Results 1 to 15 of 26
Thread: Xanomai....
-
30-06-2017, 04:03 #1
Xanomai....
Εδώ και καιρό έχοντας μια μακροχρόνια σχέση 3,5 χρόνια με το σύντροφο μου έχει χαθεί αυτό που με έκανε να τον θέλω και πιστεύω ότι το ίδιο έχει συμβεί και σε αυτόν!
Δεν είναι ότι δεν περνάμε χρόνο μαζι αλλά δεν είναι εντάξει η κατάσταση μεταξύ μας! Πολλές κόντρες μεγάλος ανταγωνισμός και πολλές φορές νιώθω ότι με βλέπει σαν εχθρό του και όχι σαν σύντροφο του. Δεν μπορώ να μας δικαιολογήσω, το έχουμε συζητήσει πολύ και απ την πλευρά του είναι σαν να μην τρέχει τίποτα! Εκτός από αυτό είναι τρομερά κτητικός και δεν αναγνωρίζει ότι έχουμε ίσα δικαιώματα κάτι που με καταπιέζει τρομερά μιας και είμαι μόνο 24 χρονών. Νιώθω ότι πρέπει να χωρίσουμε αλλά δεν μπορώ να το πάρω απόφαση, τι να κάνω; :(
- 30-06-2017, 06:23 #2
30-06-2017, 11:00 #3Miliva21GuestΔν ξερω γενικως πως ειναι η σχεση σας....και γ ποιο λογο συμβαινει αυτο π γραφεις....
Μπορει οι πολλοι μικροι τσακωμοι μεταξυ σας....μπορει η φθορα της σχεσης .....μπορει να ειναι το γεγονος οτι κουρασατε ο ενας τον αλλο τοσο καιρο κ επιβαρυνατε τη σχεση....( ειδικα αν ησασταν συνεχεια μαζι......κ γ το πιο ηλιθιο λογο τσακωνοσασταν...)
Μπορει παλι να ειναι κ λιγο ο χαρακτηρας του αγοριου σου που σε καταπιεζει......
Αν δεν αντεχεις αλλο φυγε.....και ν του μιλησεις δεν θα αλλαξει.....τα ιδια θ γινονται..
....αν εσενα σε φθειρει αυτο σν εχεις λογο ν μεινεις στη σχεση...οι σχεσεις ειναι γ νας κανουν να νιωθουμε ωραια...αν αυτο δν συμβαινει στη δικη σ σχεση...μαλλον ηρθε η ωρα να το τελειωσεις
30-06-2017, 12:50 #4
Mπορεί να έχει κάνει λιγο κοιλιά η σχέση λογω συνήθειας και πολλών χρόνων, πιστεύω γίνεται να αντιστραφεί. Ανταγωνισμός τι εννοείς; Για πες ενα παράδειγμα.
30-06-2017, 13:23 #5
30-06-2017, 14:19 #6
Αν θες να χωρίσεις και δεν μπορείς τότε απομακρυνσου... κρατα μια απόσταση. .. μην τον ψάχνεις συνέχεια. .. αποφευγε τον .. να συνηθίσεις λίγο στην ιδέα για να σου είναι πιο εύκολο. ..
αρκεί όμως να είσαι σίγουρη ότι δεν τον θες πια και δεν είσαι ερωτευμενη... μην το μετανιώσεις μετά. ..
30-06-2017, 15:39 #7
01-07-2017, 01:07 #8
Δεν εκπλήσσομαι με την άποψη σου, έχει φανεί πλέον ο μισογυνισμός σου εδώ και πολύ καιρό...
Κι εσύ άντε μάθε πως είναι να αιμορραγείς κάθε μήνα, να γεννάς και να μεγαλώνεις παιδιά καθώς και πολλά άλλα...
Α, επίσης το μήνυμα σου βγάζει πολύ κακία όταν εύχεσαι το να πάθει κακό κάποιος άλλος και δεν σε τιμάει καθόλου αυτό...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-07-2017, 01:17 #9
πάτε εκεί 9-12 μήνες .... κάνετε τους τουρίστες. .. ειδικά τώρα που όλοι είναι 5 μερες έξω και 2 μεσα... και κάτι τρέχει στα γύφτικα. ... εσυ μπορεί να κακοπερασες στο στρατο... Οι περισσότεροι πάντως θέλουν να ξανά πάνε...
