ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 92 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast
Results 766 to 780 of 1368
    Καλημερούδια MANTES.
    Woman....που είσαι?

Senior Member
    Πήήήήζωωωωωωωωωωωω
    Τι κάνετε παιδάκια??
    Ο Sus ακόμα να φανεί ε??

Senior Member
    Από εδώ http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2964&page=3 \"απόπειρα αυτοκτονίας\"
    Originally posted by MANTHES
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ.
    Είδες όμως που τελικά δεν χρειάζονται οι admins αλλά τα \"ενεργά\" μέλη ΚΑΙ διασφαλίζουν τον χώρο ΚΑΙ δεν χρειάζονται ΄\"φύλακες\"
    Η παρέμβασή σου ήταν τόσο σωστή... (ασχέτως αν όντως και ο ΔΟΝ τοποθετήθηκε...)
    Το ξέρω ότι διαφωνούμε για το πόσο \"ενεργητικός\" πρέπει να είναι ο ρόλος των admins αλλά τα \"ενεργά\" μέλη είναι καλίτερο από τους \"φύλακες\"

(όσο για τις \"κόντρες\" το νόημα είναι ότι \"χαλάνε\" ένα θέμα που θα διαβάζεται πολύ μετά, τότε που μόνο το θέμα θα έχει ουσία και όχι η ίδια η κόντρα)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

justme....έχεις δίκιο. Πρέπει να είμαστε ενεργά μέλη, αλλά κάποιες φορές-εγώ τουλάχιστον-κολλάω να πω κάτι γιατί στο κάτω-κάτω, δεν είναι δικό μου το φόρουμ...

Senior Member
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    MANTHES,
    όλο και κάποιος θα βρεθεί. Αν όχι σήμερα, άν όχι τώρα, σίγουρα αύριο ή μεθαύριο. (ή στο τέλος τέλος ο admin) αλλά ο ιντερνετικός χρόνος είναι λίγο διαφορετικός από τον real time.

Θεοφανία,
    και εγώ ήθελα κάτι να πώ. Αλλά είδες που το λέω εδώ.... Αν το έγραφα εκεί 2 ή 3 ή 40 μυνήματα μπορούσαν να δημιουργηθούν \"χαλώντας\" το θέμα

Σε αυτό έχεις δίκιο και πρέπει να το αποφύγουμε, αλλά σκέψου ότι κάθε μέρα μπαίνουν νέα μέλη. Δεν μπορείς να τους λές, \"σε περίπτωση που τα πάρετε τσακωθείτε στο τάδε τόπικ\"

Senior Member
    Επειδή όμως και τα νέα μέλη θα έχουν και αυτά την ίδια ανάγκη με εμάς και θα τα παίρνουν και θα βγαίνουν εκτός και θα θέλουν να γράψουν και το στραβό και το μακρύ τους (όπως εγώ τώρα !!!!!) είναι καλό να ξέρουν ότι αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να \"χαλάει\" ένα θέμα.

justme ...είσαι ο αγαπημένος μου θείος, οπότε συμφωνώ μαζί σου.

woman.....που είσαι????????????

Senior Member
    Κρίνο,
    τώρα πλέον μπορώ να στο πώ.
    Το κομμάτι της υπογραφής σου που έσβησες ήταν χάλια!!!
    Αυτό με τα μήλα κάτι λέει αλλά βρε αδερφάκι μου γιατί κομπόστα???? Συγκρίνεται με τίποτα το φρέσκο???

petran....από σήμερα είσαι το είδωλο μου.

Σε ευχαρίστώ!!!!!

(Δεν ειρωνεύομαι)...

Senior Member
    TOY EΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ;

Ναι, αλλά μερικές φορές.....αρχίζουν οι εκρήξεις στον εγκέφαλο, σε καταλαμβάνει η βλακεία, σε περικυκλώνει και κει ....θολώνεις!!!!

Banned
    Originally posted by justme
    Κρίνο,
    τώρα πλέον μπορώ να στο πώ.
    Το κομμάτι της υπογραφής σου που έσβησες ήταν χάλια!!!
    Αυτό με τα μήλα κάτι λέει αλλά βρε αδερφάκι μου γιατί κομπόστα???? Συγκρίνεται με τίποτα το φρέσκο???

βρε συ,
    ποσα μηλα μπορεις να φας με την μια???
    τρως οσα μπορεις και τα υπολοιπα για να μην χαλασουν τα κανεις κομποστα....
    εκαληφθην?
    :cool:

Page 52 of 92 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast