ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 92 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast
Results 76 to 90 of 1368
    Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ. Ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ. \'\'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ\'\'
    ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ \'\'ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ\'\' ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

[quote]Originally posted by MANTHES
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ. Ή ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟΣ.

Με κάλυψες πλήρως...........

Senior Member
    OTAN KANEIΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ. :cool:
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Ναι θείε με την άσπρη τρίχα

Senior Member
    ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΡΑΣΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ.

ΚΑι γω κάπως έτσι αισθάνομαι....Είμαστε γα πάπια δίπλα στο κρεββάτι και όχι πολλή άποψη γιατί βλάπτει το αλτσχάιμερ....

Senior Member
    ΠΑΠΙΑ ΜΟΝΟ ΨΗΤΗ

Senior Member
    manthes αγορι μου σορρυ που θα σε απογοητευσω, αλλα το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι διαλογο με επιχειρηματα δεν ξερεις να κανεις, δεν ειναι θεμα σωστου και λαθους, ή αν εισαι καλο παιδι ή οχι, ουτε θεμα του να λες την αντιθετη γνωμη ή αν αυτα που λες ειναι αρεστα στον αλλον ή οχι. ειναι θεμα του πως κανεις μια κουβεντα.
    Κουβεντα με επιχειρηματα σημαινει 2 πραματα:
    1)εχω επιχειρηματα, που παει να πει οτι οι προτασεις ειναι μαθηματικα δομημενες ετσι ωστε να καταληγει σε ενα συμπερασμα.
    2)κανω παντα επικληση στη λογικη και οχι στο συναισθημα.

αμα η κουβεντα δεν εχει τα παραπανω 2, τοτε ειναι ανουσια. Ειδικα εσυ εδω μεσα δεν εχεις δειξει καμια διαθεση για διαλογο οσες φορες εγω τουλαχιστον προσπαθησα να μιλησω μαζι σου.
    Και βασικα δε χρειαζεται να πεισω εγω καπιον γι αυτο, εσυ ο ιδιος το λες:

Originally posted by MANTHES
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ.
    και πριν μου πεις οτι αυτο το ειπες για συγκεκριμενα ατομα που υποτιθεται δεν παραδεχονται την ολοφανερη αληθεια που πρεσβευεις, πες μου μονο ενα ατομο που ειχε αντιθετη γνωμη με σενα και δεν τσακωθηκες μαζι του.
    φυσικα η απαντηση που θα δωσεις που θα ειναι του στυλ: \'\'α εσυ παλι εδω? αποφασισες να βγεις απ την αφανεια?\'\' νομιζω θα με αποζημιωσει και θα ενισχυσει τα παραπανω.

Senior Member
    πες μου μονο ενα ατομο που ειχε αντιθετη γνωμη με σενα και δεν τσακωθηκες μαζι του.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ \'\'ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ\'\' ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ.

ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ;

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ. ΤΟ JOHNNY WALKER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ \'\'ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ\'\' ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ.
    εννοω τσακωμο χωρις εισαγωγικα, δεν υπαρχει ατομο που να ειχες αντιθετη γνωμη και να μην τσακωθηκες μαζι του. Και δεν ειναι αυτονοητο οτι θα τσακωθεις, αμα υπαρχει καλη διαθεση ολα γινονται. Εγω πιστευω οτι φταιει που οπως ο ιδιος εχει πει, εισαι πεισματαρης, δηλαδη εχεις αποψεις που δυσκολα αλλαζεις. Αμα καποιος δεν ειναι \'\'ανοιχτος\'\' στην αλλη αποψη και εχει στερεοτυπα τοτε ειναι σιγουρο οτι θα τσακωθεις.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ. ΤΟ JOHNNY WALKER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
    σε ευχαριστω που επιβεβαιωσες την τελευταια προταση του προηγουνμενου ποστ μου.

Senior Member
    ΠΟΤΕ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ; ΕΧΩ ΒΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΛΚΑΣ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ.

ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΥΓ. ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ. ΤΟ JOHNNY WALKER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ [/quote]

MANTHES...αυτό ήταν φάουλ

Senior Member
    ΠΟΤΕ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ; ΕΧΩ ΒΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ;
    δεν ειναι αναγκη να ακουστουν χριστοπαναγιες για να τσακωθεις, ενας εντονος τσακωμος φαινεται οτι ειναι τσακωμος.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΛΚΑΣ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ.
    τη γνωμη σου οτι σκοπος μου ειναι να σου αλλαξω ντε και καλα τη γνωμη σου την αφηνω στη σφαιρα της φαντασιας σου. 2 ειναι τα δικα σου προβληματα:
    1) εισαι κολλημενος σε στερεοτυπα, πραγμα αποτρεπτικο για σοβαρη συζητηση ή εστω συζητηση που να καταληγει καπου.
    2) ξεκινας παντα τη συζητηση με πολυ επιθετικο τροπο, τοσο που να προκαλει αρνητικα συναισθηματα στον δεκτη των μυνηματων σου και να σου απανταει αναλογα. Αυτο δεν εχω ξεκαθαρισει αν το κανεις επιτηδες ή οχι, παντως ειναι γεγονος οτι το κανεις.

ΥΓ. ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ.
    οποιος εχει τη μυγα...μυγιαζεται

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    MANTHES...αυτό ήταν φάουλ [/quote]

ΓΙΑΤΙ; ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΑΖΙ; :cool:

Senior Member
    Εγω πιστευω οτι φταιει που οπως ο ιδιος εχει πει, εισαι πεισματαρης, δηλαδη εχεις αποψεις που δυσκολα αλλαζεις.

τη γνωμη σου οτι σκοπος μου ειναι να σου αλλαξω ντε και καλα τη γνωμη σου την αφηνω στη σφαιρα της φαντασιας σου.

ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ; ΠΡΩΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

Page 6 of 92 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast