωρις αρχιδια.(αν μου το ελεγε ανδρας αυτο θα απαντουσα οπως ξερω αλλα ειναι γυναικα και οφειλω να τη σεβαστο.ασχετα που αυτη δεν εκανε το ιδιο)

Senior Member
    Παραδειγμα ηταν αυτο με τη γατα.
    Αν παρουμε παραδειγματα απτα ζωα μπορω να σου πω το πιο απλο παραδειγμα.τα σκυλια καβαλανε την αδερφη τους μπορει και τη μαμα τους.πολλα ζωα κανουν αιμομιξιες.μηπως και αυτο ειναι φυσιολογικο??η ερωτηση μου απευθυνετε πιο πολυ κοριτσια)μην μπερδευουμε τα ζωα με τους ανθρωπους ο ανθρωπος υποτιθετε οτι εχει μυαλο και σκεφτετε εχει γνωση των πραξεων του.υποτιθετε
    Η αιμομιξία επιτρεπόταν στην αριστοκρατία του Μεσαίωνα πάντως γι'αυτο Μίλησα για πολιτισμικό πλαίσιο.

Page 11 of 27 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast