Results 16 to 30 of 71
-
11-07-2017, 00:11 #16
ποιος ειπε αγνοησε το παρελθον το παρελθον δεν το αγνοεις ποτε ειναι ο μπουσουλας για να δεις τι εκανες σωστα και τι λαθος φυσικα και δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες αυτο ξερεις συμβαινει και στους ανθρωπους χωρις ψυχολογικα οι με τα ψυχολογικα παλευουμε να ειμαστε και χαρουμενοι οσο μπορουμε αλλο δεν ειναι ειπα μονο το φβ ειναι και το φορουμ πχ εγω βλεπω εσενα τωρα εισαι εδω 4 χρονια και εχεις 11 χιλιαδες μηνυματα κοινωνικη ζωη δεν επιδιωκεις να εχεις και αυτο ειναι θεμα πρεπει να προσπαθεις αυτο λεω εγω δεν τα λεω για να την πω σε κανεναν προς θεου αλλα πιστευω οτι βαλτωνεις εδω μεσα αν μεινεις καιρο
- 11-07-2017, 00:48 #17
αν εγω εχω παραδοθει στη μοιρα μου μια αυτοι που πατανε πανω στα φαρμακα για να ξεπερασουν υποτιθετε το προβλημα τους ενω ετσι απλα κατεστειλαν οτι προβλημα ειχαν εχουν παραδοθει χιλιες μια εγω τουλαχιστον πετυχα κατι μονος μου τη ψυχραιμια.
και το να μεινεις αταραχος οταν μεσα σου γινεται χαμος και αυτο αθλος ειναι τα υπολυπα με τις αλαγες εμενα μου φαινονται αμπελοφιλοσοφιες
11-07-2017, 07:47 #18
Εγω δεν την παλευω εντος μεσων κοινωνικης δικτυωσης.
Ο καθενας εκει προσπαθει να προβαλλει μια σουπερ ουαου εικονα του εαυτου του και διψαει για την αποδοχη των αλλων.
Δεν διαφερει απο το τι γινεται εκτος ιντερνετ αλλα γινεται πιο επιδεικτικα και σε πιο μεγαλη κλιμακα.
11-07-2017, 08:41 #19
11-07-2017, 09:15 #20
εγω βαριεμαι να ασχοληθω με κατι αλλο, εχω fb αλλα το χρησιμοποιω για να διαβαζω οτι θα βρω που με ενδιαφερει να μιλαω με καποιον φιλο που εχω καιρο να δω η φιλους που μενουν μακρυα, δεν ανεβαζω φωτογραφιες, εχω ελαχιστες δικες μου, εχει σημασια πως χρησιμοποιεις και βλεπεις τα μεσα κοινωνικης δυκτυωσης, θα μπορουσα να διαβασω βιβλια γτ εχω αρκετα αδιαβαστα θα μπορουσα να παιρνω το ποδηλατακι μου να κανω βολτες αλλα εχω ξεσυνηθισει και φοβαμαι ειδικα εδω στην αθηνα εχω χεστει πανω μου καποιες φορες που βγηκα, εχω ψαρωσει για τα καλα. Τεσπα θα μπορουσα να κανω διαφορα πραγματα αν ηθελα και δεν βαριομουν.
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
11-07-2017, 09:35 #21
γιατι δεν υπαρχουν ανθρωποι που τους βλεπεις και λες τι αλλαγη ειναι αυτη???εγω προσωπικα το εχω δει σε πολλες περιπτωσεις αλλα αν περιμενεις αλλαγη απο χαπια και οχι απο δραση βαδιζεις λαθος εσενα μπορει αλλαγη να φαινεται αμπελοφιλοοφια γιατι δεν θες η δεν μπορεις να αλλαξεις αλλα για αλλους ειναι πραγματικοτητα και υφισταται επειδη δεν μπορεις εσυ να αλλαξεις δεν μπορεις να λες οτι οι αλλοι λενε αμπελοφιλοσοφιες τα χαπακια ειναι φυγη απο την πραγματικοτητα και το να μην κανεις τιποτα ειναι παραδωση το να πηγαινεις εκει που τα ποδαρακια σου τρεμουν ειναι το κλειδι για να αλλαξεις
11-07-2017, 09:46 #22
κανε την αλλαγη εσυ και μας λες. ααα ναι ξεχασα δεν παιρνω φαρμακα τα κοψα.
Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
11-07-2017, 10:19 #23
Γιατι να πρεπει να δεχτω κριτικη δεν καταλαβα αφου παντα ειναι κακοπροαιρετη και οπως σε ενα θεμα που ανοιξα πολυ σωστα καποιοι ειπαν οτι το κανουν για να χειριζονται τον αλλον η για δικα τους κομπλεξ η για να ξεσπασουν πανω στον αλλον αρα γιατι εγω πρεπει να ανεχτω την κριτικη του αλλου; Δεν εχω εγω το προβλημα, με συγχωρεις πολυ, αυτοι το εχουν!!
Last edited by λουλούδι; 11-07-2017 at 22:19.
11-07-2017, 17:55 #24
Η μαγκια ειναι να μαθεις να ελισεσε μεσα σε αυτο το μονοπατι.Οπως μπορει ο καθε ενας με τον τροπο του.Φιλε ironman.Μια φορα δεν με εχω πιασει να γραφω αρθρο για το πως μπορω να ξεπερασω το ενα και το αλλο.Ποτε μου δεν εψαξα να βρω πως να τα ξεπερασω.Εμαθα ομως να ελυσομαι.Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακο.Αλλα ρε γαμωτο αμα το χει η ''μοιρα''σου να χτυπιεσε μια ζωη με τον εαυτο σου ε αυτο εχουμε τι να κανουμε.Θα χτυπιεμε αλλα σιγουρα ποιο λογικα.Και ισως και εχω και ξεσπασματα στο τελος της ημερας και θα κολλαω και 2 τσιγαρα παραπανω.Ειναι περιεργο το πως οποτε δεν ειμαι καλα μπενω εδω και νιωθω ποιο ''γεματος'' χωρις να εχω κανενα παρε δωσε με τα παιδια εδω σοβαρο και χωρις να εχω καποιους να με περιμενουν.Μονο και μονο που θα διαβασω τον πονο του αλλου θα νιωσω λιγο ποιο ανετα.Ισως και να βολευτω.Δεν ξερω αν βρισκω λογο να γινω γαματος και ακαταμαχητος.
11-07-2017, 17:59 #25
Παντως υπαρχουμε και εμεις.Αυτα τα παιδια με τα λεγομενα ψυχολογικα.Η εστω μικροπροβληματα οχι και τοσο σοβαρα.Δεν ξερω πως θα ημουνα εαν ημουν τελεια με τον εαυτο μου.Ισως να ημουνα και λιγο μουνοπανακι και ισως και να μην ακουγα με την ψυχη μου τον πονο του αλλου.Δεν ειναι παντα κακο το οτι μπορει να εισαι ποιο ευαισθητος.Σκεψου οτι τουλαχιστον εχεις κατι να πολεμας.Ανακαλυπτεις σε μεγαλυτερο βαθος τον εαυτο σου..Λεω εγω τωρα..
11-07-2017, 21:24 #26
συμπληρωσε οτι ειναι το κλειδι για να αλαξεις γι αυτον που θελει να το κανει αν καπιος δε τον ενδιαφερει να το κανει απλως δε θα το κανει
ομως εγω δε επεβαλα σε κανενα να ακολουθησει αυτα που λεω και να σου πω δε με ενδιαφερει και αυτο το τι θα κανουν αλλα αυτο που δεν εχω καταλαβει ακομα ειναι οτι κατοπιν δικης τους επιλογης καπιοι αποφασισαν να μη με ακολουθησουν και μολις ανακαλυψουν οτι καποιοι συμφωνουν μαζι μου γινονται εξαλοι ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ και δε θελουν να το ξερουν αυτο
να σου πω η ζωη ειναι ενας τροχος και σε ολους ερχεται η σειρα τους να βγει το νουμερο τους με το φοβο οτι θα τους βρισουν οι ανθρωποι δεν αλαζουν αποψεις απλως τις κανουν αορατες
αν πχ μερικοι παραμυθιαζονται οτι θα περασει ο ψυχολογικος εκφοβισμος θα μινει μονος του και θα υποχωρισει αυτο δε θα γινει αφου ο τροχος εχει πολα νουμερα για ολους
11-07-2017, 23:31 #27
δεν ξερω τι να πω ολα στο μυαλο πιστευω ειναι και μεσα απο μια επιτυχια οσο μικρη και να ειναι ισως να μπορεις να αντλησεις καποια δυναμη για μικρες αλλαγες η αλλαγη σαφως και δεν ειναι ευκολη παιδια με την αλλαγη δεν εννοω να αλλαξουμε ολο το ειναι μας με μιας αλλα να μπορουμε να εχουμε μια καλυτερη σκεψη ωστε να διευκολυνουμε τη ζωη μας δεν μπορω εγω να γινω απο το πουθενα η ψυχη του παρτυ αλλα τουλαχιστον να συμμετεχω πιο ενεργα χωρις να ψαχνω για ψεγαδια να παιρνω την ζωη πιο χαλαρα πιστευω αυτο ως ενα βαθμο το μαθαινεις
12-07-2017, 08:28 #28
12-07-2017, 09:20 #29
σιγουρα ειναι ουτοπικο, αλλα οταν περνας καλα, περνας γιατι εισαι με αυτους που θελεις, τι να το κανεις το φμ?
αλλα εννοω, οτι ανθρωποι που δεν περνανε και πολυ καλα, προσπαθουν να στησουν μια "ωραια" ζωη μεσα απο δημοσιευσεις ξεγελωντας τον εαυτο τους.
πχ παει ο αλλος στην κωλοπετινιτσα με το κτελ και βαριεται την ζωη του, ζηταει απ τον οδηγο να του βγαλει μια γελαστη φωτο κιοταν την βλεπει ανεβασμενη σκεφτεται οτι δειχνει να καλοπερναει με την παρεα του
προσωπικα κραταω τους λογαριασμους μου μονο για ενημερωση και εχω μονο ανθρωπους του περιβαλλοντος μου μεσα, κι αυτους για να μην νομιζουν οτι σνομπαρω. οσους θελω κοντα μου τους βλεπω και συνανταω και τηλεφωνιομαστε. ουτε μπιρι μπιρι με αγνωστους στο νετ, ουτε καθομαι να ανεβαζω πληροφοριες για μενα να βλεπει ο καθε περιεργος.
ουτε την πολη μου καν δεν γραφω, τπτ.
12-07-2017, 10:10 #30
Α, εμένα μ' αρέσει όταν είμαι με άτομα που τα νιώθω δικά μου κι οικεία να βγάζουμε φωτογραφίες και να τις ανεβάζουμε, με διασκεδάζει και μετά και χαίρομαι να τις βλέπω και να μου θυμίζουν ωραίες στιγμές...
Εγώ έχω φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους φίλους αλλά και άτομα που έχω γνωρίσει και συμπαθήσει από κοινές ομάδες π.χ. Με κάποιους έχουμε γνωριστεί κι από κοντά και κρατάμε επαφές...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...