Μειωση φαρμακων μετα απο χρονια! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 126
    Senior Member
    προσπαθω να μην απελπιζομαι.αλλα...
    προσπαθω να μην κανω αυτοκτονικες σκεψεις γιατι η ελπιδα πεθαινει τελευταια..
    αλλα δε βλεπω να καταφερνω να τα κοβω..
    αυτο με απογοητευει πολυ
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    εγω γραφτηκα στο udacity http://www.e-dimosio.gr/ipotrofies/1...ogrammatismou/ δινουν 3 μηνες μαθημα web developer και αν εισαι καλος παιρνεις υποτροφια για ενα χρονο........ δεν θα εχω και τη να κανω το χειμωνα.......
    θελω να κανω proficecy αγγλικα η να παω για β2 γερμανικα αλλα δεν υπαρχουν λεφτα .......... δυστηχως ανεργος......
    και εγω σκεφτομουν κουνγκ φου και σκεφτομαι τα δοντια....... χαχαχα, καλυτερα τριαθλος.....

εε με το σολιαν μη κολονεις το πολυ πολυ αν εχεις οποιοδηποτε συμπτωμα πας στη παλια δοση εγω αυτο εκανα οταν ακουσα φονες στα 200 μγ πηρα 400 και τελιωσε η ιστορια.......

Senior Member
    καλο ακουγεται κι αυτο το προγραμμα ευχομαι να παρεις την υποτροφια σου!
    δε θελω να ξαναυξησω το solian.περιμενα χρονια αυτη τη μειωση.θα απογοητευτω χειροτερα αν το ξανανεβασω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    βλεπω συμμαθητες και φιλους να εχουν σχεσεις, να παντρευονται, να κανουν παιδια..κι εγω κολημενη στο μηδεν να παιζω με τα mg των φαρμακων.100 πανω 100 κατω.
    δεν ειναι ζωη αυτη.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΣΙΧΑΘΗΚΑ
    παλευω για πραγματα που οι αλλοι τα εχουν δεδομενα.ποσο ανισο ειναι αυτο?! αδικια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo μην απογοητευεσαι.

εμας μας ετυχε αυτο, σε αλλους μπορει να εχει συμβει κατι αλλο χειροτερο ακομα.

δεν ειναι και το τελος του κοσμου.

η επιστημη προχωρα και ολο βρισκονται καινουργια πραγματα για τον εγκεφαλο.

ισως σε 5-10 χρονια να εχει λυθει το θεμα οριστικα για ολους μας.

επισης εσυ υπερφορτωνεις τον εαυτο σου. μειωσε λιγο τις δραστηριοτητες που υποχρεωτικα κανεις.

κανε κατι που σε ευχαριστει.

οπως σου ειπα. πτυχιο ηδη εχεις και τον προγραμματισμο και τις πρακτικες συγχρονες γνωσεις μπορεις να τις μαθεις με το που πιασεις δουλεια στο δημοσιο κλπ.

αφου εχεις πτυχιο και μπορεις να πιασεις δουλεια στο δημοσιο και στεναχωριεσαι ;

κανε τα χαρτια σου και κοιτα να μπεις στο δημοσιο σαν αναπηρη με μορια.

επισης για να νιωθεις καλα (δε λεω για συμπτωματα σχιζο) το ολο θεμα ειναι ο αυτοελεγχος και να ελεγχεις τον εαυτο σου.

ασχολησου με αυτο περισσοτερο. πως θα αποκτησεις αυτοελεγχο.

βοηθαει π.χ. αυτο που κανουν οι μοναχοι να λενε συνεχεια "Κυριε Ιησου Χριστε Ελεησον με" κλπ. και διαφορα αλλα.

Ασχολησου λιγο με αυτοελεγχο εκει ειναι το κλειδι για να νιωθεις καλα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    3η μειωση απο τον Ιουλιο και μετα! την παρασκευη πηγα στη γιατρο. αλλα 200mg solian κατω.τωρα παιρνω 600mg apo ta 1200mg.

τις ειπα οτι παθαινω υποτροπες οταν τα κοβω μετα απο κανενα 10ημερο αλλα σταθηκε πολυ στο οτι 3 φορες απο τον ιουλιο ως τωρα που εκανα υποτροπες το ξεπερασα χωρις αυξηση φαρμακου αλλα με προσπαθεια δικη μου βαζοντας τη λογικη κατω και με τη βοηθεια βεβαια της ψυχολογου μου.

μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανον να υποτροπιασω παλι αλλα πιστευει οτι θα το ξαναξεπερασω αν συμβει.

εχω εναν μικρο φοβο γιατι στο παρελθον δεν καταφερα να το μειωσω κατω απο τα 600mg αλλα εχω καλη διαθεση στο να μειωσω κι αλλο τα φαρμακα και τωρα σε σχεση με τοτε παιρνω και aloperidin που εχει αποδειχτει οτι ειναι το φαρμακο μου και πηγαινω στο ιεκ που οσο να ναι ξεχνιεμαι απο ολα αυτα.

βεβαια μια μερα πριν κανα 2βδομαδο που με επιασαν φωνες ηταν πολυ πιεστικο να ειμαι εκει.

ειναι πολυ σημαντικη για εμενα αυτη η μειωση.θελω να ξεπερασω το φραγμα των 600mg!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ωραια boo καλα πας υπομονη και θα πεσεις κατω απο τα 600

εγω επαθα και δευτερη νευρικη κριση μετα απο ποδηλασια παλη με το αγωνιστικο, ο γιατρος μου ειπαι να αυξησουμε το σολιαν απο 400 σε 600 μγ.... επισης εχει αρχισει και μουδαζει το αριστερο μου χερι
    οπως παλια οταν ειχα καταθλιψη οταν ειμουν 25 χρονων..... θα δω το γιατρο μου τη δευτερα να τα πουμε απο κοντα......... μπωρει να μου δωσει να παρω και καποιο αντικαταθλιπτκο?, παλια επαιρνα το σεροπραμ....

Senior Member
    Μπου να χαιρεσαι που δεν εχουμε παιδια τα παιδια τωρα δεν ειναι οπωσ ειμασταν εμεισ βγηκαν φλωροι βλεπω κ τα φιλαρακια μου τι τραβανε για να τα μεγαλωσουν εγω προσωπικα μια γυναικα θελω κ ειμαι κομπλε για παντα για την ωρα καλυπτομαι με φιλεσ στο συναισθηματικο κομματι οποτε παλι ειμαι κομπλε αλλα δεν ειναι για παντα θα με παρατησουν κι αυτεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    3η μειωση απο τον Ιουλιο και μετα! την παρασκευη πηγα στη γιατρο. αλλα 200mg solian κατω.τωρα παιρνω 600mg apo ta 1200mg.

τις ειπα οτι παθαινω υποτροπες οταν τα κοβω μετα απο κανενα 10ημερο αλλα σταθηκε πολυ στο οτι 3 φορες απο τον ιουλιο ως τωρα που εκανα υποτροπες το ξεπερασα χωρις αυξηση φαρμακου αλλα με προσπαθεια δικη μου βαζοντας τη λογικη κατω και με τη βοηθεια βεβαια της ψυχολογου μου.

μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανον να υποτροπιασω παλι αλλα πιστευει οτι θα το ξαναξεπερασω αν συμβει.

εχω εναν μικρο φοβο γιατι στο παρελθον δεν καταφερα να το μειωσω κατω απο τα 600mg αλλα εχω καλη διαθεση στο να μειωσω κι αλλο τα φαρμακα και τωρα σε σχεση με τοτε παιρνω και aloperidin που εχει αποδειχτει οτι ειναι το φαρμακο μου και πηγαινω στο ιεκ που οσο να ναι ξεχνιεμαι απο ολα αυτα.

βεβαια μια μερα πριν κανα 2βδομαδο που με επιασαν φωνες ηταν πολυ πιεστικο να ειμαι εκει.

ειναι πολυ σημαντικη για εμενα αυτη η μειωση.θελω να ξεπερασω το φραγμα των 600mg!
    Μπραβο μπου!! Φαινεται να εχετε τον ελεγχο και να εχετε ηδη συζητησει τα επομενα βηματα, οποτε σε καθε περιπτωση δε θα εισαι ακαλυπτη.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    καλησπερα παιδες

βγηκα εξω το απογευμα για μια δουλεια.εκει που περπαταγα ξαφνικα ενα τεραστιο αγχος.
    αρχισαν να με παρακολουθουν παλι.
    γυρισα σπιτι σχεδον τρεχοντας με το μυαλο μου να τρεχει με 1000, να τσεκαρω τους παντες.ολοι ειναι βαλτοι.
    δεν εμπιστευομαι κανεναν.λεφτα να παω στη ψυχολογο δεν εχω και αν παρω τη γιατρο θα μου πει να περιμενουμε.την αλλη φορα παλευα 25 μερες μεχρι να μου περασει.
    φοβαμαι μηπως δεν αντεξω τη μεισωση στα 600mg solian.
    δε ξερω ποσο θα κρατησει.
    εχω κλειστει στο δωματιο αλλα κι εκει μπαινουν οι δικοι μου και βεβαια δε μπορω να τους πω τιποτα γιατι κι αυτοι με παρακολουθουν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post

Κανεις δε σε παρακολουθει, ειναι υποτροπη λογω της μειωσης φαρμακου.
    Ηταν αναμενομενο.
    Αυριο πρωι θα παρεις τηλ τη γιατρο να σου πει αν ειναι να περιμενετε. Και στην ψυχολογο σου θα πας κανονικοτατα και θα την πληρωσεις οταν εχεις, δε θα χανεις τις συνεδριες σου οταν εισαι σε υποτροπη.
    Υπομονη θα περασει κι αυτο, εχεις περασει πολυ δυσκολοτερα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    καλημερα σε ολους/ες
    εστειλα μηνυμα στη γιατρο.
    πως ξερουμε οτι θα περασει?
    με ενοχλει αυτο που συμβαινει.
    φοβαμαι τους ανθρωπους.
    φοβαμαι να βγω εξω.
    και στο σπιτι πνιγομαι απο τους δικους μου που μου μιλανε
    εχω πολυ αγχος
    επισης ο υπνος μου ειναι χαλια.
    κοιμαμαι 3-4 ωρες και ξυπναω.σημερα ξαπλωσα στις 2 τα ξημερωματα και 5.20 ημουν ξυπνια.
    κι αμα μου αυξησει το φαρμακο?δε θελω.θελω να πεσω κατω απο τα 600mg solian για 1η φορα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo το θέμα φαρμάκων νομίζω το βλέπεις λίγο λάθος.
    Καταλαβαίνω γιατί και εγώ πάσχον είμαι πως στις μεγάλες δόσεις υπάρχουν περισσότερες παρενέργειες, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός η υπερβολική μείωση των χαπιών.
    Κάποιοι ελαχιστοποιούν την δόση και κάποιοι άλλοι όχι.
    Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεις μια δόση με την οποία θα είσαι λειτουργική με τα λιγότερα δυνατά συμπτώματα και τις λιγότερες δυνατές παρενέργειες.
    Μπορεί να είναι μεγάλη αλλά να αισθάνεσαι μια χαρά και πάλι. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

Αυτό που αντιμετωπίζεις είναι επαναφορά των συμπτωμάτων πιθανώς από την μείωση των φαρμάκων η από παράλειψη δόσεων. Αν ήμουν στην θέση σου θα αύξανα την δόση στην παλιά δοσολογία πριν την τελευταία μείωση για να μη έχω βαρβάτη υποτροπή.

Μπορείς να αναφέρεις τις παρενέργειες που είχες;;; Έχεις διαβάσει σχετικά με αυτές και αν τις εντοπίζεις σε σένα;;
    Θέλω να πω πω αν ήσουν λειτουργική σε μεγαλύτερη δόση και κατάφερνες να διεκδικήσεις το δικαίωμα σου στην εκπαίδευση κ αισθανόσουν καλύτερα δεν θα έπρεπε να έχεις δίλημμα για αύξηση της δόσης.

Είναι λάθος λογική των περισσότερων πως θέλουν να πηγαίνουν στην μικρότερη δόση. Ο παράγοντας όπως είπα είναι σε ποια δόση λειτουργείς και είσαι καλά.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Πχ και εγώ παίρνω συνδιασμο φαρμάκων κ το ένα είναι το solian 300mg αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εσύ πρέπει να φτάσεις στα 300 ή 200mg. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ο οργανισμός του καθενός λειτουργεί διαφορετικά και βγάζει διαφορετικά συμπτώματα και παρενέργειες.
    Γι'αυτό είμαι αντίθετος και στις συμβουλές στα φάρμακα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    γεια σου serios

θελω να κοψω το solian γιατι ειμαι 3 χρονια χωρις περιοδο και νιωθω πολυ ασχημα γι αυτο.καποια στιγμη θελω να κανω μια σχεση.καποτε ισως κι ενα παιδι.γι αυτο τρωγομαι με τις μειωσεις.και βαρεθηκα τοσα χρονια να παιρνω 10 χαπια τη μερα.
    εστειλα μυνημα στη γιατρο αλλα δε θα το αυξησει.βασιζεται στην προηγουμενη μειωση που υποτροπιασα για 25 μερες αλλα μετα εγινα καλα.εκει στηριζεται και θα μου πει να περιμενουμε.
    αλλα δε μπορω να βγω εξω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast