ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 92 FirstFirst ... 2868767778798088 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 1368
    Originally posted by krino
    Originally posted by Θεοφανία

ΥΓ. Ξέρεις πόσα άτομα με τα οποία μετά τσακώθηκα μου είχαν στείλει μνμ να γνωριστούμε?

να υποθεσω οτι σου εχει στειλει και ο πικερ???

αχαχαχαχαχα σε καλο σου σημερις.....

Όχι, αλλά φαντάζομαι θα έστειλε σε σένα....

Για να πω όμως την αλήθεια, ήταν ο επόμενος στόχος μου, αλλά άπογοητεύτηκα επειδή με έφτυσες εσύ και τα \'ριξα στη woman..............

Senior Member
    xaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι γίνεται εδώ ;;;; έχω χάσει επισόδεια!!!! χαχαχαχαχα

Senior Member
    λολ χαχαχαχα

Senior Member
    ΕΡΑΚΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Τι γίνεται? Όλοι έχουμε φύγει διακοπές?

Μπα...

Senior Member
    KAΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ :(
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    καλα να περασεις

Banned
    προς remedy,

δεν ειμαι τιποτα αλλο παρα ενα κρινο, αντε lilium αμα σου αρεσει καλυτερα.
    Επιπλεον δεν μου αρεσει να \"κρινω\" τον κοσμο οσο το να επικοινωνω με τον κοσμο.
    Αυτο ξερεις δεν ειναι παντα απλο, ο κοσμος περιμενει να ακουσει αυτο που θελει.
    Ωστοσο αν εκανα κατι τετοιο, θα ηταν εξω απο την κεντρικη μου φιλοσοφια σαν ατομο....

ΥΓ.... το εχω υποψη μου οτι το νικ μου, δεν ειναι πολυ ματσο, αλλα το κουβαλαω χρονια και εχω συμφιλιωθει με την ταση, να με θεωρουν νικ με ελλειψη αντρικης τεστοστερονης....

:cool:

Junior Member
    Γεια σας... πως μπορω να διαγραψω ενα θεμα που εχω φτιαξει???? Ευχαριστω για την βοηθεια....

Senior Member
    Αποκόπτω από τους όρους χρήσης

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ
    Το e-psychology.gr παρέχει στους χρήστες του την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή και τα μέσα για ανάρτηση/δημοσίευση περιεχομένου στo forum. Όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και εν γένει κάθε περιεχόμενο που αναρτάται από τους χρήστες δημόσια στο e-psychology.gr είναι δυνατόν να τροποποιηθούν ή διαγραφούν από τον ίδιο τον χρήστη μέσα στις επόμενες 72 ώρες. Στη συνέχεια, η τροποποίηση ή διαγραφή δεν είναι δυνατή για λόγους συνέχειας των συζητήσεων. Εάν κάποιος χρήστης θεωρεί ότι χρειάζεται να τροποποιήσει, διαγράψει κάποιο μήνυμα μετά την πάροδο των 72 ωρών, πρέπει να στείλει σχετικό e-mail στους διαχειριστές της ιστοσελίδας όπου θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι αναγκαία η διαγραφή, τροποποίηση. Ωστόσο, η αποστολή αυτού του μηνύματος, δεν συνεπάγεται την υποχρεωτική διαγραφή του μηνύματος από τους διαχειριστές.

Επίσης σου γράφω ότι αν έχεις δημιουργήσει ένα θέμα ΚΑΙ σε αυτό το θέμα έχουν απαντήσει κάποια άλλα μέλη δε το βρίσκεις λίγο περίεργο ξαφνικά να δούνε το θέμα (και ότι έχουν γράψει αυτά τα μέλη) να εξαφανίζεται???

Ακόμα να σου πώ ότι προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να αναγνωριστεί κάποιος (αν αυτό σε απασχολεί) από περιγραφές που έχει κάνει
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Προς kassi

If you dont mind my saying so....

\"...Thanks God I\'m feeling better and I don\'t waste my time any more being revengeful ή vengeful (ή ίσως και καλίτερα??? wrathful) at??? towards??? (τίποτα δε μου κάθεται καλά τα ρημαδοαγγλικά μου μέσα!!) you.Thanks God I have reached the point of being indiffirent to you...

Senior Member
    TEΛIKA O ΠEIPAΣMOΣ EINAI MEΓAΛOΣ KAI MΠAINΩ ΣTO INTEPNET MEΣΩ KINHTOY (3,5 EYPΩ O ENAΣ MHNAΣ ΓIA OΣOYΣ ENΔIAΦEPONTAI). ΔYΣTYXΩΣ OI ΔIAKOΠEΣ TEΛEIΩNOYN ΣE 15 MEPEΣ.
    ΣE OTI AΦOPA TO ΘEMA TΩN ΔIAΓPAΦΩN TO EXΩ KANEI KAΠOIEΣ ΦOPEΣ ΣE ΠPAΓMATA ΠOY EΓPAΨA ΠANΩ ΣTA NEYPA MOY KAI ΔEN TO ΘEΩPΩ KAKO. EKTOΣ ΦYΣIKA AN ΓINETAI ME ΣKOΠO NA ΓEΛOIOΠOIHΘEI O AΛΛOΣ

Senior Member
    Στα 3,5 ευρώ δίνουν κανά μεγενθυντικό φακό γιατί το κινητό μου έχει λίγο μικρά πλήκτρα και ζορίζομαι....

http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/73/I...7-36540338.jpg

YΓ Βρε είσαι στη θάλασσα και πειρασμός είναι το νετ????......ααααα .......

Senior Member
    AYTH TH ΣTIΓMH EIMAI ΣTHN ΠAPAΛIA ΣTHN XAΛKIΔIKH, AKOYΩ MP3 ΣTO KINHTO ENΩ EIMAI KAI ΣTO INTEPNET.
    EXOYME ΞEΦYΓEI TEΛIKA.
    ΠEPA OMΩΣ AΠO TO XABAΛE EINAI ΠOΛY ΠPAKTIKO ANTI NA TPEXΩ ΣE INTEPNET KAΦE ΓIA NA MΠΩ ΣTO ΣAIT TOY AΣEΠ.

OΣO ΓIA TON MEΓEΘYNTIKO ΦAKO, MAΛΛON ΦTAIEI H HΛIKIA ΣOY

Senior Member
    Ενεργοποίησε πρώτα την προβολή εικόνων στο wap (και ας αργεί λίγο) και μετά γράφε για τα (αξιοσέβαστα κατά τα άλλα) χρονάκια μου.

Page 78 of 92 FirstFirst ... 2868767778798088 ... LastLast