Xanomai.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26

Thread: Xanomai....

Junior Member
    Εννοώ ότι αν βγω για καφέ μετά θα βγει για ποτό και καλά ως εκδίκηση που βγήκα για καφέ(εμένα δεν με ενοχλεί όμως) η αν θέλω να ξεκινήσω μία δραστηριοτητα μου λέει ότι ασχολούμαι συνέχεια με τον εαυτό μου και θα βρει κι αυτός κάτι για να μου πάει κόντρα

Senior Member
    για εμενα παιδια καθηστε και συζητηστε το αν εχεις καποια αισθηματα γιαυτον μιληστε πρωτα μιληστε για ολα αυτα οι ανθρωποι δεν μιλαμε καντε μια συζητηση για ολα εκεινα που ενοχλουν αν εξακολουθει να σε αντιμετωπιζει ετσι λαβε μετρα και πεστου τις προθεσεις σου αν βλεπεις οτι συνεχιζει να κανει τα ιδια φευγεις για εμενα δωστε μια ευκαιρια για αλλαγη αν υπαρχει εστω ενα μικρο ψυγμα αγαπης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marpap88 View Post
    Είναι ο χαρακτήρας του έτσι, είναι πολυ κτητικός σκέψου και να βγω αν μου την πέσει κάποιος θα φταίω εγώ γι αυτόν (φυσικά εννοώ να μην έχω προκαλέσει για να να συμβεί αυτό).
    Για να ειναι κτητικος παει να πει οτι σε θελει ακομα!!!!! Αλλιως γιατι να ειναι κτητικος; Αρα, διεκδικησε τα δικαιωματα σου αντι να χωρισεις!!!!! Πες του, η θα μου φερεσαι σωστα η θα χωρισουμε!!!!! Πιστευω θα προτιμησει το πρωτο!!!! Και αν προτιμησει το δευτερο μαλλον θα το μετανιωσει μετα και θα γυρναει παρακαλετος αν δεν εχει πολυ εγωισμο η αν ειναι τρελος μαζι σου!!!

Junior Member
    Το έχουμε συζητήσει αλλά δεν παραδέχεται ότι κάνει κάτι λάθος

Junior Member
    Είναι πολύ εγωιστής και να του πω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που πιστεύει ότι είναι σωστός δεν θα προσπαθήσει να μείνουμε μαζί

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marpap88 View Post
    Είναι πολύ εγωιστής και να του πω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που πιστεύει ότι είναι σωστός δεν θα προσπαθήσει να μείνουμε μαζί
    Τοτε χωρισε τον! Δεν εχει νοημα να ειστε μαζι αν ειναι τετοιος.....

Senior Member
    Mαζι μένετε;

Junior Member
    Όχι δεν μένουμε μαζί

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ουτε μπορεις να καταλαβεις τι παει να πει δεν σε προσλαμβανω στην δουλεια αφου δεν εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις.
    ομως οταν καποιος δεν προσλαμβανει στην δουλεια μια γυναικα που ειναι εγκυος η θα γινει, εσυ γινεσαι πυρ και μανια.

οι αντρες δεν ειναι φαλοκρατες εσυς οι γυναικες ειστε.
    Άλλα ντ'άλλα της Παρασκευής το γάλα...

Σχετικά με το θέμα τώρα, δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Τη μια λες ότι είναι κτητικός και θα στην πει που βγήκες για καφέ, την άλλη λες ότι εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό. Ίσως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιες συμπεριφορές του σε ενοχλούν και ποιες όχι.

Senior Member
    Το θεμα ειναι απλο.........Αν σε θελει να ειστε μαζι, αν δεν σε θελει οχι.......μην το κανεις πιο περιπλοκο, αν σου φερεται ασχημα και ετσι εκβιασε τον αλλα μην το παρατραβας.

Senior Member
    η θεματοθετρια θα πρεπει μονη της να αποφασισει εαν θελει εναν σατραπη η εναν ισοτιμο συντροφο.

εαν αισθανεσαι οτι δεν σου αξιξει καποιος καλυτερος μεινε μαζι του, το εχουν κανει χιλιαδες αλλες γυναικες και αντρες

Page 2 of 2 FirstFirst 12