Results 961 to 975 of 1368
Thread: ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
-
10-06-2008, 15:17 #961
Τον ξέραμε όμως σαν ηθοποιό,τον βλέπαμε στις σειρές,στις συνεντεύξεις του.Κάποιοι τον είχαμε δει και από κοντά στο θέατρο.
Εγώ έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ,όλες αυτές τις μέρες δεν μπορώ να τον βγάλω καθόλου από το μυαλό μου.Ούτε όταν έχασα συγγενείς μου δεν ένιωσα έτσι.
- 10-06-2008, 15:32 #962
Kάπως σαν εσένα νιώθουν χιλιάδες άνθρωποι αυτή τη στιγμή.
Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε γι\' αυτό. Kαι γω συγκλονίστηκα και συγκινήθηκα, γιατί απ ότι φαίνεται όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα κενών που δεν είχε καλύψει η οικογένεια του.
Eίναι κρίμα να σκέφτεσαι πως ένας άνθρωπος με ταλέντα και ευαισθησίες, θα΄φτηκε γιατί κάποιοι δεν τον κατάλαβαν....
10-06-2008, 15:37 #963
Το ξέρω ότι έτσι είναι πολύς κόσμος.Μπαίνω σε σελίδες που είναι αφιερωμένες στο Νίκο και βλέπω όλα τα μηνύματα που γράφει ο κόσμος και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω.Μακάρι να μπορούσε να τα δει κι εκείνος.:( :( :(
10-06-2008, 15:48 #964
Δεν ξέρω, ίσως έχω γίνει εντελώς καχύποπτος, ίσως έχω πάψει να μπορώ να διακρίνω τι είναι γνήσιο και τι κατευθυνόμενο (με όποιον συνειδιτό ή ασυνείδητο τρόπο...)
Αλλά για πες μου βρε Dalia,
Γιατί δεν υπάρχουν άλλες τόσες χιλιάδες μυνήματα προς κάθε έναν υπεύθυνο και σοβαρό και αληθινό και πραγματικό καλλιτέχνη που είναι εν ζωή????
Δηλαδή πρέπει να πεθάνουν πρώτα και μετά να γίνει σήριαλ στα κανάλια η πραγματική τους ζωή και μετά να γραφτούν χιλιάδες μυνήματα και youtuβίντεα και μετά να λέμε \"τι κρίμα που δεν μπορούν να τα διαβάσουν\"????
Τώρα που μπορούν να τα διαβάσουν γιατί δεν υπάρχουν??????? (έ έστω για να είμαι κάπως δίκαιος δεν υπάρχουν σε αυτόν τον βαθμό)
Και στο κάτω κάτω είναι δυνατόν αυτό το ρημαδόκουτο να μας επηρρεάζει τόσο που όντως ούτε για δικό μας άνθρωπο που τον ζούμε μία ζωή να μη μπορούμε να ρίξουμε δύο αληθινά δάκρυα και ένα αληθινό χαμόγελο (όταν ένα μόνο χαμόγελο είναι το μόνο που ζητάνε)??? Είναι δυνατόν???been good, been bad. WILL GO ON
10-06-2008, 16:09 #965
JUSTME ME TΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΥΣ \'\'ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ\'\' ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
10-06-2008, 17:11 #966
justme έχεις δίκιο στο ότι θα έπρεπε να δείχνουμε την αγάπη μας όταν ο άλλος είναι στη ζωή,κοντά μας και όχι μόνο όταν φεύγει και είναι πια αργά.Αλλά έτσι δεν γίνεται συνήθως?Πρέπει να χάσουμε κάποιον για να καταλάβουμε την αξία του.
Μπορεί να μας αρέσει κάποιος καλλιτέχνης αλλά να μην μπαίνουμε στον κόπο να αφήσουμε ένα μήνυμα,να δείξουμε τον θαυμασμό μας.Αλλά τώρα που έφυγε όλοι νιώθουν αυτή την ανάγκη.Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ψεύτικο ή ότι το κάνουν επειδή το επιβάλλουν τα κανάλια.
Τη στεναχώρια που έχουμε δεν μας έχει κάνει η τηλεόραση να νιώθουμε έτσι.Δεν χρειάζεται δηλαδή να ανοίξω την τηλεόραση για να στεναχωρηθώ.Αλλωστε προσπαθώ να μην βλέπω πολύ αυτές τις μέρες γιατί δεν το αντέχω.Κι όμως το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί.
Και πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα τον σκεφτόμαστε ακόμη και όταν η τηλεόραση θα σταματήσει να ασχολείται μ\'αυτό το θέμα.
10-06-2008, 17:20 #967
ΝΤΑΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-06-2008, 12:45 #968
Θεοφανία ,
σου γράφω εδώ για να μη πάρει άλλη τροπή το θέμα της κοπελίτσας.
(για αρχή, εκείνο το τιμή το το ήθελες βρε? ...... Δε ξέρω αλλά οι καλές κουβέντες είναι κάτι που δεν ξέρω να διαχειριστω ούτε πως να απαντήσω ... (άαααλο θέμα όμως αυτό). Κλείνει η αρχική παρένθεση)
Ετσι όπως το έχω δει εγώ λοιπόν, ο Δον (και ίσως και άλλοι αλλά δεν τους \"ξέρω\" (από γραφόμενά τους) οπότε μιλάω μόνο για τον Δον) δημιούργησε αυτόν τον χώρο με την εξής λογική:
Το έφτιαξα το φόρουμ. Αντε και λίγο θα το διαχειριστώ.
Αλλά εσείς , τα μέλη, θα το προσέξετε. Αφού είναι για εσάς, ε τότε να το φροντίσετε κιόλας. Να το προσέξετε. Αφού θέλετε κάποιος να νοιάζεται για εσάς και εσείς νοιάζεστε για τον άλλον, ε τότε νοιαστήτε και λίγο για το \"σπίτι σας\". Δημιουργήστε μόνοι σας τις \"σωστές\" συμπεριφορές. Εγώ (ο Δον) δεν θα γίνω φύλακας σας. Να το κάνετε μόνοι σας. Γιατί έτσι έχει μεγαλύτερη αξία.
Οπότε με αυτή την οπτική κινούμαι. Δεν περιμένω από κάποιον διαχειριστή να γράψει κάτι το οποίο μπορώ να το γράψω και εγώ (και μου φαίνεται εμένα για σωστό). Αν σε κάποιον άλλον φαίνεται κάτι άλλο σωστό ε τότε αυτό το κάποιο άλλο μέλος γράφει το δικό του. Ε και αν κάπου ξεφεύγουμε τι να γίνει. Μήπως στην ζωή δεν ξεφεύγουμε ποτέ? Κι όμως πρέπει να τη διαχειριστούμε την ζωή. Όπως μπορούμε.
Να το πώ και αλλιώς. Μου αρέσει που σε αυτό το φόρουμ υπάρχει τάση για να φύγουμε από το καθιερωμένο, το συνηθισμένο, το στάνταρ και να γυρίσουμε στο αυτονόητο. Και στην προκειμένη το αυτονόητο είναι ότι δεν χρειάζονται οι \"αστυνόμοι\" όταν υπάρχει \"αυτοδιαχείρηση\"been good, been bad. WILL GO ON
13-06-2008, 13:01 #969
justme.....σίγουρα κανείς δεν θέλει αστυνομικούς ειδικά εδώ μέσα.
Απλά, πιστεύω ότι ένα 16χρονο παιδί πρέπει να το χειριστούμε διαφορετικά.
Έβαλα το θέμα της Αλιεν που είναι ακραίο, αλλά μη ξεχνάμε ότι ήταν μόλις 17 ετών.
