Results 1,171 to 1,185 of 1368
Thread: ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
-
09-08-2008, 12:03 #1171
Lef,
http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Qbeen good, been bad. WILL GO ON
- 09-08-2008, 12:44 #1172
χα! φχαριστω justme..:)
09-08-2008, 16:15 #1173
Originally posted by justme
Ενεργοποίησε πρώτα την προβολή εικόνων στο wap (και ας αργεί λίγο) και μετά γράφε για τα (αξιοσέβαστα κατά τα άλλα) χρονάκια μου.
THN HΛIKIA ΣOY ΔEN THN ΣXOΛIAZΩΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
26-03-2009, 12:08 #1174
Που είστε ρε παιδιά? χάθηκαααααα
Krino??? Justme??? Θεοφανία???
26-03-2009, 14:51 #1175
που χαθηκες?
26-03-2009, 18:05 #1176
krinooooo :)))))))))
Τι κάνεις?? Ναι χάθηκα γιατί είχα πολλά στο κεφάλι μου με την δουλειά και την υγεία μου, αλλά όλα καλά τώρα!
Πως πάνε το site και οι συμβουλές! Αντέχεις??
26-03-2009, 19:32 #1177
ε βρε κρινο = σταθερη αξια....
εσυ εφυγες αλλα εγω παρεμεινα εδω σταθερος....
:cool:
ολα καλα λοιπον???
αντε να επανενταχτεις στο τημ εδω....
26-03-2009, 21:56 #1178
womannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....που είσαι βρε ψυχή;;;;;;;;;;;;
27-03-2009, 01:06 #1179
Θεοφανία ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ... πιστή εδώ εεεεεε?????????????????
29-04-2009, 13:52 #1180
Για να γελασουμε λιγο με μια ατακα που εχει μεινει στην ιστορια :P
http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moMΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
09-07-2009, 22:16 #1181
Επειδή δεν πρόλαβα να απαντήσω στην Σοφία και στον Κρίνο.....
Λοιπόν............για όποιον δεν βαριέται να διαβάσει, η χοντρή κόντρα ξεκίνησε πολύ πριν γιατί ο κρίνο είχε πει πως έχει πάει με άντρα και γω είπα τις απόψεις μου κατά τις οποίες δεν με έβρισκε σύμφωνη αυτό............(όπως και ο Όλα_είναι δανεικά με τον οποίο τότε είμασταν κολλητάρια). Από την 74 μέχρι και την 78 έγινε το πανηγύρι.
Δε νομίσω πως χρειάζεται να πω κάτι άλλο επί του θέματος.
Παρόλα αυτά επειδή η Σοφία είναι ένα μέλος που σέβομαι, οφείλω να της δώσω μια έξτρα απάντηση...
Σοφία μου, έχεις κάνει πολύ δουλειά με τον εαυτό σου και αυτό φαίνεται σε κάθε σου ποστ. Καταλαβαίνω πως μερικά πράγματα σε ενοχλούν αλλά δυστυχώς δεν έχουμε περάσει όλοι από αυτή τη δύσκολη φάση, (ένας λόγος που σε σέβομαι είναι αυτός), ώστε να μπορούμε να δούμε τόσο υπεράνω κάποιες άδικες επιθέσεις.
Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που δημοσίευσα το υ2υ γιατί αν μη τι άλλο τα έχω καλά με τον εαυτό μου και δεν θα ήθελα να παραμείνει το παραμικρό ίχνος άδικης δισφήμισης στο προσωπό μου, ιδιαίτερα τότε που ήμουν πολύ ενεργό μέλος και έλεγα τις απόψεις μου με πάθος σε σημείο να τσακώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι με κάποιον.
Ωρίμασα;
Βαρέθηκα;
Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει, πως ακόμη και τώρα, θεωρώ πως αυτός ο χώρος είναι πολύ σημαντικός, (ακόμη) για μένα και όσο με αφορά δεν θα μπορούσα να αφησω να αιωρούνται πράγματα.....
09-07-2009, 22:45 #1182
Originally posted by krino
Originally posted by Θεοφανία
Η woman αντέδρασε γιατί δεν ξέρει πως ο κρίνο έχει γράψει πως έχει πάει με άντρα,
οποτε?
οποτε τιποτα........
Επειδη εντος ολιγον ωρων σχολαω και πλεον θα βρισκομαι στις παραλιες που δυσκολα το κοβω να ανοιξω πισι εκει που θα ειμαι και δεν μου αρεσουν να αφηνονται υπονιες:
1. Το παιχνιδακι οτι ειμαι gay ειναι χιλιοπαιγμενο και το εχω φαει στη μαπα.
2. Επειδη βλεπω οτι σε τζουζει το τι κανω στο κρεβατι μου, σε ενημερωνω οτι ειμαι ετεροφυλος.
3. Το οτι μου εστειλες μυνημα για..... περαιτερω γνωριμια και εγω σε εκλασα εχει να κανει οτι εισαι ατομο κατωτερο των προσδοκιων μου και οχι με την ποιοτητα που αναζητω σε γυναικες.
4. Δυστυχως εκατσα και σου απαντησα ενα ευγενικο οχι προσπαθωντας να μην σε κανω να νιωσεις ασχημα.
Κακως.
Επρεπε να αφησω την γκομενα μου να σου απαντησει η ιδια που γελαγε με το μυνημα που εστειλες, καθως θα σου εχωνε κανα μπινελικι.
5. Το οτι δεν σε εστειλα στον αγυριστο οπως σου επρεπε, σου εδωσε το δικαιωμα να αφηνεις υπονοιες στο αν τον παιρνω η οχι.
Προφανως την εχεις δει πολυ θεα και οποιος σου δινει πορτα, δεν εξηγηται αλλιως ειναι *******!!!
6. Καποια στιγμη στην ζωη σου ισως (λεω ισως) καταλαβεις και εσυ και το συνεταιρακι σου, οτι εισαστε πολυ μικροι για να βλαψετε με αυτο το τροπο καποιον.
Η λασπη σας μου ειναι αδιαφορη και δεν με αφορα καθολου.
Ξερω τι ειμαι και τι κανω στη ζωη μου και δεν θα κατσω να αναλωθω περαιτερω.
Τελος σας ευχομαι να πατε διακοπες συντομα και να ηρεμησετε.
Τουλαχιστον να γυρισετε το φθινοπωρο ξελαμπικαρισμενοι....
χμμμ....
διαβαζω συνεχεια και στριμωγμα δεν βλεπω,
τεσπα εσυ αγαπητη θεοφανια θα γνωριζεις καλυτερα που ακριβως με στριμωξες.
Εκεινο ομως που παρατηρησα,
ειναι οτι ο λαλιστατος ΜΑΝΘΕΣ που απο χαρακτηρισμους ηταν νουμερο ενα στην κλικα σας τοτε,
ξαφανιστηκε και δεν ξαναματαειδαμε.....
Ενα γνωστο μαθημα ειναι οτι ολες οι κλικες καποτε τελειωνουν και οι αλεξιπτωστες μας αποχαιρετουν.....
09-07-2009, 22:46 #1183
δεν θα μπορούσα να αφησω να αιωρούνται πράγματα.....
Νομιζω οτι πλεον, καποια πραγματα πινεζωθηκαν.
Ταμαμ.
09-07-2009, 22:54 #1184
Η woman αντέδρασε γιατί δεν ξέρει πως ο κρίνο έχει γράψει πως έχει πάει με άντρα,
οποτε?
οποτε τιποτα........
Επειδη εντος ολιγον ωρων σχολαω και πλεον θα βρισκομαι στις παραλιες που δυσκολα το κοβω να ανοιξω πισι εκει που θα ειμαι και δεν μου αρεσουν να αφηνονται υπονιες:
1. Το παιχνιδακι οτι ειμαι gay ειναι χιλιοπαιγμενο και το εχω φαει στη μαπα.
2. Επειδη βλεπω οτι σε τζουζει το τι κανω στο κρεβατι μου, σε ενημερωνω οτι ειμαι ετεροφυλος.
3. Το οτι μου εστειλες μυνημα για..... περαιτερω γνωριμια και εγω σε εκλασα εχει να κανει οτι εισαι ατομο κατωτερο των προσδοκιων μου και οχι με την ποιοτητα που αναζητω σε γυναικες.
4. Δυστυχως εκατσα και σου απαντησα ενα ευγενικο οχι προσπαθωντας να μην σε κανω να νιωσεις ασχημα.
Κακως.
Επρεπε να αφησω την γκομενα μου να σου απαντησει η ιδια που γελαγε με το μυνημα που εστειλες, καθως θα σου εχωνε κανα μπινελικι.
5. Το οτι δεν σε εστειλα στον αγυριστο οπως σου επρεπε, σου εδωσε το δικαιωμα να αφηνεις υπονοιες στο αν τον παιρνω η οχι.
Προφανως την εχεις δει πολυ θεα και οποιος σου δινει πορτα, δεν εξηγηται αλλιως ειναι *******!!!
6. Καποια στιγμη στην ζωη σου ισως (λεω ισως) καταλαβεις και εσυ και το συνεταιρακι σου, οτι εισαστε πολυ μικροι για να βλαψετε με αυτο το τροπο καποιον.
Η λασπη σας μου ειναι αδιαφορη και δεν με αφορα καθολου.
Ξερω τι ειμαι και τι κανω στη ζωη μου και δεν θα κατσω να αναλωθω περαιτερω.
Τελος σας ευχομαι να πατε διακοπες συντομα και να ηρεμησετε.
Τουλαχιστον να γυρισετε το φθινοπωρο ξελαμπικαρισμενοι....
χμμμ....
διαβαζω συνεχεια και στριμωγμα δεν βλεπω,
τεσπα εσυ αγαπητη θεοφανια θα γνωριζεις καλυτερα που ακριβως με στριμωξες.
Εκεινο ομως που παρατηρησα,
ειναι οτι ο λαλιστατος ΜΑΝΘΕΣ που απο χαρακτηρισμους ηταν νουμερο ενα στην κλικα σας τοτε,
ξαφανιστηκε και δεν ξαναματαειδαμε.....
Ενα γνωστο μαθημα ειναι οτι ολες οι κλικες καποτε τελειωνουν και οι αλεξιπτωστες μας αποχαιρετουν.....
Όπως πάντα πιάνεις ένα θέμα από κει που σε συμφέρει....
Επειδή εγώ θυμάμαι καλύτερα από σένα, το θέμα σου ήταν πως σε αυτό το θρεντ μπαίναμε κάποια άτομα και κάναμε την πλάκα μας έχοντασε απ έξω...
Όταν λοιπόν είδες και αποείδες για να μας τραβήξεις την προσοχή, άρχισες με ένα άλλο μέλος, (τη δική σου κλίκα- η οποία επίσης εξαφανίστηκε), να μας ειρωνεύεσαι και να μας την λες συνέχεια με σκοπό να σε προσέξουμε. Τότε έπεσε και η κουβέντα πως έχεις κάνει σεξ με άντρα και από εκείνη τη στιγμή εκτροχιάστηκες γιατί προφανώς σε χάλασε που κάτι τόσο παλιό βγήκε στην επιφάνεια.
Εκεί λοιπόν επικαλέστηκες το μοναδικό υ2υ που σου έστειλα και υπάρχει στο θέμα όπου πριν καταλάβω τι ζόρια τραβάς σου ζήτησα να μιλήσουμε πριβέ για να μη κάνουμε για άλλη μια φορά μπ.... το φόρουμ...
Όσο για τις κλίκες και τους αλεξιπτωτιστές.....συγνώμη που εγώ και ο πρώην φιλαράκος μου έχουμε σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας από το να περνάμε 24ωρα εδώ μέσα προσπαθώντας να νιώσουμε πως αξίζουμε και κάποιοι σέβονται με τόσο κόπο και τόσο χρόνο τις απόψεις μας....
09-07-2009, 23:01 #1185
πρόσκληση
Από: Θεοφανία
Προς: krino
Φάκελλος: Outbox
Απεστάλθη: 6-6-2008 στις 16:39
Μήνυμα: Παράθεση:
Παράθεση:
[email protected]
Αυτό είναι το μσν μου.
Σε περίπτωση που θες κάποια στιγμή να μιλήσουμε θα χαρώ πολύ....
(Χωρίς υπονοούμενα)
οχι δεν το θελω και δεν φταις εσυ για αυτο.
Δεν σκεφτηκα οτι εχεις καποιο υπονοουμενο.
Παρολα αυτα δεν θελω να εχω επαφες ας τις πουμε υπογιες μεσω μσν.
Το εκανα πριν απο λιγο καιρο και ηταν λαθος μου και δεν σκοπευω να το επαναλαβω.
Στο φορουμ μπαινω αποκλειστικα για να μιλαω με κοσμο και οχι για να αποκτω επαφες μεσω μσν.
Οποτε αν θες να με ρωτησεις οτιδηποτε και δεν θες να το κανεις δημοσια για δικους σου λογους (εγω δεν εχω κανενα) μπορεις να χρησιμοποιησεις τα U2U.
Το σέβομαι...
Απλά μερικά πράγματα δεν λέγονται δημόσια και το υ2υ είναι λίγο μπελάς από θέμα καθυστέρησης.
Το μόνο που ήθελα να ξέρεις είναι πως δεν είμαι μέλος καμιάς κλίκας και αν συμφωνώ με κάποια άτομα έχει να κάνει με την κρίσ μου πάνω σε ορισμένες καταστάσεις.
Το θέμα του υπόγειου το καταλαβαίνω και ήταν ένας απ τους λόγους που θα ήθελα να μιλήσουμε.
Ευχαριστώ, γειά....
Αυτο λοιπόν είναι το περιβόητο υ2υ. Δεν χρειάζεται φαντάζομαι να γράψω κάτι άλλο...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....