Results 1,141 to 1,155 of 1368
Thread: ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
-
04-07-2008, 13:33 #1141
Originally posted by Θεοφανία
Το μνμ ευρέθη................ας βγάλουμε τα συμπεράσματα μας................
αφου το ειχες βρε κουτο....
τι το παιδευεις και μου λες δημοσιευεσε το??
εγω τα συμπερασματα μου τα εβγαλα μιααααααααα χαρα....
εχε υποψη σου, οτι εχω παρει παρομοια τετοια μυνηματα και ηταν οντως χωρις υπονοουμενα.
- 04-07-2008, 13:34 #1142
Κρίνο, συγνώμη που σου την έπεσα με αυτό το χυδαίο τρόπο...................
Πες στην κοπέλα/ο σου, να με συγχωρήσει, δεν θα το ξανακάνω.............
οχι δεν ειναι χυδαιος,
απλα προσπαθησες να προσεγγισεις λαθος ατομο.
Η κοπελα μου δεν εχει να σου συγχωρησεις τιποτα.
Απλα λυπη μονο ειχε να σου μεταφερει, για την οποια της ειπα οτι δεν εχει νοημα, μιας και δεν θα καταλαβαινες.
04-07-2008, 13:35 #1143
Originally posted by krino
αει γεια σου....
εχε υποψη σου λοιπον,
οτι οσες φορες εχω παρει τετοιο μυνημα στο παρελθον, η καταληξη ηταν συγκεριμενη και για συγκεκριμενους λογους.
Ολες τις φορες που πηρα τετοιο μυνημα, ηταν παντα χωρις υπονοουμενα.
Ασχετως βεβαια την συνεχεια....
Το θεμα ειναι οτι περναω καλα με την κοπελα μου και δεν με ενδιαφερουν τα \"χωρις υπονοουμενα\" σου αγαπητη θεοφανια.....
krino, εδώ κατά την γνώμη μου είσαι λάθος.. Το μήνυμα δεν είχε προφανώς κανένα υπονοούμενο.. Το ότι εσύ είχες λάβει άλλα τέτοια παρόμοια, στο παρελθόν, που οδήγησαν αλλού, δεν φταίς ούτε εσύ .. ΟΥΤΕ όμως η Θεοφανία..
Το ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν, τα πράγματα οδηγήθηκαν αλλού, δεν σημαίνει ντε και καλά, ότι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και στο μέλλον με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους..
04-07-2008, 13:36 #1144
Κρίνο, συγνώμη που σου την έπεσα με αυτό το χυδαίο τρόπο...................
Πες στην κοπέλα/ο σου, να με συγχωρήσει, δεν θα το ξανακάνω.............Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-07-2008, 13:39 #1145
:(
04-07-2008, 13:42 #1146
woman...........είναι προφανές ότι ο άνθρωπος έχει φρικάρει γιατί τον είπαμε γκέι.....οκ, το καταλαβαίνω, αλλά καλό θα ήταν να προσέχουμε τι γράφουμε προσπαθώντας να το παίξουμε ανοιχτόμυαλοι και υπεράνω....
Το πμ το είχα στείλει μετά από ένα μεγάλο τσακωμό που είχε γίνει τότε, (θα ψάξω και θα το βρω για να το δείτε), και είχα όλη την καλή διάθεση να μη το συνεχίσω δημόσια, αλλά μέσω μσν, αφού ήδη το έχω στο προφίλ μου.
Ο MANTHES μου είπε ότι κάνω μ@@@ γιατί αυτό το άτομο μπαίνει εδώ μέσα προκειμένου να καλύψει τις ανασφάλειες του και πολύ λίγο τον νοίαζει η ηρεμία του φόρουμ.
Το να χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο για να στρέψει αλλού την κουβέντα, είναι κατά τη γνώμη μου άθλιο.
Ευτυχώς το μνμ ελήφθη από πολλούς και αυτό με ενδιαφέρει....
ΥΓ. Ξέρεις πόσα άτομα με τα οποία μετά τσακώθηκα μου είχαν στείλει μνμ να γνωριστούμε?
Αν χρησιμοποιούσα κάτι τόσο άνανδρο, (παρολο που είμαι γυναίκα), θα είχα σιχαθεί τον εαυτό μου.......
04-07-2008, 14:02 #1147
Originally posted by Woman
Originally posted by krino
αει γεια σου....
εχε υποψη σου λοιπον,
οτι οσες φορες εχω παρει τετοιο μυνημα στο παρελθον, η καταληξη ηταν συγκεριμενη και για συγκεκριμενους λογους.
Ολες τις φορες που πηρα τετοιο μυνημα, ηταν παντα χωρις υπονοουμενα.
Ασχετως βεβαια την συνεχεια....
Το θεμα ειναι οτι περναω καλα με την κοπελα μου και δεν με ενδιαφερουν τα \"χωρις υπονοουμενα\" σου αγαπητη θεοφανια.....
krino, εδώ κατά την γνώμη μου είσαι λάθος.. Το μήνυμα δεν είχε προφανώς κανένα υπονοούμενο.. Το ότι εσύ είχες λάβει άλλα τέτοια παρόμοια, στο παρελθόν, που οδήγησαν αλλού, δεν φταίς ούτε εσύ .. ΟΥΤΕ όμως η Θεοφανία..
Το ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν, τα πράγματα οδηγήθηκαν αλλού, δεν σημαίνει ντε και καλά, ότι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και στο μέλλον με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους..
μεχρι προτινως θα σκεφτομουν οτι εχεις δικαιο, και τοτε διατηρουσα αμφιβολιες. Ετεινα προς σε αυτο που λες οτι δεν υπηρχε οντως υπονοουμενο.
Πριν μερες ομως αρχισε να πεταει σποντιτσες οτι ειμαι αδερφη.
Σορρυ αλλα δεν βρισκω καμια αλλη αιτιολογια για αυτο περαν το οτι εφαγε μια απορριψη.
Πιστευεις οτι αμα ειχαμε δρομολογησει μια επικοινωνια και σε οτι αλλο προεκυπτε θα εγραφε απο εδω και απο κει τα οσα γραφει???
Δεν καταλαβαινω ομως το λογο που πρεπει να αρχισω νταλαβερια με την οποια εδω μεσα για να μην δωσω λαβες σε τετοια σχολια....
04-07-2008, 14:05 #1148
Αν χρησιμοποιούσα κάτι τόσο άνανδρο, (παρολο που είμαι γυναίκα), θα είχα σιχαθεί τον εαυτό μου.......
κοιτα μην δαγκωσεις την γλωσσα σου μονο κατα λαθος και δηλητηριαστεις....
:):):)
04-07-2008, 14:08 #1149
Η πατάτα που έγραψες δεν μαζεύεται με τίποτα όσο και να χτυπιέσαι.....(το μνμ τα λέει όλα από μόνο του άλλωστε)....
Αδελφή δεν σε είπα εγώ αλλά ο MANTHES και κατά την προσφιλή σου συνήθεια άρχισες να τα βάζεις μαζί μου, γιατί μαζί του πολύ απλά δεν μπορείς να τα βάλεις.
Εγώ το μόνο που έκανα ήταν τα εξηγήσω στη woman γιατί δεν πρέπει να κάνει ένσταση γι αυτό που έγραψε ο MANTHES....Από κει και πέρα....το ποιος έχει πρόβλημα είναι εμφανές....
Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα πστ μας και να δει χαλαρά ότι όπου γράφω εγώ και ο MANTHES τρέχεις από πίσω μας για να μας την πεις και αυτό γίνεται μήνες τώρα και όχι στις 6/6 πους ως αφελής θέλησα να λήξω την κόντρα μας όπως έχω κάνει με πολλούς εδώ μέσα......(στους οποίους τα έριξα, όπως κατάλαβες)............
04-07-2008, 14:19 #1150
Η πατάτα που έγραψες δεν μαζεύεται με τίποτα όσο και να χτυπιέσαι.....(το μνμ τα λέει όλα από μόνο του άλλωστε)....
δεν εχω κατι να μαζεψω - ουτε να χτυπηθω.
Εχω γραψει με πολυ καθαρο τροπο τι εχω κανει στη ζωη μου, και δεν εχω να μετανιωσω για αυτο σε κανενα σημειο.
Οσο για πατατες, προτεινω να ψησεις καμια σημερα αφου τις λιγουρευεσαι.
Περαν τουτου ουδεν.
Αδελφή δεν σε είπα εγώ αλλά ο MANTHES
την γνωριζω την τακτικη που εχετε....
ο συνεταιρος σου ειναι για να πεταει τις παπαριες και εσυ να τις συμπληρωνεις.
και κατά την προσφιλή σου συνήθεια άρχισες να τα βάζεις μαζί μου, γιατί μαζί του πολύ απλά δεν μπορείς να τα βάλεις.
τωρα εσεις εδω μεσα κανετε κονταρομαχιες και εγω πρεπει να ασχολουμε με ποιον μπορω να τα βαλω και με ποιον οχι ετσι???
Μηπως εχετε μπερδεψει λιγακι καποια πραγματα???
Εγώ το μόνο που έκανα ήταν τα εξηγήσω στη woman γιατί δεν πρέπει να κάνει ένσταση γι αυτό που έγραψε ο MANTHES....Από κει και πέρα....το ποιος έχει πρόβλημα είναι εμφανές....
προβλημα δεν εχω κανενα.
Απλα επειδη αυριο φευγω, προτιμησα να βαλω τα πραγματα στην θεση τους.
Κατα τα αλλα δεν με απασχολει που δεν μπορεις να διαχειριστεις τις ηττες σου.
Το πολυ πολυ να το ανοιξεις θεμα στο φορουμ, ισως σε βοηθησει.
Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα πστ μας και να δει χαλαρά ότι όπου γράφω εγώ και ο MANTHES τρέχεις από πίσω μας για να μας την πεις και αυτό γίνεται μήνες τώρα και όχι στις 6/6 πους ως αφελής θέλησα να λήξω την κόντρα μας όπως έχω κάνει με πολλούς εδώ μέσα......(στους οποίους τα έριξα, όπως κατάλαβες)............
εχω μαθει σε οτο βλέπω στραβο να λεω την γνωμη μου και να μην σωπαινω.
Ετσι θα πραττω για τα επομενα χρονια, τα οποια πιστεψε θα ειναι πολλα ακομα....
Δυστυχως το εχω γραψει αλλωστε, εισαστε μονιμη πληγη.
04-07-2008, 14:30 #1151
Κρίνο.....επειδή πάω για μπάνιο, συνεχίζουμε το βράδυ.......αν και δεν νομίζω πως έχουμε και πολλά να πούμε.........(αφού δεν θέλεις κάτι παραπάνω, καταλαβαίνεις)...........
04-07-2008, 14:31 #1152
ΥΓ. Ξέρεις πόσα άτομα με τα οποία μετά τσακώθηκα μου είχαν στείλει μνμ να γνωριστούμε?
να υποθεσω οτι σου εχει στειλει και ο πικερ???
αχαχαχαχαχα σε καλο σου σημερις.....
04-07-2008, 14:32 #1153
Κρίνο.....επειδή πάω για μπάνιο, συνεχίζουμε το βράδυ.......αν και δεν νομίζω πως έχουμε και πολλά να πούμε.........(αφού δεν θέλεις κάτι παραπάνω, καταλαβαίνεις)...........
δυστυχως δεν θα μπορεσω επι του παροντος....
θα προτιμησω τις παραλιες που θα αραζω και θα σκεφτομαι τι εχασα απο την ανελπιστη προταση που μου εκανες και εγω την πεταξα στα σκουπιδια.....
ατιμη κενωνια.....
:cool:
04-07-2008, 14:39 #1154
εμας που παρακολουθουμε δε μας σκεφτεστε ?:P
04-07-2008, 14:47 #1155
Originally posted by Lef
εμας που παρακολουθουμε δε μας σκεφτεστε ?:P
ματακηδες....
:P
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....