Gay Pride - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 27 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 400

Thread: Gay Pride

Senior Member
    Το βιντεακι δεν το βρήκα με τον Τριανταφυλλόπουλο κ τα όργια που είχαν διαρρεύσει.

Πάντως πρόσφατα στην Αμερικη πάπας της ορθόδοξης ενορίας είχε σεξουαλική σχέση με βαφτησιμια του η κάτι τέτοιο.

Το να πιστεύεις οτι ατομα που καταπιέζουν τα ενστικτα τους εξαναγκαζοντας τον εαυτό τους σε νηστείες κ εγκράτεια κ να μη ξεσπάνε δείχνει άγνοια το πως λειτουργει η καταπίεση των όρμων κ της επιθυμίας.

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι για να δώσουμε στοιχεια αλλά κ έτσι να ηταν αυτό είναι λίγο κίτρινος τύπος στυλ espresso.

Εκτός κ αν πιστεύεις πως όλοι της εκκλησίας είναι άγιοι κ με αρετές.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δεν σώνονται μόνο οι χριστιανοί. Και ένας Βουδιστής μπορεί να σωθεί και ένας μουσουλμάνος, αν πράττει με τους σύμφωνα με τους σωστούς κανόνες που έχει στην καρδιά του. Όπως είναι η αγάπη, η κοινοκτημοσύνη, η συγχώρεση και γενικότερα η αρετή. Υπήρχε μια περίπτωση που ένας μουσουλμάνος πατέρας συγχώρεσε τον δολοφόνο του γιού του. Ενώ τον είχαν πιάσει και με μια εντολή του θα μπορούσαν να τον σκότωναν. Εκείνος τον συγχώρεσε και δεν δολοφονήθηκε με εντολή του πατέρα. Ε, αυτός ο άνθρωπος θα πάρει κατ' ευθείαν στον παράδεισο. Δεν σώνεται κανένας αν λέει ότι είναι χριστιανός. Οι πράξεις σώνουν, όχι τα λόγια. Αν οι πράξεις σου είναι η αδικία, η ζήλια, η φιλαργυρία και πολλά άλλα, αλλά λές ότι είσαι χριστιανός, τότε απλά αμαρτάνεις περισσότερο κιόλας. Οι πράξεις είναι αυτές που δηλώνουν αν είσαι χριστιανός ή όχι. Τέλος πιστεύω, πως δεν είναι κανένας μας χριστιανός. Κανείς δεν συγχωρεί και δεν αγαπά τον εχθρό του, όλοι έχουμε αδικήσει κλπ. Όλοι προσπαθούμε να γίνουμε χριστιανοί. Εκείνοι που έγιναν πραγματικοί χριστιανοί, αγίασαν. Οι υπόλοιποι προσπαθούμε να γίνουμε.
    Αν ειναι ετσι τοτες και οι θρησκειες κανουν προπαγανδα.ο μουσουλνανισμος δεν διδασκοι μισος αλλα αγαπη.οσο για το τζιχαντ δηλαδη ιερος πολεμος αυτο το βγαλανε οι μουσουλμανοι γιατι οι πιο πολλοι ηταν αγραμματοι.και οταν καναν πολεμο πιανανε ομηρους και τους λεγανε θα σας ελευθεροσουμε και θα σας χαρισουμε της ζωες αν μας μαθετε γραμματα.ετσι οι ομηροι τους μαθεναν γραμματα και αυτοι τους ελευθερωναν αλλα ηταν κατι πολυ πρωτογνορο αυτο για ολο το κοσμο και ετσι το βγαλανε ιερο πολεμο.μετα απο χρονια και γενιες αυτο παρερμηνευτικε και τωρα οι τζιχαντιστες το ξεφτιλισαν τελειως αλλα σε ολες της θρησκειες υπαρχουν αιρετικοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Το βιντεακι δεν το βρήκα με τον Τριανταφυλλόπουλο κ τα όργια που είχαν διαρρεύσει.

Πάντως πρόσφατα στην Αμερικη πάπας της ορθόδοξης ενορίας είχε σεξουαλική σχέση με βαφτησιμια του η κάτι τέτοιο.

Το να πιστεύεις οτι ατομα που καταπιέζουν τα ενστικτα τους εξαναγκαζοντας τον εαυτό τους σε νηστείες κ εγκράτεια κ να μη ξεσπάνε δείχνει άγνοια το πως λειτουργει η καταπίεση των όρμων κ της επιθυμίας.

