Results 1 to 12 of 12
Thread: Ενα γεια απο μενα. Πως πατε?
-
30-06-2017, 03:50 #1
Ενα γεια απο μενα. Πως πατε?
Εχω καιρο να γραψω στο φορουμ και δεν συμμετεχω ιδιαιτερα. Ειναι το γεγονος οτι δεν με απασχολει τοσο πλεον η ψυχωση ως ασθενεια , οσο αλλα ζητηματα
που μοιαζουν πιο "συνηθισμενα" , οπως της μοναξιας και το οικονομικο απο αποψη επιβιωσης καθως και το στιγμα ζωντας σε μια επαρχιακη πολη.
Ειμαι με γενοσημο abilify και παιρνω αυτη τη στιγμη 2 των 10 mg ανα ημερα. Το μονο παραπονο που εχω ειναι η υπερβολικη σωματικη κοπωση που αισθανομαι
και σκοπευω να το ριξω στο περπατημα για να γυμναστω λιγο , μιας και κανω πολυ καθιστικη ζωη.
Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος απο τον εαυτο μου και δεν αισθανομαι να με απασχολουν τοσο προβληματα "ψυχολογικης υφης" εξου και εχω σταματησει
να συμμετεχω ενεργα, αν και μπορεις να πεις οτι το θεμα "μοναξια" εντασσεται ισως σε αυτα.
Ειμαι ενας φτωχος και μονος καουμπου .... οπως ελεγε και ο Λουκυ Λουκ :P ...
Ετσι ειπα να πω ενα γεια :)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 30-06-2017, 06:18 #2
Γεια σου keep! :) Χαίρομαι που μας θυμήθηκες...
Εγώ προσωπικά ζορίζομαι λίγο τον τελευταίο καιρό, πέρασα μερικές μέρες στο κρεβάτι λόγω κατάθλιψης κι ο γιατρός μου αύξησε τα lamictal και τα seroquel...είδα μια μικρή βελτίωση ευτυχώς...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
30-06-2017, 07:02 #3
Γεια σου Κηπ ,. ειμαι πολυ καλυτερα , ιδιαις προσπαθειες , και θελω να μεταδωσω το μημνυμα στους συμφορουμιτες οτι η κτθλψ νικιεται , δεν ειναι κατι που το κουβαλας ισοβιως , περασα δυσκολες χρονιες , απο το 04 τραβολογιεμαι, αλλα ολα αυτα ανηκουν πλεον στο παρελθον .....αισθανομαι σαν περασε ενας κακος εφιαλτης .....
30-06-2017, 10:33 #4
γεια σου κηπ κι εγω στην ιδια φαση ειμαι καλη δυναμη αυτο ειναι πιο δυσκολο μου φαινεται
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-06-2017, 12:50 #5
Γεια σου κηπ, δηλ πλεον εχεις τις ανησυχίες του Νορμάλ μεσοαστου χεχε boring πλάκα κάνω.
Πολύ θετικό το οτι δεν σε απασχολεί η πάθηση κ εχεις μια το δυνατόν ισορροπία στη ζωή σου. Μπορείς έτσι να σχεδιάζεις κ να βιωνεις λιγοτερους περιορισμους.
Η μοναξιά είναι ενα σοβαρό ζήτημα κ η εποχή που διανύουμε το κανει εντονότερο ειτε με στιγμα ειτε χωρις. Νομιζω γινόμαστε όλο κ πιο ατομικιστές.
Τα περναω κ γω μοναχικά γιατί η παρέα μου βρήκαν δουλειές κ την βγάζω όσο καλυτερα μπορω.
Εμένα με ανησυχεί το πως θα τα βγάζω πέρα γιατί δεν έχω πτυχίο κ εργασιακή εμπειρία κ κλείνω τα 31.
Δεν κατάφερα να κάνω κάτι πανω σε αυτό αλλά υπάρχει πιθανότητα να πάρω το πρωτο μου μεροκάματο σε γεωργικές εργασίες.
Στο κομματι της ψύχωσης ειμαι σε remission εδώ κ 2 χρόνια αλλά η ανάρρωσή θέλει ακόμα χρονο. Νιώθω να είμαι στα μισά από άποψη στόχων.
Πολλές αγκαλιες σε ολους.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
01-07-2017, 11:35 #6
γεια ! εχω ψυχωση εδω κ ενα χρονο κ επινα ρισπερνταλ κ επειδη μειωνοντας τη δοση στα 2μγ υποτροπιασα λιγο την αυξησαμε και αλλαξαμε σε αμπιλιφαι γενοσημο...ειναι καλο φαρμακο?τι κακο να περιμενω?φοβαμαι μηπως με επηρεασει γνωστικα...επεισης 7 μερες που το πινω ειμαι πολυ ανησυχη κ βλεπω μια σειρα κ επηρεαζομαι πολυ απαυτην,,,σου ευχομαι τα καλυτερα
16-07-2017, 12:12 #7
ΓΕΙΑ ΚΙΠ,Ο ΣΑΧΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ Κ ΣΤΟΝ ΛΟΣΤ ΜΠΟΝΤΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΣΤΕΠ Κ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ
16-07-2017, 17:09 #8
Γεια σου macgyver περναει χωρις φαρμακα? Η ψυχολογος μ με λεει οτι θα τα καταφερουμε λεει θα τ νικησεις..και οτι τα χαπια δεν θεραπευουν οτι μονο εγω μπορω να το νικησω με τν δυναμη μου..και εχω ελατωσει τ χαπια..αλλα δν ειμαι καλα ρρ γαμωτο υπομονη κανω..περναει ποτε αυτο και χωρις χαπια??δεν αντεχω αλλο τν ζωη μου
16-07-2017, 18:05 #9
Καλη συνεχεια keep ευχομαι ολα καλα να σε πανε..
18-07-2017, 17:37 #10
γεια σου keep κι απο εμενα!
εγω εκανα την πρωτη μειωση σε φαρμακα μετα απο χρονια πριν 1 μηνα.
μηπως να προσπαθησεις να βρεις ενα χομπυ μια ασχολια οπου θα υπαρχουν κι αλλοι ανθρωποι για να αρχισεις να κανεις παρεα με ατομα?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
01-08-2017, 01:16 #11
Ακόμα εδώ Νίκο;πως πας παλιό φίλε;
01-08-2017, 07:44 #12
Γεια κι απο μενα! Έχω την εντύπωση πως "ξανασυνατηθήκαμε" εδω πρόσφατα, άρα δεν απουσιάζεις καιρό. Το ότι μπαινουμε εδω, για εμενα είναι μια ένδειξη ότι δεν ξεπερασαμε αυτα που μας βασανίζουν τα οποια μοιραζόμαστε εδω.
Είσαι πάντως απο τα λίγα μέλη που αντιμετωπίζονται με σεβασμό από τους υπόλοιπους, από τα μέλη που εμπνέουν σοβαρότητα και λογική άποψη.
Το ότι δεν σε απασχολεί η ψύχωση ως ασθένεια είναι θετικό βήμα αν δεν είναι συμβιβασμός.
Ελπίζω να έκανες βηματα στη ζωη σου, και εννοώ για χειροπιαστά αποτελέσματα, σε οποιοδήποτε τομέα. Σου χω ξαναμιλήσει για χειροπιαστα αποτελεσματα στο παρελθόν.
Η μοναξια δεν μας εμποδίζει από το να προχωρούμε σε άλλους τομεις της ζωης, αν και άμα δεν ξέρεις να τη χειριστείς καταντά μαρτύριο και αιτία όξυνσης των ψυχολογικών ή/και πρόκλησης νέων. Μαρτύριο είναι όταν δεν την επιλέγεις αλλά όταν ειναι το αποτέλεσμα καταδίκης σου (περιθωριοποίησης, αποφυγης) απο την κοινωνία.γιάννης