Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Junior Member

Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α..

καλησπερα ειναι το 2ο μου θεμα, η κατασταση μου νομιζω οτι χειροτερευει αντι να γινεται το αντιθετο. Η πρωην κοπελα μου, με χωρισε για τα θεματα που ειχα και εχω(δεν εχει θεματα με αυτα απλα επαιξαν ρολο, αλλαξε η συμπεριφορα μου δηλαδη). Δεν βρισκω καποιο νοημα να ζω, να συνεχιζω αυτο το βαρετο πραγμα, βαρεθηκα τοσο πολυ μα τοσο πολυ.. θελω να τα τελειωσω ολα αμεσως. Το μοναδικο ατομο που αγαπησε και με αγαπησε, το μοναδικο ατομο που με ανεχτηκε αυτα τα 18χρονια με μισει, δε θελει να με ξερει και ειπε οτι αν προσπαθησω να την πλησιασω κ οχι προφανως με αυτη..(θα βαλει κατι ψηλους λογικα). Τα παιδικα μου χρονια ηταν απαισια δεν ειχα και δεν εχω φιλους παρεες κλπ. Θελω να τα τελειωσω ολα δεν αντεχω πραγματικα βαρεθηκα!!

Senior Member
    Είσαι 18 χρονών ΠΑΙΔΑΚΙ που τώρα θα αρχίσει τη ζωή του.. και κάνεις λες και είσαι κανένας παππούς που έχει δοκιμάσει τα πάντα και κατέληξε μόνος .... αδέρφια? γονείς? που είναι όλοι? Γιατί πιστεύεις ότι είσαι τόσο μονος? επειδή στα 18 σου χωρισες με την κοπέλα σου? ξέρεις πόσες σχέσεις θα κάνεις στη ζωή σου? εγώ στα 18 δεν είχα καν κάνει σχέση. .. παρόλα αυτά εσυ τα κατάφερες ακόμα και αν τώρα τελείωσε. .. φίλους γιατί δεν έχεις? ούτε εναν? δεν μιλάς με άνθρωπο ποτε? νομίζω ότι πρέπει να κουνήσεις λίγο τον ποπο σου και να βγεις έξω να γνωρίσεις κανέναν άνθρωπο! !

Junior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Είσαι 18 χρονών ΠΑΙΔΑΚΙ που τώρα θα αρχίσει τη ζωή του.. και κάνεις λες και είσαι κανένας παππούς που έχει δοκιμάσει τα πάντα και κατέληξε μόνος .... αδέρφια? γονείς? που είναι όλοι? Γιατί πιστεύεις ότι είσαι τόσο μονος? επειδή στα 18 σου χωρισες με την κοπέλα σου? ξέρεις πόσες σχέσεις θα κάνεις στη ζωή σου? εγώ στα 18 δεν είχα καν κάνει σχέση. .. παρόλα αυτά εσυ τα κατάφερες ακόμα και αν τώρα τελείωσε. .. φίλους γιατί δεν έχεις? ούτε εναν? δεν μιλάς με άνθρωπο ποτε? νομίζω ότι πρέπει να κουνήσεις λίγο τον ποπο σου και να βγεις έξω να γνωρίσεις κανέναν άνθρωπο! !
    δεν ειναι τοσο απλα.. ο χαρακτηρας μου ειναι τετοιος που δε προκειται να ξαναφτιαξω τη ζωη μου, σχεση κτλπ..
    οσο για την οικογενεια μου ολο και χειροτερα ολο φωνες.. ναι πρεπει να κανω παρεες αλλα δε μπορω!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nito View Post
    δεν ειναι τοσο απλα.. ο χαρακτηρας μου ειναι τετοιος που δε προκειται να ξαναφτιαξω τη ζωη μου, σχεση κτλπ..
    οσο για την οικογενεια μου ολο και χειροτερα ολο φωνες.. ναι πρεπει να κανω παρεες αλλα δε μπορω!!
    Να ξεκινησεις ενα χομπυ, να πας στα ΚΕΚ της περιοχης σου μπας κα ασχοληθεις με κατι δημιουργικο και γνωρισεις ατομα!! Εκτος και αν σπουδαζεις που εκει ειναι μια ωραια ευκαιρια να γνωρισεις ατομα!! Κανεις δεν χανεται!! Ποσο μαλλον ενα 18 χρονων παιδακι οπως λεει και το κουνελακι....ακομα και τα θεματα σου φανταζομαι οτι λυνονται, κυριως αν φυγεις απο το σπιτι γιατι εξαιτιας αυτων φανταζομαι τα εχεις.......εξαιτιας της οικογενειας σου δηλαδη και οποιου αλλου σου φωναζει!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Να ξεκινησεις ενα χομπυ, να πας στα ΚΕΚ της περιοχης σου μπας κα ασχοληθεις με κατι δημιουργικο και γνωρισεις ατομα!! Εκτος και αν σπουδαζεις που εκει ειναι μια ωραια ευκαιρια να γνωρισεις ατομα!! Κανεις δεν χανεται!! Ποσο μαλλον ενα 18 χρονων παιδακι οπως λεει και το κουνελακι....ακομα και τα θεματα σου φανταζομαι οτι λυνονται, κυριως αν φυγεις απο το σπιτι γιατι εξαιτιας αυτων φανταζομαι τα εχεις.......εξαιτιας της οικογενειας σου δηλαδη και οποιου αλλου σου φωναζει!!
    Xομπυ εχω, ειμαι 18 χρωνον αλλα το μυαλο μου για καποιο λογο εχει κολλησει σε αυτη την κοπελα. γιατι με εκανε να νιωσω υπεροχα μαζι της

