Results 166 to 180 of 1368
Thread: ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
-
12-04-2008, 03:55 #166
Originally posted by MANTHES
ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ
απ την αλλη τωρα αν τα δειχνουν τα αρνητικα μπορει παλι να σημαινει 2 πραματα: 1ον οτι ειναι ευχαριστημενες μ αυτο το στοιχειο οποτε δεν τους νοιαζει να το διορθωσουν, κατι που ειναι κακο γι αυτες και καλο για τους αλλους που θα ξερουν με τι ατομο εχουν να κανουν, και 2ο οτι μπορει απλα να δειχνουν αυτο που εινααι και να μην θελουν να κοροιδεψουν τον αλλο γι αυτο που ειναι, ομως επειδη αυτη η περιπτωση ειναι σπανια, αμα δειχνουν αυτο που ειναι τοτε ισχυει η 1η περιπτωση κατα πλειοψηφια.
- 12-04-2008, 04:01 #167
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ. ΛΕΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
12-04-2008, 04:26 #168
το καλυτερο ειναι για μενα να του το πεις οτι εχεις αυτο το ελλατωμα, να μην το δειξεις οσο μπορεις αφου εννοειται οτι προσπαθεις να το διορθωσεις αλλα αμα τυχει και βγει καποιες φορες στην επιφανεια να ειναι προετοιμασμενος ο αλλος.
φυσικα μιλαμε παντα για αρνητικα στοιχεια που επηρρεαζουν και τον αλλο, οχι μονο τον εαυτο σου, οπως για παραδειγμα αν εισαι επιθετικος ή κατι τετοιο, δεν εννοω αρνητικο στοιχειο πχ το να σ αρεσει περισσοτερο να βλεπεις ταινιες απ το να πηγαινεις βολτες, γιατι αυτο ειναι κατι το υποκειμενικο, αλλος μπορει να το βλεπει κακο κι αλλος ωραιο. Μιλαμε για αρνητικα στοιχεια που επηρεαζουν αρνητικα και τον αλλο.
12-04-2008, 04:55 #169
ΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 340GB ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 4 ΕΛΕΥΘΕΡΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-04-2008, 13:56 #170
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ LOGOUT ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΑΘΟΣ USERNAME KAI PASSWORD ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-04-2008, 14:54 #171
Εγώ δε συμφωνώ μ αυτά που λέτε, αγαπητοί manthes και susperia. Τα χοντρά ελαττώματα του καθενός, μετά απο μια σύντομη γνωριμία φαίνονται, είτε τα κρύψει είτε όχι. Υπάρχει πολύς κοσμος που προσπαθεί να πλασαριστεί σαν πολύ καλύτερος απ αυτό που πραγματικά είναι, αλλά κανέναν λογικά σκεπτόμενο δεν ξεγελάει. Λίγα δράμια μυαλό να υπάρχουν να συνδυάσεις πέντε κουβέντες και μερικές αντιδράσεις και τόχεις καταλάβει το ελάττωμα.
12-04-2008, 15:35 #172
ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΛΕΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-04-2008, 16:29 #173
Ειναι απολύτως ανθρώπινο
12-04-2008, 16:32 #174
Και, εφοσον γίνεται γρήγορα αντιληπτό και δεν ξεγελάει στην ουσία κανέναν, δεν θα το χαρακτήριζα ύπουλο. Εκεί είναι η ένστασή μου
12-04-2008, 16:51 #175
ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΟΥΛΟ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΑΩ ΜΟΝΙΜΟ ΜΠΑΝ
12-04-2008, 17:31 #176
Μερικές φορές κρύβουμε κ ασυνείδητα τα ελαττώματα μας. Δεν θα ήταν ωραίο να λέγαμε \"Γεια σου είμαι ο Κώστας και είμαι ψέυτης, εγωιστής και τεμπέλης\".
12-04-2008, 17:34 #177
Manthes, για σκέψου λίγο γύρω σου... Πόσοι δεν ισχυρίζονται πως βγάζουν υπερδιπλάσια λεφτά απο αυτά που στην πραγματικότητα κερδίζουν?(πάρα πολλοί) Κι όμως άνετα τους καταλαβαίνεις απο τον τρόπο ζω\'ης τους.
Πόσοι δεν το παιζουν υπεργκόμενοι και πόσες μοιραίες γυναίκες, λέγοντας ψέματα για τις κατακτήσεις τους? Πόσοι δεν αναβαθμίζουν τη δουλειά τους?(\"είμαι στον τομέα της διαφήμισης\" πχ ενώ αυτό που κάνει είναι να δουλεύει δακτυλογράφος σε διαφμιστική εταιρία).
Τα βλέπω αυτά και με πιάνουν τα γέλια, δε θα τα χαρακτήριζα ποτέ ύπουλα. Πόσο μάλλον όταν αφορά το χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Δε χρειάζεται να σου πει κάποιος πως είναι νευρικός, φαίνεται. Αν τον κάνεις παρέα, θα το καταλάβεις γρηγορα.
Έχεις συνατνήσει ποτέ άνθρωπο που σου συστήνεται \"καλημερα, με λένε Γιώργο και είμαι ανασφαλής\"?????ΟΧΙ . Δεν είναι κάτι για το οποίο είναι περήφανος και δε θέλει να το προβάλλει
Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν διακαώς να αρέσουν, να θαυμασθούν, να γίνουν αποδεκτοί. Και έτσι μιλάνε μόνο για τα θετικά τους, είτε ψυχικά/πνευματικά είτε υλικά. Λάθος κατ εμέ, αλλά τόσο μα τόσο ανθρώπινο....
12-04-2008, 17:56 #178
imagine,διαβάζοντας το κειμενο σου χαμογέλασα...ναι ειναι πολυ κοινα ολα αυτα...πιο πολυ ανασφάλειες δειχνουν ολα αυτα για το ιδιο ατομο...κ ποσο ασχημα τα παει με τον ιδιο του τον εαυτο.
12-04-2008, 18:35 #179
παιδια εξαρταται παντα για ΤΙ ελλατωματα μιλαμε. προφανως με τον manthes εννοουμε κατι που εχει να κανει με χοντρο ελλατωμα, οπως για παραδειγμα το να εισαι πολυ αποτομος ή επιθετικος στη γνωμη του αλλου και να τον κανεις να νιωθει ασχημα με τη συμπεριφορα σου λογω της παρορμητικοτητας. Πολλοι ανθρωποι το κανουν αυτο και καθε φορα που το κανουν το μετανιωνουν και το παρααδεχονται οτι ειναι λαθος τους κι οτι τους παρασερνει η παρορμηση. Αυτο ειναι κατι που μπορεις να το πεις στον αλλον, δεν ειναι τοσο τραγικο.
Προφανως υπαρχουν κι αλλα ελλατωματα που μπορει να ειναι κακα αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο το προηγουμενο, οπως για παραδειγμα να ειναι ο αλλος πολυλογας. Παρολο που ειναι ενοχλητικο και για τους δυο δε χρειαζεται να το πεις ντε και καλα σαν ελλατωμα, γιατι λιγο πολυ ολοι εχουμε ελλατωματα οπως και ανασφαλειες, και φυσικα δε θα πεις με το καλημερα \'\'γεια ειμαι ο γιωργος και ειμαι εγωιστης και πολυλογας\'\', γιατι αυτο ειναι κατι αφυσικο να πεις χωρια οτι δεν προκειται να καταφερεις τιποτα με αυτη την τακτικη.
Μιλαμε παντα για παραδειγματα οπως αυτο που ανεφερα πριν με την παρορμηση και την επιθετικοτητα (για παραδειγμα το λεω επειδη αυτο μου ερχεται στο μυαλο, μπορει να ειναι και κατι αλλο φυσικα), οπου να το πεις στον αλλον δειχνει ωριμοτητα και διαθεση να βελτιωσεις τον εαυτο σου. Φυσικα δε λεγονται ολα αυτα με το καλημερα, αλλα καλο ειναι να λεγονται σχετικα νωρις.
12-04-2008, 18:47 #180
Originally posted by susperia
Πολλοι ανθρωποι το κανουν αυτο και καθε φορα που το κανουν το μετανιωνουν και το παρααδεχονται οτι ειναι λαθος τους κι οτι τους παρασερνει η παρορμηση. Αυτο ειναι κατι που μπορεις να το πεις στον αλλον, δεν ειναι τοσο τραγικο.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....