ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 92 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast
Results 91 to 105 of 1368
    ΜΑΝΤΗΕS

Αυτό δεν ήταν απάντηση και δεν μπορείς να ξέρεις ότι συμβαίνει. (ακόμη και έτσι να ειναι, δεν μας πέφτει λόγος).
    Λυπάμαι αν σε στεναχωρώ, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έγραψες.

Senior Member
    φυσικα και συμβαδιζουν. το να εισαι πεισματαρης γενικως και αοριστως δεν λεει κατι γιατι μπορει να ναι και καλο, το να εισαι ομως πεισματαρης σε ενα διαλογο δεν ειναι και το καλυτερο.
    επισης δεν προσπαθω να σου αλλαξω ντε και καλα αποψη, αλλο το προσπαθω να σε πεισω, κι αλλο το ντε και καλα θελω να σε πεισω.
    εξαλλου δε σημαινει οτι αν δεν ησουν πεισματαρης θα σε επειθα κιολας με αυτα που λεω.
    και το τελευταιο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι διαφωνουμε σε συγκεκριμενα πραματα κι οχι σε ολα, μονο που εγω σ αυτα που πιστευω ειμαι ανοιχτος στο να ακουσω τι λεει ο αλλος κι αν εχει καλο επιχειρημα να αλλαξω γνωμη, ή εστω κι αν δεν αλλαξω να προβληματιστω με τη δικη μου γνωμη.
    αλλα και τιποτα απ ολα αυτα να μην ισχυει, το θεμα ειναι ενας διαλογος να γινεται σε σχετικα ηρεμο κλιμα. δε λεω οτι κι εγω ειμαι ο πιο ηρεμος ανθρωπος στον κοσμο, αλλα πιστευω οτι εσυ σιγουρα πρεπει να καταλαβεις οτι απ τα παραπανω που γραφω στο προηγουμενο ποστ, ισχυει σιγουρα η προταση (2) που εχω αριθμημενη.

Senior Member
    παντως πρεπει να ομολογησω οτι δε με ενοχλει πλεον και τοσο το να με κατηγορει ο manthes ή να γραφει κατι ειρωνικο, γιατι πλεον νιωθω μια οικιοτητα μετα απο τοσα που χουμε πει, ουτε παλιοι συμμαθητες να μασταν!

Senior Member
    OTAN ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ;

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ (2) ΠΑΡΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟ. ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ. ΟΤΑΝ ΠΧ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΑΣΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ :cool:
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ; ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ αντρακλας
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Εμένα πάντως με ενόχλησε γιατί σε θεωρώ σκεπτόμενο άτομο και με αυτο που έθιξες μου θυμισες μια ανεγκέφαλη σε ένα άλλο thread, (το γράφω σωστά άραγε;) που δεν είχε πια κανένα επιχείρημα απέναντι μου και άρχισε να μου λέει ότι κλαψουρίζα για τη μαμά μου....

Senior Member
    οτι ειμαι, ειμαι. Σ αυτο δε χωραει αμφιβολια, μονο που ξεχασες(?) τα κεφαλαια.

Senior Member
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ. Ο SUSPERIA ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΙΣΩ ΛΙΓΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΡΕ αντρακλα;

Τότε πάω πάσο.
    Επειδή είμαι καινούργια, νόμιζα ότι ο susperia έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και το είπες για να τον πειράξεις.
    Αν δεν είναι έτσι, πραγματικά συγνώμη για την επίθεση.

Senior Member
    θεοφανια οταν απευθυνομαστε μεταξυ μας με τον manthes, οι λεξεις αποκτουν αλλη σημασια. κι ετσι ο καλος ο johnie walker που ανεφερε δεν ειναι και τοσο ενοχλητικος.

Συγνώμη....δεν ήθελα να γίνω το τρίτο πρόσωπο σε αυτή την υπέροχ σχεση!

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΒΡΕ αντρακλα;
    ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΒΡΕ manthes. (το πιασες και το δικο μου υπονοουμενο ετσι?)

Senior Member
    ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ. ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΤΟΠΙΚ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΟ ΜΣΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ

Υ.Γ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ :cool:

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΟ ΜΣΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ
    ενας απ τους λογους που δεν πρεπει να το χεις δημοσιευμενο το msn. Καλυτερα να δημοσιευεις ενα e-mail, παρα το msn.

Senior Member
    ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΟΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΑ

ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ

Page 7 of 92 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast