Results 1 to 10 of 10
Thread: Καρδια... Επανηλθε.
-
08-07-2017, 13:05 #1
Καρδια... Επανηλθε.
Γεια σας, οπως ειχα ξανα αναφερει με ειχε πιασει ψυχοσωματικα η καρδια μ πριν 2,3 μηνες λογο εντονου αγχους αυτης της περιοδου.
Ειχα κανει πριν 3 μηνες χοτλερ,τριπλεξ,ΗΚΓ(ηλεκτρο� �αρδιογραφημα) και γενικες αιματος. Ολα ενταξει ο καρδιολογος ητανε και καλος. Μ λεει χαλαρωσε αγχος ειναι.
Αυτο το διαστημα εχω ακουσει 4 ατομα οτι παιθαναν απο καρδια, 32,48,55 κλτπ χρονων.....
Απο τοτε μ εχει ξανα καρφωθει παλι.... Νιωθω πονακια σφιξιματα πονους στην ανω κοιλιακη χωρα και φοβο οτι θα σπασει καποιο αγγειο της καρδιας μ.....
Ακουγονται τραγικα ολα αυτα.. Οσο ασχολουμε με την δουλεια μ με αφηνει οσο δεν ασχολουμε με πιανει.
Τι να πω... Δεν θελω ν παω σε ψυχολογο γιατι θελω να το πολεμησω μονος μ, πιστευω ολοι εχουμε την απαντηση μεσα μας.
Τελοςπαντων... Πως πεθαινει ο κοσμος ετσι ρε παιδια απο καρδια..... Δλδ παραμελουν τοσο πολυ την καρδια τους? Η παθαινουν κατι μπαμ και κατω.
Επισης γινεται σε ενα διαστημα 4 μηνων να εχει παθει κατι η καρδια..... Γυμναστηριο παω... Δεν πινω ψιλο προσεχω τι τρωω, μονο λιγο ηλεκτρονικο, ουτε καπνιστης ημουν ποτε απλα μαρεσει το ηλεκτρονικο λογο γευσεων... που δεν νομιζω να ειναι και η αιτια...
Τι να πω...
- 08-07-2017, 13:42 #2
08-07-2017, 18:00 #3
Για πες μας τι σου συμβαινει;
Ειμαι νεος στο φορουμ
Μηπως μπορεσω και σε βοηθησω η μαθω πραγματα απο σενα
08-07-2017, 21:31 #4
Γεια καποιο λογο, σβηστικαν αυτα που εγραψα πιο πριν, θα τα ξαναγραψω.
Εμαθα για καποιους θανατους απο καποιους που πεθαναν λογο καρδιας και με ξανα επιασαν τα ψυχοσωματικα, παλμοι, πονοι(νευροπονοι δεν ξερω) στην αριστερη μερια στην μερια του ισοφαγου κλτπ... Μουδιασματα τα κλασικα, ειχα κανει τα παντα πριν 4 μηνες σε θεμα καρδιας γινεται ρε παιδια να παθει κατι η καρδια σε 4 μηνες. Ειχα κανει τριπλεξ,ηκδ,χοτλερ.
Ωστοσο το ολο θεμα μ εχει δημιουργηθει με τον πατερα μ π ειχε κανει ανοιχτη καρδιας, και ειχα ψιλοκλασει μεντες τοτε αλλα μ βγηκανε τωρα και απο αλλα αγχοι π ειχα.
Πως πεθαινει τοσος κοσμος ρε παιδια μονο εγω εχω ακουσει το τελευταιο μηνα 4 ατομα απο καρδια δλδ τι διαολο η πεθαινουν ετσι η δε το προσεχουν....
Πλεον μολις ακουσω για καρδια με ποιανουν τα δικα μ. Προσπαθω να τα αντιμετοπισω δε πολυ δινω σημασια αλλα μ σπαει και τσ νευρα π κ π...
Τι να πω..
08-07-2017, 22:23 #5
08-07-2017, 22:31 #6
αυτο που γραφεις το ειχε και ενας γνωστος μου το σφξιμο και του ελεγα εγω υπεθετα οτι ειναι παρενεργειες απο τα χαπια που επερνε αυτος δε με πιστευε αλλα οταν σταματησε τα χαπια που επερνε του περασε τωρα τι να σου πω τα συμπερασματα δικα σου
08-07-2017, 23:22 #7
09-07-2017, 01:09 #8
Ευχαριστω πολυ που απαντησατε, σεβομαι απολυτως τις αποψεις σας και σας ευχαριστω, απλα εγω εχω μια αλλη αποψη για αυτο το κομματι, οχι οτι δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους ποιος ειμαι γω που θα το πω αυτο, απλως ορισμενες φορες χρειαζομαστε να μεινουμε μονοι με τον ευατο μας να τον ακουσουμε και οχι να τον αποφευγουμε, βαχω στοιχημα οτι πολλοι λιγοι μπορουν να μεινουν σε ενα δωματιο για μερικες ωρες χωρις κινητο σε ενα δωματιο. Δεν λεω οτι λειτουργει για ολα τα ατομα προς θεου, απλα πιστευω οτι ο καθενας εχει την δυναμη μεσα του.
09-07-2017, 01:44 #9
αυτο ειναι λιγο αινογματικο τι ενοεις να μεινουμε μονοι με τον εαυτο μας
09-07-2017, 17:35 #10
Αυτο που εννοω ειναι, ολοι εχουμε φοβους μεσα μας αρκετες φορες απλα αποφευγουμε συνεχως τους φοβους μας πηγαινοντας για καφε κανοντας δραστηριοτητες διαφορες και απασχολουμε συνεχως το μυαλο μας.
Αυτοι οι φοβοι πιστευω λοιπον οταν μενεις μονος βγαινουν στην επιφανεια μιλαω και για μενα προσωπικα που δεν μπορουσα να μεινω μονος μου για κανεναν λογο απο ψιλιους δυο λογους.
Κραταμε συναισθηματα.... Πχ ο μεγαλυτερος φοβος μ ητανε να μην ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον αλλον σε μια συζητηση παντα ελεγα ναι ναι.... Ουσιαστικα δεν μ αρεσε αλλα το καταπιεζα και ομως καταφερα και το αντιστρεψα και νιωθω και πολυ καλα να πω.
Αλλος φοβος ειναι οτι δεν ειμαι ψιλο ενεργος στη ζωη μ η δεν ειχα τουλαχιστον ενα προγραμμα οτι κατσει και οτι βγει...
Και αλλα πολλα.... Ολα αυτα ομως τα καταλαβα πριν εναμισι μηνα που εκατσα μονος μ επι ενα μηνα πανω απο 15 ωρες σε ενα δωματιο. Ισως ακουγονται πολυ φιλοσοφικα ολα αυτα αλλα δεν ειναι....
Οταν εχεις φοβιες, καταπιεζεις το εγω σ για καποιους αλλους πολλες φορες καταληγη σε κατι τετοιο.
Εναμισι μηνα τωρα ημουν χαλαρος χωρις αγχος απολυτως και εχω αγχος απο τα 15 μ και ειμαι 25.... Τωρα αρχησε παλι για εναν λογο που ενοοειται πως ξερω. Απλα απευγσ καποιες καταστασεις.
Αυτα...
Πειτε μου την γνωμη σας.