Το να τιργυρίζειένα παιδί μόνο του στο ίντερνετ, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
Όσο λοιπόν περνάει απ το χέρι μας, καλό θα ήταν να το χειριστούμε με λεπτότητα.
Όταν είπα να αναμιχθεί ο αντμιν, εννοούσα με προσωπικό μνμ, κάτι που ήταν άκυρο από μέρους μου, γιατί δεν θα μπορούσα να το ξέρω αν έχει γίνει ήδη.
Απλά, η ιστορία με την Άλιεν με είχε επηρεάσει πολύ, γιατί την έψαξα αρκετά και συγκλονίστηκα.
13-06-2008, 13:12 #970
Πόσες φορές δεν ασχολούμαστε με \"κάτι πράγματα μικρά...\" (που λέει και το άσμα) και ξεχνάμε τα σημαντικά......
αλήθεια πόσες....
ΥΓ Μονολογάω (γράφοντας παράλληλα) με κατεβασμένο το κεφάλι συλλογιζόμενος το τι λάθη κάνω εγώ..been good, been bad. WILL GO ON
13-06-2008, 13:53 #971
Originally posted by justme
Δημιουργήστε μόνοι σας τις \"σωστές\" συμπεριφορές. Εγώ (ο Δον) δεν θα γίνω φύλακας σας. Να το κάνετε μόνοι σας.
ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-06-2008, 18:35 #972
Originally posted by justme
Πόσες φορές δεν ασχολούμαστε με \"κάτι πράγματα μικρά...\" (που λέει και το άσμα) και ξεχνάμε τα σημαντικά......
αλήθεια πόσες....
ΥΓ Μονολογάω (γράφοντας παράλληλα) με κατεβασμένο το κεφάλι συλλογιζόμενος το τι λάθη κάνω εγώ..
Είναι γενικώς μέρες περισυλλογής justme.....Μάλλον το σύμπαν βρίσκεται σε τέτοια φάση και μας επηρεάζει........
13-06-2008, 18:39 #973
Αντε παλι βρε Manthes δηλαδή εφόσον υπαρχουν πολλοί που επιθυμούν τη διαγραφή σου για λόγους συμπεριφοράς θα πρεπει να διαγραφείς εσύ, και εσύ αντιστοιχα επιθυμείς την διαγραφή κάποιων άλλων για λόγους συμπεριφοράς να διαγραφθουν και αυτοι, και αν ρωτήσεις τον κάθε ένα θα σου πει ναι να διαγράψουμε και αυτόν και εκείνον και να απαγορεύεται να λέμε αυτο και το άλλο και στο τέλος αντι για κοινότητα να μείνει μια μονάδα που δεν θα έχει αντιρρήσεις αφου δεν θα υπάρχουν άλλες απόψεις.
Ας πάρει ο καθένας την ευθύνη του εαυτού του.
13-06-2008, 18:42 #974
Originally posted by kater1na
Αντε παλι βρε Manthes δηλαδή εφόσον υπαρχουν πολλοί που επιθυμούν τη διαγραφή σου για λόγους συμπεριφοράς θα πρεπει να διαγραφείς εσύ, και εσύ αντιστοιχα επιθυμείς την διαγραφή κάποιων άλλων για λόγους συμπεριφοράς να διαγραφθουν και αυτοι, και αν ρωτήσεις τον κάθε ένα θα σου πει ναι να διαγράψουμε και αυτόν και εκείνον και να απαγορεύεται να λέμε αυτο και το άλλο και στο τέλος αντι για κοινότητα να μείνει μια μονάδα που δεν θα έχει αντιρρήσεις αφου δεν θα υπάρχουν άλλες απόψεις.
Άντε πάλι βρε Κατερίνα......ελπίζω αν σου απαντήσει να μην εξαφανιστείς όπως κάνεις συνήθως......
13-06-2008, 18:47 #975
Originally posted by kater1na
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ;Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....