Δεν είμαστε δημοσιογράφοι για να δώσουμε στοιχεια αλλά κ έτσι να ηταν αυτό είναι λίγο κίτρινος τύπος στυλ espresso.

Εκτός κ αν πιστεύεις πως όλοι της εκκλησίας είναι άγιοι κ με αρετές.
    Επίσης να τονίσουμε οτι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να μιλήσεις δημόσια με ονόματα για την σεξουαλική ζωή κάποιου και αυτός μπορεί να σου κάνει κάλλιστα μήνυση αν το κάνεις (και καλά θα σου κάνει) αλλά μερικοί είναι τόσο έξυπνοι που νομίζουν οτι μπορούν να πουλήσουν εξυπνάδα παντού γιατί τους περισσεύει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δεν σώνονται μόνο οι χριστιανοί. Και ένας Βουδιστής μπορεί να σωθεί και ένας μουσουλμάνος, αν πράττει με τους σύμφωνα με τους σωστούς κανόνες που έχει στην καρδιά του. Όπως είναι η αγάπη, η κοινοκτημοσύνη, η συγχώρεση και γενικότερα η αρετή. Υπήρχε μια περίπτωση που ένας μουσουλμάνος πατέρας συγχώρεσε τον δολοφόνο του γιού του. Ενώ τον είχαν πιάσει και με μια εντολή του θα μπορούσαν να τον σκότωναν. Εκείνος τον συγχώρεσε και δεν δολοφονήθηκε με εντολή του πατέρα. Ε, αυτός ο άνθρωπος θα πάρει κατ' ευθείαν στον παράδεισο. Δεν σώνεται κανένας αν λέει ότι είναι χριστιανός. Οι πράξεις σώνουν, όχι τα λόγια. Αν οι πράξεις σου είναι η αδικία, η ζήλια, η φιλαργυρία και πολλά άλλα, αλλά λές ότι είσαι χριστιανός, τότε απλά αμαρτάνεις περισσότερο κιόλας. Οι πράξεις είναι αυτές που δηλώνουν αν είσαι χριστιανός ή όχι. Τέλος πιστεύω, πως δεν είναι κανένας μας χριστιανός. Κανείς δεν συγχωρεί και δεν αγαπά τον εχθρό του, όλοι έχουμε αδικήσει κλπ. Όλοι προσπαθούμε να γίνουμε χριστιανοί. Εκείνοι που έγιναν πραγματικοί χριστιανοί, αγίασαν. Οι υπόλοιποι προσπαθούμε να γίνουμε.
    Τουλαχιστον εδω μιλας σωστα.μπορεις να μου παραθεσεις το κορανι που λες οτι υπαρχει και στο ιντερνετ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εντάξει θα σου στείλω λίστα. Όταν θα μου στείλεις κι εσύ τα ονόματα και τις διευθύνσεις από τις περισσότερες κοπέλες που θέλουν μόνο σεξ και είναι χαμηλού επιπέδου. Τότε θα ανταλλάξουμε λίστες.

Μέχρι τότε μπορείς να συνεχίσεις τον στρουθοκαμηλισμό, δεν θα σου χαλάσω εγώ το όνειρο της καθαρής και έντιμης Εκκλησίας.
    Πολυ εξυπνη απαντηση χαχαχα ελιωσα.
    Αλλα αυτη η απαντηση μου θυμιζει καποιο αλλο μελος.οπως και να εχει σε παραδοχομε

Senior Member
    Αυτή τι λίστα με τις κοπέλες που θέλουν μόνο σεξ κ δεν μπορούν να μιλήσουν τι θέλω κι εγώ θέλω να δω πως μοιάζουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτή τι λίστα με τις κοπέλες που θέλουν μόνο σεξ κ δεν μπορούν να μιλήσουν τι θέλω κι εγώ θέλω να δω πως μοιάζουν
    Επισης τη θελω κι εγω.(για τους φιλου μου)ελευθερα παιδια ειναι μπορει να κανουν σχεση δεν ειναι κακο

Banned
    Εντάξει θα σου στείλω λίστα. Όταν θα μου στείλεις κι εσύ τα ονόματα και τις διευθύνσεις από τις περισσότερες κοπέλες που θέλουν μόνο σεξ και είναι χαμηλού επιπέδου. Τότε θα ανταλλάξουμε λίστες.

Μέχρι τότε μπορείς να συνεχίσεις τον στρουθοκαμηλισμό, δεν θα σου χαλάσω εγώ το όνειρο της καθαρής και έντιμης Εκκλησίας.
    Μην υπεκφεύγεις ελισάβετ, ξεκίνησες εσύ και η ρεμεντυ λέγοντας ότι στα μοναστήρια γίνονται όργια και σου λέω εγώ από την άλλη, βγάλε τα ονόματα και τα επίθετά τους, επίσης και σε ποιές μονές γίνοντουσαν αίσχη. Λοιπόν, όταν παραθέτεις μια κατηγορία εναντίον της Εκκλησίας, τότε να είσαι έτοιμη να το αποδείξεις. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και άδικο, γι'αυτό να παραθέτεις ονόματα και επίθετα να δούμε και εμείς οι ηλίθιοι πιστοί, ποιοί είναι. Προφανώς εσύ δεν το έκανες και προσπαθούσες να υπεκφύγεις πίσω από τις λέξεις και γενικές έννοιες. Δεν μπορεί να βγαίνει ο/η κάθε και να λέει "οι παπάδες και οι αρχιμανδρίτες έχουν κάνει όργια", χωρίς να το αποδεικνύει. Αυτή την φορά ελισάβετ, βγήκες φάουλ, όπως και άλλοι εδώ μέσα, που δεν έχουν διαβάσει ορθόδοξη θεολογία και βγάζουν τον Χριστιανισμό αίρεση του ιουδαϊσμού. Καταλάβετέ το πλέον, τα site, σας έχουν κάνει τον εγκέφαλο "χυλό". Άνθρωποι 35-40-45 ετών, αντί να είναι μορφωμένοι, να λένε ασυναρτησίες, επειδή διαβάζουν τις "μεγάλες" αλήθειες από site στο ίντερνετ, γιατί πιστέψτε με, φαίνεται ποιοί είναι τα πρόβατα που διαβάζουν ό,τι τους πλασάρουν τα site και ποιός διαβάζει βιβλία.

Senior Member
    Και τα βιβλια μπορει να γραφουν μαλακιες...η κριτικη σκεψη ειναι κριτικη σκεψη ανεξαρτωτως πηγων. Και μαλιστα οσο πιο ποικιλες ειναι οι πηγες μας τοσο το καλυτερο. Το να διαβασεις ενα βιβλιο δεν σημαινει πως το βιβλιο ειναι αυθεντια σωνει και καλα. Βλεπε "ο αγων μου" του χιτλερ η τις μαλακιες που πουλουσε ο λιακοπουλος. Βιβλια ειναι και αυτα. Και;
    Επισης οσο ευηποληπτο και αν θεωρειται ενα βιβλιο το σωστο ειναι να το διαβαζει κανεις και αυτο με κριτικη σκεψη και να αντιπαραθεσει τα γραφομενα με αλλες γνωσεις και εμπειριες του η να τα πλαισιωσει σε αλλες γνωσεις η εμπειριες του... Το να το διαβασει απλα καποιος ενα βιβλιο δεν συνιστα επιτευγμα.
    Για τα κομματια απο τα βιβλια της Αγιας Γραφης που παρεθεσα δεν σχολιασες τιποτα...η μπορει να μην το ειδα, τελοσπαντων.