Senior Member
    Xομπυ εχω, ειμαι 18 χρωνον αλλα το μυαλο μου για καποιο λογο εχει κολλησει σε αυτη την κοπελα. γιατι με εκανε να νιωσω υπεροχα μαζι της
    Ωχ καταλαβα......εισαι μικρος ομως ακομη......ολοι εχουμε πληγωθει απο μια σχεση......να γυρισει αυτη δεν υπαρχει περιπτωση;

Junior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Ωχ καταλαβα......εισαι μικρος ομως ακομη......ολοι εχουμε πληγωθει απο μια σχεση......να γυρισει αυτη δεν υπαρχει περιπτωση;
    Oχι δε θελει να εχουμε ουτε καν φιλικες σχεσεις

Senior Member
    Oχι δε θελει να εχουμε ουτε καν φιλικες σχεσεις
    Καταλαβα τι να σου πω..κουραγιο!!

Banned
    φιλεμου εισαι μικρος!! μην ξενερώνεις τοσο πολύ!! η ζωη σου είναι μπροστα,,,αν δε σε θελει η κοπελα μην αγχονεσαι θα βρεις φιλες,φιλους!! μην αφηνεις αυτανα σε χαλανε,,,δλδη αν αντιμετωπησεις δυαβιωσης προβλήματα τι θα καμεις? φιλεμου κουραγιο.
    Θα ελεγα ,,ασε την λιγο μονη της ησυχασε κι εσυ, κι όταν τα βρεις με τον εαυτοσου! κι κατασταλαξει το συνηδιτοσου με το υποσυνηδειτο σου κι τα 2 σουλενε πως την αγαπας! τωτες κατά εμενα,,,,,,, τραβα βρες την κι ανοιξε της την καρδια σου χωρις να ντρεπεσαι τι θα καταλαβει εσυ απλα περιγραψε της πωσο την αγαπας κι τι νιώθεις σαν είναι μαζισου,αλλα με ομορφα , απλα , λογια !! κι αληθεια!!!!!! μονο αληθεια !!! διοτις αν οντως την αγαπας η αληθεια σου θα είναι πιστευτη στην κοπελα !
    ευχομαι ότι καλητερο!! να ξες,, ο ερωτας αν είναι αληθεινος παντα νικα!!!!!!!

Senior Member
    Ξαναδιαβασετα σε 1 μηνα να δεις που θα γελας.