Results 181 to 195 of 1368
Thread: ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
-
12-04-2008, 18:51 #181
Ok, σε ορισμένες περιπτώσεις ισχύει αυτό που λες πχ ο άντρας που στην αρχή της σχέσης είναι καλός με την κοπέλα και \" αχ ο χρυσός μου με αγαπάει πολύ και γιαυτό ζηλεύει\" και μετά απο κάμποσους μήνες της ξηγιέται ανάποδη σφαλιάρα και μαύρο μάτι απο μπουνιά \"γιατί κοίταξες λοξά εκείνο τον τύπο στο μπαρ\". Κανονικά το έντιμο θα ταν να της πει \" κοίτα κούκλα, βασίλισσα θα σ έχω αλλά θα σε δέρνω κιόλας γιατί είμαι παθολογικά ζηλιάρης\"
Ή αυτό με την παρορμητικότητα που λες΄. Οκ, καλό είναι να το πεις απο πριν \"όταν με βλεπεις έτσι, μη μου δίνεις σημασία, δεν ξέρω τι κάνω\"
Βέβαια, επιμένω ότι ο παρορμητικός και επθετικός θα φανει και χωρίς δήλωση και πολύ νωρίς μάλιστα. Αρκεί να χεις το μυαλό σου στο κεφάλι να το προσέξεις.
- 12-04-2008, 18:52 #182
σοφια δεν κααταλαβες, δεν εννοω οτι δεν ειναι τραγικο σαν ελαττωμα, ειναι και πολυ μαλιστα. Εννοω οτι δεν ειναι τραγικο να το πεις στον αλλον οτι εχεις αυτο το ελαττωμα. Για παραδειγμα το να πεις ειμαι εγωιστης ακουγεται \'\'καπως\'\', ενω το να πεις οτι εισαι παρορμητικος και επιθετικος πολλες φορες δεν ειναι κακο ισα ισα που δειχνεις οτι το πααραδεχεσαι κιολας και επιβαλλεται να το πεις.
12-04-2008, 19:00 #183
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΠΧ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
12-04-2008, 19:01 #184
Originally posted by imagine
Ok, σε ορισμένες περιπτώσεις ισχύει αυτό που λες πχ ο άντρας που στην αρχή της σχέσης είναι καλός με την κοπέλα και \" αχ ο χρυσός μου με αγαπάει πολύ και γιαυτό ζηλεύει\" και μετά απο κάμποσους μήνες της ξηγιέται ανάποδη σφαλιάρα και μαύρο μάτι απο μπουνιά \"γιατί κοίταξες λοξά εκείνο τον τύπο στο μπαρ\". Κανονικά το έντιμο θα ταν να της πει \" κοίτα κούκλα, βασίλισσα θα σ έχω αλλά θα σε δέρνω κιόλας γιατί είμαι παθολογικά ζηλιάρης\"
Ή αυτό με την παρορμητικότητα που λες΄. Οκ, καλό είναι να το πεις απο πριν \"όταν με βλεπεις έτσι, μη μου δίνεις σημασία, δεν ξέρω τι κάνω\"
Βέβαια, επιμένω ότι ο παρορμητικός και επθετικός θα φανει και χωρίς δήλωση και πολύ νωρίς μάλιστα. Αρκεί να χεις το μυαλό σου στο κεφάλι να το προσέξεις.
12-04-2008, 19:03 #185
Originally posted by MANTHES
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΠΧ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
12-04-2008, 19:04 #186
καλη μου susperia,
πιστεύω πως τραγικο να το πεις στον αλλο ως ελαττωμα μπορει να μη φαινεται σε μενα ή σε καποιον τρίτο.Σε καποιον που ασκει βια ειναι πιθανοτατα τραγικο να το πει, αφου πρεπει πρωτα να το δει ο ιδιος ως ελλατωμα, να το πει στον ιδιο του τον εαυτο.Μεχρι τοτε νομιζω πως δικαιολογουνται, ρίχνοντας κατηγοριες αλλου....
12-04-2008, 19:12 #187
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ SUSPERIA
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-04-2008, 19:13 #188
Originally posted by Sofia
καλη μου susperia,
Originally posted by Sofia
πιστεύω πως τραγικο να το πεις στον αλλο ως ελαττωμα μπορει να μη φαινεται σε μενα ή σε καποιον τρίτο.Σε καποιον που ασκει βια ειναι πιθανοτατα τραγικο να το πει, αφου πρεπει πρωτα να το δει ο ιδιος ως ελλατωμα, να το πει στον ιδιο του τον εαυτο.Μεχρι τοτε νομιζω πως δικαιολογουνται, ρίχνοντας κατηγοριες αλλου....
παντως και κατι αλλο που ΟΛΟΙ μας πρεπει να το σεβομαστε ειναι και το δικο μας δικαιωμα να μην ανεχομαστε τα ελαττωματα του αλλου. Αν δεν το βλεπει ο αλλος ειμαστε υποχρεωμενοι να του το πουμε και να το διεκδικησουμε κιολας.
12-04-2008, 19:19 #189
12-04-2008, 19:21 #190
Originally posted by susperia
ΠΟΙΟ ΘΡΙΛΛΕΡ ΕΙΝΑΙ; ΧΘΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ THE HILLS HAVE EYES KAI ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΟ DVD. ΣΚΕΤΗ ΠΙΚΡΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ. ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
12-04-2008, 19:23 #191
Θα συμφωνήσω με την Σοφία ........... Το πιο δύσκολο είναι να το παραδεχτείς στον εαυτό σου !!!!
Είναι επώδυνο . Και πολλοί άνθρωποι το αποφεύγουν σαν την φωτιά (ενώ δεν έχουν πρόβλημα να δούν τα ελαττώματα των άλλων .)
Γι\'αυτο και βλέπεις σχεδόν ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους , να ψάχνουν τρόπους να δικαιολογήσουν την συμπεριφορά τους . (π.χ. ο επιθετικός θα πει : Μα τον ακούς τι λέει ? Με προκάλεσε .)
Επιπλέον είναι και δύσκολο να δει το ελάττωμα του , όσο το έχει . Το ελάττωμα του π.χ. ζήλεια, επιρρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα και βγάζει το συμπέρασμα οτι δικαίως ζηλευει , αφού η άλλη το προκαλεί . (τα πάντα : σκέψεις και συναισθήματα οδηγούν στο συμπέρασμα οτι υπάρχουν λόγοι που τον οδηγούν στη ζήλεια και αυτοί οι λόγοι είναι έξω απο αυτόν και αντί να δουλέψει με τον εαυτό του και την ζήλεια του , ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους λόγους .)
Τέλος , ακόμα και οι άνθρωποι που κάνουν αυτοκριτική και ζητούν την αυτοβελτίωση , δύσκολα θα παραδεχόταν όλα τα ελαττώματα τους ταυτόχρονα , διότι δεν μπορείς να εστιασεις ταυτόχρονα σε πολλές κατευθύνσεις .
12-04-2008, 19:24 #192
susperia, sorry!!!!!!!!!!!!!
ομως μην αναφερεις τον Αρναουτογλου σε παρακαλω....μπλιαξ!!!!!!!
12-04-2008, 19:27 #193
γι αυτο λεω οτι ειναι θεμα αυτογνωσιας, αν δεν το δεις ο ιδιος οτι ειναι ελαττωμα πως θα το πεις στον αλλον? βεβαια εδω που τα λεμε αν εχει ενα τοσο χοντρο ελαττωμα σαν αυτο που αναφερεις τοτε σιγουρα πρεπει να ειναι εγωιστης για να μην το βλεπει...
νομιζω οτι τα χοντρα μας ελαττωματα, ειναι αυτα που μάς πονανε περισσοτερο κ δυσκολευομαστε να ομολογησουμε περισσοτερο απο άλλα.
12-04-2008, 19:28 #194
\'\'Εδώ υπάρχει ενας έρωτας μεγάλος \'\' που λέει και το άσμα .
(πλάκα κάνω)
12-04-2008, 19:29 #195
SUSPERIA ΣΥΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. αντρας ΕΙΣΑΙ;
CITROEN ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....