Αλλαγή φαρμάκων εδώ και ένα μηνα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by davidh View Post
    Άμα ήταν διασπιρομενα όπως και να τα πειρες στον οργανισμό σου διαλειθικαν. Να τώρα είμαι έξω και με έχει πιάσει ή κρίση.. νιώθω σκατα
    Σε καταλαβαινω προσπαθησε να ηρεμησεις..ειμαστε κι εμεις εδω

davidh
    Guest
    Στα κεντρικά μαγαζιά που το παίζουν όλοι φειμ με πιάνει. Σε ένα συνοικιακό που παω όχι.. ναι πολύ συχνά πάντα θα λεγα αλλά δεν έχω κ παρεα

Senior Member
    Στα κεντρικά μαγαζιά που το παίζουν όλοι φειμ με πιάνει. Σε ένα συνοικιακό που παω όχι.. ναι πολύ συχνά πάντα θα λεγα αλλά δεν έχω κ παρεα
    Davidh κουραγιο! Ειμαστε κι εμεις μαζι σου που σε καταλαβαινουμε! Μπορει να μην ειμαστε κοντα αλλα σου συμπαραστεκομαστε!!

davidh
    Guest
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Davidh κουραγιο! Ειμαστε κι εμεις μαζι σου που σε καταλαβαινουμε! Μπορει να μην ειμαστε κοντα αλλα σου συμπαραστεκομαστε!!
    Το ξέρω παιδιά. Γιαυτό κ το γραψα

Senior Member
    Το ξέρω παιδιά. Γιαυτό κ το γραψα
    Σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω ετσι νιωθω σαν κι εσενα αλλα συνηθως εκει που μας φτυνουν παμε και κολλαμε. Εγω εκτος απο τον ερωτικο τομεα, με τους ανθρωπους πλησιαζω αυτους που δεν με θελουνε συνηθως, γι'αυτο και οταν βγαινω εξω θελω να πηγαινω σε τετοια μαγαζια που ξερω οτι θα με σνομπαραν αν ηξεραν για την ασθενεια!!

Senior Member
    Υπαρχουν και ατομα που μπορει να μας αποδεχονται εξω αλλα μπορει να ειναι του μποεμ σταιλ και ετσι πιο εναλλακτικοι!!

davidh
    Guest
    Υπαρχουν και ατομα που μπορει να μας αποδεχονται εξω αλλα μπορει να ειναι του μποεμ σταιλ και ετσι πιο εναλλακτικοι!!
    Σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω ετσι νιωθω σαν κι εσενα αλλα συνηθως εκει που μας φτυνουν παμε και κολλαμε. Εγω εκτος απο τον ερωτικο τομεα, με τους ανθρωπους πλησιαζω αυτους που δεν με θελουνε συνηθως, γι'αυτο και οταν βγαινω εξω θελω να πηγαινω σε τετοια μαγαζια που ξερω οτι θα με σνομπαραν αν ηξεραν για την ασθενεια!!
    Ακριβως οπως τα λες. Τωρα ειμαι σπιτι, θα το ξεχασω σε λιγο νομιζω-πιστευω, ωστοσο ενιωσα απαισια απο μεσα μου. Δεν ξερω καν αν αυτα ολα που νιωθουμε γραφονται και στο DNA μας..
    Το πιο δυσκολο για μενα ειναι οταν ακουω την λεξη τρελος. Εκει και να μην το λενε σε μενα, εστω να το ακουσω απο μια διπλανη η παραδιπλανη παρεα τρωω γερο κολλημα. Απο μεσα μου ενας Δαυιδ πεθαινει.. Βαζω ολη μου την δυναμη να σκεφτω κατι ως δικαιολογια να καλυψω το κενο που μου δημιουργει το ερωτημα- η λεξη αυτη και δε μπορω να αποδειξω το αντιθετο.. τρωω ηττα.. μαλιστα χωρισα με μια που δεν ηξερε το προβλημα μου επειδη η αδερφη της οταν μιλουσε ανεφερε πολυ συχνα-συνεχεια την λεξη τρελος και εγω ενιωθα σιωπηλα ασχημα απο μεσα μου.. επισης το ιδιο ενα φιλο που ειχα να κανω και επαγγελματικα μαζι του.. τον μισησα και την μισησα γιαυτο τον λογο..

τσπ..

Senior Member
    Εγω το εχω συνηθισει η λεω οτι δεν το λενε για μενα!! Ποναει βεβαια!! Αυτο που ποναει πιο πολυ ομως ειναι η απορριψη το να σε ξεκοβει καποιος γι'αυτο το λογο εκει ειναι να χειροτερευεις!! Πρεπει να βρεις διπλα σου ανθρωπους να σε αποδεχονται!! Μονο ετσι θα ησυχασεις!! Η κοινωνια μας ειναι αρρωστη, ας κοιταει καθενας τα χαλια του!!

davidh
    Guest
    ΨΥΧΩΣΗ, ΨΥΧΩΣΗ - ΨΥΥΥΥΥΧΩΩΩΩΩΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! εχω βαρεθει να μιλαω με τα φαντασματα...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΩΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΨΥΧΩΣΗ; και γω περιθωριο...

Senior Member
    ΨΥΧΩΣΗ, ΨΥΧΩΣΗ - ΨΥΥΥΥΥΧΩΩΩΩΩΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! εχω βαρεθει να μιλαω με τα φαντασματα...ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΩΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΨΥΧΩΣΗ; και γω περιθωριο...
    Ελα ντε και γιατι μας φερονται ετσι οι αλλοι; Δεν κοιταν τα χαλια τους;

davidh
    Guest
    15 χρονια καταστολη.. δεν εχω ζησει τπτ... και κυριως γυναικες.. εκει που ημουνα στα τοπ μου καθε βδομαδα και αλλη εχω γινει ο μεγαλυτερος κουραδοκιεφτες που θελει να υπαρχει στην πολη... γμτ... μαλακισμενες νοημων..

Senior Member
    15 χρονια καταστολη.. δεν εχω ζησει τπτ... και κυριως γυναικες.. εκει που ημουνα στα τοπ μου καθε βδομαδα και αλλη εχω γινει ο μεγαλυτερος κουραδοκιεφτες που θελει να υπαρχει στην πολη... γμτ... μαλακισμενες νοημων..
    Εγω τι να πω απο μικρο παιδακι!! Εκει που ημουν πανεξυπνη ξαφνικα με χτυπησε η ασθενεια (σιγα σιγα χειροτερευε) και σιγα σιγα ηρθαν τα πανω κατω!!

davidh
    Guest
    Πωπω.. απο μικρη ε; εγω μετα απο το στρατο μολις βγηκα στην κοινωνια. Αν και συζητωντας με τον γιατρο μου καταλαβα πως και πριν τον στρατο ειχα σημαδια ψυχαναγκασμου

Senior Member
    Πωπω.. απο μικρη ε; εγω μετα απο το στρατο μολις βγηκα στην κοινωνια. Αν και συζητωντας με τον γιατρο μου καταλαβα πως και πριν τον στρατο ειχα σημαδια ψυχαναγκασμου
    Ναι δυστυχως..πριν ημουν πανεξυπνη και πολυ ομορφο παιδακι και ζωηρο!! Και ξαφνικα ολα αρχισαν να αλλαζουν.. στο σχολειο με ζηλευαν οι συμμαθητες μαλλον γιατι μετα αρχισαν να με κοροιδευουν!!

davidh
    Guest
    εγω παλι ημουν αυτος που υπερασπιζοταν και βοηθουσε τους αδυναμους.. κι ακομα το κανω αλλα κρυφα :D

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast