ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 92 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 1368
    Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία

Παρόλα αυτά επειδή η Σοφία είναι ένα μέλος που σέβομαι, οφείλω να της δώσω μια έξτρα απάντηση...

Σοφία μου, έχεις κάνει πολύ δουλειά με τον εαυτό σου και αυτό φαίνεται σε κάθε σου ποστ. Καταλαβαίνω πως μερικά πράγματα σε ενοχλούν αλλά δυστυχώς δεν έχουμε περάσει όλοι από αυτή τη δύσκολη φάση, (ένας λόγος που σε σέβομαι είναι αυτός), ώστε να μπορούμε να δούμε τόσο υπεράνω κάποιες άδικες επιθέσεις.
    Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό που δημοσίευσα το υ2υ γιατί αν μη τι άλλο τα έχω καλά με τον εαυτό μου και δεν θα ήθελα να παραμείνει το παραμικρό ίχνος άδικης δισφήμισης στο προσωπό μου, ιδιαίτερα τότε που ήμουν πολύ ενεργό μέλος και έλεγα τις απόψεις μου με πάθος σε σημείο να τσακώνομαι κάθε λίγο και λιγάκι με κάποιον.
    Ωρίμασα;
    Βαρέθηκα;
    Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει, πως ακόμη και τώρα, θεωρώ πως αυτός ο χώρος είναι πολύ σημαντικός, (ακόμη) για μένα και όσο με αφορά δεν θα μπορούσα να αφησω να αιωρούνται πράγματα.....
    Σ ευχαριστώ Θεοφανια, ειλικρινα για τα οσα μου λες. Γνωριζω πώς ετσι ή αλλιως εισαι ανοιχτη στην επικοινωνια κ λες αυτο που αισθανεσαι -ανεξαρτητα απο το κοστος- κ αυτο το εκτιμω ιδιαιτερα. Απο προσωπικη εμπειρια νιωθω πώς το πεις την αποψη σου, εχει ενα ρισκο, αλλα που αξιζει πιστευω να το παρεις.

Καταλαβαινω την αναγκη σου να δημοσιοποιησεις το μνμ, αν κ οπως σου ειπα διαφωνω (εξηγώντας σου τους λογους σε άλλο μνμ αναλυτικα γιατι). Παρολα αυτα θα ηθελα να γνωριζεις πώς δεν θεωρω οτι ειμαι υπεράνω.Απλα, το βλεπω διαφορετικα. Αυτο δεν σημαινει πώς δεν αισθανομαι κ δεν καταλαβαινω τον λογο που εφτασες στο σημειο δημοσιοποιησης.

Πιο πολυ ομως θελω να σου πω, πώς χαιρομαι να διαβαζω πώς βρισκεις τον χωρο σημαντικο κ δεν γινεσαι ακαμπτη με την παροδο του χρονου:) Τουλαχιστον σε καποια θεματα που έχω δει τελευταια...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned

Όπως πάντα πιάνεις ένα θέμα από κει που σε συμφέρει....

μην την ψαχνεις,
    ειμαι πολυ πονηρος,
    να προσεχεις να μην σε ριξω.

Επειδή εγώ θυμάμαι καλύτερα από σένα,

να και κατι καλο....

το θέμα σου ήταν πως σε αυτό το θρεντ μπαίναμε κάποια άτομα και κάναμε την πλάκα μας έχοντασε απ έξω...

ααααααα ετσι εγινε.....

μπορεις να μου θυμισεις, πεντε χρονια που ειμαι,
    σε ποσες κλικες η παρεες εχω συμμετασχει???
    η, η δικια σας η παρεα ηταν η πρωτη και με επιασε ξαφνικα φαγουρα, που δεν με.... παιζατε???

Όταν λοιπόν είδες και αποείδες για να μας τραβήξεις την προσοχή,

τοση αγωνια ειχα λες ε?

άρχισες με ένα άλλο μέλος, (τη δική σου κλίκα- η οποία επίσης εξαφανίστηκε),

και το οποιο ειναι?
    μπορεις να ονοματιζεις αντι να κρυβεσαι?

να μας ειρωνεύεσαι και να μας την λες συνέχεια με σκοπό να σε προσέξουμε.

τελικα με προσεξατε?
    προσεξε τι θα πεις,
    γιατι τρωω τα νυχια μου τωρα ε?

Τότε έπεσε και η κουβέντα πως έχεις κάνει σεξ με άντρα και από εκείνη τη στιγμή εκτροχιάστηκες γιατί προφανώς σε χάλασε που κάτι τόσο παλιό βγήκε στην επιφάνεια.

δεν χαλαστηκα για αυτο (αν και σπανιως χαλιεμαι)
    σχολιασα το απαξιωτικο - σεξιστικο στυλακι του φιλαρακου σου με τον οποιο συμμετειχες και εσυ θεωρωντας οτι κατι τετοιο εχει πολυ πλακα.

Αν νομιζεις οτι εχω προβλημα για τις επιλογες,
    να μου το πεις,
    για να το βαλω στην υπογραφη μου.

Δεν χρωσταω σε κανενα και δεν εχω ντραπει ποτε για οτι εχω κανει.
    Οποτε πουλα αλλου τα παραμυθια σου.

Εκεί λοιπόν επικαλέστηκες το μοναδικό υ2υ που σου έστειλα και υπάρχει στο θέμα όπου πριν καταλάβω τι ζόρια τραβάς σου ζήτησα να μιλήσουμε πριβέ για να μη κάνουμε για άλλη μια φορά μπ.... το φόρουμ...

με αναγκασες να επικαλεστω το u2u (μοναδικο?? αμα εστελνες και αλλο, θα με εβαζες σε υποψιες πλεον....) γιατι πριν το στειλεις ειχες μια ηρεμη σταση.
    Στην συνεχεια μετα το μυνημα, αλλαζεις εντελως σταση και γινεσαι επιθετικη απο το πουθενα.

Αν δεν σε ενοχλησε η απαντηση μου, τοτε μαλλον εφαγες κατι βαρυ το βραδυ....

Θα επρεπε να διαβασεις πολυ καλα την απαντηση μου,
    οπου εκει βλεπεις οτι σου απανταω με οση καλη διαθεση μπορω οτι δεν το βλεπω να γινεται καποια πριβε συζητηση.
    Θα μπορουσαν ολα να τελειωναν εκει.....
    αλλα...... χμμμ

Όσο για τις κλίκες και τους αλεξιπτωτιστές.....συγνώμη που εγώ και ο πρώην φιλαράκος μου έχουμε σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας από το να περνάμε 24ωρα εδώ μέσα προσπαθώντας να νιώσουμε πως αξίζουμε και κάποιοι σέβονται με τόσο κόπο και τόσο χρόνο τις απόψεις μας....

εεεελααααααααααα!!!
    με εντυπωσιασες τωρα λαιμαι.....

Θα με εντυπωσιαζες βεβαια περισσοτερο,
    αν ειχατε την ιδια σταση και εκεινο το καιρο.

Αν πας και κοιταξεις τις απαντησεις, το ποσο συχνα απαντατε, μονο σημαντικοτερα πραγματα δεν φαινεται να εχετε να κανετε.....
    Κριμα που τα χαλασατε, με το φιλαρακο σου και εγινε πρωην.....
    κανατε καλο σοου και οι δυο σας.

Banned
    πρόσκληση
    Από: Θεοφανία
    Προς: krino
    Φάκελλος: Outbox
    Απεστάλθη: 6-6-2008 στις 16:39
    Μήνυμα: Παράθεση:
    Παράθεση:
    [email protected]

Αυτό είναι το μσν μου.
    Σε περίπτωση που θες κάποια στιγμή να μιλήσουμε θα χαρώ πολύ....

(Χωρίς υπονοούμενα)

οχι δεν το θελω και δεν φταις εσυ για αυτο.
    Δεν σκεφτηκα οτι εχεις καποιο υπονοουμενο.
    Παρολα αυτα δεν θελω να εχω επαφες ας τις πουμε υπογιες μεσω μσν.
    Το εκανα πριν απο λιγο καιρο και ηταν λαθος μου και δεν σκοπευω να το επαναλαβω.

Στο φορουμ μπαινω αποκλειστικα για να μιλαω με κοσμο και οχι για να αποκτω επαφες μεσω μσν.

Οποτε αν θες να με ρωτησεις οτιδηποτε και δεν θες να το κανεις δημοσια για δικους σου λογους (εγω δεν εχω κανενα) μπορεις να χρησιμοποιησεις τα U2U.

Το σέβομαι...
    Απλά μερικά πράγματα δεν λέγονται δημόσια και το υ2υ είναι λίγο μπελάς από θέμα καθυστέρησης.
    Το μόνο που ήθελα να ξέρεις είναι πως δεν είμαι μέλος καμιάς κλίκας και αν συμφωνώ με κάποια άτομα έχει να κάνει με την κρίσ μου πάνω σε ορισμένες καταστάσεις.
    Το θέμα του υπόγειου το καταλαβαίνω και ήταν ένας απ τους λόγους που θα ήθελα να μιλήσουμε.
    Ευχαριστώ, γειά....

Αυτο λοιπόν είναι το περιβόητο υ2υ. Δεν χρειάζεται φαντάζομαι να γράψω κάτι άλλο...

για να χρειαζεται?
    φαινεται καθαρα τι σου λεω και πως το λεω.

Επιπλεον επιβεβαιωνεις αυτο που εχω σαν παγια τακτικη.

Originally posted by krino

Όπως πάντα πιάνεις ένα θέμα από κει που σε συμφέρει....

μην την ψαχνεις,
    ειμαι πολυ πονηρος,
    να προσεχεις να μην σε ριξω.

ίσως φοβάμαι μη χάσω το οικόπεδο που έχω αγοράσει στο φόρουμ, δεν ξέρεις...

Επειδή εγώ θυμάμαι καλύτερα από σένα,

να και κατι καλο....

το θέμα σου ήταν πως σε αυτό το θρεντ μπαίναμε κάποια άτομα και κάναμε την πλάκα μας έχοντασε απ έξω...

ααααααα ετσι εγινε.....

μπορεις να μου θυμισεις, πεντε χρονια που ειμαι,
    σε ποσες κλικες η παρεες εχω συμμετασχει???
    η, η δικια σας η παρεα ηταν η πρωτη και με επιασε ξαφνικα φαγουρα, που δεν με.... παιζατε???

αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την πολύ σημαντική παράμετρο αλλά δεν θυμάμαι να είχες και ποτέ καλή σχέση με κανένα...

Όταν λοιπόν είδες και αποείδες για να μας τραβήξεις την προσοχή,

τοση αγωνια ειχα λες ε?

αν κρίνω απ\' την εμμονή σου να μας τη λες σε κάθε θρεντ....

άρχισες με ένα άλλο μέλος, (τη δική σου κλίκα- η οποία επίσης εξαφανίστηκε),

και το οποιο ειναι?
    μπορεις να ονοματιζεις αντι να κρυβεσαι?

ναι, κρύβομαι μη χάσω το οικόπεδο....μιλάω για την λίμπερχιντ με την οποία αρχίσατε να μας τη λέτε από το πουθενά και αν έχεις καμιά αντόρηση θα σου κάνω κουότ τις σελίδες μία-μια , (γιατί εγώ τις ξαναδιάβασα), μήπως και φρεσκάρω τη μνήμη σου....

τελικα με προσεξατε?
    προσεξε τι θα πεις,
    γιατι τρωω τα νυχια μου τωρα ε?

ελπίζω να μην είναι πολύ μακρια και σου καθίσει κανένα στο λαιμό....

Τότε έπεσε και η κουβέντα πως έχεις κάνει σεξ με άντρα και από εκείνη τη στιγμή εκτροχιάστηκες γιατί προφανώς σε χάλασε που κάτι τόσο παλιό βγήκε στην επιφάνεια.

δεν χαλαστηκα για αυτο (αν και σπανιως χαλιεμαι)
    σχολιασα το απαξιωτικο - σεξιστικο στυλακι του φιλαρακου σου με τον οποιο συμμετειχες και εσυ θεωρωντας οτι κατι τετοιο εχει πολυ πλακα.

όποιος τη λέει συνέχεια πρέπει να ξέρει πως θα την ακούσει, νόμος της φύσης

Αν νομιζεις οτι εχω προβλημα για τις επιλογες,
    να μου το πεις,
    για να το βαλω στην υπογραφη μου.

Δεν χρωσταω σε κανενα και δεν εχω ντραπει ποτε για οτι εχω κανει.
    Οποτε πουλα αλλου τα παραμυθια σου.

τι παραμύθι να πουλήσω, έχω το οικόπεδο είπαμε. το θέμα σου είναι πως ο Ολα είναι δανεικά ξέθαψε την ιστορία με τον τύπο που είχες κάνει σεξ και κει πια έφυγες εκτος ορίων...

Εκεί λοιπόν επικαλέστηκες το μοναδικό υ2υ που σου έστειλα και υπάρχει στο θέμα όπου πριν καταλάβω τι ζόρια τραβάς σου ζήτησα να μιλήσουμε πριβέ για να μη κάνουμε για άλλη μια φορά μπ.... το φόρουμ...

με αναγκασες να επικαλεστω το u2u (μοναδικο?? αμα εστελνες και αλλο, θα με εβαζες σε υποψιες πλεον....) γιατι πριν το στειλεις ειχες μια ηρεμη σταση.
    Στην συνεχεια μετα το μυνημα, αλλαζεις εντελως σταση και γινεσαι επιθετικη απο το πουθενα.

Εδώ λοιπόν είναι όλο το ζουμί. Το υ2υ ΄στο είχα στείλει καιρό πριν γίνει η φασαρία σε αυτό το θρεντ που πάλι είχαμε τσακωθεί. Πως λοιπόν ήμουν ήρεμη και ξαφνικά άλλαξα αφού επικαλείσαι παλιό υ2υ που σου έστειλα για να λύσουμε την παρεξήγηση; Επειδή έχω βρει άλλα πέντε θέματα που έχω τσακωθεί μαζί σου για τον ίδιο λόγο: την κατηγορία σου πως έχουμε φτιάξει κλίκα, πότε είχαμε εμείς οι δυο μια ήρεμη σχέση ώστε να σου στείλω υ2υ για κάτι άλλο εκτός από το να λύσω την παρεξήγηση ;

Αν δεν σε ενοχλησε η απαντηση μου, τοτε μαλλον εφαγες κατι βαρυ το βραδυ....

Θα επρεπε να διαβασεις πολυ καλα την απαντηση μου,
    οπου εκει βλεπεις οτι σου απανταω με οση καλη διαθεση μπορω οτι δεν το βλεπω να γινεται καποια πριβε συζητηση.
    Θα μπορουσαν ολα να τελειωναν εκει.....
    αλλα...... χμμμ

...ναι και μετά βγήκε ο δράκος...έχεις πλάκα κρίνο. το μόνο ευχάριστο είναι πως το περιβόητο υ2υ είναι δημοσιευμένο και μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι γίνεται, ευτυχώς γιατί για άλλη μια φορά θα γινόταν το παράλογο, λογικό....

Όσο για τις κλίκες και τους αλεξιπτωτιστές.....συγνώμη που εγώ και ο πρώην φιλαράκος μου έχουμε σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας από το να περνάμε 24ωρα εδώ μέσα προσπαθώντας να νιώσουμε πως αξίζουμε και κάποιοι σέβονται με τόσο κόπο και τόσο χρόνο τις απόψεις μας....

εεεελααααααααααα!!!
    με εντυπωσιασες τωρα λαιμαι.....

(λαίμαι α τον λαιμό φαντάζομαι)

Θα με εντυπωσιαζες βεβαια περισσοτερο,
    αν ειχατε την ιδια σταση και εκεινο το καιρο.

Δε νομίζω πως χρειαζόμαστε άδεια για τη στάση που κρατάει ο καθένας κατά καιρούς εκτός και αν προέκυψε τώρα αυτός ο όρος χρήσης οπότε να το μάθουμε....

Αν πας και κοιταξεις τις απαντησεις, το ποσο συχνα απαντατε, μονο σημαντικοτερα πραγματα δεν φαινεται να εχετε να κανετε.....

μμμμ....προφανώς κολοβαράγαμε στο φόρουμ, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε για πάντα...

Κριμα που τα χαλασατε, με το φιλαρακο σου και εγινε πρωην.....
    κανατε καλο σοου και οι δυο σας.

η αλήθεια είναι πως ήσουν καλή μασκώτ....μου λείπουν εκείνες οι εποχές....άτιμη κοινωνία....

πρόσκληση
    Από: Θεοφανία
    Προς: krino
    Φάκελλος: Outbox
    Απεστάλθη: 6-6-2008 στις 16:39
    Μήνυμα: Παράθεση:
    Παράθεση:
    [email protected]

Αυτό είναι το μσν μου.
    Σε περίπτωση που θες κάποια στιγμή να μιλήσουμε θα χαρώ πολύ....

(Χωρίς υπονοούμενα)

οχι δεν το θελω και δεν φταις εσυ για αυτο.
    Δεν σκεφτηκα οτι εχεις καποιο υπονοουμενο.
    Παρολα αυτα δεν θελω να εχω επαφες ας τις πουμε υπογιες μεσω μσν.
    Το εκανα πριν απο λιγο καιρο και ηταν λαθος μου και δεν σκοπευω να το επαναλαβω.

Στο φορουμ μπαινω αποκλειστικα για να μιλαω με κοσμο και οχι για να αποκτω επαφες μεσω μσν.

Οποτε αν θες να με ρωτησεις οτιδηποτε και δεν θες να το κανεις δημοσια για δικους σου λογους (εγω δεν εχω κανενα) μπορεις να χρησιμοποιησεις τα U2U.

Το σέβομαι...
    Απλά μερικά πράγματα δεν λέγονται δημόσια και το υ2υ είναι λίγο μπελάς από θέμα καθυστέρησης.
    Το μόνο που ήθελα να ξέρεις είναι πως δεν είμαι μέλος καμιάς κλίκας και αν συμφωνώ με κάποια άτομα έχει να κάνει με την κρίσ μου πάνω σε ορισμένες καταστάσεις.
    Το θέμα του υπόγειου το καταλαβαίνω και ήταν ένας απ τους λόγους που θα ήθελα να μιλήσουμε.
    Ευχαριστώ, γειά....

Αυτο λοιπόν είναι το περιβόητο υ2υ. Δεν χρειάζεται φαντάζομαι να γράψω κάτι άλλο...

για να χρειαζεται?
    φαινεται καθαρα τι σου λεω και πως το λεω.

Επιπλεον επιβεβαιωνεις αυτο που εχω σαν παγια τακτικη.

Όπως φαίνεται πεντακάθαρα το πάθος μου για σένα....μμμμμμ

Banned

αααααα που να ξερω εγω, τι ακριβως θα χασεις?

αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την πολύ σημαντική παράμετρο αλλά δεν θυμάμαι να είχες και ποτέ καλή σχέση με κανένα...

α ετσι.....
    ωστε δεν εχει ασχοληθει....
    να σχολιαζεις ομως ξερεις ετσι?

Επειδη ομως θυμασαι παρα πολυ καλα, για τις σχεσεις μου εδω μεσα,
    θα σου πω οτι ετσι ηταν και ετσι θα παραμεινει, με ατομα οπως του συναφιου σου.

Και αν η λεξη συναφι σε μπερδευει,
    να σου πω οτι εννοω,
    ατομα που εχουν σεξιστικη διαθεση, οπως αυτα που γραφονται σε αυτο το θρεντ και οχι μονο.....
    Θυμασαι τοτε, ελεγες, (για να καλυφθεις) δεν ειπα εγω κατι αλλα ο αλλος....
    το τι κριτηρια ομως υπαρχουν για να εχω σχεσεις ειναι ενα θεμα που κρινει ολους μας.

και πολυ καλα εκανα και σας την ελεγα.
    Μεχρι που ο πρωην σου, μας αδειασε την γωνια και ηρεμησαμε.

ναι, κρύβομαι μη χάσω το οικόπεδο....μιλάω για την λίμπερχιντ

μπερδευεσαι,
    liberchild ειναι.

με την οποία αρχίσατε να μας τη λέτε από το πουθενά και αν έχεις καμιά αντόρηση θα σου κάνω κουότ τις σελίδες μία-μια , (γιατί εγώ τις ξαναδιάβασα), μήπως και φρεσκάρω τη μνήμη σου....

δικαιωμα του καθε μελους ειναι να σχολιαζει οτι νομιζει οπως θελει.
    Να κανεις οτι κουοτ θες και ενα - ενα και δυο - δυο.

Αρκει να αποδειξεις (αντι να λασπολογεις) οτι την λεω σε καποιον συντονισμενα με αλλον και επισης οτι μιλαω με σεξιστικα υπονοουμενα οπως κανατε εσεις με τον φιλαρακο σου....

Η μηπως ξεχασες τα σχολιακια του φιλου σου προς εσενα?

Θες να στα κανω εγω κουτ οχι ενα - ενα, αλλα μισο μισο για να τα θυμηθεις???
    Σχολια για τα οποια συνηθως δεν ελεγες ΤΙΠΟΤΑ!

χεστηκα για το ποιος θα με προσεξει.
    φεροσασταν ανεπιτρεπτα και σας συμπεριφερομουν οπως σας αξιζε.....

για να μου καθισει κατι στο λαιμο,
    εχεις πολυ δρομο ακομα,
    χειριζομαι πολυ ευκολα τετοια ατομα οπως εσυ.

αρα μπορουμε να πεταμε και σεξιστικα σχολιακια,
    και αυτο ειναι νομος της φυσης?

τι παραμύθι να πουλήσω, έχω το οικόπεδο είπαμε. το θέμα σου είναι πως ο Ολα είναι δανεικά ξέθαψε την ιστορία με τον τύπο που είχες κάνει σεξ και κει πια έφυγες εκτος ορίων...

επρεπε δηλαδη να χειροκροτω με τα οσα εγραφε κατ\' εσενα?
    Το προβλημα ηταν οτι ξεθαψε κατι, η αυτα που ελεγε?

Εδώ λοιπόν είναι όλο το ζουμί. Το υ2υ ΄στο είχα στείλει καιρό πριν

οταν εννοεις καιρο πριν,
    ποσο καιρο?

ενα χρονο? μισο χρονο?

γίνει η φασαρία σε αυτό το θρεντ που πάλι είχαμε τσακωθεί. Πως λοιπόν ήμουν ήρεμη και ξαφνικά άλλαξα αφού επικαλείσαι παλιό υ2υ

ποσο παλιο?
    ξαναρωταω να δω την παλαιοτητα.....

που σου έστειλα για να λύσουμε την παρεξήγηση; Επειδή έχω βρει άλλα πέντε θέματα που έχω τσακωθεί μαζί σου για τον ίδιο λόγο: την κατηγορία σου πως έχουμε φτιάξει κλίκα, πότε είχαμε εμείς οι δυο μια ήρεμη σχέση ώστε να σου στείλω υ2υ για κάτι άλλο εκτός από το να λύσω την παρεξήγηση ;

θα σου ξαναπω,
    οτι ισως και να ειμαι αδικος, οσο σε αφορα.
    Ομως εδω μεσα δεν μπορω να ξερω τις προθεσεις του αλλου.
    Και επειδη δημοσια γραφουμε και κρινομαστε,
    επειδη, εγω προσωπικα δεν εχω κατι να κρυψω,
    προτιμω για να εχω την ησυχια μου να λυνω εξισου δημοσια τις παρεξηγησεις μου.

Οτι αλλο πισω απο την κουρτινα,
    μπορει να εκληφθει οπως μπορει να φανταστει ο καθενας.
    Ηδη εχω γινει δεκτης διαφορων σεναριων,
    ποσο μαλλον να αρχιζα μια εργολαβια μυνηματων με τον οποιονδηποτε εδω μεσα.

...ναι και μετά βγήκε ο δράκος...έχεις πλάκα κρίνο. το μόνο ευχάριστο είναι πως το περιβόητο υ2υ είναι δημοσιευμένο και μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι γίνεται, ευτυχώς γιατί για άλλη μια φορά θα γινόταν το παράλογο, λογικό....

πλακα εχουν τα συμβαντα και τιποτα αλλο.
    Μυνημα δεν εστειλα εγω,
    αρα ψαξε αλλου για παραλογα και λογικα.

οχι, λαιμαι = λαιμαι.
    καμια σχεση με λαιμους.

μμμμ....προφανώς κολοβαράγαμε στο φόρουμ, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε για πάντα...

ελα βρε....
    τωρα κωλοβαραγατε?
    καλα πριν δεν ελεγες, οτι δεν κωλωβαραγατε και οτι ειχατε δουλειες?

Βρε συ δεν σε πιανω πουθενα,
    μυνημα με μυνημα, αλλαζεις δεκα αποψεις.
    Θα σταθεροποιηθεις καπου?

Δεν ειναι θεμα να κανεις κατι για παντα,
    απλά να μην πας να βαφτισεις το ψαρι κρεας,
    αυτο σου επισημαινω.

η αλήθεια είναι πως ήσουν καλή μασκώτ....μου λείπουν εκείνες οι εποχές....άτιμη κοινωνία....

ε μα και εσυ....
    τα σπασατε, και τωρα πια,
    εκλεισε εκεινη η περιοδος....
    Εχεις δικαιο για τοτε, ηταν πολυ καλα.....

Banned
    Η woman αντέδρασε γιατί δεν ξέρει πως ο κρίνο έχει γράψει πως έχει πάει με άντρα,

οποτε?

οποτε τιποτα........

Επειδη εντος ολιγον ωρων σχολαω και πλεον θα βρισκομαι στις παραλιες που δυσκολα το κοβω να ανοιξω πισι εκει που θα ειμαι και δεν μου αρεσουν να αφηνονται υπονιες:

1. Το παιχνιδακι οτι ειμαι gay ειναι χιλιοπαιγμενο και το εχω φαει στη μαπα.

Μόνος σου το είπες, δεν το εφεύεραμε μόνοι μας.....

2. Επειδη βλεπω οτι σε τζουζει το τι κανω στο κρεβατι μου, σε ενημερωνω οτι ειμαι ετεροφυλος.

Αυτό το λέει και ένας φίλος μου γκέι στη μαμά του.....

3. Το οτι μου εστειλες μυνημα για..... περαιτερω γνωριμια και εγω σε εκλασα εχει να κανει οτι εισαι ατομο κατωτερο των προσδοκιων μου και οχι με την ποιοτητα που αναζητω σε γυναικες.

Το ότι σου ζήτησα να μιλήσουμε μη δημόσια για ένα θέμα που σκοτωνόμασταν και δεν ήθελα να κάνω το φόρουμ μ@@@, είναι πρόσκληση σε.....γνωριμία? Ενδιαφέρουσα άποψη για να νομίζουν οι αποτυχημένοι ότι τους τα ρίχνουν....

4. Δυστυχως εκατσα και σου απαντησα ενα ευγενικο οχι προσπαθωντας να μην σε κανω να νιωσεις ασχημα.
    Κακως.
    Επρεπε να αφησω την γκομενα μου να σου απαντησει η ιδια που γελαγε με το μυνημα που εστειλες, καθως θα σου εχωνε κανα μπινελικι.

Κοίτα, είναι πολύ εύκολο να ρίχνεις λάσπη και θα ήθελα πολύ να δω αυτό το μνμ. Έχεις χάσει τόσο την ψυχραιμία σου που άρχισες τα ψέμματα?
    Αλήθεια, ποιος πιστεύεις ότι θα πιστέψει πως εγώ την έπεσα μες το φόρουμ σε ένα άτομο πενήντα χρονών, με χίλια κόμπλεξ που πάει με αγοράκια?

5. Το οτι δεν σε εστειλα στον αγυριστο οπως σου επρεπε, σου εδωσε το δικαιωμα να αφηνεις υπονοιες στο αν τον παιρνω η οχι.
    Προφανως την εχεις δει πολυ θεα και οποιος σου δινει πορτα, δεν εξηγηται αλλιως ειναι *******!!!

Σου είπα, περιμένω το μνμ που εγώ σου την έπεσα!

6. Καποια στιγμη στην ζωη σου ισως (λεω ισως) καταλαβεις και εσυ και το συνεταιρακι σου, οτι εισαστε πολυ μικροι για να βλαψετε με αυτο το τροπο καποιον.
    Η λασπη σας μου ειναι αδιαφορη και δεν με αφορα καθολου.
    Ξερω τι ειμαι και τι κανω στη ζωη μου και δεν θα κατσω να αναλωθω περαιτερω.

Το ότι δεν σε αφορά το βλέπω. Έχεις χάσει τόσο τη μπάλα που χρησιμοποιείς αφελή ψεύδη, μήπως και μαζεψεις τα αμάζευτα....

Τελος σας ευχομαι να πατε διακοπες συντομα και να ηρεμησετε.
    Τουλαχιστον να γυρισετε το φθινοπωρο ξελαμπικαρισμενοι....

Αποκλείεται! Εγώ θα κλαίω μέχρι τα Χριστούγεννα για τη χυλόπιτα που μου έριξες!!!

:cool:

αυτο ειναι ενα απο τα σχολια σου,
    αν θες το ξανασυζηταμε.

Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ;
    ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GAY
    αυτο το μυνημα τα απευθυνει σε εσενα αγαπητη θεοφανια....

και παλι ουτε και σε αυτο αντιδρας.

Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Κρίνο, συγνώμη που σου την έπεσα με αυτό το χυδαίο τρόπο...................
    Πες στην κοπέλα/ο σου, να με συγχωρήσει, δεν θα το ξανακάνω.............
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΝΤΑΛΙΚΙΑΡΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ :D

δευτερο μυνημα το οποιο απευθυνεται σε εσενα,
    και παλι δεν σχολιαζεις.

παρακατω το μονο σχολιο που κανεις ειναι αυτο,

Αδελφή δεν σε είπα εγώ αλλά ο MANTHES και κατά την προσφιλή σου συνήθεια άρχισες να τα βάζεις μαζί μου, γιατί μαζί του πολύ απλά δεν μπορείς να τα βάλεις.

Αδελφη δεν με ειπες εσυ,
    αλλα ο φιλος σου οπως παραδεχεσαι.
    Το οτι ενας φιλος σου, πεταει τετοια σεξιστικα σχολιακια, δεν σε αφορουν?
    ειναι μερος της κουλτουρας σου δηλαδη?

Τελως παντων δεν με απασχολει και ιδιαιτερα,
    οπως δεν με απασχολουσε και τοτε.

Αλλα μην βγαινεις να παριστανεις την αθωα περιστερα,
    οκ?
    δεν σου παει λαιμαι με την καμια.....

αααααα που να ξερω εγω, τι ακριβως θα χασεις?

είπαμε το οικόπεδο που έχω πάρει στο φόρουμ, γι αυτό δεν τσακωνόμαστε;

α ετσι.....
    ωστε δεν εχει ασχοληθει....
    να σχολιαζεις ομως ξερεις ετσι?

δημοκρατικό μου δικαίωμα αν έχω κρίνει σωστά...εκτός και αν έπρεπε να παίρνω πριν την άδεια σου....

Επειδη ομως θυμασαι παρα πολυ καλα, για τις σχεσεις μου εδω μεσα,
    θα σου πω οτι ετσι ηταν και ετσι θα παραμεινει, με ατομα οπως του συναφιου σου.

Και αν η λεξη συναφι σε μπερδευει,
    να σου πω οτι εννοω,
    ατομα που εχουν σεξιστικη διαθεση, οπως αυτα που γραφονται σε αυτο το θρεντ και οχι μονο.....

αν εννοείς σεξιστική διάθεση απέναντι σου το γεγονός πως έχουμε διαφορετική άποψη για το αν είναι γκέι κάποιος που έχει πάει με άντρα ή όχι....τότε (τσουπ) μ έπιασες!

Θυμασαι τοτε, ελεγες, (για να καλυφθεις) δεν ειπα εγω κατι αλλα ο αλλος....

να καλυφθώ από τι; από σένα; κάντο μου λιανό...

το τι κριτηρια ομως υπαρχουν για να εχω σχεσεις ειναι ενα θεμα που κρινει ολους μας.

αι κεντ αντερστέντ γιου....

και πολυ καλα εκανα και σας την ελεγα.
    Μεχρι που ο πρωην σου, μας αδειασε την γωνια και ηρεμησαμε.

νο κομεντ....

ναι, κρύβομαι μη χάσω το οικόπεδο....μιλάω για την λίμπερχιντ

μπερδευεσαι,
    liberchild ειναι.

με την οποία αρχίσατε να μας τη λέτε από το πουθενά και αν έχεις καμιά αντόρηση θα σου κάνω κουότ τις σελίδες μία-μια , (γιατί εγώ τις ξαναδιάβασα), μήπως και φρεσκάρω τη μνήμη σου....

δικαιωμα του καθε μελους ειναι να σχολιαζει οτι νομιζει οπως θελει.
    Να κανεις οτι κουοτ θες και ενα - ενα και δυο - δυο.

Αρκει να αποδειξεις (αντι να λασπολογεις) οτι την λεω σε καποιον συντονισμενα με αλλον και επισης οτι μιλαω με σεξιστικα υπονοουμενα οπως κανατε εσεις με τον φιλαρακο σου....

άντε πάλι με τον πόνο σου...

Η μηπως ξεχασες τα σχολιακια του φιλου σου προς εσενα?

Εσένα για ποιον ακριβώς λόγο σε κόφτει που μου έκανε ο φίλος μου σεξιστικά σχολιάκια;

Θες να στα κανω εγω κουτ οχι ενα - ενα, αλλα μισο μισο για να τα θυμηθεις???
    Σχολια για τα οποια συνηθως δεν ελεγες ΤΙΠΟΤΑ!

Και δεν μου τα κάνεις; Νο πρόμπλεμ..

χεστηκα για το ποιος θα με προσεξει.
    φεροσασταν ανεπιτρεπτα και σας συμπεριφερομουν οπως σας αξιζε.....

απευθυνθήκαμε ποτέ σε σένα; αν δεν κάνω λάθος άλλος είναι ο αντμιν εδώ μέσα και απ\' όσο θυμάμαι δεν ασχολήθηκε στο παραμικρό εν αντιθέσι με σένα.....

για να μου καθισει κατι στο λαιμο,
    εχεις πολυ δρομο ακομα,
    χειριζομαι πολυ ευκολα τετοια ατομα οπως εσυ.

αλήθεια, έχεις πολύ πλάκα.....

αρα μπορουμε να πεταμε και σεξιστικα σχολιακια,
    και αυτο ειναι νομος της φυσης?

όπως?

επρεπε δηλαδη να χειροκροτω με τα οσα εγραφε κατ\' εσενα?
    Το προβλημα ηταν οτι ξεθαψε κατι, η αυτα που ελεγε?

σε ξαναρωτάω: απευθύνθηκε ποτέ στο άτομο σου? ξεκίνησε ποτέ κάτι εκείνος, ή εσύ πεταγόσουν κάθε λίγο και λιγάκι σε οποιοδήποτε θέμα?

[color=Purple]

Εδώ λοιπόν είναι όλο το ζουμί. Το υ2υ ΄στο είχα στείλει καιρό πριν

οταν εννοεις καιρο πριν,
    ποσο καιρο?

ενα χρονο? μισο χρονο?

επειδή μου έχει κολλήσει θα σου απαντήσω σε λίγο σε αυτό....

γίνει η φασαρία σε αυτό το θρεντ που πάλι είχαμε τσακωθεί. Πως λοιπόν ήμουν ήρεμη και ξαφνικά άλλαξα αφού επικαλείσαι παλιό υ2υ

ποσο παλιο?
    ξαναρωταω να δω την παλαιοτητα.....

που σου έστειλα για να λύσουμε την παρεξήγηση; Επειδή έχω βρει άλλα πέντε θέματα που έχω τσακωθεί μαζί σου για τον ίδιο λόγο: την κατηγορία σου πως έχουμε φτιάξει κλίκα, πότε είχαμε εμείς οι δυο μια ήρεμη σχέση ώστε να σου στείλω υ2υ για κάτι άλλο εκτός από το να λύσω την παρεξήγηση ;

θα σου ξαναπω,

μμμμμ.....

Ομως εδω μεσα δεν μπορω να ξερω τις προθεσεις του αλλου.
    Και επειδη δημοσια γραφουμε και κρινομαστε,
    επειδη, εγω προσωπικα δεν εχω κατι να κρυψω,
    προτιμω για να εχω την ησυχια μου να λυνω εξισου δημοσια τις παρεξηγησεις μου.

Οτι αλλο πισω απο την κουρτινα,
    μπορει να εκληφθει οπως μπορει να φανταστει ο καθενας.
    Ηδη εχω γινει δεκτης διαφορων σεναριων,
    ποσο μαλλον να αρχιζα μια εργολαβια μυνηματων με τον οποιονδηποτε εδω μεσα.

όπως φαίνεται και στο υ2υ σεβάστηκα την άποψη σου να μη μιλήσουμε πριβέ και δεν το επικαλέστηκα ποτέ. εσύ το έκανες.

πλακα εχουν τα συμβαντα και τιποτα αλλο.
    Μυνημα δεν εστειλα εγω,
    αρα ψαξε αλλου για παραλογα και λογικα.

οπότε πρέπει να την έχω πέσει και στο μισό φόρουμ όπου οι περισσότερες είναι γυναίκες. μμμμμ το καλύτερο κρεββάτι το κάνει η weid και η woman......μμμμμ. η ρεμεντι δεν μου κάθισε και στεναχωρήθηκα.....

οχι, λαιμαι = λαιμαι.
    καμια σχεση με λαιμους.

[color=Purple]
    ελα βρε....
    τωρα κωλοβαραγατε?
    καλα πριν δεν ελεγες, οτι δεν κωλωβαραγατε και οτι ειχατε δουλειες?

μάθε τους χρόνους της γραμματικής για να μην εκτίθεσαι....είπα κολοβαράγαμε...τότε....

Βρε συ δεν σε πιανω πουθενα,
    μυνημα με μυνημα, αλλαζεις δεκα αποψεις.
    Θα σταθεροποιηθεις καπου?

Δεν ειναι θεμα να κανεις κατι για παντα,
    απλά να μην πας να βαφτισεις το ψαρι κρεας,
    αυτο σου επισημαινω.

ε μα και εσυ....
    τα σπασατε, και τωρα πια,
    εκλεισε εκεινη η περιοδος....
    Εχεις δικαιο για τοτε, ηταν πολυ καλα.....

Πρώτον δεν ξέρεις αν τα σπάσαμε κάτι που βλέπω πως σε απασχολεί ιδιαίτερα, όπως επίσης για άλλη μια φορά πιστεύω πως το θέμα σου είναι ο Ολα είναι δανεικά και όχι εγώ. Από τότε το ίδιο έκανες. Την έλεγες σε μένα για να τα ακούσει εκείνος.
    Αφού βλέπεις και δεν ασχολείται με τίποτα, τι το κουράζεις?

Senior Member
    καλημερα σας
    μην ενοχλειστε, μια μικρη παρεμβαση θα κανω.
    ειναι καθαρα των δυο σας το θεμα, θα σας πω μονο κατι που σκεφτηκα και χθες αλλα δεν θεωρουσα καλο να παρεμβληθω.
    το κανω τωρα γιατι αναφερθηκε το ονομα μου.
    σιγουρα με την πιο ουδετερη και (χωρις υπονοουμενα) προταση καποιου για πριβε συζητησεις, μπορει η εξελιξη αλλα και η προθεση να ειναι απο εχθρικη, φιλικη, ερωτικη, μητρικη μεχρι οτι θελει και μπορει ο καθενας.
    οποτε ο καθενας μπορει να επικαλειται καλες η κακες , αθωες η σατανικες προθεσεις για τον εαυτο του και για τους αλλους.

εγω αυτο αυτο που βλεπω ειναι
    οτι η προσκληση ηταν ουδετερη και φιλικη (την προθεση την αγνοω)
    οτι ο κρινος επικαλεστηκε ερωτικη προθεση (θα μπορουσε να το ερμηνευσει ετσι αν ηθελε αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα, ουτε ειναι αποδειξη οτι του εχει ξανασυμβει.)

η συμβολη μου στην συζητηση ειναι το συμπερασμα μου οτι η θεοφανια χρησιμοποιει ΠΟΛΥ το μσν της και προφανως με ολους οσους μιλα, λιγο η πολυ φιλους. κι αυτο το ξερω γιατι μου εκανε κι εμενα την ιδια ακριβως προταση και πολυ πιο θερμη μπορω να πω.
    ο μονος λογος που αρνηθηκα ειναι οτι εγω δεν χρησιμοποιω το μσν παρα ελαχιστα.
    ν αρχισω να ανησυχω οτι με γουσταρει?

Banned
    είπαμε το οικόπεδο που έχω πάρει στο φόρουμ, γι αυτό δεν τσακωνόμαστε;

τσακωνομαστε για το οτι ο φιλος σου,
    πεταγε σεξιστικα σχολια και εσυ δεν ελεγες τιποτα.

Ναι για το ακατοικητο οικοπεδο του μυαλο σου συζηταμε.

δημοκρατικό μου δικαίωμα αν έχω κρίνει σωστά...εκτός και αν έπρεπε να παίρνω πριν την άδεια σου....

ωπα!
    τωρα πεσαμε και στην δημοκρατια!!!!

κοιτα στην δημοκρατια επιτρεπονται πολλα.
    Ακομα και οι προβοκατορες εκτος των αλλων.

αν εννοείς σεξιστική διάθεση απέναντι σου το γεγονός πως έχουμε διαφορετική άποψη για το αν είναι γκέι κάποιος που έχει πάει με άντρα ή όχι....τότε (τσουπ) μ έπιασες!

σεξιστικη διαθεση εννοω τα σχολια που εχω βαλει παραπανω.
    Δεν με ενδιαφερει τι αποψη εχεις για το ποιος ειναι γκει.
    Αλλα το τι εκφραζεις με χλευασμο για αυτο.

να καλυφθώ από τι; από σένα; κάντο μου λιανό...

σου εχω βαλει αναλυτικο ποστ πιο πανω.

αι κεντ αντερστέντ γιου....

ντεν πειραζει.

νο κομεντ....

χεχεχε....
    μου αρεσει,
    οπου πεφτει στριμωξιδι,
    μουγκα στη στρουγκα....

άντε πάλι με τον πόνο σου...

συγνωμη που με ενοχλει ο σεξισμος.

Εσένα για ποιον ακριβώς λόγο σε κόφτει που μου έκανε ο φίλος μου σεξιστικά σχολιάκια;

με ενοχλουν τα σεξιστικα σχολια που απευθυνονται σε μενα αν μη τι αλλο.
    μεταξυ σας, βαλτε και αρκουδες στο παιχνιδι,
    δικο σας λογαριασμος

Και δεν μου τα κάνεις; Νο πρόμπλεμ..

τα εβαλα,
    διαβασε τα με την ησυχια σου.

απευθυνθήκαμε ποτέ σε σένα; αν δεν κάνω λάθος άλλος είναι ο αντμιν εδώ μέσα και απ\' όσο θυμάμαι δεν ασχολήθηκε στο παραμικρό εν αντιθέσι με σένα.....

οταν πετατε σεξιστικα σχολια σε εμενα,
    ειναι θεμα αντμιν να ασχοληθει?

αλήθεια, έχεις πολύ πλάκα.....

και δεν εχεις δει τιποτα ακομα.

όπως?

οπως το πιο παραπανω ποστ και τις στιχομυθιες του φιλου σου.

σε ξαναρωτάω: απευθύνθηκε ποτέ στο άτομο σου? ξεκίνησε ποτέ κάτι εκείνος, ή εσύ πεταγόσουν κάθε λίγο και λιγάκι σε οποιοδήποτε θέμα?

να μην ξαναρωτας,
    τα εχω μαζεψει στο παραπανω ποστ.

οταν εννοεις καιρο πριν,
    ποσο καιρο?

ενα χρονο? μισο χρονο?

επειδή μου έχει κολλήσει θα σου απαντήσω σε λίγο σε αυτό....

αντε σε περιμενω,
    βαλε λιγο γρασο να στρωσει....

[color=Purple]
    θα σου ξαναπω,

μμμμμ.....

ννννννν.....

όπως φαίνεται και στο υ2υ σεβάστηκα την άποψη σου να μη μιλήσουμε πριβέ και δεν το επικαλέστηκα ποτέ. εσύ το έκανες.

οταν ξεκινας επιθεση,
    τι αλλο θα εκανα?
    και σορρυ κιολας το θεμα εκανε μπαμ....

οπότε πρέπει να την έχω πέσει και στο μισό φόρουμ όπου οι περισσότερες είναι γυναίκες. μμμμμ το καλύτερο κρεββάτι το κάνει η weid και η woman......μμμμμ. η ρεμεντι δεν μου κάθισε και στεναχωρήθηκα.....

ουτε και ξερω τι κανεις - ουτε και με απασχολει.

μάθε τους χρόνους της γραμματικής για να μην εκτίθεσαι....είπα κολοβαράγαμε...τότε....

α δεν ξερω τι κανουν οι χρονοι,
    ξερω τι γραφεις και αυτα σχολιαζω.
    Αν δεν προσεχεις τι λες,
    δεν φταιω εγω

Πρώτον δεν ξέρεις αν τα σπάσαμε

πως δεν ξερω?
    μηπως ειμαι στραβος?
    περυσι τετοια εποχη,
    μιλαγατε και σχολιαζετε βεβαια,
    καθημερινα.
    Απο καποια στιγμη και μετα αυτο κοπηκε μαχαιρι.

Δεν με νοιαζει τι επαιξε στο παρασκηνιο, αυτα ειναι δικα σας.
    Εγω βλεπω τι συμβαινει στο φορουμ και αυτο αναφερω.
    Τα υπολοιπα εκτος φορουμ, δεν με αφορουν.

κάτι που βλέπω πως σε απασχολεί ιδιαίτερα, όπως επίσης για άλλη μια φορά πιστεύω πως το θέμα σου είναι ο Ολα είναι δανεικά και όχι εγώ.

οχι κανεις λαθος,
    το θεμα μου εισαι εσυ και ο φιλαρακος σου.

γιατι ο φιλος σου, ειναι ενα στερημενο ατομο, δεν χωραει αμφιβολια.
    Με αυτον ηταν γνωστο οτι εχει προβλημα.

Με απασχολουν ξεχωριστα ομως οσοι σιγονταρουν μια τετοια κατασταση.

Από τότε το ίδιο έκανες. Την έλεγες σε μένα για να τα ακούσει εκείνος.

αμα ενας ανθρωπος, ειναι τελειωμενη υποθεση,
    εχει νοημα να του πεις κατι?

Αφού βλέπεις και δεν ασχολείται με τίποτα, τι το κουράζεις?

εννοεις σημερα?
    μα δεν σχολιαζουμε το σημερα,
    αλλα το τι λεγωνταν περυσι.

Που περυσι ολοι σας,
    είσαστε πολυ λαλιστατοι.....

Originally posted by Remedy
    καλημερα σας
    ειναι καθαρα των δυο σας το θεμα, θα σας πω μονο κατι που σκεφτηκα και χθες αλλα δεν θεωρουσα καλο να παρεμβληθω.
    σιγουρα με την πιο ουδετερη και (χωρις υπονοουμενα) προταση καποιου για πριβε συζητησεις, μπορει η εξελιξη αλλα και η προθεση να ειναι απο εχθρικη, φιλικη, ερωτικη, μητρικη μεχρι οτι θελει και μπορει ο καθενας.
    οποτε ο καθενας μπορει να επικαλειται καλες η κακες , αθωες η σατανικες προθεσεις για τον εαυτο του και για τους αλλους.

οτι ο κρινος επικαλεστηκε ερωτικη προθεση (θα μπορουσε να το ερμηνευσει ετσι αν ηθελε αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα, ουτε ειναι αποδειξη οτι του εχει ξανασυμβει.)

η συμβολη μου στην συζητηση ειναι το συμπερασμα μου οτι η θεοφανια χρησιμοποιει ΠΟΛΥ το μσν της και προφανως με ολους οσους μιλα, λιγο η πολυ φιλους. κι αυτο το ξερω γιατι μου εκανε κι εμενα την ιδια ακριβως προταση και πολυ πιο θερμη μπορω να πω.

Ρεμ...όντως πέρισι μιλούσα πολύ στο μσν γιατί είχα πολύ χρόνο, (παλιές δόξες).....κρίμα που δεν μου κάθισες γιατί θα περνούσαμε καλά και θα παραμείνεις το απωθημένο μου μέχρι ν αλλάξεις γνώμη....

Κρίνο θα σου απαντήσω αύριο γιατί τώρα βαριέμαι....σε όσα αφορούν εμένα γιατί το \"πρώην\" φιλαράκι μου είναι διακοπές και θα περιμένεις πολύ.....

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    καλημερα σας

Ρεμ...όντως πέρισι μιλούσα πολύ στο μσν γιατί είχα πολύ χρόνο, (παλιές δόξες).....κρίμα που δεν μου κάθισες γιατί θα περνούσαμε καλά και θα παραμείνεις το απωθημένο μου μέχρι ν αλλάξεις γνώμη....

Κρίνο θα σου απαντήσω αύριο γιατί τώρα βαριέμαι....σε όσα αφορούν εμένα γιατί το \"πρώην\" φιλαράκι μου είναι διακοπές και θα περιμένεις πολύ.....
    αρχιζω να ψηνομαι θεοφανια..
    ας αρχισουμε τα προκαταρκτικα απο υ2υ κι αν μ αρεσει παμε στο μσν για τρελλες

Senior Member
    1. ΣOPPY ΠOY ΣE EIΠA ΓKEI. EIΣAI ΛOYΓKPA
    2. ΠΩΣ EINAI ΔYNATON NA ΠIΣTEYEIΣ OTI ΣTHN ΠEΦTOYN OΛEΣ OTAN MΠPOΣTA ΣOY O KOYAΣIMOΔOΣ MOIAZEI ME TOΠ MONTEΛ?
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Γιατί δεν μπαίνεται σε φόρουμ που ασχολούνται με σχέσεις υπάρχουν άνθρωποι εδώ που καταθέτουν την ψυχή τους μπαίνουν για να μιλήσουν με κάποιον να νιώσουν μια συμπαράσταση δεν νομίζετε ότι παρατράβηξε;Αυτές τις ημέρες γέμισαν σελίδες με βλακείες κατάθλιψη έχετε ή θέλετε να ικανοποιηθείτε ερωτικά;ποιός είναι άνδρας ποια είναι γυναίκα εγώ πλέον δεν καταλαβαίνω μόνο ναυτία αισθάνομαι με αυτά που έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες

Page 80 of 92 FirstFirst ... 3070787980818290 ... LastLast