εννοείται πως οι γυναίκες από τη φύση τους είναι πιο αδυναμες. .. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον αδύναμο τον παταμε η ότι έχει λιγότερα δικαιώματα. ... ελπίζω να μην είσαι υπέρ κάποιας τέτοιας κατάστασης γιατί θα ήταν θλιβερό. ..
01-07-2017, 09:01 #10
01-07-2017, 09:24 #11
ειναι αφελες να γραφεις οι περισσοτεροι θελουν να ξαναπανε και κανουν τους τουριστες , πανε με το ζορι αλλιως κανεις δεν θα πηγαινε
δεν καταλαβες οτι ο εξαναγκασμος ενος αντρα απο μικρη ηλικια να τον περιορισει το κρατος με το ζορι σε ενα στρατοπεδο ειναι ΒΙΑ ψυχολογικη και σωματικικη.
ουτε μπορεις να καταλαβεις την βια να σε μαζευουν με το ζορι και σε στελνουν να πεθανεις η να ακρωτιριαστεις η να σκοτωσεις κτλ οταν γινεται πολεμος ουτε καταλαβαινεις οτι αμα λειτουργησει το ενστικτο της αυτοσυντηρισεις και το βαλεις στα ποδια εισαι ο δειλος λιποτακτης
που τον στηνουν στα 6 μετρα κτλ.
ουτε καταλαβαινεις τι σημαινει η ελλαδα να ειναι απο το 1974 σε επιστρατευση.
ουτε μπορεις να καταλαβεις τι παει να πει δεν σε προσλαμβανω στην δουλεια αφου δεν εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις.
ομως οταν καποιος δεν προσλαμβανει στην δουλεια μια γυναικα που ειναι εγκυος η θα γινει, εσυ γινεσαι πυρ και μανια.
οι αντρες δεν ειναι φαλοκρατες εσυς οι γυναικες ειστε.
ΥΓ κυκνε βλεπεις ειμαι ευγενικος σκεφτηκα να μην σε κολησω στον τοιχο, εχω ευαισθησιες σημερα!!!!
01-07-2017, 10:15 #12
Ναι, βέβαια, το να φάω φυλακή και στέρηση εξόδου είναι ευχή...
Τώρα την ευαισθησία προς εμένα που την είδες δεν ξέρω, εγώ πάντως δεν την βλέπω...φαντάσου και να μην έδειχνες δηλαδή...
Τέλος αν θέλεις να ξέρεις είχα σχέση με παιδί που τον γνώρισα φαντάρο κι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να του κάνω τη θητεία πιο εύκολη με το να τον στηρίζω οπότε ίσως να έπρεπε ν' αναγνωρίζεις ότι έχουμε κι εμείς κάποιο θετικό ρόλο...αλλά πολύ αμφιβάλλω πως μπορείς...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
01-07-2017, 12:37 #13
υπερβολικό σε βρίσκω. .. κανέναν δεν έστησαν στα 6 μετρα.... πόλεμο και επιστράτευση δεν έχεις προλάβει. .. Οπότε δεν τα δέχομαι σαν επιχειρήματα. ... Έτσι όπως έχει γίνει τώρα ο στρατός που δεν έχουν να τους ταΐζουν τους έχουν όλο εξοδους... σαν κατασκήνωση τον έχουν κάνει το στρατό... το μόνο που δέχομαι είναι το άγχος για να πας... αλλά αυτό κρατάει τον πρώτο μόνο μήνα. .. αν θες τόσο πολύ να το συζητήσουμε στείλε μνμ γιατί εδώ είμαστε εκτός θέματος και δεν είναι σωστό. .
01-07-2017, 14:26 #14
καλά το να καθαρίζεις γεώμηλα δεν είναι απόδειξη ανωτερότητας ... Τώρα αν θεωρήσουμε ότι είναι, τότε η ανωτερότητα του ανδρικού φύλου δεν είναι πιο πάνω από αυτή της πατάτας. Από όσο ξέρω οι γυναίκες γίνονται δεκτές στο στρατό με ότι αυτό συνεπάγεται και για τις φυλακές πάλι, νομίζω ότι οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού είναι γεμάτες....
Last edited by black_adder; 01-07-2017 at 15:31.
01-07-2017, 16:48 #15
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή