ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 92 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast
Results 361 to 375 of 1368
    Senior Member
    εγω παντως θα την πω τη γνωμη μου τελειως ασχετα απ τη νταλια. ο μανθες κακο παιδι δεν ειναι αλλα ειναι ξεροκεφαλος κι αγυριστο κεφαλι! βεβαια ασχετα απ αυτο απο μενα εχει ασυλια για ιστορικους λογους! :cool
    που εισαι μανθες να υπερασπιστεις τη θεση σου? οεο?

Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά
    Πιστεύω ότι εδώ μέσα γίνεται σοβαρή δουλειά και πρέπει πάνω απ όλα να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να διατηρούμε μια σοβαρότητα για να μη το κάνουμε ...@@@
    Απο κει και πέρα ο καθένας λειτουργεί δημοκρατικά. Δε μπορεί να αρέσουμε όλοι σε όλους...

Senior Member
    Θεοφανία έχεις δίκιο.Ας παίρνουμε τα θετικά που μας προσφέρει αυτό το φόρουμ και να αφήνουμε στην άκρη τους καυγάδες και τις κόντρες.Δεν οφελούν.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά
    Πιστεύω ότι εδώ μέσα γίνεται σοβαρή δουλειά και πρέπει πάνω απ όλα να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να διατηρούμε μια σοβαρότητα για να μη το κάνουμε ...@@@
    Απο κει και πέρα ο καθένας λειτουργεί δημοκρατικά. Δε μπορεί να αρέσουμε όλοι σε όλους...
    αυτο πηγαινε σε μενα? εγω τη γνωμη μου θα τη λεω, δημοκρατια εχουμε κι ο καθενας μπορει να κανει κριτικη σε οποιον θελει. αλλωστε συγκεκριμενα με τον μανθες εχουμε κριτικαρει πολλες φορες ο ενας τον αλλον.

Όχι susperia...πηγαίνει σε όλους μας!
    Αλήθεια, εγώ παίρνω πολλά από δω και δεν θέλω μια μέρα να απομυθοποιήσω όλο αυτό που γίνεται...

Senior Member
    Ακριβως ομως επειδη ειμαστε σαν μια κοινοτητα εδω μεσα δε μπορει να ειμαστε παντα μελι-γαλα μεταξυ μας. Αλλωστε κι εσυ Θεοφανια αν θυμαμαι καλα ελεγες οτι καλυτερα να μην υποκρινεσαι και να λες τη γνωμη σου παρα να λες οτι θελουν να ακουσουν οι αλλοι. Πολλες φορες αυτο περιλαμβανει και κριτικη. Και ειμαι σιγουρπος οτι ακομα κι ο ιδιος ο μανθες θα συμφωνει μαζι μου. εγω προσωπικα ακολουθω την τακτικη του οπως μου μιλανε μιλαω. Αν καποιος γενικα δε με κριτικαρει δε θα τον κριτικαρω (σε προσωπικο επιπεδο), αν οχι τοτε θα το κανω, και φυσικα επιτρεπω και στον αλλον αμα θελει να κανει το ιδιο.

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Originally posted by Christine
    Χαίρετε! Πλακατζής είναι απο ότι εχω καταλαβει! Δεν είναι κακό παιδί.
    Καλά μην παίρνεις και όρκο...
    ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ

ΣΟΥΣΠΙΡΑΚΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ

Υ.Γ. ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Μιας και πιάσαμε τον συμφορουμίστα Manthes ας πώ και εγώ την γνώμη μου (έτσι για να έχει μία πιό σφαιρική άποψη για το τι θεωρούν οι άλλοι όσο τον αφορά)
    Αν ξεπεράσει 3 θεματάκια με τον χαρακτήρα του θα είναι πιό ευτυχισμένος και ως εκ τούτου φορέας λιγότερων αρνητικών κυμάτων σε τρίτους
    1) Το γεγονός ότι θεωρεί τον ευατό του υπαράνω κάποιων άλλων
    2) Το γεγονός ότι (ίσως και εξαιτίας του Νο 1) θεωρεί τους γιατρούς στον ψυχικό τομέα μόνο κατάλληλους για όσους είναι \"βαριά\" (άραγε ποιός ο ορισμός του \"βαριά\"??) άρρωστους
    3) Το γεγονός ότι ψάχνει σε μία άλλη (γυναικεία) ύπαρξη την δική του ευτυχία

(τα ανωτέρο είναι γραμμένα με πάσα καλή πρόθεση)
    been good, been bad. WILL GO ON

susperia...
    Εννοείται ότι πρέπει να διαφωνούμε για να γίνεται υγιείς και δημοκρατικός διάλογος, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από τις προσωπικές επιθέσεις, ειδικά όταν δεν τα βγάζουμε πέρα με τον άλλον, όπως έγινε στη δική μου περίπτωση.

Senior Member
    JUSTME ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ

1. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ
    2. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΩ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
    3. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΓΑΠΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ.

Υ.Γ. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ.
    Ακριβώς αυτά που λέει ο justme.Πραγματικά αυτά που γράφει εκφράζουν και τη δική μου γνώμη.Δεν το έκρυψα άλλωστε,στα έχω ήδη πει κι άλλη φορά.Και δεν είναι διάγνωση,γνώμη είναι.

Senior Member
    Εννοείται ότι πρέπει να διαφωνούμε για να γίνεται υγιείς και δημοκρατικός διάλογος, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από τις προσωπικές επιθέσεις, ειδικά όταν δεν τα βγάζουμε πέρα με τον άλλον, όπως έγινε στη δική μου περίπτωση.
    Αυτό εννοώ κι εγώ σ\'αυτήν την περίπτωση.Οταν μου λέει κακίες για το πρόβλημά μου και το πώς προσπαθώ να το αντιμετωπίσω και για τον χαρακτήρα μου τότε ξεφεύγει από διάλογο όπου εκφράζουμε διαφορετικές απόψεις και γίνεται προσωπικό το θέμα.Αλλά νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει νόημα να τσακωνόμαστε,αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άκρη.

Senior Member
    Φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο να διαχωριστεί το αρχικό κείμενο από την απάντησή μου.......
    Originally posted by MANTHES
    JUSTME ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ

1. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ
    ------------Προσωπικά εγώ (και ίσως και κάποιοι άλλα εκατομύρια ανθρώπων) θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος είναι αυτονόητα ίσος με όλους τους άλλους. Διαφορετικός μεν αλλά επουδενί ανώτερος ή κατώτερος.

2. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΩ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
    -------------Από ότι έχω αντιληφθεί (αφήνοντας και ένα ενδεχόμενο να έχω λάθος αλλά με την ανωτέρο απάντησή σου δεν γίνεται ξεκάθαρο) νομίζω ότι απορρίπτεις γενικά τους γιατρούς και όχι μόνο ειδικά για την δική σου περίπτωση. Θεωρόντας όμως κάτι τέτοιο σε βαθμό που να σε κάνει να πιστεύεις ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι τουλάχιστον για λύπηση προσπαθείς να απορρίψεις ολόκληρη επιστήμη.

3. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΓΑΠΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ.
    ---------Η συντροφικότητα ολοκληρώνει την ευτυχία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παροδική της έλλειψη οδηγεί κάποιον (επί μακρόν) στην δυστυχία

---------- Το τόνισα καθώς πιστεύω ότι δεν του έδωσες σημασία

---------------Αν νομίζεις ότι όποιο άλλο μέλος έχει βγάλει μαζί με εμένα κάποια άποψη για εσένα κάνεις λάθος. Aν νομίζεις ότι είμαι φιλαράκι όποιου άλλου μέλους είσαι πάλι λάθος μιας και με όλα τα μέλη εδώ μέσα (εγώ τουλάχιστον) θεωρώ τον ευατό μου ιντερνετικά γνωστό φιλικά διακείμενο. Φίλους και φιλαράκια έχω στην real ζωή μου και πάντως μέλος κλίκας δεν ήμουν ποτέ.

Υ.Γ. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    JUSTME ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ

ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ

ΑΛΛΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ή ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ

(τα ανωτέρο είναι γραμμένα με πάσα καλή πρόθεση) ---------- Το τόνισα καθώς πιστεύω ότι δεν του έδωσες σημασία

ΝΤΑΛΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥΛΑ ΑΛΛΟΥ. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

Senior Member
    susperia...
    Οχι παντα Θεοφανια, εξαρταται απ το θεμα.Κι αυτο γιατι σαν ανθρωποι ολοι μας εχουμε μια σταση ζωης και καποιες αντιληψεις στο κεφαλι μας και συμφωνα μ αυτα πορευομαστε. καποιος που εχει τις ιδιες αντιληψεις με μας, ειδικα σε θεματα που θεωρουμς ευαισθητα, μας προκαλει συμπαθεια, ενω ενας με τελειως διαφορετικες αντιπαθεια. Μεσα απο τις απαντησεις καθενος εδω μεσα διαφαινεται σε ενα βαθμο και η αντιληψη του γενικοτερα και γι αυτο μια απαντηση σε ενα ευαισθητο θεμα ειδικα μπορει να γινει και αιτια για προσωπικη επιθεση.

Για παραδειγμα αν καποια εχει κερατωθει απ τον αντρα της και εκφραζει τις αποψεις της με πικρια για τους ανδρες που το κανουν, κι ερθει ενας και εκφρασει φαλλοκρατικες αποψεις, ε τοτε Θεοφανια ειναι λιγο δυσκολο να μην γινει προσωπικη επιθεση, παρ ολο που και οι δυο ειπαν απλα την αποψη τους. Δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι οτι μερικες φορες ειναι λιγο δυσκολο να ξεχωρισεις ποτε ενα ποστ ειναι απλα μια αποψη και ποτε προκλητικο γιατι ο καθενας εχει διαφορετικες αντιληψεις.

Page 25 of 92 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast