Results 16 to 26 of 26
Thread: Χρειαζομαι Βοηθεια...
-
09-04-2008, 15:54 #16
Την αγαπάς κι έτσι δεν θέλεις να ξεφύγεις? Ή δεν μπορείς να ξεφύγεις επειδή την αγαπάς?Πάντως όλο αυτό φαίνεται να σε κάνει αρκετά δυστυχή. Ή όχι?
Μάκια...
- 09-04-2008, 15:57 #17
η απαντηση ειναι ναι και στα 3...
09-04-2008, 16:01 #18
Με λίγα λογια είσαι δυστυχισμένος με την κατάσταση και εύχεσαι να έβρισκες μια έξοδο κινδύνου. Παρόλα αυτά, αν όντως αυτή η πορτούλα υπήρχε, μάλλον θα στεκόσουν μπροστά της αναποφάσιστος, δεν θα ήξερες τι να κάνεις, να την διαβείς ή όχι. Γιατί η αγάπη πονάει αλλά είναι και όμορφη ταυτόχρονα. Κι εσύ θέλεις να τη ζήσεις αλλά φοβάσαι κιόλας. Ναι?
Μάκια...
09-04-2008, 16:02 #19
ακριβως..
09-04-2008, 16:10 #20
Κάπου εδώ φαντάζομαι θα έρθει η συμβολή της Φοίβη για το τι να κάνεις αλλά πολύ θα ήθελα πριν να διαβάσεις αυτή την συμβουλή να γράψεις Νίκο ΕΣΥ πως σκέφτεσαι να πράξεις.....
been good, been bad. WILL GO ON
09-04-2008, 16:12 #21
Έχεις δίκιο, Νίκο. Η αγάπη είναι ένα πολύ πολύ τρομακτικό πράγμα. Ξαφνικά εμφανίζεται ένα άτομο σε αυτόν τον κόσμο και σαν να έχει τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Έχει δύναμη πάνω σου και μ\' ένα της βλέμμα μπορεί να σε στείλει στα ουράνια και μ\' έναν άγαρμπο λόγο της να σε γκρεμίσει στα τάρτατα...Χώρια που εσύ έχεις κάνει τα βήματά σου κι εκείνη δεν φαίνεται να τα έχει πάρει χαμπάρι, μιας που δεν αντιδρά σε αυτά.
Απο την άλλη πάλι σε ζηλεύω λιγουλάκι. Η αγάπη είναι όμορφη, ακόμα κι αν πονάει.Μάκια...
09-04-2008, 16:18 #22
αυτο ειναι το προβλημα..δεν ξερω τι να κανω τωρα...α ναι...ξεχασα...επισης μια φορα που ειχα παει στο σχολειο τις να δω κατι παλιους φιλους(και αυτην τελος παντον..)με βρηκε η κολητη της..ε και μου λεει :τον τελευταιο καιρο εχεις τιποτα?..τις λεω οχι.και τοτε μου λεει:σαρεσει η ***(σορρυ δεν λεω ονομα..)της λεω,γιατι το λες?..μου λεει:ελα τωρα σε εχω δει πως τη κοιταζεις..φαινεται...γενικ� � τις ειπα τι γινεται..και μου λεει θα με βοηθησει..να τις πει διακριτικα τιποτα?δεν ξερω...για να δουμε..
09-04-2008, 16:37 #23
Στο εύχομαι Νίκο. Ίσως αυτός είναι ένας καλός τρόπος να την προσεγγίσεις. Όπως λέει και ο/η just me συμφωνώ οτι εσύ θα βρεις τη λύση σε αυτό το θέμα. Η απόφαση του τι θα κάνεις (ή δεν θα κάνεις, γιατί και αυτό οκ είναι)είναι δική σου.
Μάκια...
09-04-2008, 17:19 #24
σας ευχαριστω πολυ και τους 2..
20-05-2008, 21:45 #25
Νίκο.....για την έλειψη όρεξης για δραστηριότητα.....υπάρχουν αρκετά φάρμακα που σε μικρό διάστημα μπορούν να κάνουν θαύματα........
Απο εκεί και πέρα.....η κοπέλα μπορεί να είναι όντως αξιόλογη αλλά σίγουρα δεν είναι η μόνη αξιόλογη.Όχι μην την ξεχάσεις....απλώς δες την στις πραγματικές της διαστάσεις.Μια κοπέλα με την οποία απο μικρός είχες μια οικειότητα...και πρόσφατα διαπίστωσες ότι μεγάλωσε αυτή και άρχισε να θηλυκοποιείται και συνεπώς να τραβάει την προσοχή των αντρών. Δεν γνωρίζεις όμως τον χαρακτήρα της....που μπορεί να είναι άκρως απογοητευτικός ή αταίριαστος για σένα.Δώσε την ευκαιρία να γνωρίσεις και άλλα άτομα......και μπορεί να βρείς κάτι καλύτερο και πιο ταιριαστό για σένα.......Είμαι σίγουρος ότι βγαίνοντας έξω......θα σταμπάρεις πολλά αξιόλογα πλάσματα.....Κοίτα....περιμέν� �υμε φωτογραφίες......;)
19-07-2008, 17:06 #26
Γεια Ο Ιδιος που εκανα και το thread ειμαι...! περασε πολυς καιρος απο τοτε...το θεμα τελειωσε..!Περα απο το οτι με ξεφορτοθηκε με το χειροτερο τροπο..!γιατι τωρα επισης αρχισα να βλεπω τον πραγματικο της εαυτο.απλα πηρα μια βαθια ανασα,λεω δεν πειραζει δεν ειναι η μονη..! και την ξεπερασα..νταξι ακομα με βλεπει σαν πολυ καλο της φιλο..και αυτο με χαροποιει επισης..(γιατι πανω στη τρελα μου επειδη ηθελα να της μιλησω εκανα και εγω μια βλακεια..!αλλα δεν ηταν και τοσο τρομερο σε σχεση με αυτο που μου εκανε αυτη..!)απλα ειναι μια κοπελα που το μυαλο της δεν ειναι ακομα πολυ κατατοπισμενο...δεν ξερει τι θελει...δεν την κατηγορω...ο ενας δεν της κανει...ο αλλος δεν την ικανοποιει αρκετα...παμε γιαλλα...ε και γινεται ακομα..απλα για πρωτη φορα στη ζωη μου ερωτευτηκα τρελα μια κοπελα...αλλα πετυχα τη λαθος....τι να κανουμε ομως ετσι τα φερνει η ζωη...
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή