Results 1 to 12 of 12
Thread: λιγη βοηθεια παιδες!!!
-
01-04-2015, 22:52 #1
λιγη βοηθεια παιδες!!!
Θελω να χαιρετισω και εγω με την σειρα μου ολη την παρεα και να ευχηθω καλη δυναμη σε ολους!λοιπον θα αρχισω με το θεμα μου,ολα αρχισαν μια νυχτα τν ιανουαριο με αισθημα καυσου τρομερη δυσπνοια και ταχυκαρδια!Αυτο με κρατησε ετσι αρκετες ωρες μεχρι το πρωι οπου και απο την κουραση αποκοιμηθηκα για δυο ωρες,απο τοτε και μετα αυτο ηταν μεχρι και σημερα!Επειδη υπαρχει θεμα με τα πνευμονια μου κατι σαν ασθμα κατευθειαν ειπα αυτο ηταν πεθαινω.Της επομενες μερες επισκεφτηκα πνευμονολογους αλλα τιποτα ολα εδειχναν φυσιολογικα!αφου λοιπον δεν φανηκε να εχω τιποτα εφυγα,και μαζι εφυγε και η δυσπνοια.Το βραδυ παλι τα ιδια δυσπνοια,κρυος ιδρωτας και τρεμουλα.μετα απο κανα δυο μερες ξανα σους γιατρους και παλι εβρισκαν τιποτα.απο τοτε σχεδον ανα βδομαδα στους γιατρους με πληθωρα εξετασεων μεχρι και σημερα!η κατασταση δν παλευεται διαρκως δυσπνοια και μια σκαω για τα καλα και μια ελλατονεται αλλα παντα εχω.Επισης τρεμουλες,ζαλαδες δυσκολια στην καταποση και αγοραφοβια αφου κλειστικα μεσα και μονο βγαινω για τους γιατρους.Η κατασταση εχει κατα πολυ ξεφυγη καθε μερα ειναι μια κολαση που δν λεει να περαση.βοηθεια παιδες
- 01-04-2015, 23:15 #2
τωρα ετσι οπως το θετεις χωρις να γραφεις κατι για τη ζωη σου εχεις κ να μυνηματα 1 δε βοηθαει κ τοσο να πω κατι.. η ολη φαση.
01-04-2015, 23:24 #3
02-04-2015, 01:25 #4
Αυτό δεν φωνάζει απλά, αυτό ωρύεται...
Και προφανώς και ο ίδιος το καταλαβαίνει (αλλιώς γιατί μπήκε και το έγραψε εδώ;)
Baland ο επόμενος γιατρός ας είναι ψυχίατρος... και μου κάνει εντύπωση που κανένας από τους γιατρούς που είδες δεν σε παρέπεμψε ήδη εκεί αλλά σου γράφουν εξετάσεις...Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...
02-04-2015, 01:43 #5
εγω λεω για το ετσι οπως το θετει γιατι ζηταει ο ιδιος βοηθεια
εγω δεν
εχω να κανω τιποτα την ιστορια της ζωης του ανθρωπου
αλλα
εχω να κανω το πιανιστα
αν δε δω ανταποκριση..
κ τα πολα ιατρικα θεματα στα παραχωρω για να τα συζητισεις εσυ αφου εμενα δε με απασχολουν.
02-04-2015, 02:27 #6
Παιδες κατα αρχην θελω να πω ενα ευχαριστω για τις απαντησεις σας απλα εχω τρελαθει απο ολο αυτο και 3 μηνες κοντα τωρα απο γιατρους σε γιατρους.αυριο θα κανω κ εξεταση για τν θυροηδει αδενα στς αιματολογικες εδιξε λιγο ανεβασμενες τιμες μηπως εχω τιποτα οζους.με εστειλαν και σε ψυχιατρο του νοσοκομειου,αλλα ρε παιδια με 10 λεπτα κουβεντας με φορτωσε με ενα αντιλαταθλιπτικο το mirtamor,επισης το lyrica που ειναι για επιληψιες και πονους στα νευρα κ ισως και για ΓΑΔ και με xanax ολα αυτα.εγω θελω να δω πως θα ειναι κ η αυριανη εξεταση του θυροηδους αδενα κ μετα λεω να παω σε ιδιωτη ψυχιατρο κ μετα να αρχισω τν αγωγη.απλα εγραψα εδω για να βρω και μια παρηγορια και να τα βγαλω κ απο μεσα μου και να δω αν εντελη ολα αυτα ειναι ψυχολογικης φυσεως και οχι κατι παθολογικο επισης να νιωσω πως δεν ειμαι μονος μου:-(
02-04-2015, 02:33 #7
Καλησπερα σου μελος,κοινοτυπο το προβλημα σου εχω απαντησει σε παρα πολλα παρεμφερη,κανε μια ερευνα να βρεις ιδιες ιστοριες,Εφοσον εισαι ολο στους γιατρους κ δεν σου λενε κατι ανησυχητικο τοτε θα ειναι ψυχολογικο που σωματοποιειται λογω εντονου στρες,Προτεινω βεβαια να κανεις κ ενα τσεκ απ αιματος για να δεις θυρεοειδη αιματοκριτη κ πιεση ισως να θελεις βοταμινες η σιδηρο εγω που εχω υποταση κ ταση για θυρεοειδη κ πολυ χαμηλο αιματοκριτη απο οταν πηρα σιδηρο ειμαι αισθητα πολυ καλυτερα,Προτου παρω σιδηρο ημουν ενα πτωμα κουραζομουν κ ζαλιζομουν,Δες το κ μετα σταματησε να πηγαινεις διαρκως στους γιατρους θα σου γινει εμμονη,Επισης ευελπιστω μην καπνιζεις ουτε να εκτιθεσαι σε περιβαλλον με καπνιστες,Καλο κουραγιο κ παντα καλα!
02-04-2015, 02:55 #8
Καλησπερα καλο κουραγιο και σε εσενα και να παντα καλα!ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.αιματολογικες εκανα ολα οκ ειναι εκτος του θυροειδους αδενα οπο η τιμη ειναι λιγο ανεβασμενη αυτο θα το κοιταξω και παλι αυριο για τιποτα οζους και μηπως απο εκει να προερχεται η δυσπνοια και μιλαμε για ολη την ωρα ισως επαθα και ταχυπνοια πλεον απ τ στρες κ το αγχος και μετα παθαινω πανικο.εχω διαβασει εδω μεσα πολλες ιστοριες και εχω παρει αρκετο κουραγιο.
02-04-2015, 10:19 #9
Να πας σε ιδιώτη.Το xanax χρησιμοποίησε το.Ειδικά το βράδυ.Λογικά θα σου είπε πως θα το παίρνεις.
real eyes realise real lies
02-04-2015, 10:30 #10
02-04-2015, 13:34 #11
Θα παω το συντομοτερο γιατι δν παλευεται:-( αλλα ρε παιδια δυσπνοια μπορεις να εχεις και ακομα κ αν δν εχεις κρισης πανικου;;
02-04-2015, 13:43 #12
Αφου σε ταλαιπωρει ασθμα λογικο ειναι να τρελενεσαι με το παραμικρο στην αναπνοη σου. Μηπως εχει συμβει και κατι αλλο πχ σε καποιο φιλο συγγενη να επαθε κατι κ επηρεαστηκες οποτε αντιδρας πιο υπερβολικα? Μηπως σε στρεσαρει κατι στη ζωη σου? Δηλ αμα αποκλεισεις τα παθολογικα αιτια μετα πρεπει να δεις την ψυχολογια σου.