ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 62
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 62 of 92 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast
Results 916 to 930 of 1368
    Τα πάντα είναι λεφτά.
    Όποιος κάνει νούμερα, παίρνει μεγαλύτερο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας.
    Έτσι παίζουν ότι πουλάει.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, το ποσοστό των τηλεθεατών αποτελείται κατά μεγαλύτερο ποσοστό από άτομα μέτριας μόρφωσης, νεολαία, συνταξιούχοι, νοικοκυρές.
    Θς και άλλα?

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Έτσι παίζουν ότι πουλάει.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι αυτά τα κουτάκια είναι απλά μία κάλυψη ώστε να \"δικαιολογείται\" η απόφαση \"κάποιων\" να παίζουν ότι θέλουν??
    Είμαι τόσο φαντασιόπληκτος ή (λέμε τώρα σαν το cosnpiracy theories) κάποτε θα μάθουμε ότι αυτό που \"πουλάει\" έχει καθορισθεί και τα κουτάκια απλώς το \"επιβεβαιώνουν\"?

Δε μου λέει τίποτα το μορφωτικό επίπεδο των τηλεθεατών. Ξέρω ανθρώπους με επίπεδο ούτε καν δημοτικού που δεν ανέχονται αυτό που γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι με το συστηματικό tvspam κάποιου θέματος. Απλά αυτό έχει (παντού!!) αυτό θα δούμε όλοι
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ DVD ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ DVD ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ. ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΩ :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Εμ αυτό λέω. Σε έσένα και εμένα δε θα βάλουν ποτέ μαύρο κουτάκι. Στην νοικοκυρά και τον συνταξιούχο και σε αυτούς που δεν έχει ιδέα τι είναι το dvd και το internet και το satelite box θα βάλουν το μαύρο κουτάκι και θα βγεί το δια ταύτα και το τι \"πουλάει\"

Ξεκάρφωτο πάλι αλλά είναι ιδέα μου ή τελευταία η κρατική βγάζει κάτι ρεπορτάζ \"φωτιά\"???
    Επρεπε δηλαδή να γίνει η ιδιωτική (και να καταντήσει αηδία) για να καταλήξει η κρατική να βγάλει αυτά τα ρεπορτάζ?

Senior Member
    ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ

Senior Member
    Στην τελική ας βγεί ένα κανάλι να διαφημίσει στο trailer των ειδήσεων ότι \"δεν θα ασχοληθούμε καθόλου στις ειδήσεις με τον Σεργιανόπουλο. Ο άνθρωπος συγχωρέθηκε. Θα σας πούμε τις ειδήσεις σήμερα\"
    Και βλέπουμε τι νούμερα θα δείξουν τα κουτάκια.
    Μα ούτε ένας σταθμός δεν έχει την περιέργια να το κάνει???

Anyway........

Senior Member
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΙΑΓΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ

Senior Member
    ΜΑΝΤΗΕS χάρηκα που ήσουν εδώ και μίλησα (έγραψα - ξέφυγα) λίγο μαζί σου ...... έτσι για να περνά η ώρα.
    Τα λέμε

Senior Member
    ΒΥΕ

Banned
    Originally posted by krino

Αν θες να ρωτήσεις κάτι ΕΜΕΝΑ, πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω.

Πολυ ορθως ομιλεις.....
    ρωταω εσενα τοτε προσωπικα,

ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΓΛΥΨΑ?
    Ποτέ απ όσο θυμάμαι.

Αφού όμως αυτή είναι η άποψη του MANTHES γιατί δεν τον ρωτάς?
    Επαναλαμβάνω, μπορεί να είμαστε φίλοι, αλλά δεν επικοινωνούμε με το ίδιο σωληνάκι.

Καταρχην ευχαριστω για την ειλικρινη απαντηση σου αν και δεν νομιζω οτι θα μπορουσες να πεις κατι αλλο.
    Μπορω να σου πω οτι η αξιοπρεπεια η δικη μου αλλα και των υπολοιπων μελων εδω μεσα ειναι αρκετα σημαντικη.
    Λυπουμαι ιδιαιτερα οταν ατομα οπως ο φιλος σου με το χωριστο σωληνακι, χανει τον ελεγχο του εαυτου του και αρχιζει να ρεταρει. (μηπως εχει καψει και τιποτα στα πλαγια??)
    Σιγουρα δεν εισαι εσυ υπευθυνη για το τι γραφει ο καθε μανθες, αλλα σαν φιλη του νομιζω οτι θα πρεπει να σε απασχολει το καταντημα του.

Παμε παρακατω,
    Αγαπητε μανθες,
    το οτι τρως ρομπιλικι ανευ προηγουμενου εχω καταλαβει οτι δεν σε πολυαπασχολει.
    Στην θεση σου αμα προσπαθουσα να σπιλωσω κοσμο θα το εκανα με καλυτερη μεθοδικοτητα.
    Βρισκω πιο φρονιμο να ειχες κανει μια καλυτερη συνεννοηση με την φιλη σου ετσι ωστε να μην σε αδειασει ετσι περιεργα.
    Μετα απλα θα ειχα να κανω εγω μαζι της, κανενα προβλημα ομως, ειτε ετσι ειτε αλλιως την ακρη θα την εβρισκα.

Ελπιζω αυτο να σου γινει μαθημα και το μελλον τουλαχιστον οσον με αφορα να εισαι περισσοτερο προσεκτικος γιατι την πρωτη φορα εχω \"ευγενικα αισθηματα\" αλλα συντομα μου στερευουν.
    Δεν με ενδιαφερει που σου ειναι αδιαφορο, θα φροντισω να το κανω να μην σου ειναι και ο τροπος και η μεθοδος ειναι πολυ απλη και ευχαριστη.

Τελος σε περιπτωση που το εχεις αμελησει, ειμαστε σε φορουμ με ατομα που εχουν (η και οχι) ψυχολογικα προβληματα, αλλα σε καμια περιπτωση εδω μεσα δεν εχει ατομα που μπορει κανεις να τους πιασει μαλακες.

Senior Member
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Banned
    κοιτα μανθες,
    ο ευατος μου ειναι πεισμενος για το τι ειναι και το τι δεν ειναι εδω και παρα πολλα χρονια.
    Τετοιες προσπαθειες εχουν σταματησει απο δεκαετιες, ας πουμε το κατασταλαγμα της ζωης ηρθε και πλεον ειτε καλα ειτε κακα αυτα ειναι και μας τελειωσε.

Η πραγματικοτητα μου ειναι αρκετα εμφανες ποια ειναι και διαβασα ποιοι συμμεριζονται τις αποψεις μου.
    Εσενα αληθεια (μιας και το βαζεις) πως εχεις αυτη την αποψη οταν και η ιδια σου η φιλη σε αδειασε???
    Μου λες να ντραπω για τον εαυτο μου, εσυ αληθεια που δεν ντρεπεσαι, μπορεις να μου ονοματισεις ΕΝΑΝ που συμφωνησαε με τα οσα γραφεις στο θεμα που συζηταμε???

Πηγαινει παιξε τωρα, και αυριο με τον κηδεμονα σου,
    κακομοιρη.

Σορρυ που σου την λεω ετσι ασχημα, αλλα αυτο το δρομο επελεξες και αυτο πρεπει να διαβεις.
    Κατα τα αλλα καποιον τον εφτυναν και αυτος ελεγε, α τι ωραια ψιχαλιζει....
    Μαζι σου και εγω, αν ετσι νιωθεις καλυτερα.

Senior Member
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ;
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ

Page 62 of 92 FirstFirst ... 1252606162636472 ... LastLast