ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 71
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 71 of 92 FirstFirst ... 2161697071727381 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 1368
    Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Για όσους ενδιαφέρονται: πουλάω φωτό του MANTHES από την παραλία όπου τσαλαβουτούσε με τα......μπρατσάκια του...........(συνοδεύεται από γαργαλιστικές αποκαλύψεις)........

ειναι ανατριχιαστικη ε???

:D:D

Senior Member
    ρε του MANTHES είναι η φώτο!!!?

Νόμιζα ότι είναι δική σου θεοφανία...αααα τότε δεν την θέλω παίρνω πίσω την προσφορά.

Senior Member
    ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΣΕΣ ΘΕΣ :D
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

1)Δεν υπάρχει λάθος προσέγγιση αλλά απόψεις πάνω σε ένα θέμα σε τόσο ευαίσθητα και τόσο προσωπικά ζητήματα.

Όταν κατά τη γνώμη μου υπάρχει λάθος προσέγγιση, ποιος μου απαγορεύει να την πω;

2)Όταν λεω λογομαχία δεν αναφέρομαι σε κακόβουλες αντιπαραθέσει κ.τ.λ. αλλά σε αντιπαράθεση απόψεων που όμως ήταν -επιμένω- άσχετα με αυτό που ζητούσε η κοπέλα.
    Η κοπέλα ήθελε οπως είπε παρηγοριά και όχι ποιος έχει δίκιο ή άδικο, ποιος έκανε ή όχι την κατάλληλη προσεγγιση.

Μα εγώ στην αρχή δεν είπα καν την άποψη μου, απλά πήγα να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα, λέγοντας: \"τώρα την ησύχασες Andy\"

3) Η τοποθέτηση σου μου φάνηκε υπερ του δέοντος επικριτικη επιδή ακρβώς έγινε δημόσια και όχι με πμ(ή όπως τώρα σε κατάληλο τοπικ).Φαντάζεσαι να απαντούσα και να απαντούσες όλα αυτά που λέμε εδώ σε εκείνο το θέμα για την φοβία της απώλειας.Θα μπορούσα να το κάνω και το τόπικ θα κατέληγε σε κωμωδία με δυσάρεστα αποτελέσματα για την κοπέλα που το άνοιξε.

Μόνο που όταν μου έστειλες πμ και θεώρησα το θέμα λήξαν, έσβησες τα μνμ σου. Έκανες λιγότερη ζημιά πιστεύεις?

4) απλώς επειδή το έθεσες. Δεν μετάνοιωσα για αυτό που έγραψα στο θέμα για αυτό και δεν αναίρεσα την αποψη μου. Η κοπέλα πρέπει να δει τις πραγματικές διαστάσες του θανάτου και αυτό θα έκανε ένας ψυχολόγος στα πλαίσια μια ψυχοθεραπείας πο φυσικά δεν σε κάνει με μιάκουβέντα ή μια συνεδρία να πετάς από την χαρά σου και να λύνεις το πρόβλημα. η αντίδραση της κοπέλας ήταν φυσιολογική και την περίμενα αλλά ο χρονος θα την βοηθήσει αν έχει την κατάλληλη επαφή με την πραγματκότηα και υποστήριξη

Σου ΞΑΝΑ λέω, πως κατά την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, όταν ένας άνθρωπος υποφέρει από φοβίες για τον θάνατο, δεν του λέμε: \"έτσι είναι η ζωή και να πεθάνει κάποιος δικός σου δεν θα σταματήσει να γυρίζει η γη\". Αν δεν συμφωνείς μαζί μου, κανένα πρόβλημα, αλλά γιατί να μη το γράψεις αντί να σβήσεις τα μνμ σου?

5)Οι φοβίες συνήθως δεν έχουν να κάνουν άμεσα με το αντικείμενο που τις αφορά αλλά με βαθύτερα εσωτερικά ζητήματα που φυσικά και βεβαίως δεν θα τα λύσουν 5 γραμμές ούτε 10 απόψεις.Το φόρουμ έχει υποστηρικτηκό χαρακτήρα όχι θεραπευτικό.

Διάβασες πουθενά να δίνω καμιά θεραπεία?
    Αφού λοιπόν λες πως είναι υποστηρικτικό, γιατί απαξιώνεις με τέτοια ευκολία τις φοβίες ενός ανθρώπου?

6) Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου-έστω και αν δεν διέκρινες ότι όλες οι περιπτώσεις( donald girl και οι φοβία της απώλειας) δε είναι ίδιες και δεν έσβησες τά μηνύματα σου-.

Άντε να το ΞΑΝΑ πω μήπως και τηι την 15η φορά το καταλάβεις:
    Θα ήμουν τουλάχιστον γελοία, αν έκανα, (έστω και για διαφορετικό λόγο), αυτό για το οποίο κατηγόρησα και τσακώθηκα με τη donald_girl. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις λυπάμαι.....

ΝΑ σου κάνω μια ερώτηση?
    Αφού το θέμα το συζητούσαμε με πμ και είχε λήξει, (εφόσον σου είπα πως δεν σβήνω τα μνν και το δέχτηκες), γιατί το έφερες σε δημόσια συζήτηση? Και μη μου πεις ότι το ξεκίνησα εγώ, γιατί εσύ έσβησες τα μνμ σου.....

Senior Member
    στο 1) κανένας αλλά δεν σεβάστηκες το θέμα όχι εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου

2) χμ, ναι κυρίες και κύριοι το \"ναι τώρα την ησύχασες...\" δεν εκφράζει άποψη και διαφωνία αλλά είναι λογότυπο για διαφήμιση με πίτσες...

3) αν έσβηνες και το δικό σου,τότε ναι θα γινόνταν μικρότερη η ζημια...

4)το έγραψα ΄για να το δεις και μετά σουέστειλα πμ... το έσβησα γιατί ήταν άσχετο με το θέμα

5) Πρέπει να απαξιώσει τις φοβίες, αυτό είναι που θα την βοηθήσει. Δεν έχεις καταλάβει, γιατί δεν ξέρεις και δεν ρωτάς ότι η κοπελιά δενφοβάται τον θάνατο αλλά θέλει την προσοχή...
    Δεν θεραπεύουμε απλώς δίνουμαι -όσοι μπορούμε- κάποιες σωστές κατευθύνσεις..

6) Αυτό οτ τελευταίο ήταν θ-ε-ι-κ-ο!! \"έστω και για διαφορετικό λόγο...\" πες το τρεις -τέσσερις φορές στον εαυτό σου να δεις αν ακούν τα αυτιά σου τι λέει το στόμα σου... ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

και τέλος το θέμα δεν είχε λήξει... τα μηνύματα δεν πρέπει να σβήνονται ούτε να μην σβήνονται γενικά. Συζητάμε ΚΑΙ αυτό εδώ αν δεν το έχεις καταλάβει...

Φιλικά(άντε τώρα να με πιστέψεις...)

Originally posted by Andy
    στο 1) κανένας αλλά δεν σεβάστηκες το θέμα όχι εμένα αυτό είναι το πρόβλημα μου

Σόρι δεν σε πιάνω, ξαναπροσπάθησε.....

2) χμ, ναι κυρίες και κύριοι το \"ναι τώρα την ησύχασες...\" δεν εκφράζει άποψη και διαφωνία αλλά είναι λογότυπο για διαφήμιση με πίτσες...

....που όμως δεν είσαι ο διευθυντής της διαφημιστικής για να την κρίνεις και να την ψηφίσεις ή όχι......

3) αν έσβηνες και το δικό σου,τότε ναι θα γινόνταν μικρότερη η ζημια...

Μου λες ένα λόγο που πρέπει να κάνω αυτό που μου υποδεικνύει ο καθένας?

4)το έγραψα ΄για να το δεις και μετά σουέστειλα πμ... το έσβησα γιατί ήταν άσχετο με το θέμα

Αν ήθελες το θέμα να μείνει προσωπικό, δεν θα απαντούσες καν δημόσια και θα μου έστελνες μόνο πμ

5) Πρέπει να απαξιώσει τις φοβίες, αυτό είναι που θα την βοηθήσει. Δεν έχεις καταλάβει, γιατί δεν ξέρεις και δεν ρωτάς ότι η κοπελιά δενφοβάται τον θάνατο αλλά θέλει την προσοχή...
    Δεν θεραπεύουμε απλώς δίνουμαι -όσοι μπορούμε- κάποιες σωστές κατευθύνσεις..

Κοίτα, δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει, αλλά εδώ είναι μια δημοκρατική κοινότητα όπου ο καθένας από μας λέει την άποψη του. Ό άνθρωπος που τη ζητά παίρνει αυτά που θέλει, από όποιους θέλει, (σε σόκαρα, το ξέρω).

ΥΓ. Επίσης, το δίνουμε γράφεται με ε

6) Αυτό οτ τελευταίο ήταν θ-ε-ι-κ-ο!! \"έστω και για διαφορετικό λόγο...\" πες το τρεις -τέσσερις φορές στον εαυτό σου να δεις αν ακούν τα αυτιά σου τι λέει το στόμα σου... ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ δεν έχει σημασία ο λόγος, αλλά το γεγονός πως θα πρόδια εμένα την ίδια αν έκανα κάτι που δεν εγκρίνω μόνο επειδή μου το ζήτησε κάποιος. (Να το ξαναπώ?)

και τέλος το θέμα δεν είχε λήξει... τα μηνύματα δεν πρέπει να σβήνονται ούτε να μην σβήνονται γενικά. Συζητάμε ΚΑΙ αυτό εδώ αν δεν το έχεις καταλάβει...

Επειδή είμαι ηλίθια σε παρακολουθώ με προσοχή μήπως και πάρω κανένα μάθημα....

Φιλικά(άντε τώρα να με πιστέψεις...)

Εγώ σε πιστεύω, εσύ δυσκολεύεσαι...............

Senior Member
    Το δίνουμε γράφετε με ε , ε?
    Τώρα πρέπει να κανω edit. Αυτό επιτρέπεται?

Δεν θες αγαπητή μου να σου λέει κανείς τι να κάνεις? ακόμα και αν σου λέει λογικα τι ισχύει?

Αυτό λέγεται ξεροκεφαλιά...

Πάτντως έχεις δίκιο, αυτότο \"δεν έχει σημασία ο λόγος. αλλά το να μην μου την πούνε ρε αδερφέ\" με έπεισε για την δημοκρατικότητα, την λογική σου αλλά και τα αγαθά αισθήματα που κάνεις αυτή την συζήτηση.

Υ.Γ. το ότι είσαι ηλίθια εσύ το λες και αφού οι απόψεις σου ειναι σωστές άρα... τώρα για το μάθημα, 20€ την ώρα

Originally posted by Andy
    Το δίνουμε γράφετε με ε , ε?
    Τώρα πρέπει να κανω edit. Αυτό επιτρέπεται?

Δεν θες αγαπητή μου να σου λέει κανείς τι να κάνεις? ακόμα και αν σου λέει λογικα τι ισχύει?

Αυτό λέγεται ξεροκεφαλιά...

Πάτντως έχεις δίκιο, αυτότο \"δεν έχει σημασία ο λόγος. αλλά το να μην μου την πούνε ρε αδερφέ\" με έπεισε για την δημοκρατικότητα, την λογική σου αλλά και τα αγαθά αισθήματα που κάνεις αυτή την συζήτηση.

Υ.Γ. το ότι είσαι ηλίθια εσύ το λες και αφού οι απόψεις σου ειναι σωστές άρα... τώρα για το μάθημα, 20€ την ώρα

Συγνώμη, αλλά από όλα όσα σου είπα αυτά τα δύο σου έμειναν?
    Ένα θα σου πω: έχω πάρει γύρω στα εφτά πμ εδώ και ώρες που μου λένε πως χάνω την ώρα μου μαζί σου...........
    Έχεις δίκιο όμως πως είμαι ξεροκέφαλη και συνέχισα μια συζήτηση στην οποία θα έπαιρνα πολλές περισσότερες απαντήσεις από το πεύκο μου..................

Senior Member
    Άντε βρε θεοφανεία πήρες 7 πμ, πωπω

Και δεν το έλεγες τόση ώρα, αυτό σημαίνει ότι έχω άδικο και πράγματι χάνεις τι ώρα μου μαζί μου...

Λοιπόν πάρε και ένα 8ο όχι πμ αλλά δημόσιο μήνυμα...

Ναι χάνεις την ώρα σου μαζί μου γιατί με το πεύκο θα καταλαβαινόσασταν καλύτερα, είστε και τα δύο...(όχι αντρέα συγκρατήσου, λες απλώς την άποψη σου και δεν θες να προσβάλεις κανέναν)

αυτά...

τι ώρα μου? ....την ώρα μου...... θα βοηθούσε να το καταλάβω καλύτερα......(λίγα ελληνικά δεν έβλαψαν ποτέ κανένα)........

Αντρέα.....εγώ και το πεύκο μου κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις, ειδικά όταν του λέω τι τραβάω για να εξηγήσω τα αυτονόητα σε ένα θάμνο..................

Senior Member
    Μου αρέσουν οι θάμνοι, σε κρύβουν τις δύσκολες ώρες...
    Αντίθετα τα πευκα δεν είναι τόσο προσγειωμένα και συνήθως λυγίζουν...

(Τώρα μπορείς να καταλάβεις τα ελληνικά μου, ε?)

Μμμμμμμμμμμμμμμ, επιτέλους άρχισες να μου λες κάτι ενδιαφέρον.....

Καλά το πας.....

Senior Member
    Τα πεύκα πάντως είναι μία πολύ καλή ιδέα.. για τέτοιες περιστάσεις...:)

Senior Member
    Πειτε μου καλή επιτυχία που δίνω εξετάσεις αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Senior Member
    snif... snif... snif... snif.... snif.............................

Page 71 of 92 FirstFirst ... 2161697071727381 ... LastLast