ΑΕΡΟΜΠΙΚ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    κοριτσια συμφωνω μαζι σας
    Ευχαριστουμε, να 'σαι καλα!

Senior Member
    Μπορείτε να συγκινησετε ένα παιδί λαϊκό όχι πλούσιο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ωραία προτείνω να πιαστούμε χέρι χέρι και να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ωραία προτείνω να πιαστούμε χέρι χέρι και να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου.

axaxaxax , εχεις καιο χιουμορ , Ολγακι , φαε τζιιντζερ ( πικροριζα ) με οτι θες μαζι , καει λιγο , αλλα εξαφανιζει καθε μεταβολικο συνδρομο , και επιταχυνει τον μεταβολισμο .........................βγαινει σε σκονη , και σε ριζες , που θελουν καθαρισμα ........αμα βαριεσαι να καθαριζεις , παρε σκονη , ακου βρε που σου λεω ......

Senior Member
    Ρε Μαγκάιβερ αν δεν ξέρεις τα βήματα στο αερόμπικ και δεν τα καταφέρνεις σημαίνει ότι είσαι χαζός???

Senior Member
    Καμία απάντηση από κάποιον που να γνωρίζει 100%!

Senior Member
    Δελφινι νομιζω αυτο που λες εχει να κανει με τα αντανακλαστικα ή με το ποσο γρηγορα το μυαλο μας αρπαζει μια πληροφορια και την εμπεδωνει....

να σου πω, εγω που δεν εχω ψυχωση, αλλα ενα αγχος αρκετα βαρυ, δυσκολευτηκα εξαιρετικα παρα πολυ και στο αερομπικ και στο λατιν και στους δημοτικους χορους...συν τα επιπλεον κιλα συν η δυσκολια στην κινηση συν το μυαλο που κοβει αργες στροφες δεν θελει και πολυ...

το θετικο ειναι οτι ειναι ΘΕΜΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ! ΤΡΙΒΗΣ! οσο περισσοτερο το δουλευεις, τοσο θα βελτιωνεσαι! αργα μεν αλλα σταθερα και σιγουρα!!
    αρα λοιπον μη ζητας να φτασεις στην κορυφη του βουνου με μια δυο ή τρεις προσπαθειες ή στο αψε σβησε....
    θελει ιδρωτα και προσπαθεια η ολη φαση!!
    τα λεω για να τα ακουω πρωτη εγω !!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    1 χρόνο προσπαθώ και έχω μείνει στάσιμη. Τι θα λέει και ο γυμναστής που είναι όλο Δελφίνι και Δελφίνι από την αρχή που πάτησα το πόδι μου εκεί μέχρι εδώ και έναν χρόνο τώρα. Άλλο πάλι και αυτό ανεξήγητο φαινόμενο με τον γυμναστή τον 29 χρονο.

Senior Member
    Ο γυμναστής θα λέει ότι είσαι υπέροχη αυτά που λέω κι εγώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 2 FirstFirst 12