ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 92 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1368
    οχι, γ@@, έχω dvd που γράφει άλλά το ξέρει μόνο ο αδελφός μου και αυτός δεν θα περάσει από το σπίτι απόψε....

Δεν υπάρχει κανείς?

Senior Member
    Δυστυχώς εγώ δεν έχω dvd που γράφει.

Dalia...τι έγινε τελικά χτες?

Senior Member
    Ωραία εκπομπή ήταν χθες.Εδειξε πολλά.

Εστειλε αυτή τα παιδιά στο αυτοκίνητο,τους είπε να βάλουν και μουσική να ακούνε και έμεινε αυτή μόνη μαζί του στο σπίτι,τον πυροβόλησε,πήρε το αυτοκίνητο που οδηγούσε αυτός και πήγε τα παιδιά στους γονείς της.Τα άφησε εκεί,παράτησε και το αυτοκίνητό του και γύρισε,πήρε τηλ τον άλλο να πάει να την βοηθήσει και πήγαν και τον θάψανε σε ένα μέρος που δεν θα τον βρίσκαν με τίποτα αν δεν ομολογούσε αυτός.
    Και όλο αυτό από ζήλεια που είχε βρει άλλη αυτός.

Αυτός ήταν ο τύπος που είχε βγει σε μια εκπομπή της Νικολούλη και έλεγε άσχετα σαν φίλος της οικογένειας?

Η τωρινή του σύντροφος και οι δικοί του μίλησαν?

Sorry που σε πρήζω, αλλά από την αρχή μου έκανε κλικ αυτή η ιστορία και ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι τον σκότωσε η γυναίκα του...

Senior Member
    Δεν με πρίζεις..Μ\'ενδιαφέρουν αυτές οι ιστορίες κι εμένα.

Ναι,αυτός ήταν,που είχε μιλήσει στην προηγούμενη εκπομπή και έλεγε ότι του είχε τηλεφωνήσει αυτή εκείνο το βράδυ και ότι απορούσε γιατί τον πήρε κλπ..Αυτός ομολόγησε τελικά.Είπε ότι τον πήρε και του είπε να πάει να την βοηθήσει αλλιώς θα σκότωνε και τα παιδιά της και θα αυτοκτονούσε.

Τα είχε οργανώσει όλα.Είχε βάλει ρε συ την κόρη της,την 12χρονη,να πάρει την καραμπίνα που είχε ο παππούς και να της την πάει.Και μετά την έκρυψε μέσα στη θήκη της κιθάρας της μικρής.

Ηταν και μια ανηψιά της εκείνο το βράδυ εκεί,18χρονη,και την έβαζε μετά να στέλνει μηνύματα στο κινητό της και σε άλλους συγγενείς/φίλους ότι και καλά τα έστελνε ο Θοδωρής και έλεγε ότι είναι καλά και φεύγει για Αλβανία.

Ανακάτεψε πολλούς.Ηταν αναμενόμενο ότι κάποιος θα μιλούσε.
    Και το μικρό,το 5χρονο,είχε πει στην αστυνομία ότι δεν τους πήγε ο μπαμπάς στη γιαγιά και τον παππού,αλλά η μαμά μόνο τους πήγε και τον μπαμπά τον αφήσαν στο σπίτι.Αλλά δεν το παίρνανε στα σοβαρά το μικρό.

Αυτό έλεγε η Νικολούλη, ότι έπρεπε να πάρουν στα σοβαρά το παιδί παρόλο που ήταν τόσο μικρό. Εμένα μου κάνει εντύπωση πως μια ΜΑΝΑ φτάνει να σκοτώσει έναν άνθρωπο από ζήλια και να πιστεύει και από πάνω πως θα γλιτώσει.
    Τα παιδιά της που θα μεγαλώσουν με τους συγγενείς δεν τα σκέφτηκε καθόλου?
    Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζεται απ όλους μας επειδή σκότωσε έναν άνθρωπο χωρίς λόγο, αλλά μου κάνει πραγματικά ενύπωση που δεν σκέφτηκε τα παιδιά της.
    Δηλαδη, πήγε ο άνθρωπος να φτιάξει τη ζωή του και τον σκότωσε?

Senior Member
    Μιλήσαν και οι συγγενείς και η κοπέλα του,πλάτη γυρισμένη βέβαια αυτή.
    Ο αδερφός και ο ξάδερφος μίλησαν ζωντανά.Και ο πατέρας.Φαίνονται καλοί άνθρωποι.Και από ότι λέγανε ο Θοδωρής ήταν ο καλύτερος από όλους.Πώς έμπλεξε μ\'αυτήν..Από το σχολείο γνωρίζονταν.

Τι είπαν αυτοί?

Senior Member
    Εν τω μεταξύ είχαν χωρίσει εδώ και 2 χρόνια.Και αυτή είχε άλλον.Αλλά μόλις βρίκε και αυτός άλλη δεν μπορούσε να το χωνέψει.Αυτή του είχε κλέψει και το αυτοκίνητο,για να μην πάει εκδρομή με την κοπέλα του.

Senior Member
    Τι να πουν..Η κοπέλα του έλεγε ότι δεν το πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή,μόνο όταν έγινε η κηδεία το πίστεψε πια.
    Ο αδερφός έλεγε ότι δεν θα μπορέσει να καταλάβει ποτέ γιατί έχασε τόσο άδικα τον αδερφό του.Για το τίποτα στην ουσία.Και ότι αν ήταν όποιος παίρνει διαζύγιο να σκοτώνει τον/την πρώην θα ήμασταν ζούγκλα.

Senior Member
    Εδειξε και το μέρος που τον είχαν θάψει..Πήγαν εκεί οι συγγενείς και η κοπέλα του και αφήσαν λουλούδια.Παρόλο που ξέραν ακριβώς το σημείο δυσκολεύτηκαν πολύ να το βρουν.Που να τον βρίσκαν αν δεν ομολογούσε ο άλλος..

Τι σόι γυναίκα ήταν αυτή που δεν υπολόγισε τίποτα. Μου κάνει φοβερή εντύπωση.Κρίμα για τους δικούς του. Έχασαν έναν νέο άνθρωπο επειδή η άλλη δεν μπορούσε να τα βρει με τον εγωισμό της.
    Φρίκη....

Senior Member
    Διαβολογυναίκα και γυναίκα αράχνη την αποκαλούσαν χθες συνέχεια.
    Τι να νοιαστεί ρε συ,εδώ απειλούσε να σκοτώσει και τα παιδιά της..Τα έκανε και ψευδομάρτυρες για να την καλύψουν.

Senior Member
    Θα δείξει σήμερα και στις ειδήσεις στο άλτερ μια περίληψη από τα χθεσινά,γύρω στις 8 παρά.Αν θέλεις να τα δεις.

Page 55 of 92 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast