Απο αυριο δροσια λενε...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Απο αυριο δροσια λενε...

Ρε συ δεν ξερω εαν οφειλεται στο οτι ο ανθωπος ειναι αχορταγος αλλα δεν μπορω να την βρω με τιποτα.
    Καταφερα να κανω πραγματα που δεν περιμενα ολα μα ολα ηρθαν μελι σε εμενα και στην μητερα μου.Ομως και παλι δεν χαμογελαμε.
    Ο καιρος περασε γινανε αυτα που ηθελα σταθηκα στα ποδια μου κοιταξα πισω κοιταξα και το τωρα χαρηκα που βρηκα την δυναμη να τα πραγματοποιησω.Ολοι μιλαμε για επιτευγματα ονειρα και φιλοδοξιες.Ειμαι ποιο μονος απο ποτε και νομιζω πως ετσι θα μεινω και οχι γτ δεν θελω τους ανθρωπους αλλα γιατι νιωθω πως δεν κολλαω με κανεναν.Δεν ειμαι ο συνηθισμενος 20χρονος.Δεν ειμαι το παιδι απο την σχολη ουτε το παιδι απο το γυμναστιριο.Δε ζω με λιγα λογια καμια απολυτος δραστηριοτητα.Μενω μονος μου.Κανω τα δικα μου κανω διαφορα πραγματα μεσα στην μερα μου + το 7ωρο καθε μερα οτι χρονος μου μενει το δινω στα λουλουδια μου και στον υπολογιστη.Εν μερη νιωθω πως εχω ερθει πολυ κοντα σε αυτα που ονειρευομουν πριν ενα χρονο.Ναι ειμαι ανεξαρτητος αυτοσυντηρουμε ασχετος αν εχω γινει μισος.Δεν τρωω και εχω αρχισει να πινω χορτο σε βαθμο που δεν επινα ποτε μονο και μονο επειδη ειμαι μονος μου.Κανω σαν τις πρωτες χαρες αλλα ολο αυτο με φθειρει νομιζω.Χαλαρωνω μπορω να κοιμηθω δλδ ανετα αλλα δεν υπαρχει εμπνευση σχεδον για τιποτα βαρενει το μυαλο και το σωμα μου.Αφου μαρεσει που μαρεσει σκεφτικα να βρω ποικιλια στα νερα μου γιατι βαρεθηκα με το χορτο της πιατσας.Ενω μπορει να σου δωσει τοσα καλα καθομαι και πινω υποκατηγοριες γιατι αυτα στην πιατσα δεν ειναι και οτι καλυτερο και απο θεμα γευσης και απο θεμα δρασης.Τωρα θα μου πεις τι τα θες ολα αυτα νεο παιδι.Τι μπορει να κανει ενα νεο παιδι σαν εμενα.Α ναι να πα να αθληθει να βγει βολτα να γνωρισει κοσμο να να να να...Τιποτα ρε Εναν αδερφο θελω εναν αδερφο να δωθω χωρις τυψεις να του δινω και να μου δινει.Να μην με επικρινει και να μην προσπαθει να μειωνει την καθε μου κινηση ετσι επειδη ειμαι αδυναμος χαρακτηρας.Τους σιχαθικα ολους αυτους καταλαβα πως δςεν ειναι πλακα τελικα...Δεν ειναι πλακα γιατι δυστυχος πισω απο αυτην την ''πλακα'' ειναι γεματο υπονοουμενα και κακιες.Δεν ξερω πως πρεπει να νιωθω.Εχω ακομα σημαδια και ουλες...Ντρεπομαι να κανω παιχνιδι με κοπελα γιατι σκεφτομαι πως δεν ειμαι το μαναρι και θα της χαλασω το Image τι θα πουν οι φιλες της που μοιαζω με πρεζακια.Απο την αλλη δεν θελω κοριτσακι παθιασμενο με την εμφανιση της.Δεν θελω κοριτσι για σελφι και καφετεριες ουτε την θελω για να συμπληρωνει την εικονα μου στο ακρωτηρι...Κουραζομαι συνεχεια να βλεπω πως δεν εχω κανενα ενδιαφερον με τα αλλα παιδια.
    Δεν εχει νοημα το κλαμα ρε γαμωτο αλλα δεν ξερω....Πιστευω οσοι μπενουνε εδω μεσα ειναι ανθρωποι που δεν εχουνε που να τα πουνε.
    Αστα δεν πειραζει αστα να υπαρχουν ισως οταν ωριμασω να ερχομαι να τα διαβαζω...Ολες αυτες οι επιτυχιες μου φαινονται αγγελικα πλασμενες.Πτυχια σχολες μεταπτυχιακα και η λιστα δεν τελειωνει.Παιδια της ηλικια ς μου σε παραταξεις συνεχιζουν το λαμπρο εργο τους θελει παραγωγικους το συστημα.Παραγωγικους σε καφετεριες πορειες και κομματα.Εστω και εαν σπουδαζα δεν νομιζω να εβρισκα κανενα απολυτος ενδιαφερον ακομα και εκει.Δεν ψιφισα ποτε και ουτε προκειτε.Ανοιγω τηλεοραση και γελαω νευρικα με τα ρομποτακια που μιλανε μηχανικα και στημενα ενω την ιδια στιγμη καποιος τρεχει για αυτο το δογμα την ωρα που καποιος συνομιλικος μου στηριζει για να εξασφαλησει μια θεση για τον κωλαρινο του.Η που κατεβαινουν πιτσιρικαδες απο χωρια και την βλεπουν επαναστατες στα εξαρχεια παιζοντας με τους μπατσους οσο το συστημα παιζει και με τους 2...Τι απο ολα αυτα να γινω?

Senior Member
    Δεν περίμενα με την καμία οτι αυτό που διάβαζα θα τελείωνε με "τι απο όλα αυτά να γίνω"!!
    Απ την μια τα χώνεις και τα λές ωραία και απο την άλλη συγκρίνεις τον εαυτό σου με αυτό που "κοροιδεύεις".
    Γιατί πρέπει να γίνεις κάτι απο όλα αυτά? Γιατί ακυρώνεις τον εαυτό σου?
    Είσαι 20 χρονών, ανεξάρτητος, αυτόνομος και την βρίσκεις χαλαρά να πίνεις μπάφους και να "παίζεις προ". Που ειναι το στραβό σε όλο αυτό?
    Απο την άλλη καταλαβαίνω οτι σου λείπει η παρέα... η αδερφή ψυχή.. και μια καλή κοπέλα. Νομίζεις όμως οτι φταίει οτι δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον με τα άλλα παιδιά. Δηλαδή πιστεύεις οτι είσαι ο μόνος σε όλη την χώρα που διαφέρεις? πίστεψέ με είναι πολλοί σαν και σένα και είναι και άλλοι τόσοι που θέλουν να γίνουν σαν και σένα!!!
    Εγώ στα 20 μου ο καλύτερος της παρέας ήταν πάντα αυτός που διέφερε απο όλους.. που θα πηγέναμε σπίτι του να αράζαμε, που δεν θα μας έπριζε τα @@δια με τα γυμναστήρια και το imgage του, που δεν το παιζε τσαμπουκάς και γενικά δεν το παιζε τίποτα, δεν ακολουθούσε κανόνες και νόμους και όρια και πρέπει και στερεότυπα και και και.. Ήταν ο φίλος που μπορούσαμε όλοι να του λέμε τα πάντα και ας μην ειχε να μας δώσει μια συμβουλή αλλά μας άκουγε, μας άνοιγε το σπίτι του πάντα όταν εμείς είχαμε μπελάδες με το δικό μας σπίτι ακόμα και όταν οι δικοί μας μπελάδες ήταν ψίχουλα με τα δικά του βάσανα.. Ήταν ο τύπος που μπορεί να δυσκολευόταν περισσότερο απο όλους μας να βρεί μια κοπέλα αλλά όταν έβρισκε δενόντουσαν ολοκληρωτικά. Κανείς απο την παρέα δεν είχε τα ίδια ενδιαφέροντα.. όμως όλοι σε αυτό το σπίτι γινόμασταν ένα..
    Ηταν τα καλύτερα χρόνια όλων μας μέχρι την στιγμή που έπρεπε να γίνουμε όλοι κάτι!!!

Senior Member
    μια χαρα σε βρισκω εγω κανεις αυτο που θες και φυσικα θελεις και κατι ακομα για να συμπληρωσουμε το παζλ της ευτυχιας μας απο την στιγμη που εισαι καλα και χαρουμενος με αυτα που κανεις ολα καλα αν εχεις και εργασια μια καποια και βγαζεις και τα προς το ζην θα μπορουσα να πω οτι σε ζηλευω. τα καλα της αθηνας κανεις οτι θες βρισκεις αν θες δεν σε βρισκουν και απο εκει και περα δεν σε νοιαζει τιποτα δεν σε κρινει κανεις για το οτιδηποτε γιατι σε μαθαινουν αυτοι που εσυ θες και αν παψεις να τους θες τους πετας ευκολα απο την ζωη σου

Senior Member
    Μάλλον σου την λένε γτ είσαι διαφορετικός κι όχι αδύναμος
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    γεια σου φιλε...δουλευεις κ αυτοσυντηρεισε?σου ευχομαι να γινεις πιο αισιοδοξος ...οσο γ το χορτο κοφτο γιατι κανει κακο...εκανα χρηση γ 2 χρονια κ επαθα ψυχωση κ αναγκαστικα το εκοψα βεβαια δεν ηθελα με τπτ τρ ομως βλεπω πως μ εκανε κακο...εκτος απτην ψυχωση φυσικα...δεν συγκεντρωνομουν στα μαθηματα μου ημουν συνεχεια σε καταθληψη...μαλλον εισαι εξαρτημενος...το χορτο ειναι για 2 φορες τη βδομαδα φαση...να αλλαξεις σκηνικα οχι για καθε μερα κ πολυ ειδικα...σε καθηλωνει..εννοειτε εχει κ τα καλα τ π μ λειπουν πολυ,,,φιλους δε ξερω πως θα βρεις...κ γω δεν ειμαι πολυ κοινωνικη αλλα κατι εχω απο φιλους...δεν ειναι κ αδελφοι αλλα περναμε καλα κ νμζ με νοιαζονται σε κανονικο βαθμο.,οσο γ κοπελα..εμ μπες σε κανα τσατ ρουμ εχει κ καλα κοριτσια οπως εχω βρει κ γω καλα αγορια χ

Senior Member
    Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας πραγματικα!!!Δεν θελω να γινω οτι θελουν αυτοι.Δεν θελω να στολισω την εμφανιση μου για να ειμαι αποδεχτος.Δεν θελω να κλεβω πουστικα την σειρα και μετα να κανω το παγονι.Δεν θελω να ειμαι τετοιος π#υστης ανθρωπος.Δεν θελω αλλη κοντρα δεν θελω να μου δειξεις και να σου δειξω το ποσο μαγκας ειμαι.Βαρεθηκα να παιζουμε παιχνιδια δυναμης σαν να ημαστε κοαλα που πανε για ζευγαρωμα.Δεν γινεται αν αρχιζω να το πιστευω...Πιστεψε το λενε ολους τους γ@μας εισαι ο καλυτερος.Ολα αυτα που περνουμε απο το σπιτι μας μας κανανε ετσι ζωακια.Ναρκισιστικες συμπεριφορες πολλες ψευτικες ΨΕΥΤΙΚΕΣ υποκρινονται οτι ειναι ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΟΙ.Κοκκινιζουν οταν καταλαβενουν οτι καταλαβαινεις τι φρουτο ειναι κοκκινιζουν και μετα ξεκινανε πισω απο την πλατη σου να καμακωνουν γινονται ρουφιανοι και τσουτσεκια.Ο εργασιακος μου χωρος ειναι ενα ψεμα.Ποναει η ψυχη μου δεν τους μπορω δεν τους μπορω αλλο.Σημερα πηγα να βαλω λεφτα στον κορυδαλλο και ειδα πως για να κανεις την δουλεια σου πρεπει να κανεις τον πουστη.Πρεπει να τρως σειρες σαν τον ξεφτιλα γιατι εσυ εισαι ο εξυπνος οι αλλοι ειναι οι μαλακες..Περνας και κανεις οτι δεν τρεχει τιποτα πως νιωθεις ρε σιχαμα?Πως νιωθεις?Εγω δεν κανω τιποτα απο αυτα και νιωθω σκατα ενω εσυ μολις καταφερες να κοροιδεψεις το κοσμο τωρα εισαι μαγκας.
    Μια μερα πιστευω πως θα τρελαθω τοσο θα αρχισω να πινω τα διπλασια και θα γινω ζωω...Δεν θελω να γινω ζωω αλλα και ουτε να με βλεπουν σαν ζωω.Μαλακα κοιτα με σε σεβομαι σε σεβομαι μην μου την κανεις επειδη σε σεβομαι σε παρακαλω μην μου δημιουργεις προβηματα μην με βαλεις στην μπριζα να βγαλω αφρους δεν θελω.Δεν ξερω μπορει να μην με καταλαβαινεται αλλα οτι περιγραφω ειναι οτι βλεπω.Τι ανατροφη τους δινουν απο το σπιτ ΤΙ ΧΑΔΑΡΕΣ περνουν και γινονται τετιοι μαλθακοι και αναισθητοι ??Μπορει τα ναρκωτικα να καταστρεφουν τον οργανισμο μου αλλα τουλαχισστον με καναν να μιλησω.Με καναν να χτυπησω εκει που δεν μπορουσα απο ευγενια.Ξεφτιλιζω το αφεντικο μου οποτε μου βρισκεται η ευκαιρια τωρα τελευταια και δεν εχει να μου πει κατι γιατι ξερει οτι ειναι λαμογιο τουλαχιστον το βουλονει.Εχω αφεντικο που με πληρωσε με πλαστα ειμαι και εγω και συνεχιζω να ειμαι στο μαγαζι του και να του υπενθυμιζω καθε μερα τι μουνι ειναι.Θα φυγω οταν με διωξουν.Τις καταχρησεις δεν νομιζω να τις κοψω ποτε μεγαλωσα και εχτισα χαρακτηρα μεσα σε αυτο το κλιμα.Το προτυπο μου ειναι ο μπαμπας μου.Νακρωμανης με ψυχη αγγελου.Θελω να του μοιασω!!!!Ολοι τον θυμουνται σαν τον Αγιο Γεωργιο Ολοι τον φοβουνται γιατι γαζωνε επι της ευκαιριας τα λαμογια και τους ρουφιανους.Δεν αφηνε κανεναν να τον κανει μαλακα.Απο το σπιτι δεν περνει το παιδι το προτυπο και ταυτιζετε?Ε δυστηχος δεν ειχα πατερα γιατρο ουτε μανα δικηγορο.Μεγαλωσα μεσα στην καλοσυνη και την τρελα στην βια και στην αγαπη.Το σπιτι μου ποτε δεν ειχε μια φυσιολογικη ροη.
    Και δεν φταιει ουτε ο πατερας μου μα ουτε η μητερα μου.Μικρος τους ελεγα πως θελω αλλους γονεις.Μεχρι που καταλαβα πως δεν φταινε αυτοι αλλα οι καταστασεις.Δεν μπορω να κοιταξω ψηλα.Εχω πολυ χαμηλες προσδοκιες για την ζωη μου.Δεν ονειρευομαι φουσκωμενους μισθους ουτε βιλες ουτε μουναρες με κοκτειλ και πισινες.Εστω 400ευρω να μπορω να πληρωνω τα εξοδα μου να βγαζω τα γουστα μου τι και αν αυτο συνεπαγετε με την καταστροφη μου

Senior Member
    Ο πατερας μου λεει οτι ειμαι ψυχουλα και να προσεχω.

Senior Member
    εισαι διαφορετικοσ κ μπερδεμενοσ μεχρι τα τριαντα θα εχεισ ξεμπερδευτει προσεχε μονο με τισ ουσιεσ εγω εκει διαφωνω μαζι σου

Senior Member
    φιλε εσυ παιρνας καταπληκτικα μακαρι να μπορουσα και εγω να ξεφτυλιζω αφεντικα και να εχω εστω ενα προτυπο ζωης που να μπορουσα να του μοιασω βασικα εχω προτυπο τον παππου μου οταν ηταν νεοτερος..πραγματικα καλος ανθρωπος και παντα ολα μπορουσε να τα λυσει δεν ειχε ποτε αγχος η στο αγχος απαντουσε με δραση δραση δεν εδινε δεκαρα αν καποιος δεν τον πηγαινε ειχε αυτους τους φιλους που ειχε ειχε την οικογενεια του τελος δεν τον ενοιαζε ποιος δεν τον γουσταρε και ουτε το ψυριζε γαλουχηθηκαν αλλιως οι παλιοι γιαυτο ειναι περισσοτερο ανθρωποι εγω για την ιστορια απολα αυτα δεν πηρα τιποτα ισως φταινε και οι εποχες τι να πω

Senior Member
    Μονο και μονο που τον θαυμαζεις σημαινει πως και εσυ εχεις τις ιδιες πεποιθησεις ασχετος εαν δεν το βλεπεις.Γενικα εμεις απο μονοι μας δεν αφηνουμε να δουμε καποια πραγματα...Γενικα πιστευω παλια ηταν ποιο αγνα και απλοικα τα πραγματα.Τωρα γινανε περιπλοκα κακο δεν ειναι καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες...Μονο να μην επιβαρυνουμε τον αλλον με την θεση μας.Το μονο που μου αρεσε τον πατερα μου ηταν η μαγκια η δυναμη που εβγαζε και παραλληλα η ταπεινοτητα.Δεν χρειαζοταν να κανει κολπα για να δειξει ποιος ειναι με τα πολλα πολλα...
    Φιλε ελις δεν νομιζω να ξεμπερδεψω ποτε.Σιγουρα ομως θα τα διαχειριζομαι ολα ποιο ωριμα και εξυπνα γιατι θα εχω φαει και θα εχω ξαναφαει οποτε λογικο.Αλλα ποτε δεν λεω ποτε.Πιστευω ολα βασιζονται στην στιγμη λενε πως σε μια στιγμη μπορει να αλλαξει ο κοσμος ολος και δεν μιλαω για καψουρα.Πολλα εχω δει σε μια στιγμη που με ριξανε απο τα συννεφα αποφασεις που δεν ξερεις που μπορει να σου βγουν και τι συνεπιες θα εχουν.Εχω φιλαρακια που περασανε τα 30 και ακομα μαλακες νιωθουν.Η ακομα το τραβανε το μονοπατι.Ολα αυτα που σκεφτομαι ειμαι εγω.Ειμαι οι εμπειριες αυτο πιστευω.Μαν δεν πινω ναρκωτικα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.Δεν πινω κοκες δεν πινω τριπακια δεν πινω μεθαμφεταμινες δεν πινω πραγματα που την αλλη μερα θα μου εχουνε ρουφηξει ολη μου την ζωτικη ενεργεια...
    Τα ηπια μικρος ε νταξι δεν τρελαθηκα.Ομως εμεινα σε ενα φαρμακο το οποιο θεωρειτε ναρκωτικο το οποιο ομως βοηθαει στην διακοπη της ηρωινης δλδ εχει αμυντικη προστασια που σε προστατευει απο τα υπολοιπα ναρκωτικα.Αυτο το περνει καποιος για να γινει ΚΑΛΑ.Εγω ομως δεν το πινω για να κοψω απο κατι το πινω ως αγχολυτικο.Και πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση και καμια επιδραση με αυτα που σου ειπα ποιο πανω.Ειναι σαν το προζακ kai σαν τα αλλα ψυχοφαρμακα.Με τα πολλα ειναι χαμενος χρονος για εμενα προσωπικα γιατι δεν ειναι για να ''φτιαχνεσε''Κακο απ οτι ξερω δεν κανει στο οργανισμο ουτε και στο σηκωτι.Αμα ακουσεις οτι κανει κακο η εχουνε υπαρξει περιστατικα ηταν γιατι ειχανε κουμπωσει αλλα 10 χαπια και 5 σεα.Μπορω να σου πω με ευκολια οτι το πινω γιατι νηφαλιος φοβαμαι οτι θα τρελαθω.Αυτο με καθηστα αυτοματα αδυναμο.Αλλα αφου μπορω και επιβιωνω χωρις να πεθαινω μερα με την μερα λεω δεν γαμιεται.
    Τουλαχιστον ειμαι σεμνος και δεν παραφερομαι θα μπορουσα να ειμαι αλκολικος και να μην κανουμε ολη αυτην την συζητηση γιατι το σαββατο και εσυ θα εβγαινες και θα επινες ενα ποτο και ολα καλα.

Senior Member
    αμα δουλευεισ να ξερεισ θα ξεμπερδευτεισ καποια στιγμη οσο απο ουσιεσ ειμαι ασχετοσ κ φαρμακα που παιρνω απορω αν κανουν τιποτα δηλαδη κ να μου πεισ οτι ειναι καραμελεσ θα το πιστεψω καμια δραση δε νιωθω κι οταν δεν ειμαι καλα πλακονωμαι στισ μπυρεσ που μ αρεσει η γευση

Senior Member
    Δουλευω απο τα 18 σχεδον 3 χρονια δλδ.Εχω κανει διαφορες δουλειες και παρατηρησα πως οι χειρωτεροι περιοδοι ηταν αυτοι που δεν δουλευα.Μπορει να μην βγαινω η να μην εχω απλετο χρονο για βολτες αραγμα αλλα δεν με χαλαει καθολου.Ενω ξερω πως εξω παιζουν τα ποιο τρελα γραφικα ολη η μαγια ορεξη δεν υπαρχει και παρεα να πεις οτι θα βγεις καπου ομορφα.Και νταξη δεν ειναι και ασχημα αλλα τους τελεφταιους μηνες σταματησα τελειως να κανω εξορμισεις.Η εστω ενα τσιγαρο σε κανα σποτ εδω γυρο.Με μπυρες την εβρισκα και εγω πριν αρχησω αυτα.Πολυ μπυρα.Βασικα ηταν το γιατρικο γιατι επινα 3 και ειχα ενα γλυκο χαλαουα που μαζι με τα τσιγαρα οδηγουσε σε κρεβατι στο τελος της ημερας.Αυτα τα φαρμακα που περνεις εσυ λογικα ειναι μακρας δρασης πιστευω με την σωστη καθοδηγηση κανεις κατι.Η οχι?

Senior Member
    Ξερεις τι φοβαμαι πολυ οτι εαν βρω μια κοπελα και πες οτι καταληξει σε σχεση θα φοβαμαι πολυ να κυκλοφορω μαζι της γιατι νιωθω πως με την πρωτη ευκαιρια θα με πουλησει!Δλδ τι κανει σε μια γυναικα να μεινει σε μια μετρια κοινωνικα σχεση?Μια γυναικα αντικοινωνικη?Και επισης πιστευω πως ειδικα μια νεαρη κοπελα ψαχνετε κανονικα αυτα τα λενε οι γυναικες η ειναι ιδεα μου?Οχι δεν φοβαμαι οτι θα πληγωθω.
    Γιατι δεν ξερω εαν θα μπορεσω να δωθω ολοκληρωτικα σε εναν νεο ανθρωπο.Δεν ξερω εαν ειμαι ετοιμος ακομα να δοθω συναισθηματικα.Αλλα ποιος ειναι ετοιμος τελος παντων?Ο πιτσιρικας που δινεται καθε βδομαδα?Ολοι αυτοι απλα περνανε καλα και πουλανε παραμυθη οτι ερωτευοντε?Ποια κοπελιτσα δεν θελει να κυκλοφορισει.Και ποια γυναικα την βγαζει μιζερα?Γιατι το μονο σιγουρο ειναι πως εαν κανω κατι καποια στιγμη σιγουρα δεν προκειτε να αρχισω να βγαινω σε κλαπακια μονο και μονο επειδη εχω κοπελα.
    Το 90% καθε σαββατο ειναι σε μαγαζι.Θα μου λεει η δικια μου αντε παμε ειναι και η ταδε ο ταδε η ταδε και εγω θα κανω σαν μικρο παιδι που αποφευγει το δειπνο με το σοι.ετσι νιωθω.Παντα ονειρευομουν οτι ουαου θα μενω μονος θα βρω και μια κοπελα.Εεε νομιζω οτι τωρα που το ζω σιγουρα δεν θα μπορω να εχω ενανανθρωπο ακομα και αν τον αγαπαω πολυ συνεχεια διπλα μου.Δεν ξερ εαν ειναι εγωισμος παντως στην σκεψη και μονο οτι δεν θα εχω ελευθερο χρονο τι χρονο ολοκληρη μερα με τρελενει.Ποσο μαλλον αν μενουμε και μαζι...
    Με τα πολλα εξω παιζουν τοσο καλες και ευκαταστατες ευκαιριες για τα ομορφα και εξυπνα κοριτσια που ενας τυπος σαν και εμενα λογικο να νιωθει μειωνεκτικα.Κοιτα να δεις που τελικα πρωτα ερχεται η αποκασταση και μετα η αγαπη.Ετσι νιωθω!!!

Senior Member
    Χωρις να θελω να θιξω καποια απο τις γυναικες φυσικο και επομενο.Η μονη τιμια γυναικα που εχω δει στην ζωη μου μεχρι τωρα ειναι η μανα μου.

Senior Member
    Όλες καλεσ είναι αρκεί να φερθείς καλά να την αγαπάς πραγματικά και να είναι πάνω από εικοσιπέντε εκεί καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει αγάπη κ ζούμε με αυτό το παράπονο μια ζωή πιο μικρή μπορεί να σε πουλήσει πιο εύκολα γενικά να ξέρεις ούτε οι άντρες αξίζουν

Page 1 of 2 12 LastLast