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν ειναι ετσι τοτες και οι θρησκειες κανουν προπαγανδα.ο μουσουλνανισμος δεν διδασκοι μισος αλλα αγαπη.οσο για το τζιχαντ δηλαδη ιερος πολεμος αυτο το βγαλανε οι μουσουλμανοι γιατι οι πιο πολλοι ηταν αγραμματοι.και οταν καναν πολεμο πιανανε ομηρους και τους λεγανε θα σας ελευθεροσουμε και θα σας χαρισουμε της ζωες αν μας μαθετε γραμματα.ετσι οι ομηροι τους μαθεναν γραμματα και αυτοι τους ελευθερωναν αλλα ηταν κατι πολυ πρωτογνορο αυτο για ολο το κοσμο και ετσι το βγαλανε ιερο πολεμο.μετα απο χρονια και γενιες αυτο παρερμηνευτικε και τωρα οι τζιχαντιστες το ξεφτιλισαν τελειως αλλα σε ολες της θρησκειες υπαρχουν αιρετικοι
    Κάνεις λάθος αγαπητέ. Ο μουσουλμανισμός είναι ένα κράμα Χριστιανισμού (παρμένη από μια αίρεση, άρα δεν μιλάμε για καθαρό χριστιανισμό, άρα ο Μωάμεθ έβαλε χριστιανικές έννοιες λανθασμένες στο Κοράνι, λόγω μιας χριστιανικής αίρεσης που υπήρχε σε εκείνη την περιοχή και υποστήριζε ότι ο Χριστός ήταν ένας προφήτης και όχι Θεός.), επίσης έχει έννοιες από τον Ιουδαϊσμό, κυρίως από την Παλαιά Διαθήκη και τέλος από τον Ζωροαστρισμό. Ο "ιερός πόλεμος", είναι καθαρά παρμένος από τις σταυροφορίες, για αντίποινα εναντίον των απίστων. Το Κοράνι δεν διδάσκει αγάπη, αλλά το αντίθετο και αυτό φαίνεται γιατί λέει ο Χριστιανισμός "αγάπα τον εχθρό σου, ως εαυτόν", ενώ το Κοράνι λέει το αντίθετο. Τίποτα δεν έχει παρερμηνευτεί. Οι τζιχαντιστές, είναι "προϊόντα" των εντολών του Κορανίου, εναντίον των απίστων. Όλα αυτά αναφέρονται στο Κοράνι.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και τα βιβλια μπορει να γραφουν μαλακιες...η κριτικη σκεψη ειναι κριτικη σκεψη ανεξαρτωτως πηγων. Και μαλιστα οσο πιο ποικιλες ειναι οι πηγες μας τοσο το καλυτερο. Το να διαβασεις ενα βιβλιο δεν σημαινει πως το βιβλιο ειναι αυθεντια σωνει και καλα. Βλεπε "ο αγων μου" του χιτλερ η τις μαλακιες που πουλουσε ο λιακοπουλος. Βιβλια ειναι και αυτα. Και;
    Επισης οσο ευηποληπτο και αν θεωρειται ενα βιβλιο το σωστο ειναι να το διαβαζει κανεις και αυτο με κριτικη σκεψη και να αντιπαραθεσει τα γραφομενα με αλλες γνωσεις και εμπειριες του η να τα πλαισιωσει σε αλλες γνωσεις η εμπειριες του... Το να το διαβασει απλα καποιος ενα βιβλιο δεν συνιστα επιτευγμα.
    Για τα κομματια απο τα βιβλια της Αγιας Γραφης που παρεθεσα δεν σχολιασες τιποτα...η μπορει να μην το ειδα, τελοσπαντων.
    Μια χαρά το σχολίασα. Τίποτα δεν αφήνω αναπάντητο, δεν είμαι ρεμεντυ και ελισάβετ να υπεκφεύγω, πίσω από γενικές έννοιες και γενικές κατηγορίες.

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Πολυ εξυπνη απαντηση χαχαχα ελιωσα.
    Αλλα αυτη η απαντηση μου θυμιζει καποιο αλλο μελος.οπως και να εχει σε παραδοχομε
    Ναι "έξυπνη" υπεκφυγή, χωρίς να απαντήσει την βασική ερώτηση. Good job ελισάβετ...

Senior Member
    Εγώ άκουσα ότι τους τρομοκράτες τους βάζουν οι μυστικές υπηρεσίες ποιος ξέρει τώρα τι γίνεται στα αλήθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Επίσης να τονίσουμε οτι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να μιλήσεις δημόσια με ονόματα για την σεξουαλική ζωή κάποιου και αυτός μπορεί να σου κάνει κάλλιστα μήνυση αν το κάνεις (και καλά θα σου κάνει) αλλά μερικοί είναι τόσο έξυπνοι που νομίζουν οτι μπορούν να πουλήσουν εξυπνάδα παντού γιατί τους περισσεύει.
    A, δηλαδή δεν είναι παράνομο να λες έτσι γενικά και αόριστα, ότι στα μοναστήρια γίνονται όργια, χωρίς να παραθέτεις αποδείξεις...

Senior Member
    Μπορείς να κανεις απλα μια αναζήτηση στον ιστό.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Page 18 of 27 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast