Results 1,276 to 1,290 of 1368
Thread: ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
-
16-01-2010, 14:40 #1276
Η καλύτερη ατάκα μακράν από χτες το βράδυ ήταν της ΣίλιαΜ :\"Το θέμα κλείνει μέχρι να \"καθαριστεί\"
Πετράν, τα δικά σου εννοούσε. (ξανά λολ)
- 16-01-2010, 14:45 #1277
Λοιπον νικητης αυτος με τα περισσοτερα \"σβησιματα\"?
Ξερουμε βεβαια ποιος ειναι οποτε δεν εχει πολυ σασπενς.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-01-2010, 14:47 #1278
Δεν εννοούσα τίποτα παραπάνω από όσα είπα.
Παρακαλώ να μην προσδίδονται έννοιες στα λεγόμενά μου.
16-01-2010, 14:49 #1279
Σίλια, για πλάκα το είπα. Εννοείται πως δεν εννοούσες κατι τέτοιο. Ήθελα να πειράξω τον Πετραν.
16-01-2010, 15:06 #1280
Originally posted by RainAndWind
Ένα σύνθημα στο κίνημα είναι \"πιο δυνατά,πιο ψηλά,πιο γκέι\".
Δεν είναι υπέροχο να σε αγαπάνε έτσι ακριβώς όπως είσαι;
To μπορούμε αυτό;Υeap,πάντα το μπορούμε.:)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
16-01-2010, 15:14 #1281
Originally posted by Θεοφανία
Σίλια, για πλάκα το είπα. Εννοείται πως δεν εννοούσες κατι τέτοιο. Ήθελα να πειράξω τον Πετραν.
εισαι μια πλακατζου τζου τζου εσυ.....
:cool:
και τελικα ο πετραν ηθελε να πειραξει την ρεμεντυ.....
ολα καλα - ολα ανθηρα.
16-01-2010, 15:15 #1282
Originally posted by krino
παντως ο τελευταιος καυγας ειχε απο ολα,
χωσιμο, μπινελικι, σασπενς....
Καλη η ρεμεντυ, αλλα λιγο παρωχημενο το λεξιλογιο της.
Ο δε πετραν ηταν πολυ συμβατικος και ντροπαλος.
Νομίζω έστω και κατά, τι, ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ της, που είχα την τιμή να το έχω υποστεί στο θέμα bullying.
Πολλές βρισιές ήταν νέες τώρα. Χεχεχεχε.
Πάντως μιλάμε για πυριτιδαποθήκη και λιγάκι σκιάζομαι.
Ευτυχώς υπάρχει και η πρόταση περί εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ.
Αυτή θα μας σώσει.
Ε, ρε, γέλιο, αν μη τι άλλο.
ΥΓ. Εχω και μια απορία, μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από φόρα και δεν έχω εμβαθύνει ούτε στο παρόν.
Το βρίσιμο μέσω u2u, είναι κάτι συνηθισμένο?
Γιατί εγώ αλλιώς τα νόμιζα. Οτι γράφεις πιο προσωπικά σε κάποιον, για να εμπιστευτείς κάτι, που δεν θέλεις να το πεις δημόσια. Γενικά, εσείς (απευθύνομαι σε όλα τα μέλη), ανταλλάσετε και βρισιές μέσω u2u? Η ερώτηση δεν είναι ειρωνική, αλλά ειλικρινής.
16-01-2010, 15:18 #1283
Εγω ως κρυψινους και υποκριτης...κανω το καλο παιδι και στα u2u μου μπινελικιαζω ολο το φορουμ....για αυτο δεν ανοιγουν ποτε τα u2u που στελνω οι υποψιασμενοι λολ.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-01-2010, 15:19 #1284
Originally posted by nature
Όχι, μην το λες παρωχημένο…..
Νομίζω έστω και κατά, τι, ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ της, που είχα την τιμή να το έχω υποστεί στο θέμα bullying.
Πολλές βρισιές ήταν νέες τώρα. Χεχεχεχε.
Πάντως μιλάμε για πυριτιδαποθήκη και λιγάκι σκιάζομαι.
Ευτυχώς υπάρχει και η πρόταση περί εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ.
Αυτή θα μας σώσει.
Ε, ρε, γέλιο, αν μη τι άλλο.
ΥΓ. Εχω και μια απορία, μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από φόρα και δεν έχω εμβαθύνει ούτε στο παρόν.
Το βρίσιμο μέσω u2u, είναι κάτι συνηθισμένο?
Γιατί εγώ αλλιώς τα νόμιζα. Οτι γράφεις πιο προσωπικά σε κάποιον, για να εμπιστευτείς κάτι, που δεν θέλεις να το πεις δημόσια. Γενικά, εσείς (απευθύνομαι σε όλα τα μέλη), ανταλλάσετε και βρισιές μέσω u2u? Η ερώτηση δεν είναι ειρωνική, αλλά ειλικρινής.
αυτη η προταση για την ευρυθμη λειτουργια ηταν ολα τα λεφτα.
Προφανως η ρεμεντυ ηθελε να μην μπορω να βριζω εγω,
και να βριζει οσο θελει με την ησυχια της....
Ε πως, μονα ζυγα δικα της?
το γιουτουδικο βρισιμο επιτρεπεται γιατι ειναι πριβε και δεν μπορει να επεμβει ο αντμιν.
Ενω αμα τα χωσεις χυμα και παμπλικ, σε εχει παρει το ευρηκα της σιλια....
16-01-2010, 15:20 #1285
Κρίνο, δεν ρώτησα αν επιτρέπεται,
ρώτησα αν συνηθίζεται και έχω μείνει πίσω, με τα σεις και με τα σας....
16-01-2010, 15:23 #1286
Οχι nature χωρις πλακα αυτο που βλεπεις αυτο ειναι...δεν υπαρχει και πολυ υποκρισια και διπλοπροσωπια....δεν εχει νοημα σε ενα τετοιο περιβαλλον....real life μπορει να μην ειναι τοσο αγνα.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-01-2010, 15:27 #1287
Originally posted by nature
Κρίνο, δεν ρώτησα αν επιτρέπεται,
ρώτησα αν συνηθίζεται και έχω μείνει πίσω, με τα σεις και με τα σας....
κοιτα, εγω ισως να μην εχω σωστη εικονα.
Δεν χω λαβει και δεν εχω στειλει ποτε παρομιο μυνημα.
Επισης θα σου πω οτι προτιμω αν εχω να πω κατι τετοιο, να το κανω δημοσια παρα πριβε.
Τα πριβε σημαινει οτι υπαρχει καποιο πιτσι πιτσι και δεν κανω κεφι.
Αν παρεμπιπτόντως μου στειλει καποιος-α τετοιο μυνημα,
θα το δημοσιευσω.
Αυτο για να αποτρεψω καποιον να το κανει.
Οχι να με βρισει, αλλα να το κανει πριβε.
Πιστευω οτι τετοιες κινησεις πρεπει να γινονται (αν πρεπει) στο φως της δημοσιοτητας.
16-01-2010, 15:29 #1288
Τωρα που το μπινελικι και η πολυ σκονη επεσε,
πιστευω οτι η ρεμεντυ εστειλε μυνημα ζαχαρωτο,
γιατι οταν σου εσουρε εσενα τα πουστριλικια :P:P:P:P
της το σβησανε κακην κακως....
εμμμμμ βλεπεις πρεπει εδω μεσα να κραταμε και τα προσχηματα.....
18-01-2010, 13:57 #1289
Ο καινούριος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δε μπορούσε να μιλήσει. Πριν την επόμενη λειτουργία ρωτάει τον Αρχιεπίσκοπο, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει. Ο Αρχιεπίσκοπος τον συμβουλεύει ως εξής:
- Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις.
Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος. Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται ο Διάκος του Αρχιεπισκόπου και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής:
\"Αγαπητέ πάτερ, την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό, κι όχι, μερικές σταγόνες νερό στη βότκα. Σας παραθέτω μερικές παρατηρήσεις, για να μην επαναληφθούν τα σημερινά:
*Δε χρειάζεται να τοποθετείτε φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου.
*Το κουβούκλιο στην αριστερή πλευρά είναι το εξομολογητήριο, όχι το μπάνιο.
*Ο Αρχάγγελος είπε στη Παρθένο: \"Χαίρε κεχαριτωμένη\", όχι \"Γεια σου πιπίνι\".
*Καλό θα είναι να μην ακουμπάτε στο άγαλμα της Παναγίας, πόσο μάλλον να το αγκαλιάζετε και να το φιλάτε με τέτοιο πάθος.
*Οι εντολές είναι 10 και όχι 12.
*Οι απόστολοι ήταν 12 και όχι 7. Κανείς δεν ήταν νάνος.
*Δεν αναφερόμαστε στον Ιησού Χριστό και στους αποστόλους ως \"Ι. Χ και Σία \".
*Ο Ιούδας ήταν προδότης, όχι \"σκατορουφιάνος του κερατά\" που είπατε εσείς.
*Ο Χριστός μας, είπε στον Πέτρο ότι \"πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, θα με αρνηθείς\", δε του είπε: \"Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα με έχεις γράψει στα αρ**δια σου\".
*Δεν επιτρέπετε να αποκαλούμε την κεφαλή της εκκλησίας μας \"Νονό\".
*Το καθαγιασμένο ύδωρ είναι για να ευλογούμε, όχι για να δροσίζουμε τον σβέρκο μας.
*Ποτέ δε κηρύττουμε καθισμένοι στα σκαλιά του ιερού και σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάμε το πόδι μας πάνω στη Βίβλο.
*Ο άρτος χρησιμεύει για τη Θεία Ευχαριστία, όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί.
*Η παρότρυνση να χορέψει το ποίμνιο ήταν ενδιαφέρουσα, δε χρειαζόταν όμως και να χορέψει γιάνκα γύρω από την εκκλησία.
*Τη λειτουργία την τελειώνουμε με \"Αμήν\", όχι με \"Όλε\"!
*Αυτός που καθόταν στην άκρη του Ιερού και τον οποίο αποκαλέσατε \"αδελφάρα\" και \"τραβεστί με μάξι\" ήμουν εγώ!
*Τις σκάλες του άμβωνος τις κατεβαίνουμε κανονικά, όχι τσουλήθρα στο κάγκελο.
Ελπίζω αυτά τα λάθη να διορθωθούν την ερχόμενη Κυριακή!
Με τιμή,Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
18-01-2010, 14:32 #1290
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ο καινούριος παπάς της ενορίας ήταν τόσο νευρικός στην πρώτη του λειτουργία, που δε μπορούσε να μιλήσει. Πριν την επόμενη λειτουργία ρωτάει τον Αρχιεπίσκοπο, τι θα μπορούσε να κάνει για να χαλαρώσει. Ο Αρχιεπίσκοπος τον συμβουλεύει ως εξής:
- Την επόμενη φορά ρίξε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό που θα πιεις και θα δεις πώς θα χαλαρώσεις.
Την Κυριακή ο παπάς ακολουθεί τη συμβουλή και πραγματικά νιώθει ότι θα μπορούσε να κάνει κήρυγμα χωρίς άγχος. Μετά τη λειτουργία επιστρέφει στο σπίτι του, όπου μετά από λίγο εμφανίζεται ο Διάκος του Αρχιεπισκόπου και του παραδίδει ένα σημείωμα που έγραφε τα εξής:
\"Αγαπητέ πάτερ, την επόμενη φορά να ρίξετε μερικές σταγόνες βότκα στο νερό, κι όχι, μερικές σταγόνες νερό στη βότκα. Σας παραθέτω μερικές παρατηρήσεις, για να μην επαναληφθούν τα σημερινά:
*Δε χρειάζεται να τοποθετείτε φέτα λεμονιού στο χείλος του δισκοπότηρου.
*Το κουβούκλιο στην αριστερή πλευρά είναι το εξομολογητήριο, όχι το μπάνιο.
*Ο Αρχάγγελος είπε στη Παρθένο: \"Χαίρε κεχαριτωμένη\", όχι \"Γεια σου πιπίνι\".
*Καλό θα είναι να μην ακουμπάτε στο άγαλμα της Παναγίας, πόσο μάλλον να το αγκαλιάζετε και να το φιλάτε με τέτοιο πάθος.
*Οι εντολές είναι 10 και όχι 12.
*Οι απόστολοι ήταν 12 και όχι 7. Κανείς δεν ήταν νάνος.
*Δεν αναφερόμαστε στον Ιησού Χριστό και στους αποστόλους ως \"Ι. Χ και Σία \".
*Ο Ιούδας ήταν προδότης, όχι \"σκατορουφιάνος του κερατά\" που είπατε εσείς.
*Ο Χριστός μας, είπε στον Πέτρο ότι \"πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, θα με αρνηθείς\", δε του είπε: \"Μέχρι να λαλήσουν τα κοκόρια θα με έχεις γράψει στα αρ**δια σου\".
*Δεν επιτρέπετε να αποκαλούμε την κεφαλή της εκκλησίας μας \"Νονό\".
*Το καθαγιασμένο ύδωρ είναι για να ευλογούμε, όχι για να δροσίζουμε τον σβέρκο μας.
*Ποτέ δε κηρύττουμε καθισμένοι στα σκαλιά του ιερού και σε καμία περίπτωση δεν ακουμπάμε το πόδι μας πάνω στη Βίβλο.
*Ο άρτος χρησιμεύει για τη Θεία Ευχαριστία, όχι ως απεριτίφ που συνοδεύει το κρασί.
*Η παρότρυνση να χορέψει το ποίμνιο ήταν ενδιαφέρουσα, δε χρειαζόταν όμως και να χορέψει γιάνκα γύρω από την εκκλησία.
*Τη λειτουργία την τελειώνουμε με \"Αμήν\", όχι με \"Όλε\"!
*Αυτός που καθόταν στην άκρη του Ιερού και τον οποίο αποκαλέσατε \"αδελφάρα\" και \"τραβεστί με μάξι\" ήμουν εγώ!
*Τις σκάλες του άμβωνος τις κατεβαίνουμε κανονικά, όχι τσουλήθρα στο κάγκελο.
Ελπίζω αυτά τα λάθη να διορθωθούν την ερχόμενη Κυριακή!
Με τιμή,
Πολύ καλό......:)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....