ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 92 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 196 to 210 of 1368
    Senior Member
    κλειω για να επιβεβαιωθει ομως οτι ειναι οντως ειναι ελαττωμα πρεπει να το δειξει κι ο καιρος και η συχνοτητα των περιστατικων καθως και οι συνθηκες. Δε σημαινει οτι αν καποιος τσακωθει καποιες φορες ή αν ζηλεψει καποιες αλλες φορες ειναι και αναγκαστικα επιθετικος ή ζηλιαρης. Ενα ελαττωμα ειναι ελαττωμα αν βγαινει στην επιφανεια με ασημαντη αφορμη. Ειδαλλως ο αλλος εχει καποιο ελαττωμα και δεν το ξερει.

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    SUSPERIA ΣΥΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. αντρας ΕΙΣΑΙ;
    ειμαι οτι θες εσυ αντρα μου ΒΑΡΒΑΤΕ!

Senior Member
    Susperia , όλος ο κόσμος μπορεί να λέει σε κάποιο άτομο οτι έχει το τάδε πρόβλημα και εκείνο να μην το βλέπει . Αν θέλει , μπορεί να βρεί εναν τρόπο να ερμηνεύσει τις καταστάσεις και τα μηνύματα και τα περιστατικά , ώστε να δικαιολογηθεί στον εαυτό του .

Επιπλέον ο τρόπος που επιλέγουμε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω μας , είναι πολλές φορές για να μας δώσουν αυτήν την πολυπόθητη επιβεβαίωση και να μην έρθουμε στο δύσκολο σημείο να παραδεχτούμε τα ελαττώματα μας .

Καθημερινά παρατηρώ ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα μόνο απο μια οπτική γωνία και πιστεύουν οτι βλέπουν την πραγματικότητα .

Senior Member
    Originally posted by susperia

Ωπα !!!

Τι γλύκες είναι αυτές ? (φαντάζομαι το λάγνο βλέμμα σου όλο νόημα , καθώς απο τα χείλη σου βγαίνει η παραπάνω φράση :P )

(και εγώ κουμπάρα !)

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Originally posted by susperia

Ωπα !!!

Τι γλύκες είναι αυτές ? (φαντάζομαι το λάγνο βλέμμα σου όλο νόημα , καθώς απο τα χείλη σου βγαίνει η παραπάνω φράση :P )

(και εγώ κουμπάρα !)
    κλειω παντως ειναι μυθος οτι στους 2, 3ος δε χωρει. Εμεις σε περιμενουμε με ανοιχτες....αγκαλες (φαντασου το βλεμμα μου ακομη πιο λαγνο).
    αλλωστε ξερεις τι λεν για τις κουμπαρες (ο κουμπαρος και η κουμπαρα...)
    :)

Senior Member
    Εγώ από όλο αυτό ένα συμπέρασμα έβγαλα... ο susperia είναι bi ;)

Senior Member
    Originally posted by Kleiw
    Susperia , όλος ο κόσμος μπορεί να λέει σε κάποιο άτομο οτι έχει το τάδε πρόβλημα και εκείνο να μην το βλέπει . Αν θέλει , μπορεί να βρεί εναν τρόπο να ερμηνεύσει τις καταστάσεις και τα μηνύματα και τα περιστατικά , ώστε να δικαιολογηθεί στον εαυτό του .

Επιπλέον ο τρόπος που επιλέγουμε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω μας , είναι πολλές φορές για να μας δώσουν αυτήν την πολυπόθητη επιβεβαίωση και να μην έρθουμε στο δύσκολο σημείο να παραδεχτούμε τα ελαττώματα μας .

Καθημερινά παρατηρώ ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα μόνο απο μια οπτική γωνία και πιστεύουν οτι βλέπουν την πραγματικότητα .
    ενταξει καταλαβαινεις πιστευω τι θελω να πω, αμα ο αλλος ειναι ζηλιαρης σε καθε σχεση του τοτε ειναι ζηλιαρης γιατι \'\'ή στραβος ειναι ο γιαλος, ή εσυ στραβα αρμενιζεις\'\'. Αν ομως εκανε μια σχεση και μονο σε αυτη και οχι σε αλλες ειναι ζηλιαρης, τοτε πολυ πιθανον να μη φταιει αυτος γιατι πχ η γκομενα ειναι κουνιστρα. Σιγουρα βλεποντας τα πραματα απο μια οπτικη γωνια δε βγαζεις συμπερασμα. Και πρεπει να τον γνωριζεις και κααποιο καιρο τον αλλον, εδω δεν μπορω να πω με σιγουρια πραματα για ατομα που ξερω απ τα δημοτικο, θα μιλησω με σιγουρια για καποια που ή καποιον που ξερω 2-3 μηνες?

Senior Member
    Originally posted by imagine
    Εγώ από όλο αυτό ένα συμπέρασμα έβγαλα... ο susperia είναι bi ;)
    βρε ουστ!

Senior Member
    OYΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΒΙ. ΚΑΘΑΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ :cool:
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    ευτυχως που εχω και σενα να διαφυλλασεις την υποληψη μου! ουστ και σε σενα!

Senior Member
    χαχαχαχ... Απολαμβάνω την \"συζήτησή\" σας!!

Η Θεοφανία μου, έχει ώρα να φανεί..! :)

Παιδιά συγνώμη που διακόπτω αυτές τις ρομαντικές στιγμές, αλλά νομίζω ότι ο ΜΑΝΤΗΕS εννοούσε κάτι διαφορετικό.
    Ένα άτομο που έχει ανάγκη στήριξης και προκειμένου να την βρει υποκρίνεται συναισθήματα που δεν έχει.
    Αν είναι αυτό και δεν κάνω λάθος, πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη αθλιότητα απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο....

Όσο για τα ελλατώματα, σίγουρα δεν μπορούμε να τα λέμε με το που γνωριζόμαστε, γιατί τα περισσότερα από αυτά που έχουμε, δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι!

Πολλά χρόνια-ελπίζω- ότι θα ζήσω Woman μου!
    Ούτε παραγγελία να με είχες!
    Πολλά φιλιά!

Τώρα θα παρεξηγηθούμε και μεις!

Senior Member
    ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΠΡΙΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ
    WOMAN ΜΟΥ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 14 of 92 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast